Censureert NOS “antisemitisch gescandeer” bij opening Holocaust Museum? “Wie was daar verantwoordelijk voor”

(Door: “NieuwRechts”)

Opmerkelijke beelden bij het NOS Journaal van acht uur: tijdens een korte nieuwsreportage over de opening van het Nationaal Holocaust Museum in Amsterdam waren alle antisemitische en anti-zionistische leuzen weggefilterd. Terwijl bij de originele beelden duidelijk te horen is wat activisten en demonstranten riepen. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Censureert NOS “antisemitisch gescandeer” bij opening Holocaust Museum? “Wie was daar verantwoordelijk voor”

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Bij de NOS gooien ze steeds meer eigen ramen in.
    Het is ondertussen al lang duidelijk dat steeds meer mensen hun nieuws halen via het internet in de wetenschap dat de hele MSM een grote leugenfabriek is en dient ter manipulatie van de bevolking.
    Daar proberen ze de mensen nog steeds wijs te maken dat die hele import vanuit Arabische en Afrikaanse landen een verrijking is, terwijl de bevolking dagelijks aan den lijve deze verrijking (ellende) moet ondervinden.
    Het wordt echt tijd om deze manipulerende rotzooi de nek om te draaien en een heel nieuw omroepbestel op te tuigen.

    Geliked door 5 people

  2. Svalbard zegt:

    Geen eerlijke verslaggeving bij de NOS. Daar kijk ik helemaal niet van op, ze zijn nooit neutraal als het om Israël gaat, dat is al vele jaren zo.
    Ze hebben het altijd over militanten van Hamas, of Hamas strijders of activisten.
    Het beestje wordt nooit bij de werkelijke naam genoemd.
    Ze hebben het wel over de rechts-extremistische regering van Netanyahu, alles wordt in het NOS journaal geframed. De mond vol over Internationaal Recht, daar zijn ze ook goed in, maar wat het Internationaal recht betreffende Israël inhoudt, daar hebben ze geen benul van. Bezette Palestijnse gebieden? Die bestaan er niet, want volgens het Internationaal Recht, behoort sowieso al het gebied ten Westen van de Jordaan bij Israël. Voor wie dit niet gelooft, ga maar eens kijken op het internet, en zoek eens naar de Conferentie van San Remo.
    Door de Volkenbond, de voorloper van de VN, zijn toen juridisch bindende besluiten genomen, dat het gebied wat met Palestina werd aangeduid, bestemd werd voor een Joods Nationaal Tehuis. Deze besluiten zijn onherroepelijk en dus ook tegenwoordig van kracht.
    Dus niks bezette gebieden, maar heroverde gebieden.
    Maar de NOS zit vast in een verwerpelijk politiek dogma!

    Geliked door 4 people

  3. Jan j zegt:

    Je kan nieuws ook manipuleren door onvolledige informatie weg te laten. Dat is nog erger dan liegen. Nos is hier kampioen in. Daarom wil deze propagandaomroep Ongehoord Nieuws van de kaart vegen. De oplossing is m.i. NOS sommeren alsnog volledige informatie uit te zenden en indien daar geen gehoor aan gegeven wordt rechterlijk een aanklacht indienen en zelf via alle beschikbare kanalen dit nieuws publiceren via alle mogelijke media.

    Geliked door 3 people

  4. Wolf zegt:

    Daar is dat VERVLOEKTE smerige rooie linkse wokie koppen nos gebroed al jaaaren mee bezig.

    Geliked door 3 people

  5. BosscheBol zegt:

    Natuurlijk verwijdert de staatsomroep dat ranzige gescheld en geschreeuw. Onze “nieuwe Nederlanders”(= mohammedanen) en hun grote vrienden (= links) moeten zoveel mogelijk uit de wind gehouden worden.

    Ze zijn al aan het bespreken hoe ze Wilders de schuld gaan geven (die discrimineert onze lieve mohammedanan en daarom moeten ze wel reageren: zij kunnen er ook niets aan doen. Zoiets …)

    Intussen moet het toch wel iedereen (behalve de zombies) duidelijk worden dat de mohammedanen al vet de baas zijn in dit KUTland.

    Geliked door 4 people

  6. leeuw7 zegt:

    De neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s van de NOS hebben vrijwel niets geleerd van de Holocaust!!

    Opheffen dit geldverslindende,waardeloze overheidsinstituut!!

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    De partijdigheid straalt er duidelijk vanaf,van deze van overheidswege gefinancierde,gecorrumpeerde boevenbende!! Tuig van de richel!!

    Like

  8. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Kon je antisemitisch VERGIF op innemen; massaal het Midden Oosten, Afrika, ACHTERLIJKHIED, CRIMINALITEIT importeren. Vooral nog even 20.000 “uitgemergelde” Gazanen laten overvliegen. Ik hoor net Pieterje op de radio. Hahahahahaaaaa…. wordt niks. Heel ons landje naar de kloten geholpen. Fuck Kati Piri!

    Geliked door 2 people

  9. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Als Henk en Ingrid Onbenul lekker liggen te pitten;

    Vijf Nederlanders die waarschijnlijk op zoek waren naar een partij cocaïne in de Antwerpse haven zijn opgepakt. Drie van hen zijn minderjarig; de jongste twee zijn 14 jaar. Zogenoemde uithalers breken op het haventerrein in om ingevoerde drugs uit containers te halen, voordat die het haventerrein verlaten.

    Volgens lafbek Mark Rutte is dit VERRIJKING!! Die vent is totaal uitgekakt in Nederland. Heeft NL overgedragen op een Gouden Schaaltje aan Satan en zijn soldaten!

    Geliked door 2 people

  10. 007lucia zegt:

    Ja als de NOS in één ding uitblinkt,
    is het wel stemverduistering
    van datgene wat voor hen normatief afwijkt
    daarbij geldt natuurlijk alle dieren zijn gelijk
    maar sommige zijn meer bij de beesten af

    Geliked door 3 people

  11. Tukker24 zegt:

    Had u anders verwacht van de NOS?
    Tijd om de geldkraan dicht te draaien en over te gaan tot een grondige reoganisatie.

    Geliked door 2 people

  12. Meine zegt:

    Waar kan ik mijn abonnement op de NOS opzeggen ?
    (… kijk en luister-la-la-geld ….)

    Like

Plaats een reactie