LINKS

(Door: Jan B. Hommel)

Bent u er ook trots op links te zijn? Dat u écht iets geeft om uw riante inkomen, dat u keurig verdeelt onder de armen, zowel de linker als de rechter? En dat u heel veel empathie heeft, maar eigenlijk alleen voor de juiste mensen, mensen die het waard zijn, ook wel ‘ons soort mensen’ genoemd, zoals de mensen die zich vastplakken aan het asfalt? En in de eigen bubbel van ‘hoger opgeleiden in het grote niets’, die zo hoog opgeleid zijn dat ze zich vrijwel continu bewegen in de ijle sferen van een CO2 en stikstofvrij Utopia?

Bent u ook zo trots op het zo veel mogelijk opsouperen van door het gepeupel zuur verdiende belastingcenten, in de vorm van instituten met tot enorme waterhoofden uitgegroeide management- en bestuurderslagen, die zich dagelijks uit de naad werken om het gepeupel duidelijk te maken dat ze niet zo moeten zeuren dat ze hun boodschappen niet meer kunnen betalen, zich geen auto meer kunnen veroorloven en amper de huur kunnen betalen?

Bent u er ook zo trots op om onderdeel te zijn van een elitaire bovenklasse – hoog in de ijle lucht – die het gepeupel door de strot wil douwen dat het niet mag roken, geen patat meer mag eten en zeker geen gehaktballen of biefstukjes, geen vuurwerk meer mag afsteken, alleen nog maar insecten en meelwormen mag eten, alleen nog maar in een elektrische auto mag rijden – die ze toch niet kunnen betalen – en een warmtepomp in hun huis moeten laten plaatsen. Die ze overigens ook niet kunnen betalen?

Bent u er ook zo trots op om deel uit te maken van de zichzelf superieur achtende linkse Übermensch, die u vertelt dat u vooral niet op partijen als de PVV of het FvD mag stemmen, omdat het niet de bedoeling is dat het gepeupel zich verenigt en denkt zich uit te kunnen spreken tegen het groene Utopia? En zich meer zorgen maken over of er voor hun kinderen en henzelf nog wel een plaats is gereserveerd in het beloofde ‘groene land’?

Bent u er ook zo trots op dat u uw land vol laat lopen door kanspareltjes zonder opleiding, zonder enige kennis of kunde, veelal jonge mannen zonder vrouw of kinderen, die dit land zich economisch en sociaal-maatschappelijk gezien zich helemaal niet kan veroorloven, al was het maar dat uw geachte elitaire medemens in de vorm van vier regeringen onder de meester-vernachelaar minister-president de inhoud van de schatkist uitgestrooid heeft over de Europese Groene Waan, dan wel over een oorlog die wél de uwe is, maar hiervoor toch maar liever andermans bloed laat vergieten?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Jan B. Hommel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op LINKS

  1. Wolf zegt:

    Linkse wokie’s DÉNKEN dat ze hoogopgeleid zijn…. maar ze zijn zo dom als dobbernikkers . Het is een minderwaardig kliekje.

    Geliked door 1 persoon

  2. Alphons Mantel zegt:

    Green Deal ? steeds minder groen door de chronische import van moslims

    Like

  3. J.v.d.Heijden zegt:

    R.Plasterk: Stikstofbeleid* (zie tekst hierboven) berust op drijfzand.
    https://www.boeren.online/topic/305831/
    Idem: https://www. prikkebord.nl/topic/273522/

    Like

  4. Snappie zegt:

    Het wordt tijd dat het mediapark wordt gekaapt opdat het nieuws een ander tintje krijgt. Het wordt tijd dat de publieke opinie keihard wordt bijgesteld.
    Macht doet wonderen en teveel mensen worden met leugens, mis en desinformatie met propaganda en censuur compleet voor de gek gehouden.
    Ztomme zukkelz.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Klootjes volk die linkse, te dom om voor de duvel te dansen, kortzichtig en vol onbegrip voor een andere mening !

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Jullie paupers,plebs,en nutteloze uitvreters,zwijg,betaal,en sterf (dodelijke corona vaccinazi,s).Boeren weg,geen eten meer,niet de groeten van de bilderberg groep (WEF) Cynisme.

    Like

  7. Julia zegt:

    Hoog opgeleid stelt in dit landje niets meer voor de grootste domme schapen begeven zich onder de linkse meute die werkelijk alle realiteitszin en verstand verloren hebben. https://www.telegraaf.nl/nieuws/728442682/moedeloos-na-nieuwe-xr-betoging-ze-lachen-iedereen-uit-en-komen-overal-mee-weg We kunnen wel stellen links betekent de ondergang van onze economie. Kijk links weer staan op de Dam Timmerfrans https://www.ad.nl/binnenland/timmermans-onverschilligheid-bezorgt-poetin-de-winst~ac5ae66d/ hij sprak de strijdlustige gevluchte Oekraïners toe die heerlijk profiteren van alles gratis en voorzien worden van woningen maar ondertussen hun land zijn ontvlucht maar er wel op vakantie gaan. Hoe ziek is links in plaats die linkse lamluis Timmermans eens naar Groningen gaat om de Groningers een hart onder de riem te steken en excuses aan te bieden voor het feit dat deze mensen al jarenlang in de steek zijn gelaten en de toeslagenouders waarvan de gezinnen geheel kapot zijn gemaakt nee de linkse idioot staat voor de corrupte Oekraïne in plaats voor eigen land en volk. Welke domme Nederlander of ook verrader van eigen land stemt nog op dit stuk stront.

    Like

  8. scr508078e3fa71b zegt:

    Bent u er ook zo trots op dat u vanuit uw gevestigde instituten, uw Wassenaarse villa’s en uw grachtenpanden zo behendig dat vermaledijde kernenergie heeft weten tegen te houden? En dat al die enorme windturbines die als alternatief daarvoor moeten dienen, zo fijn in de “flyover” provincies staan, op landbouwgrond dat door uw toedoen toch maar tot sterven gedoemd is? En dat er in die mooie buurten waar u woont geen windmolen te zien is? En nu we het er toch over hebben – ook geen moskee en ook geen AZC daar bij u in de buurt? Want daar hebben we die noordelijke provincies toch voor waar alleen maar een paar boerenpummels wonen? Toch maar mooi voor elkaar gekregen allemaal!

    Like

Plaats een reactie