Portugal: Van wereldkampioen vaccineren naar “onverklaarbare” oversterfte en “kankerepidemie” bij jongeren

(Door: Diogo Camilo – Vertaling: E.J. Bron)

Twee jaar geleden was Portugal wereldkampioen vaccineren. Destijds waren daar 98% van de mensen ouder dan 12 jaar gevaccineerd, wat van Portugal wereldkampioen maakte, schreven de media destijds

In het begin van dit jaar werd bekend dat Portugal te kampen heeft met een aanzienlijke oversterfte. In januari van dit jaar werden ongeveer 2000 extra sterfgevallen gemeld, 90% daarvan waren ouder dan 65 jaar.

Daar komt nog verzwarend bij dat Portugal ondertussen een “kankerepidemie” onder jonge volwassenen meemaakt. En het ministerie van Gezondheid “schenkt geen aandacht aan deze tragedie”, aldus de journalist en commentator Luís Pedro Nunes. Bij zijn partner werd onlangs op 36-jarige leeftijd kanker gediagnosticeerd.

Het hoofd van de afdeling oncologie van het Santa Maria ziekenhuis in Lissabon zei tegen hem: “Helpt u ons, we hebben een probleem.”

Steeds meer jonge mensen krijgen kanker, zei Nunes. Het grote aantal jonge mensen dat op dit moment kanker krijgt, zou “onverklaarbaar” zijn, zei hij.

De afdeling van het ziekenhuis behandelt permanent ongeveer 6000 kankergevallen. Jonge volwassenen ontwikkelen steeds agressievere vormen van kanker, die zich vaak in een voortgeschreden stadium bevinden.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
rr.sapo.pt
Door: Diogo Camilo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Portugal: Van wereldkampioen vaccineren naar “onverklaarbare” oversterfte en “kankerepidemie” bij jongeren

  1. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde,en gefaciliteerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s en hun geïnstitutionaliseerde gewetenloze trawanten zijn nog steeds op vrije voeten!!

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn onafhankelijke volkstribunalen een absolute must!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,corrupte FAILED StateNederland!!

    Geliked door 4 people

    • Harry zegt:

      Sion fails too !

      Wat doet dat verzinsel voor óns ?

      Geen ene donder !

      Stop nou toch eens met die debiele propaganda , man !

      Hoe verknipt kun je worden ?

      Ik ken niemand die méér hardleers is dan jij , Leeuw de zoveelste !

      Like

  2. Alice zegt:

    En het ergste moet nog komen. Dokter Sherri Tenpenny, die aan het begin van de uitrol van de gifspuiten hiervoor waarschuwde, krijgt gelijk, zoals meerdere deskundigen. Zij hebben dit alles voorspeld. Vijf tot tien jaar na de gifspuit zullen prionziekten de kop op steken. Zoals Alzheimer en Creutzfeldt-Jakob (gekke koeienziekte).

    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/04/29/prion-brain-diseases.aspx?cid_medium=etaf&cid_source=etaf&cid=share

    Om mij heen barst momenteel een kankerepidemie los. Het is soms niet te bevatten. Het gaat nu zo snel. En nee, het zijn geen hoogbejaarden die het treft.

    Elke dag dankbaar dat ik wakker was en die jab niet gehaald heb. 🙏

    Geliked door 7 people

    • bobzelf zegt:

      DIKKE KUS MEISSIE 

       OME BOBZELLUF

      Geliked door 1 persoon

      • Alice zegt:

        Dank u oom Bobzelluf.

        Veel mensen zeggen dan : ze zijn zelf in de rij gaan staan. Helemaal mee eens. Nu iemand in mijn omgeving die ik goed ken. Met kanker in het laatste stadium. Geïnformeerd bij meerdere artsen want: ze had destijds geruchten gehoord over de jab.
        Nee hoor, die ‘vaccins’ zijn echt veilig. Nooit ziek geweest. Nooit in aanraking met de medische wereld geweest. Denkt dat artsen het beste met patiënten voor hebben.
        Ja, zo zou het inderdaad moeten zijn. En dan nu wachten tot het einde komt.
        Pislink zou je worden op al die figuren ‘die dit mede mogelijk gemaakt hebben’. Hoop dat zij hun straf niet zullen ontlopen.

        Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Alice op 29-4-2024 om 10.05 u.

      De uitbraak van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (gekke-koeien-ziekte) én Alzheimer is het duidelijkst te zien aan de leden van onze “regering”.

      Geliked door 1 persoon

      • Alice zegt:

        Klopt. Zij hebben allemaal een klap van de molen gehad en dientengevolge een zware hersenbeschadiging opgelopen. Er zijn door die klap flink wat schroefjes los gaan zitten.
        Bolle Frenske Timmerfrans zal inderdaad iets van Creutzfeldt-Jakob hebben. Hij eet geen vlees maar vreet het.

        Geliked door 2 people

  3. nemo zegt:

    De arrogantie van de macht:
    De Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach, hoogleraar geneeskunde, liet in 2022 weten dat Covid-vaccins nauwelijks bijwerkingen hebben, maar dat sterfgevallen uiterst zeldzaam zijn en dat de kans om aan Covid te overlijden aanzienlijk groter is. Hij is er heel zeker van, gebarend met zijn handen, licht beledigd zoals altijd omdat het hem was gevraagd. Het is allemaal zo klaar als een klontje.
    https://www.youtube.com/watch?v=7vX7TwZy3h8

    Twee jaar later, dezelfde Lauterbach. Nu verschuilt hij zich achter de “wetenschap” die de vaccinaties heeft aanbevolen. Ja, er zijn bijwerkingen, maar de vaccinaties hebben het leven van honderdduizenden Duitsers gered. Natuurlijk weet hij dat als wetenschapper. Zoals altijd is hij beledigd, wappert met zijn handen en spreekt met het accent van de grensstreek. Dit is waarschijnlijk om te laten zien dat hij een van ons is. Hij is immers een sociaaldemocraat, net als zijn grensbuurman Timmermans.
    https://twitter.com/i/status/1783234064016654405

    Geliked door 2 people

  4. BosscheBol zegt:

    Tja. De regeringen weigeren te onderzoeken of de oversterfte nu voornamelijk bij de ongevaccineerden of bij de gevaccineerden zit. Dan weet je eigenlijk al genoeg: de regeringen willen het niet onderzoeken omdat ze stiekem al pilots hebben gehouden en het resultaat stond ze niet aan. De vaccinaties die ze zelfs met dwang hebben doorgedouwd blijken nu dodelijke bijwerkingen te hebben.

    Eerlijk gezegd zit ik er niet zo mee. Het is erg voor de mensen die nu ziek worden en dood gaan, maar: dit waren de mensen die braaf al hun spuitjes hebben gehaald. Hoeveel waren dat er? 5 stuks? 6? Gezagsgetrouwe mensen dus. En die overdreven gezagsgetrouwheid is een vloek voor de mensheid. En daar wordt nu een flinke hap uitgehaald. Goed zo! Ga zo verder!

    Geliked door 1 persoon

  5. ronjaspers zegt:

    Ik dacht toch echt dat israel wereldkampioen “gedwongen” vaccinazi,s was.Een groot gedeelte van de joden zijn gedwongen om die vaccinazi,s te nemen.Anders werden ze uitgesloten van het maatschappelijke leven,ook geen boodschappen mogen doen.De meeste joden hebben tussen de 2 en 6 vaccinazi,s gehad en zullen binnen 5 jaar sterven.Vanuit bijbels optiek bekeken moeten de joden dood,om de weg vrij te maken voor de antichrist.Die komt te zetelen in een tempel in israel.

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      BEL JIJ SVALBARD EFFE ’DIE IS FAN VAN DE KLOOTZAK DIE

      VOORAAN STOND OM HEEEEEL ISRAEL TE VACCINEREN 

      NOU WEET IK DAT DIE SVALBARD HET IQ HEEFT VAN EEN CHIMPANSEE

      MAAR DANK JE WEL RONNIE VOOR JE HEERLIJKE UITLEG

      VRIEND BOBOBOB

      Like

Plaats een reactie