Meerderheid van de Fransen: “Mislukte migratiepolitiek” en “voor migratiebeperking”

(Vertaling: E.J. Bron)

In tegenstelling tot de Franse regering ziet de bevolking wel degelijk een stringent verband tussen migratie en de op burgeroorlog lijkende toestanden. Na de gewelddadige onlusten en plunderingen eist de overwegende meerderheid van de Fransen een strengere immigratiepolitiek evenals hardere straffen voor de families van die jonge mensen, die in vandalisme verwikkeld zijn – aldus een door “Odoxa-Backbone Consultink” in opdracht van de krant “Le Figaro” op 06-07-2023 uitgevoerde peiling.

Immigratiebeperkingen, sancties tot aan afnemen van staatsburgerschap toe”

71% van de geënquêteerden eist immigratiebeperkingen, 78% financiële sancties voor ouders van gewelddadige minderjarigen. 75% wil zelfs dat automatisch het Franse staatsburgerschap wordt afgenomen. 59% wil graag dat er al vanaf de herfst wetten ter beperking van de migratie worden aangenomen en zien de jongste gebeurtenissen als een falen van de migratiepolitiek.

Grotendeels Arabische jongeren van de tweede of derde migrantengeneratie

Inderdaad zijn de meeste betrokkenen bij de onlusten jongeren tussen 14-17 jaar, dus immigranten van de tweede of derde generatie. En videobeelden bewijzen dat het vooral mensen met een niet-Europese achtergrond zijn die deelnamen aan de plunderingen. Bovendien zijn de meeste geplunderde winkels discounters in armere stadswijken.

Angst, woede, verwarring

Desondanks is het vertrouwen in de politie met 64% nog steeds relatief groot. De reactie van de regering op de onlusten wordt echter slecht beoordeeld: slechts 27% van de geënquêteerden gaf aan dat de reactie van de regering gepast of voldoende geweest zou zijn. Bijzonder demoraliserend: angst (89%), woede (84%) en verwarring (77%) staan helemaal bovenaan de lijst van emoties in verband met de onlusten.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Meerderheid van de Fransen: “Mislukte migratiepolitiek” en “voor migratiebeperking”

  1. Andre zegt:

    Schade bijna 1 miljard rond de 400 winkels 300 pinautomaten en 300 supermarkten zijn leeg geroofd. Naël in zn sportauto zonder rijbewijs en een stuur links maar ook rechts. De druk is er vanaf in Frankrijk en door naar Duitsland.

    Like

  2. Realist zegt:

    Zweden moet er ook aan geloven.

    Westen bedreigd: confrontatie in Zweden over koranverbranding en sharia-wetgeving (video)

    https://rairfoundation.com/west-under-threat-showdown-in-sweden-over-quran-burning-and-sharia-law-video/

    Like

  3. saddy zegt:

    In Finsterwolde hebben we een Deense delegatie gesproken over reparatie-betalingen:

    Het Deense immigratie-model is n.l. vrijwel geheel van de onze overgenomen.

    Wij noemen het “”Het Kaf van die Koren, weet je-model””

    In tegenstelling tot al die omslachtige maatregelen zoals in het stuk hierboven beschreven gaat het bij ons om 1 ding: Plichten.

    Overal elders gaat het er alleen maar om welke rechten iemand heeft, de Denen en wij beginnen met plichten. Heel simpel. Heel effectief.

    Like

  4. Ravian zegt:

    “75% wil zelfs dat automatisch het Franse staatsburgerschap wordt afgenomen.”

    IJzersterk mandaat dus om het hele opstandige islamitische zooitje het land uit te trappen…

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Ravian.Je krijgt de “soldaten van allah”niet zonder geweld het land uit.

      Geliked door 2 people

      • Ravian zegt:

        Yep, en daar hebben ze dus bij deze het mandaat voor, wat ze niet gaan gebruiken, wat hen dan hopelijk, letterlijk, hun nek gaat kosten, met die gerontofiele Rothschild trekpop voorop…

        Geliked door 1 persoon

    • johandederde zegt:

      Nederland kan van criminelen met een moslim/afrikaanse achtergrond de nationaliteit afnemen tevens voor de hele familie anders is hij/zij binnen 24 uur weer in Nederland, naar land van herkomst sturen. een aantal dringende situaties zijn opgelost, namelijk woningnood, daling criminaliteit, daling uwv uitkeringen asiel afname, afname uitgave van bnp en minder file

      Geliked door 1 persoon

      • scherpschutter1943 zegt:

        De nl.regering zal dat NOOIT doen, want daar zijn ze te laf voor. De nl.regering durft alleen op te treden tegen de autochtone, niet, moslim bevolking want die zijn gezagsgetrouw en vreten alles wat het haagse geteisem ze door de strot duwt. Maaaaaar, er komt een moment dat zelfs de vreedzaamste mens van zicht af slaat, ook de christenen komen zover. Als deze pleuris uitbreekt is ze niet meer stoppen en rollen er koppen. Zo is de franse revolutie ook begonnen. De machthebbers overspeelden hun hand en hebben de prijs daarvoor betaald. De geschiedenis herhaalt zich. P.S. Juist om dit reacties, zoals hier bij BRON, wil de regering, het vrije internet en het vrije woord censureren. Middels deze censuur denkt de regering dat ze de vrije meningsvorming de kop in kunnen drukken en de D66 doctrine straffeloos kunnen uitdragen als zijnde de waarheid.

        Like

  5. Oliedom zegt:

    Wat daar nu op die foto staat, een mitrailleur erover heen halen, want voor een criminele bastaard te demonstreren is niet normaal meer.

    Geliked door 2 people

  6. delamontagne zegt:

    In dezelfde krant “LE FIGARO” een artikel met inzendingen van Fransen die schrijven dat er niet naar hen wordt geluisterd en dat de enige manier om hun ongenoegen over de immigratie-politiek te laten blijken, de Cagnotte was.
    De geld-inzameling voor dePolitie-agent die ’t fatale schot loste.
    Die heeft 1.6 Miljoen Euro opgebracht ter wijl het streef getal 50.000 Euro was.
    Er waren [ van linkerzijde uiteraard ] in de Assemblee die hun afkeur lieten blijken dat de Politieman die in hechtenis werd genomen door zo’n inzameling werd gesteund.

    Het is de enige stem die wij nog hebben: de mensen die een donatie hebben gedaan voor de aktie voor politie-agent leggen uit waarom…….

    https://www.lefigaro.fr/actualite-france/c-est-la-seule-voix-qu-il-nous-reste-comment-les-participants-a-la-cagnotte-pour-le-policier-de-nanterre-expliquent-leurs-dons-20230707

    Geliked door 2 people

  7. Henk der Niederländer zegt:

    Maar lees even mee.

    Als reactie op de demonstraties ontketende minister van Justitie Gunnar Strömmer (M) een fel debat door aan te kondigen dat de regering onderwerping aan de islamitische wet zou overwegen en mogelijk veranderingen in de bestaande wetgeving zou overwegen om koranverbrandingen in Zweden te beperken. Deze regeringsactie heeft geleid tot hartstochtelijke reacties van verontwaardigde Zweden die het idee van leven onder de islamitische wet heftig verwerpen. Ondertussen hebben moslimorganisaties en beïnvloeders de bereidheid van de regering gevierd om haar wetten opnieuw te evalueren en zich mogelijk te onderwerpen aan de sharia-concepten van spraakbeheersing, waardoor het toch al gepolariseerde discours rond deze controversiële kwestie verder wordt geïntensiveerd.

    Dus de Zweedse minister vind dat het handboek van de doodscultus meer waard is dan de vrijheid van meningsuiting waarbij dit handboek wordt afgefakkeld.
    Begrijp Ik iets verkeerd???

    Geliked door 2 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    Zie foto bij dit artikel: een beter voorbeeld van TAQIYYA kun je
    niet hebben.
    En dan hoopt die wandelende kolenkit ook nog dat we erin trappen…

    Like

  9. Harry zegt:

    Je bij voorbaat al overgeven aan de vijand , daar is een benaming voor : defaitisme .
    De lafste honden capituleren voor het tuig !
    Ik ben er voor om ze gewoon uit te roeien zoals de kruisvaarders deden .
    Alleen zijn die te vroeg gestopt .
    En dát komt waarschijnlijk weer door de christelijke insteek .
    De klootzakken , ze hadden die bende met wortel en tak uit moeten roeien !
    Gewoon wéér te vroeg gestopt .
    Daarom zitten we nu eeuwen later wéér met dat gezeik .

    Like

  10. Hovawart zegt:

    Ziet u in Europa de remigratie(werk)kampen al voor u, de treinen rijden weer……..Ouwe Adolf heeft er in Brussel een mooi hoofdkantoor voor.

    Like

Plaats een reactie