Donald J. Trump is een van de grootste presidenten in de Amerikaanse geschiedenis (alle andere presidenten waren slechts marionetten van de Deep State)

(Door: “Balkanske priče”)

Donald Trump was een geweldige Amerikaanse president en zijn prestaties behoren tot de meest invloedrijke in de Amerikaanse geschiedenis. Hij voerde recordverlagingen van belastingen en regelgeving door, verlaagde de prijzen van geneesmiddelen, bereikte energie-onafhankelijkheid, verving de NAFTA door de overeenkomst tussen de Verenigde Staten, Mexico en Canada, investeerde 2 biljoen dollar in een volledige militaire revisie, vernietigde het ISIS-kalifaat, erkende Jeruzalem als hoofdstad van Israël, zag de islam als gevaar, wilde de immigratie aan banden leggen, Obamacare vervangen, de banden met Rusland herstellen, enzovoorts. Onder Trump daalde de armoede naar het laagste punt ooit. Uit de cijfers van het Census Bureau blijkt dat het aantal Amerikanen dat in armoede leeft, in 2020 daalde met 2,7% tot 9,1% van de bevolking. Dat is het laagste percentage sinds het statistiekbureau deze cijfers in 1967 begon te publiceren. Hij schreef in 2019 geschiedenis door als eerste Amerikaanse president voet te zetten op Noord-Koreaanse bodem. Wat Obama en andere voormalige Amerikaanse presidenten niet konden, kan Trump wel. Hij leidde geen oorlogen over de hele wereld zoals andere Amerikaanse presidenten. De VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood voor ‘vrede en democratie’. In de afgelopen 200 jaar heeft de VS slechts 17 jaar geen militaire acties of pogingen tot “regime change” uitgevoerd…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Donald J. Trump is een van de grootste presidenten in de Amerikaanse geschiedenis (alle andere presidenten waren slechts marionetten van de Deep State)

  1. Eppo zegt:

    En dat niet alleen Hij is ook nog eens de redder van de Kleine Belegger na de Corona crash .
    Miljoenen beleggers hebben dank zij hem , hun geinvesteerde geld terug gekregen ,.
    Deze man was 2 Nobelprijzen waard 1 voor de Vrede en 1voor de Economie .

    Geliked door 3 people

  2. Margriet zegt:

    Mijn gedachte is nog altijd dat Trump geen onafhankelijke president is en dat hij er is neergezet om tweespalt te zaaien. Bovendien vind ik het als vrouw een walgelijke vent. Hoeveel tripjes naar Epstein Island heeft hij gemaakt? En altijd denigrerend over vrouwen spreken. Ik weet dat dat weinig met zijn beleid te maken heeft, maar als dit structueel gedrag is dan klopt het niet in je hoofd en daar heeft hij bij beleidsuitspraken ook last van. Dus de beste president? Mag ik een teiltje?

    Like

    • karton zegt:

      @ Margriet op 1-9-2023 om 08.33 u. Ik kan me voorstellen dat u, als vrouw, Trump een walgelijke vent vindt. Zo heb ik een gloeiende pesthekel aan dat wijf van Quag omdat zij ons bedrogen én belogen heeft, bovendien vertoonde zij een buikdans-act op een tafeltje, vrouw-onwaardig. Befje Ollonkreng , óók al zo’n licht, weet van toeten noch blazen en laat geheimen lekken (Omtzigt funktie elders) mevr. Hennis moest vertrekken omdat zij enkele doden op haar geweten heeft (Mali). Ruud Lubbers, alias “de dekhengst van Kralingen”. De “politiek”, óók in Nederland, is voor 98% gevuld met smeerlappen, criminelen en andere walgelijke figuren.

      Geliked door 1 persoon

    • BosscheBol zegt:

      Onder Trump is er geen oorlog geweest. Een zeldzaamheid in de geschiedenis van de USA. En nu? Oorlog tussen de USA en Rusland. Steeds dichter bij een kernoorlog.

      Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      Ook ik vertrouw hem niet Margriet ..Er zit een luchtje aan die vent…

      Like

  3. ronjaspers zegt:

    The Balkans Chronicles.Goed arttikel,alleen wil ik graag wat corrigeren.President assad heeft de russen “oficieel” om militaire hulp gevraagd,tijdens de oorlog in syrie.Het waren de russen die het ISIS kalifaat verslagen hebben.Zowel de amerikaanse en de turkse militairen opereerden illegaal in syrie.Ze waren alleen maar bezig om syrische olie te stelen,dat heeft president trump zelf toegegeven.

    Like

Plaats een reactie