Nieuw kabinet, nieuw Nederlands EU-beleid

(Door: Johannes Vervloed)

Het hoofdlijnenakkoord bevat weliswaar weinig tekst over de EU, maar het is duidelijk dat het nieuwe kabinet een andere koers wil varen. Weg met het adagium ‘koploper’ en ‘beste jongetje van de klas’ en voortaan opkomen voor nationale belangen. Daartoe moet het kabinet ook proactief optreden, moeten bondgenoten worden gezocht en de Tweede Kamer veel eerder worden geïnformeerd. Er staat veel op het spel. Daarom is haast geboden bij de totstandkoming van een nieuw kabinet. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nieuw kabinet, nieuw Nederlands EU-beleid

  1. mooinique zegt:

    😂🤣😂

    Like

  2. Julia zegt:

    Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: “PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne – Geert, kies voor NEDERLAND!” Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden! Het probleem is dat Nederland zich teveel bemoeit met buitenlandse aangelegenheden maar niet voor eigen landsbelang. Wilders zou zich eens keihard moeten maken om de chaos in eigen land op te lossen in plaats net als Rutte ons een derde wereldoorlog in te rommelen en miljarden aan belastinggeld blijft verspillen aan de proxy oorlog de Oekraïne nog een land met lege handen binnen de EU daar zitten we niet op te wachten. Ik hoor Wilders nog roepen NEXIT dus ook van zijn verkiezingsbeloften kan hij helemaal niets waarmaken want ook hij zit gebonden aan de EU verdragen. Kortom de kiezers zijn wederom bedrogen we deden een plas en het blijft zoals het was. Ondanks de dwangwet zijn er nog 96.000 opvangplaatsen nodig. Dus Wilders werk aan de winkel.

    Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      Ook Wilders is niet koosjer. Als je al een petitie moet starten om je favoriet op andere gedachten te brengen zit het al goed fout. Als je de politiek goed gevolgd had zie je dat Wilders meer rare uitspraken gedaan heeft zoals; hij was tegen een Nexit en hij wil de grenzen open houden. Ik houd het op Baudet, al begin ik soms ook aan hem te twijfelen. Die hele eerste en tweede kamer beginnen een grote mestput te worden. Voormalige rechtse partijen werden links; VVD, CDA, D66 en CU. Mogelijk zijn de laatsten; PVV en FVD ook bezig aan een verlinksing.

      Like

  3. BigLJohn zegt:

    Wie denkt dat er voor onze nieuwe politiekers iets te halen valt in Brussel heeft geen verstand. Bovendien vormen de rechtse fracties (door verdeeldheid) aparte fracties. Bij dit ultralinkse Nazi-bolwerk valt niets te halen. En hun gebouw lijkt als twee druppels water op de toren van Babel. Ook zij wanen zich machtiger als God zelf. Is dit alles nu toeval of niet ?

    Like

Plaats een reactie