Trump: Hongarije zal westerse civilisatie redden

(Door: Rainer Ackermann – Vertaling: E.J. Bron)

Dit jaar vond de bijeenkomst van conservatieven uit de hele wereld in Boedapest plaats onder het motto “Wokebusters – het moeras droogleggen”.

De CPAC Hungary dit jaar was weer een rendez-vous van voormalige en huidige staats- en regeringschefs, met een welkomstwoord van Donald Trump en een gast uit Duitsland. Dat was de voorzitter van de Waardenunie (vert.: een conservatieve afsplitsing van de CDU): Hans-Georg Maaßen. Deze herinnerde er aan dat de meeste nieuwkomers sinds de migratiecrisis van 2015 zich duurzaam willen vestigen in Duitsland. Op de scholen in het westen van Duitsland is nu al een op de vijf leerlingen moslim, waarvan de meerderheid de sharia boven Duits recht plaatst. Zelfs volgens officiële statistieken worden ondertussen 40% van de delicten door immigranten gepleegd.

De voormalige president van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst noemde de welkomstcultuur – het werk van een linkse politieke sekte met het doel van een cultuurverandering – een “complete catastrofe”. Omdat de links-liberalen de Europese naties op de knieën zouden willen dwingen, zouden er politici nodig zijn die “Nee” zeggen tegen de massa-immigratie. Het zou voor rekening van de regeringen komen om de ongecontroleerde immigratie te rechtvaardigen met het tekort aan arbeidskrachten.

Trump in CPAC-welkomstboodschap: terug naar het gezonde mensenverstand!

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump waardeerde in een welkomstboodschap aan de CPAC Hungary de inspanningen van Hongarije om de westerse civilisatie te behouden, vrijheid, familie en de joods-christelijke cultuur te verdedigen. Hij sprak zich er voor uit om de strijd voor de eigen cultuur en de soevereiniteit voort te zetten, wat hij al in de nabije toekomst terug in het Witte Huis graag samen met minister-president Viktor Orbán zou willen aanpakken.

“We strijden ervoor onze civilisatie tegen communisten, Marxisten en fascisten te behoeden evenals de heerschappij van het conservatisme en het gezonde mensenverstand in de wereld te herstellen”, zei Trump in zijn video.

Wilders: bedreiging door relativering van alle waarden

Een zege van de conservatieven zou moed vereisen en Viktor Orbán zou een moedige politicus zijn die trots voor zijn land opkomt om de Hongaren voor de gevolgen van de illegale immigratie te behoeden. Dat verklaarde de voorzitter van de Partij voor de Vrijheid, PVV, Geert Wilders, die uit de parlementsverkiezingen in Nederland in november 2023 als winnaar tevoorschijn kwam.

De PVV zou deze overwinning te danken hebben aan haar moed om heel duidelijk en op niet mis te verstane wijze “Nee” tegen de politiek van de open grenzen en tegen de woke-waanzin te zeggen. Hij ziet de bedreiging door de laatste beweging erin dat alle waarden gerelativeerd worden.

De ongecontroleerde massa-immigratie zou niet alleen maar meer de welvaartsstaat bedreigen, twee derde deel van de Arabieren zouden de terreur van Hamas tegen Israël als legitiem erkennen en zich in de hoofdsteden van Europa verzamelen onder de vlag van de jihad. Hijzelf werd al in 2004 door “islamistische” fanatiekelingen op een dodenlijst gezet, maar de vrijheid van meningsuiting zou geen compromissen dulden.

Oostenrijk kent officieel zes geslachten

Ook de Europarlementariër van de FPÖ, Harald Vilimsky, waarschuwde voor de woke-ideologie, die alle nationale tradities en alle religies zou willen uitroeien. Van de 7,8 miljoen asielaanvragen van de afgelopen tien jaar zou nog niet eens een vierde deel voldoen aan de voorschriften van de Conventie van Genève. De regering van Oostenrijk zou zich conservatief voordoen, maar zou ondertussen in de geest van nieuwlinks zes (!) geslachten hebben toegestaan.

Bron:
budapester.hu
Door: Rainer Ackermann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Trump: Hongarije zal westerse civilisatie redden

  1. Alice zegt:

    Deze komt net binnen. Heb de video nog niet bekeken. Ga ik morgen doen.

    https://thepeoplesvoice.us20.list-manage.com/track/click?u=03adde8baeffb7b9b558e17ca&id=abe289e9e2&e=a62c3a2483

    Misschien niet helemaal passend bij dit onderwerp. U mag heer Bron, als u mijn reactie doorlaat, de link ook elders plaatsen.

    Geliked door 1 persoon

  2. ronjaspers zegt:

    Rusland misschien in combinatie met hongarije kunnen de westerse civilisatie redden.Mits WW3 niet uitbreekt,want dan is het einde oefening.

    Like

  3. Elst zegt:

    Orban is veel geblaat maar weinig wol.

    Like

    • Alice zegt:

      U heeft het zeker over Rutje. Of Omtzigt? Nee hier is het lekker geregeld. Ik zou willen dat Orbán hier MP is. Had een héleboel ellende gescheeld.

      Like

Plaats een reactie