Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen

Screenshot_38

(Door: Martien Pennings)

Ik fantaseer wel eens over een Neurenberg 2.0 waarbij ik rechter ben en dat ik dan Israël-demoniseerders en islam-mooi-praters mag veroordelen. Meestal tot een jaar of tien dwangarbeid met ’s avonds verplichte scholing in de geschiedenis van Israël en de islam. Maar ik heb nu een honderd-procent-gevalletje doodstraf, mij aangereikt door GeenStijl.

Arnoud Brouwers bericht voor de Volkskrant over Rusland en vooral over de protesten tegen Poetin. Hij twittert ook en op 18 juli 2013 luidde een bericht van hem: “Navalny gaat de bak in. En we denken terug aan Timmermans´ advies aan NL correspondenten: bericht niet te negatief over Rusland.” Olaf Koens valt Brouwers bij: “De vraag of Rusland een democratie is noemde hij ‘aggresief’.”

Wááát!!

We moeten van Fransje dus positief doen over het land waar ooit in de jaren 1980 de Russische Lente uitbrak, die net als die andere Lente in de kiem gesmoord werd om te eindigen in de horrorwinter van dictatuur.

Hé, zien we daar geen parallel?

Bij die andere nep-lente kiest Fransje ook al de kant van het geboefte, namelijk de SA van de nazislam, te weten “de Palestijnen”.

Hé, zien we daar geen tegenstelling?

Bij het schurkenconglomeraat dat tegenwoordig weer “Rusland” heet, adviseert Fransje eufemiseren en bij de enige humane democratie in het Midden-Oosten, Israël, adviseert Fransje demoniseren.

Want daarmee zijn ze bij de PvdA en het ministerie dat door Fransje wordt geleid toch stevig in de weer? Met een boycotactie tegen Israël? En die boycot is inmiddels toch ook verheven tot officiële EU-politiek?

Nog eens heel goed kijken: de Poetin-kliek en de “Arabische wereld” met voorop de “Palestijnse” SA moeten ontzien en mooi gepraat worden en Israël geboycot en gedemoniseerd.

Ja, dat wordt wat mij betreft een doodstraf naar keuze voor Fransje als ik rechter ben bij Neurenberg 2.0: ophangen, de kogel, een injectie, de wurgpaal of de elektrische stoel. Mij maakt het niet uit.

Bij al zijn krankzinnige hypocriete verraad glimt Fransje van levenslust. Je moet eens gaan kijken hoe een uiterst vitaal ogend Fransje in de bloemetjes gezet wordt door de pathetische psychopaat Mart Smeets in de ”avond-etappe” van Quatorze Juillet. Wat was er ook alweer op die dag? Oh ja! De bestorming van de Bastille in 1789. Dat doet me eraan denken, dat ik nog één optie voor Fransje ben vergeten: de guillotine.

Screenshot_39Een zich onbespied wanende Frans Timmermans heeft een Jood gespot

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Elite, Hypocrisie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rusland, Socialisten. Bookmark de permalink .

35 reacties op Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen

  1. Ekster zegt:

    Het is en blijft een zeer eng mannetje, die Timmermans. Praat goed wat fout is, demoniseert wat goed is. Een typische EU-politicus dus.

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    TIMMERFRANSSS, dat is de juiste naam voor deze rode jodenhater, van de Partij van de Allahtonen. O wat verlang ik naar de dag, dat dit faalkabinet van de links-liberalen vvd, en de landverraderspartij pvda oprot!

    Like

  3. Henk.V zegt:

    Ik sluit mij graag bij deze analyse aan en ik ben er een voorstander van dat deze persoon zeker voor een tribunaal verschijnt.
    Maar bedenk dit wel, hoe abject ik deze figuur ook vind, vanwege zijn stelselmatige foute politieke stellingnames die ons gedrenkt in een waas van moreel gezag worden voorgeschoteld: deze man is slecht een boegbeeld van een ziekmakende stroming in de politiek.
    Hij is de verpersoonlijking van het politiek correcte denken, een richting die ik gelijkstel aan de pestepidemieën die Europa in de Middeleeuwen teisterden.

    Like

  4. Roelf-Jan Wentholt zegt:

    Hier kan je in een filmpje zien wat een nul Frans Timmermans is: http://www.klimatosoof.nl/timmermansrepliek

    Like

    • Geert zegt:

      Dit Zwijn is geen nul maar een levensgevaarlijke gek, die de werkende honderden miljarden eurootjes in groene maffia projecten wil laten stoppen.

      Like

    • louis-portugal zegt:

      Iedere keer weer geniet ik van dat filmpje.
      Het geeft ook aan dat die timmerfrans geen enkel schaamtegevoel heeft.
      Overigens sta ik er ook van te kijken dat Bas v. Geel nog altijd Pvda stemt.

      Like

  5. vanhetgoor zegt:

    Neurenberg 2.0 komt echt wel! De islam loopt op haar laatste benen en de islam is aanwijsbaar opgebouwd uitleugens, wij maken het dus allemaal nog wel mee dat de islam wordt opgeheven en in de geschiedenis wordt bijgezet als een verachtelijk systeem dat volksmenners gebruikt hebben om geld te bemachtigen van domme mensen.

    Als het een beetje mee zit, dan is de totale ineenstorting van de islam vóór het einde van 2013 een feit. Het is allemaal erg simpel, de islam is een vorm van misdaad en het enige dat gedaan dient te worden is alle misdadigers aanpakken, aangifte doen, steeds maar weer opnieuw!

    Like

    • KCMO zegt:

      In alle oprechtheid, ik help je het hopen, maar ik denk dat we het begin nog niet gezien hebben.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      …….En als de Islam instort, betekent dat automatisch het einde voor al haar meeheulers, overal in het westen, wilt U maar zeggen.
      Een erg optimistische visie, Mijnheer van het Goor, maar vooruit, ik houd wel van een beetje optimisme! Mocht uw voorspelling uitkomen dat we het allemaal nog gaan meemaken, dan moest Martien zich maar eens serieus gaan bezinnen op de gerechte straf voor Timmermans c.s.

      Like

    • louis-portugal zegt:

      vanhetgoor ik ben het vaker met jou eens maar hier ben naar mijn gevoel wel heeeeeeeel erg optimistisch.

      Like

  6. BertG. zegt:

    Ik ben benieuwd van welke site jij zoiets vandaan haalt.

    De islam loopt op haar laatste benen
    dan is de totale ineenstorting van de islam vóór het einde van 2013 een feit.

    Woon jij wel in NL? Of eigenlijk, woon jij wel in europa?
    Ik zie toch heel wat anders om me heen.
    Maar dagdromen over de toekomst staat vrij uiteraard.

    Like

  7. Roelf-Jan Wentholt zegt:

    Hier valt te lezen hoe de vrienden van de PvdA-schurk feest vieren ter ere van een massamoordenaar: http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/07/mahmoud-abbas-and-top-officials-honor.html

    Like

  8. Roelf-Jan Wentholt zegt:

    Aangifte doen tegen een islamiet heeft in Amsterdam geen zin. Zie: http://hoeiboei.blogspot.nl/2010/12/de-geislamiseerde-politie-van-nederland.html

    Like

  9. Jan zegt:

    De PvdA heeft het altijd over werk en daarom is het uitdiepen van het Witte Zeekanaal wel iets voor hen. Als echte gold diggers gaat de leiding naar de goudmijnen in Kolyma. In de natuur, iedereen gelijk en bovendien, samenwerking verbroedert. Eerlijk delen, de straf.

    Like

  10. BertG. zegt:

    Martien, ik ben blij dat jij het opgeschreven hebt.
    Bij een ander was de reactie geweest dat zoiets niet zwart op wit mag opgeschreven worden.

    Like

    • Martien Pennings zegt:

      Misschien moet je je rancune omtrent je gekwetste egootje eindelijk eens loslaten, Bertje.
      Jouw comments waren van een ander karakter.
      Die waren, voor zover ik me herinner, algemeen moorddadig en bijzonder bot geformuleerd.
      Bij mij is er toch altijd weer sprake van literaire en essayistische kunst en gaat het altijd over specifiek aangeduide personen en ik vertel er altijd precies bij waarom ze een enkeltje hiernamaals verdienen.
      Bovendien is er in dit geval sprake van een lichte knipoog.
      Dat doet niks af aan het feit dat mijn woede groot genoeg is om op executieve gedachten te komen ten aanzien van Timmerfransje.
      Als je nou eens leert om je woede net zo kunstzinnig te sublimeren als ik, Bert, dan blijven je boze comments misschien staan.

      Like

      • BertG. zegt:

        Mijn een beetje Bertje noemen. En mijn een beetje een gekwetst egootje noemen. De bedoeling is duidelijk hiermee. Martientje. Het ligt er dik boven op.
        Ik maak steeds de fout dat ik niet literaire en essayistische kunst gestudeerd hebt en eigenlijk ook maar een eenvoudige boerenlul ben. De arrogantie straalt er van af.
        Bent u soms bekend met mijn opleidingen. Zou wel schelen in u oordeel.
        En er is maar 1x iets van mij niet toegelaten. Meer niet.
        Maar je hebt altijd baas boven baas.
        En dit, Dat doet niks af aan het feit dat mijn woede groot genoeg is om op executieve gedachten te komen.
        Dat geldt voor meerdere mensen op deze site. Maar je hebt altijd uitzonderingen.
        Ik ben blij dat je in ieder geval je eigen vrij bijzonder vind. Wat een mooi leven heb jij toch dan.

        Like

      • BertG. zegt:

        Voor mij blijf je gewoon een grote flapdrol met een extreem ontwikkelde arrogantie.

        Like

      • BertG. zegt:

        En als mijn opmerking mij een ban oplevert, het zal me een worst zijn.

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Zo gauw geef ik niet iemand een ban Bert…

        Like

      • BertG. zegt:

        Wat ik er eigenlijk nog aan toe wil voegen is dat als hij zou schrijven dat ze schijt eigenlijk naar honing ruikt er binnen een half uur andere gaan beweren dat dat best wel eens zou kunnen en er wel wat in zit wat hij zegt maar dat ze er nooit zo over nagedacht hebben.

        En nou heb ik helemaal gedaan.
        Hou dat maar op een gebrek van het niet kunstzinnig van iets te sublimeren

        Like

    • KCMO zegt:

      BertG. Vorige week liepen bij mij ook de emoties een beetje erg hoog op.
      Mijn comment werd ook verwijderd, gelukkig dat Bron ons af en toe tegen ons zelf in bescherming neemt. Je zou met al te heftige postings jezelf echt in de problemen kunnen brengen.

      Like

  11. Republikein zegt:

    Deze flapdrol heeft veel verstand van wielrennen. Het was laatst te gast in de avond etappe met Mart Smeets.Zulke lieden stralen precies uit wat een goedmens verachtelijk maakt, maar och arme, het heeft geen flauw benul. Kots, scheet, snot. Vuilnisman, kan deze zak ook mee?

    Like

  12. Petrossa zegt:

    Wurgpaal lijkt me wel wat. De andere maniueren zijn te snel, te pijnloos. Wurgpaal met natte leren veters. En dan wachten tot ze opdrogen.

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Petrossa 12.11. Hier kan ik wel begrip voor opbrengen Petrossa. Het MOSLIMGESPUIS zou niet minder verdienen. En laten we de RODEN daarna ophangen, de 5e colonne van de geiteneukers!

      Like

  13. luckybee zegt:

    Vergeet niet dat FransTimmerman en Spekman in de zelfde partij zitten.Wat verwachten julie dan van een socialist?Dat ze werkelijk demokratie willen?

    Like

  14. Dr. Kwast zegt:

    We hebben de zitpaal nog niet gehad, met een stompe punt en het liefst voor de hele top van de pvda. Bij de vrouwen mag het aan de voorkant.

    Like

  15. Joop Klepzeiker zegt:

    Ho ho Bert niet zo snel , gewoon lekker Bert blijven en hier je mening neer plempen, dat de heer Bron een heel enkele keer ingrijpt om zichzelf en het blog te beschermen lijkt mij een goede zaak

    Dat neem niet weg dat er hier eens soort van aura van een vreemd soort heiligheid rond de heer Pennings is ontstaan, waar bij de minder erudiete personen onder ons zich op de knieën werpen.
    De stukken en soms ook essays van de heer Pennings zijn van een zekere kwaliteit, maar ook een zeer hoog gehalte aan ego is op te merken in zijn werk ,wat waarschijnlijk voortkomt uit een overcompensatie door het niet erkennen van zijn kwaliteiten door zijn koe groepje van mede intellectuelen

    Ik kan mij soms dan ook niet aan de indruk onttrekken dat hij dit blog gebruikt als instrument om zijn frustraties te uiten, vooral als hij weer eens wat oud werk uit de schoenendoos trekt met wat lovende kritieken van hemzelf over zichzelf.

    Je kan dan soms ook heel goed bemerken dat hij aan de zelfde mentale ziekte lijdt als bijna al die andere ¨intellectuelen ¨wij eenvoudige burgers, tokies en boerenlullen moeten eigenlijk gewoon onze smond houden en het intellect aanbidden en vooral goed luisteren en als je het lef hebt in je gore tokkie donder om ze tegen te spreken worden ze vals, zo herkenbaar.

    Maar voor alle duidelijkheid, de aangedragen feiten, conclusies en argumentering in zijn werk zijn zeker van belang, en daarom haal ik maar de schouders op als zijn ego weer eens aan het opspelen is en lees zijn werk verder met plezier.

    Want het zijn de feiten en argumentatie waar het om gaat, en niet het persoon.

    Kort samengevat :Eng narcistisch manneke maar met een zeker waarde.

    Dus stoor je jezelf er niet teveel aan en blijf gewoon je opmerkingen en gedachten hier uiten.

    Like

  16. BertG. zegt:

    Dat er een vreemd soort van aura omheen hangt is dus niet alleen mij opgevallen.
    Me stront/honing voorbeeld lijkt mij wel duidelijk hierin.
    Het zou zomaar waar kunnen zijn ook nog als ie het zou opschrijven.
    Kan er nooit zo goed tegen als mensen zich bijna op de knieën werpen als een soort van verering van iemand met een overlopende ego die je vooral niet tegen mag spreken
    Dit had ik al eens eerder beweert in een reactie dat ie dat duidelijk niet gewend was.

    En ik vond de zo gezegde humoristische beschrijvingen van dood vonnissen eigenlijk nog een stuk verder gaan dan sommige hier beweren. Vandaar mijn 1ste reactie.
    Maar als hij zegt dat het humor is met een knipoog, dan is dat dus ook zo. Klaar.
    Daar hebben wij boerenlullen geen verstand van om dat te begrijpen.

    Like

  17. Joop Klepzeiker zegt:

    Bert er is een heel dun juridisch lijntje over hoe je iets opschrijft zeg maar a thin red line die inderdaad soms niet te begrijpen is, daarom moet je het beoordelen van het overschrijden van die lijn dan ook aan de blog god overlaten het is immers zijn nek en zijn verantwoording om dit blog in stand te houden.

    Ach en compensatie van oerdriften en frustraties is zo algemeen dat ze ook voorkomen bij het intellect, of zou juist bij het intellect, nauwkeuriger zijn.

    Zou een thesis over sublimering door intellectuelen nu niet een mooi afstudeer project zijn, je weet wel het uit het hoofd geleerd hebben en je hele leven het geleerde als een aap die een kunstje heeft geleerd het maar blijven herhalen zonder het ooit echt begrepen te hebben, dat moet toch tot frustratie en sublimering lijden..

    Bevrijd jezelf van je dwangmatige ego maar leer je ego hanteren als een stuk gereedschap .

    Ik mag graag dit citeren :

    Bezit uw ziel in lijdzaamheid maar hoed u voor de valse hond.

    Nu even terugkomend op het door heer Bron aangehaalde stuk van de heer Penning wat wederom sterk is en vol met correcte zaken staat, maar ik zie het toch meer geschreven als een strijd tussen intellectuelen onderling dan als een stuk wat een leermeester voor zijn leerlingen zou geschreven hebben.
    Zou het mogelijk zijn dat er wat sublimering aan te pas komt in het onderhevige stuk.
    Zeg maar wat overgebleven oerdriften uit het dino verleden. frustratie , ach dat kan immer toch niet.

    Als de heer Pennings die innerlijke strijd en die inter intellectuelen strijd uit zijn stukken zou laten waren ze waard om in boekvorm te verschijnen,
    Helaas nu zal het beperkt blijven tot een blog , forum niveau.

    Op zich zou dit natuurlijk ook weer een reden tot sublimering kunnen zijn.

    Geef dus de heer Pennings de eer en lof voor de inhoudelijke kwaliteit van zijn werk en blijf kritisch over de vorm waarin hij denkt dat te moeten doen.

    Ik zou namelijk graag zien dat zijn werk in boekvorm verscheen.

    Like

  18. Pingback: Chapeau Wilders! Zijn stickeractie komt misschien nog net op tijd om de burgeroorlog te voorkomen | E.J. Bron

Plaats een reactie