Links Utrecht… tsja

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Links Utrecht… tsja

  1. leeuw7 zegt:

    PvdA-GroenLinks bestuurders moeten per direct in heel Nederland uit hun ambt gezet worden wegens obstructie van de Nederlandse samenleving!!

    Geliked door 6 people

  2. Julia zegt:

    Het zal eens goed zijn als stroomuitval geheel Nederland treft dan worden al die klimaatgekken eens wakker om te constateren dat de klimaathysterie het grootste fiasco is. Goed he al die rijdende batterijen, de zonnepanelen die zelfs nog brandgevaarlijk zijn het is de ondergang. Hoe zo fossiele brandstof afschaffen en gas zelfs nieuwbouwwijken moeten weer op gas worden aangesloten. 25 miljard is gereserveerd om de klimaathysterie te bekostigen met als resultaat een grote mislukking en je reinste geldverspilling. De algehele klimaathysterie wordt de ondergang voor onze economie en het faillissement voor de burgers.

    Geliked door 5 people

  3. bobzelf zegt:

    OOM GAZZZZZPROM  WHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

  4. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Zag bij de Televaag dat er gisteren in zo’n LULPRORAMMA weer voor de tig-miljoenste keer over vluchtelingen werd geluld. Godverdomme, stik om mij massaal in je vluchtelingenzooi! Meer meer meer explosies, steekpartijen, moord-doodslag, overvallen, uithalers, FEMICIDE, NU!!

    Geliked door 2 people

  5. Rini Stegeman zegt:

    Tja, ze wilden het immers zelf, wel onder aanvoering van die Sharon, ook zo slinks als de neten.

    Geliked door 2 people

  6. Alice zegt:

    De leugens komen van alle kanten. Maarrrrrr, al is de leugen nog zo snel…..

    Hier wéér een leugen ontkracht:

    Geliked door 2 people

  7. Alphons Mantel zegt:

    klimaat is niet beinvloedbaar ; de zon staat 150 miljoen kilometer van de aarde

    Geliked door 1 persoon

  8. ronjaspers zegt:

    Die sharon dijksma is een bilderberger,dus utrecht zal ook wel een 15 minuten slavenstad worden.

    Geliked door 1 persoon

  9. Niek zegt:

    Je zou het toch wensen dat de stroom met regelmaat uitvalt, dan worden de milieu wappies wellicht eens wakker dat de wereld dan stil staat. Niets doet het dan meer en ook geen digitale betalingen of met je pinpas in de supermarkt afrekenen. Maar ook geen luchtwarmtepomp of verlichting. Ook naar je werk met de elektrische auto zal niet meer lukken als je al naar je werk kunt want daar gaat ook alles elektrisch, zelfs het werkbonnetje van de loodgieter komt niet op zijn telefoon. Je kunt je huis niet verwarmen en zit ook nog in het donker te bibberen. Nog mooier zou het zijn als het landelijk gebeurd en de utopie is natuurlijk heel Europa. Dit zei ik al 15 jaar geleden dat het niet kon en ook als men de kabels zou aanpassen kan het ook niet want tegen de tijd dat de kabels zijn vervangen zullen ze wederom niet toereikend zijn. Men wil er iets doorheen rammen in een tijdsbestek van nog 6 jaar naar 2030 maar die tijd is veel tekort. We hebben de aannemers niet en al helemaal de technici die dit kunnen uitvoeren, luchtfietserij!!! Meest erge aan dit verhaal is,dat de politici die hiervoor verantwoordelijk zijn niet veroordeeld kunnen worden en gewoon doorgaan met hun verwoestende werk.

    Like

  10. Svalbard zegt:

    Dat kan nog leuk worden met steeds meer elektrische auto’ s op de weg, vooral als ze allemaal s’ avonds aan de laadpaal gaan.

    Geliked door 1 persoon

  11. Peter . zegt:

    Die dikke speklap heeft nog nooit gewerkt ,en kan helemaal niks .

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie