Tweet van Geert (+ video)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert (+ video)

  1. De Klerk zegt:

    De Nederlanders moeten begrijpen dat onze echte vijanden de mohammedaanse supremacisten zijn.

    Wat zegt u over een vooraanstaand mohammedaans lid van het Nederlandse parlement – wiens vader als gastarbeider naar Nederland kwam, bevriend raakte met een Nederlandse vrouw om haar voort te brengen – die trots verkondigde, met haar hoofddoek als symbool van het mohammedaanse supremacisme , dat haar vader erin geslaagd was haar moeder te overtuigen om het mohammedanisme te aanvaarden?

    Onderwerpingsmissie geslaagd zou je zeggen, nietwaar? Moeder bekeerd tot het mohammedanisme en de dochter die weigert te assimileren zit met haar mohammedaanse supremacisme-symbool (hoofddoek) in het Nederlandse parlement !!!

    Geliked door 4 people

  2. Julia zegt:

    Nederland het land van de gekke Henkies in politiek Den Haag. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1351105320/nederland-keurt-veel-meer-asielverzoeken-goed-dan-onze-buurlanden Dit achterlijke land staat in de top 3 voor verblijfsvergunningen in dit landje dat uit haar voegen barst en geen raad meer weet voor opvangplekken voor de invasie van kansparels. Dank aan het enorme wanbeleid van jaren door de linkse idioten. Geen woning meer voor eigen burgers ze moeten zich suf bouwen aan tijdelijke woningen die ook nog eens zeer brandgevaarlijk zijn. Wie staan er als een stel blinde kudde aan de kant de betaalslaven zelf die zich voor al dat binnenstromend tuig blauw moeten betalen. Kortom het grote deel van onze bevolking is zelf mede schuldig klagen en janken dat er geen woningen zijn ondertussen spelen we een spelletje en kijken een wedstrijd en steken vooral de kop in het zand. Dit volk verdient niet beter en heeft er zelf jaren geen enkel verzet gegeven tegen die linkse Haagse niksnutten en zijn nog zo gek om er zelfs op te stemmen.

    Geliked door 2 people

  3. Mike zegt:

    Humor op de maandag, niets gaat de welverdiende vernietiging van het westen nog tegenhouden. Sit back and enjoy the ride..

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Het staat in de koran dat het een plicht is voor iedere moslim om een wereldwijd kalifaat te stichten.Door middel van immigratie of jihad (oorlog) ook is het voor iedere moslim verplicht in de koran.Om de ongelovigen (kafirs) te terroriseren en af te slachten,met ongelovigen worden bedoeld,christenen,joden,andersgelovigen,en niet gelovigen.

    Geliked door 1 persoon

  5. hubert zegt:

    Vies ondankbaar volk.

    Like

Plaats een reactie