Schotland: Islamitische anti-blanke racist treedt af als premier

De Schotse premier Humza Yousaf stapt op na iets meer dan een jaar in functie. Dat heeft hij zelf aangekondigd tijdens een persconferentie. De positie van Yousaf was wankel geworden nadat hij vorige week het regeerakkoord uit 2021 met de groenen had opgezegd. Yousaf is van plan aan te blijven tot er een opvolger is gevonden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Schotland: Islamitische anti-blanke racist treedt af als premier

  1. 007lucia zegt:

    Hmmm… beetje demissionair over je graf heen, sinterklaas spelen, komt ons bekend voor niet waar

    Geliked door 3 people

  2. bobzelf zegt:

    Het tempo van de Russische opmars in de richting van Adveevka in de Volksrepubliek Donetsk laat het Oekraïense leger geen kans om weerstand te bieden. Ondanks pogingen van het Oekraïense militaire commando om dringend versterkingen naar het gebied over te brengen, verliezen Oekraïense militairen de controle over de ene nederzetting na de andere.

    Op 25 april werd de Russische vlag gehesen in het centrum van het dorp Solovyovo, gelegen ten zuiden van het onlangs veroverde Ocheretino. De beelden van het front bevestigden de Russische opmars. De aanval op het dorp begon naar verluidt op de ochtend van 25 april.

    De strijdkrachten van Oekraïne trokken zich terug uit het dorp in het westen en zuidwesten in een poging de omsingeling van de overblijfselen van het Oekraïense garnizoen bij Berdychi te voorkomen.

    Het Russische Ministerie van Defensie moet de controle over Ocheretino, Novobakhmutovka en Solovyovo nog officieel bevestigen. De opruimoperaties gaan door in de buitenwijken, maar het Oekraïense leger heeft geen kans meer om in de tegenaanval te gaan en het initiatief terug te winnen.

    Tegelijkertijd braken Russische troepen door de Oekraïense verdediging ten noorden van Ocheretino. Volgens voorlopige rapporten bereikten botsingen de buitenwijken van Archangelskoje. Ondertussen gaan Russische troepen door met de aanval op Novokalinovo; naar verluidt staat ongeveer de helft van het dorp onder hun controle.

    De situatie van de Oekraïense strijdkrachten in de gebieden Berdychi en Novokalinovo wordt elk uur erger, maar het Oekraïense militaire commando heeft geen haast om de levens te redden van soldaten die binnenkort omsingeld kunnen worden, en ze trekken de overblijfselen van de troepen niet terug. , waarbij mankracht wordt opgeofferd in een poging de Russische opmars te vertragen.

    OP NAAR DE KRIM ZOU IK ZEGGEN WHAHAHAHAHA 

    OOM VLADIMIROVITCH

    Geliked door 2 people

  3. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Je komt niet zomaar in het parlement. Iets met verkiezingen oid……

    Like

  4. Ravian zegt:

    William Wallace draait zo hard in zijn graf dat heel Schotland er
    duizelig van wordt…

    Geliked door 4 people

  5. bobzelf zegt:

    BRAVEHEARTH GEWELDIGE FILM …

    FREEDOMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    DANK MAKKER HUG VRIEND BOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

  6. ronjaspers zegt:

    moslims hebben maar 1 agenda,en dat is de islam.

    Like

Plaats een reactie