Westerse leugens over oorlog in Oekraïne vergelijkbaar met nazipropaganda

(Door: “Balkanske priče”)

Oorlog start niet met wapens, maar met leugens, desinformatie, censuur en propaganda, zoals we weer zien in het Westen. Onder het mom van vrijheid en democratie heeft het sinds 1945 vele oorlogen over de hele wereld veroorzaakt en zijn er vele doden te betreuren. De meeste Amerikanen en Europeanen hebben geen idee waarom Poetin Oekraïne is binnengevallen en wat zijn doelen nu zijn. Ze hebben zijn kant van het verhaal nooit gehoord. Oekraïne moest bij de NAVO en bij voorkeur bij de EU om die lastige Russische bevolking in de Donbass uit te schakelen en uiteindelijk Rusland (onofficieel) de oorlog te verklaren. Rusland had dus geen andere keuze gehad dan in februari 2022 de Speciale Militaire Operatie te lanceren, anders had Oekraïne Rusland waarschijnlijk aangevallen met hulp van de NAVO. De plannen lagen klaar, zo bleek ook uit het interview met ex-bondskanselier Angela Merkel. Die stond tot december 2022 op vriendschappelijke voet met de president en de regering van Rusland, maar speelde eigenlijk dubbelspel! Merkel zei tegen “Die Zeit” dat “ze alleen tijd wilde kopen met de Minsk-akkoorden, zodat de NAVO de autoriteiten in Kiev kon bewapenen”. Volgens het Tribunaal van Neurenberg zijn de “misdaden tegen de vrede” nog erger dan de “misdaden tegen de menselijkheid”. Zij zijn niet de oorzaak van dit of dat bloedbad, maar van de oorlog zelf. Veel mediaredacteuren hebben bijgedragen aan de Tweede Wereldoorlog en werden daarom tijdens het Nirber-proces ter dood veroordeeld, maar nu maken ze opnieuw dezelfde fout. Ze duwen de mensheid de Derde Wereldoorlog in!…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Westerse leugens over oorlog in Oekraïne vergelijkbaar met nazipropaganda

  1. bobzelf zegt:

    IS TIE GEWELDIG DIE GOSERT ??

    OF IK TIE SUPER GEWELDIG ???

    DNK MAKKER .

    IK HEB JE KREET. LANDVERRADERS ”

    OPO DE KOLEKAST GEPLAKT

    EN IEDERE KEER ALS IK LANGSLOOP

    SCHIET IK IN DE LACH

    NEVER GIVE UP

    EN OVERSPOEL ONS MET JE WAARHEDEN

    DANK JE WEL

    BOBZELLUF THE PLAGIAAT HERO

    Geliked door 3 people

    • Olie bol zegt:

      goed zo kerel.

      Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      Bij een boer zag ik eens een spreuk aan de wand hangen (bordje). Deze; Eet wat gaar is, drink wat klaar is, en spreek wat waar is. Maar die schoften in den Haag en Brussel hebben daar natuurlijk geen boodschap aan. Die willens ons kakkerlakken laten eten en vuil water laten drinken, om over de waarheid spreken nog niet eens te hebben.

      Like

      • bobzelf zegt:

        DANK MAKKER

        LATEN WIJ HIER DAN ZORGEN BIJ BERT BRON

        DAT DE WAARHEID ALTIJD GESPROKEN ZAL WORDEN

        IK DENK DAT OP ENKELE KLOOTZAKKEN NA

        BERT HET GOED ZELFS GEWELDIG VOOR ELKAAR HEEFT ..

        HUGGIE MAKKER

        VRIENDJE BOB

        Like

  2. Olie bol zegt:

    Ze duwen de mensheid de Derde Wereldoorlog in!… oei dat heb ik al vanaf 2002 door, nog een paar jaar dan zijn wij er niet meer, 1 oorlog vond ik genoeg.

    Geliked door 4 people

  3. Zijlstra zegt:

    Putin is iemand die als je je niet aan de regels houdt, zoals met de Minskaccoorden

    waarin de Luhansk en Donbas een status hebben en geen Oekrainse soldaat zich mag laten zien 75 km ten westen van deze gebieden je het komt aan het bezuren.

    Hij heeft het recht aan zijn kant.

    Like

  4. Julia zegt:

    Koste wat het kost ze drijven heel Europa bewust naar de ondergang onder regie van de reeds ondergaande VS ook deze hebben hun langste tijd gehad. Biljoenen aan schulden en armoede door de algehele VS is al duidelijk dit kan ook niet meer langer dus is er een oorlog nodig door zoveel mogelijk mogelijk burgers de dood in te jagen. Laten wij nu niet denken dat het nog de ver van onze bedshow is het zwaard van Damocles hangt zwaar boven onze hoofd dus ik begrijp niet dat er nog zoveel mensen slapen en nog niet tot de realiteit zijn gekomen dat we er niet al te best meer voor staan men houdt het volk niet voor niets zoet met brood en spelen en wordt er niet voor niets de waarheid in de msm en propagandazenders verzwegen dit in opdracht van de Haagse oorlogshitsers. Alles gaat in het geheim onze alghele politiek is een gesloten boek maar er gebeurt inmiddels heel veel achter de schermen maar niet voor ons landsbelang. Een ieder weldenkend mens weet dat er van de Russen niet valt te winnen daar heeft de algehele EU geen capaciteit voor door zwaar gebrek aan wapens en manschappen. Ze moeten nu nog steeds een zogenoemd Europees leger oprichten dit is dus weer het paard achter de wagen spannen zoals gewoonlijk. Het totale aantal Russische militairen komt op ongeveer 2,2 miljoen, inclusief 1,32 miljoen manschappen, meldt de Associated Press.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Die leugens hebben we eerder meegemaakt; Duitsland wint op alle fronten. De werkelijkheid gebied ons te zeggen dat al dit soort leugens en acties tegen de Russen kunnen leiden tot een derde Wereldoorlog. Een oorlog die er uiteindelijk toe zal leiden dat wij levend verbrand zullen worden gelijk de bewoners van Hiroshima en Nagasaki.

    Like

Plaats een reactie