Het “waardenwesten” smeekt gewoonweg om oorlog!

(Door: “Franz Ferdinand” – Vertaling: E.J. Bron)

Als je het gedrag van het Westen sinds het begin van de Russische speciale militaire operatie de revue laat passeren, dan zijn de constante escalaties van de westerse zijde duidelijk. Begon men in het begin in Duitsland over de levering van helmen te discussiëren, na twee jaar oorlog zijn we nu bij de “Taurus”-kruisraketten aangeland, waarmee men theoretisch de Krimbrug zou kunnen verwoesten of Moskou zou kunnen aanvallen.

De wapenleveringen, denk alleen maar aan de waardevolle Leopard- of Abrams-tanks en vele andere wapensystemen, waren allemaal geen “gamechangers”, maar hebben uiteindelijk alleen het sterven verlengd. Wanneer de politieke leiding van het Westen ook maar door een vonkje verstand bezield zou zijn, dan zou men al lang met onderhandelingen beginnen om een einde te maken aan de oorlog in de Oekraïne.

Daarvan kan echter geen sprake zijn. Hoe meer de doelen van het Westen in lucht oplossen, des te furieuzer wordt de retoriek van de media en van politici. Droevig hoogtepunt was waarschijnlijk het afgeluisterde gesprek van vier officieren, die discussieerden over de verwoesting van de Krimbrug, in de wetenschap dat dit met Duitse raketten en onvermijdelijke Duitse “support” een casus belli voor Rusland zou zijn. Ondertussen is gebleken dat slechts twee van de officieren leden van de Duitse Bundeswehr waren, de andere twee, de officieren Kevin B. Schneider en Kenneth S. Wilsbach, waren Amerikanen. Het hele voorval was dermate driest en dom, dat dit in Rusland niet alleen zorgde voor enorme verontwaardiging, maar ook voor ontsteltenis.

Maria Sacharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, verklaarde daar over:

Ik heb het gelezen! Stel je eens voor, de huidige Duitse leiding beroept zichzelf op de ervaringen van het Derde Rijk! Ze zijn gek geworden! De inspecteur-generaal van de Duitse luchtmacht, Ingo Gerhartz, in een gesprek met hoge officieren op 19 februari 2024: We voeren nu een oorlog, die met veel modernere techniek gevoerd wordt dan onze goede oude Luftwaffe.”

Nadat deze heren door hun meerderen niet onmiddellijk werden ontslagen, moet men er van uitgaan dat deze oefening op de kaart plaatsvond met instemming van de verantwoordelijke politici.

Maar niet alleen een paar officieren van de Bundeswehr draaien helemaal door. Onlangs verklaarde de parlementariër Roderich Kiesewetter (CDU) de noodzakelijkheid om “de oorlog naar Rusland te dragen” en niet alleen militaire instellingen en fabrieken, “maar ook ministeries” te vernietigen.

Stel je eens voor hoe deze waanzin, die zich meer en meer in Duitsland uitbreidt, in Rusland zal aankomen:

Na de oorlog, die 80 jaar geleden de dood van bijna 30 miljoen Sovjetburgers tot gevolg had, plannen Duitse oorlogshitsers weer een oorlog tegen Rusland! Poetin zal vanaf nu dus geen problemen meer hebben om nieuwe rekruten voor de mogelijkerwijs onvermijdelijke oorlog tegen Duitsland te mobiliseren. Op dit moment is er sprake van 800.000 extra soldaten!

Daaruit kun je de conclusie trekken dat het “waardenwesten” de oorlog met Rusland per se wil. Daarbij wordt de mogelijke consequentie, namelijk de atomaire vernietiging van vooral Europa, op de koop toegenomen.

Hier moet je je afvragen welke motieven er achter deze suïcidale waanzin zitten?

Daarvoor bestaat maar één enkele verklaring: de westerse elites houden sowieso rekening met hun afzienbare ondergang. Deze dames en heren geloofden decennialang heel serieus dat men van gedrukt geld zou kunnen leven, respectievelijk ermee zou kunnen regeren. Deze dwaalleer lost langzaam in lucht op, of beter gezegd in gigantische schulden bubbels, die vroeger of later uiteen spatten en tot een financieel Armageddon moeten leiden. Een oplossing zou geweest zijn om Rusland te onderwerpen, waar het geld letterlijk uit de grond opborrelt. Daarmee zou men alle schulden hebben kunnen dekken. Op dit punt begrijp je de ongelooflijke haat van het “waardenwesten” op Poetin en Rusland en natuurlijk op een lot, dat duidelijk de voorkeur heeft gegeven aan Rusland. Weliswaar zou men van Rusland al die waardevolle grondstoffen met goederen kunnen kopen, maar daarvoor zou men immers moeten werken. Dit levensconcept past echter niet meer bij onze huidige door welvaart verwaarloosde, woke samenleving! Voor een geoptimaliseerde “work life balance” is dus oorlog met Rusland noodzakelijk!

Er bestaan signalen, dat dit financiële Armageddon niet lang meer op zich laat wachten. In de afgelopen dagen bijvoorbeeld is de goudprijs letterlijk geëxplodeerd naar een recordhoogte. De goudprijs steeg binnen enkele dagen met 5% naar op dit moment $ 2.177,-! Dat is echt ongebruikelijk en laat zien dat veel spelers op de achtergrond heel onrustig geworden zijn. Er wordt ook verwacht dat de BRICS-landen een op goud gebaseerde handelsvaluta willen invoeren. Zodra zo´n valuta geïmplementeerd is, betekent dit het ultimatieve einde van de Amerikaanse dollar als wereldwijde handelsvaluta. Het gevolg zal zijn dat tientallen biljoenen dollars naar de VS zullen terugstromen, en mogelijkerwijs zelfs een hyperinflatie zouden kunnen veroorzaken, wat het einde van de VS als wereldmacht en zodoende ook het einde van de westerse elites zou betekenen.

In plaats van stilletjes van het wereldtoneel te verdwijnen, willen deze spelers nog zoveel mogelijk mensen in de ondergang meesleuren. Daarbij gaat het hen er alleen maar om de “Zwarte Piet” aan Poetin toe te spelen. Daarom probeert men met alle middelen Poetin tot een onvoorzichtige stap te provoceren. In de Russische media wordt er al over gediscussieerd wat het equivalent aan Duitse bruggen voor een Krimbrug zou zijn, zoals de “Ostsee Zeitung” bericht. Zulke overwegingen zijn echter gevaarlijk.

Rusland dient op een gelijksoortige wijze geprovoceerd te worden als in 1914 Oostenrijk-Hongarije door de aanslag op Franz Ferdinand. Door deze moord op de Oostenrijkse troonopvolger werd de oorlogshysterie in Oostenrijk-Hongarije zo ver opgevoerd, dat de oude, seniele keizer zich tot een buitenproportionele houding tegenover Servië, tot aan de oorlogsverklaring toe, liet meeslepen. Dit veroorzaakte dan via de bekende bondgenootschap mechanismes de eigenlijke oer-catastrofe van de 20e eeuw, de Eerste Wereldoorlog. De gevolgen waren al die andere catastrofes van de komende honderd jaar, tot aan het huidige Oekraïne-conflict toe.

Het zal dus belangrijk voor Rusland zijn on niet in een dergelijke val te lopen. Vroeger of later zal het “waardenwesten” helemaal uit zichzelf ten onder gaan.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: “Franz Ferdinand”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het “waardenwesten” smeekt gewoonweg om oorlog!

  1. bobzelf zegt:

    IK MAG ”DER FRANZZZ’ WOHL

    EN WAAR MIJN OOM DIE TOTALE RUST VANDAAN HAALT

    NOU GEVEN 7000 KERNRAKETTEN EEN SOORT NATUURLIJKE RUST

    NATUURLIJK WHAHAHA , DAT DAN WEER WEL

    VIND IK OOK ONGELOFELIJK ..

    DE HALVE WERELD . STAAT TE GILLEN

    EN HIJ MOEDIGT ZIJN MANNEN AAN EN DIE PAKKEN WEER 4 KILOMETERS OEKRAINE TERUG

    WAT EEN KANJER.

    MAAR JA HIJ HEEFT OOK 6 JAAR IN DE DDR GEWERKT TOCH DOLF

    ALS KGB AGENT ??

    WHAHAHAHA . .WHAHAHAHAHA .. WHAHAHAHAHAHA

    ZIJN DE PUTIN MOORDEN LIJSTEN ERAL BERT. ??

    DIE VAN ONS DOLF ZEG MAAR. ??

    SLAVA MIJN OOM

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    “Deze dwaalleer lost langzaam in lucht op, of beter gezegd in gigantische schulden bubbels, die vroeger of later uiteen spatten en tot een financieel Armageddon moeten leiden. Een oplossing zou geweest zijn om Rusland te onderwerpen, waar het geld letterlijk uit de grond opborrelt. Daarmee zou men alle schulden hebben kunnen dekken. Op dit punt begrijp je de ongelooflijke haat van het “waardenwesten” op Poetin en Rusland en natuurlijk op een lot, dat duidelijk de voorkeur heeft gegeven aan Rusland.”

    Bingo…

    Geliked door 2 people

  3. Snappie zegt:

    Het links gedomineerde westen is compleet gestoord ze ondertekenen 1000 verdragen en houden zich nergens aan.
    De noodtoestand uitroepen met corona en dan de meest debiele wetten opleggen.
    De oorlogsvoering uitroepen tegen Rusland waar teveel mensen onnodig sterven en waar de Europeanen grof voor betalen.
    Al decennia is het westen bezig om Rusland in het nauw te dringen en nu het doek is gevallen wordt het een stroomversnelling van idioot oorloghitsen.
    Stap voor stap jutten onze politieke klerelijders de oorlogsvoering op in de hoop dat Rusland zal toehappen waarop de escalatie volslagen uit de hand loopt.
    Demonstraties helpen niet , er moet eerst iets verschrikkelijk gebeuren voordat het volk opstaat en de westerse politici met geweld gaan afzetten.
    Keep on dreaming

    Like

  4. Rini Willems zegt:

    Europa zal verliezen van Rusland!!
    De overheid moet de burgers met rust laten!
    We hebben hekel aan de oorlog vol ellende geen huizen en hongersnood…enz..
    De overheid profiteert, want ze zijn veilig ergens verstopt, terwijl de burgers lijden…
    Dat klopt niks….
    Great Reset is niet belangrijk..
    Beter afschaffen!
    De overheid moet de criminelen goed aanpakken… ze hebben het niet gedaan…

    Like

  5. Sarcoff zegt:

    Het is logisch dat het om de grondstoffen van Rusland gaat, stel, ze krijgen Rusland in handen, alle schulden in een keer opgelost, en de wereldhegemonie is weer zeker

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Politici zijn oorlogszuchtige idioten !!

    Like

  7. 007lucia zegt:

    Voor mensen geïnteresseerd in proxywar als een strategie en de ontwikkelingen daarom heen; hier kun je er eerst wat van lezen;
    https://www.rand.org/pubs/research_reports/RRA307-2.html
    en hier is het PDF van het e-boek zelf;

    Klik om toegang te krijgen tot RAND_RRA307-2.pdf

    Like

Plaats een reactie