Paul Weston noemt Tony Blair een verrader

Screenshot_15

Paul Weston

De Romeinse filosoof Cicero zei: “Een natie kan haar dwazen overleven en zelfs de ambitieuzen. Maar zij kan niet verraad van binnenuit overleven. Een vijand voor de poorten is minder geducht, want hij is bekend en draagt ​​zijn banier openlijk. Maar de verrader beweegt zich onder degenen binnen de poort vrij, zijn sluw gefluister ritselt door alle steegjes, te horen in de hallen van de overheid zelf. Omdat de verrader geen verrader lijkt; hij spreekt in accenten vertrouwd aan zijn slachtoffers en door hun gezicht en hun argumenten dragen​​, doet hij een beroep op de laagheid die diep in de harten van alle mensen ligt. Hij verrot de ziel van een natie, werkt in het geheim en onbekend in de nacht om de pijlers van de stad te ondermijnen, hij infecteert het ​​politieke lichaam, zodat het niet meer kan weerstaan​. Een moordenaar is minder te vrezen. De verrader is de pest”. [ …]

In Londen zijn hele gebieden stilaan onder islamitische controle. Tower Hamlets is nu voor het Westen verloren gegaan, waar Joden, vrouwen en homoseksuelen worden vervolgd, terwijl Engelse straatnamen en de weinig resterende blanken systematisch worden vervangen. Binnenkort gaan verloren, als ze inderdaad niet al verloren zijn, Luton, Bradford, Oldham, Birmingham, Leicester, etc.

De Noorse schrijver Fjordman noemt dit “onthoofding van naties” en stelt de volgende vraag: “Minder aandacht is besteed aan het feit dat moslims hele natiestaten onthoofden. Hoewel dit in slow motion gebeurt, is het niet minder dramatisch. Historisch gezien zijn de grote steden van een land het ´hoofd´, vormden zij de zetel van de meeste van zijn politieke instellingen en de grootste concentratie van het culturele intellect. Wat gebeurt er als dit onderdeel wordt afgesneden van de rest van het lichaam?”

Tekst uit de video en van Snaphanen.

Video:

 

Screenshot_16

Bron:
http://snaphanen.dk

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, landverraad, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Paul Weston noemt Tony Blair een verrader

  1. Cathja zegt:

    Dit grote gevaar zal op termijn ook ons land gaan bedreigen, als we nu niet onmiddellijk maatregelen nemen.
    Waarom heeft de Britse overheid het zó ver laten komen? Alles wat de islam heeft veroverd zal alleen met heel veel bloedvergieten terug te krijgen zijn. Maar wie zit op een bloedbad te wachten? De Britse overheid valt genocide op de eigen bevolking te verwijten! Als je overheersing door de islam hebt toegelaten, wetend wat de gevolgen daarvan zullen zijn, de andere kant opgekeken hebt toen steeds meer terrein door de moslims veroverd werd, kun je dan je handen in onschuld wassen?
    Vreselijk, dit verraad aan eigen volk!
    Engeland is verloren aan de islam.

    Like

    • Azraël zegt:

      @Cathja

      Alleen Engeland?
      Velen willen het nog niet inzien maar de geest van mohammed/Bijbels; de valse profeet, gaat rond in vele gedaantes.
      In Europa/het Westen via de baarmoeder/immigratie/multicult en elders via het ‘zwaard’/jihad/onderdrukking en terreur.
      Al willen wij dit niet, wij zijn zelf die weg ingeslagen.
      Door de geschiedenis heen hebben wij een systeem gecreëerd waarin ook de tegenstander mogelijkheden heeft gekregen om vat te krijgen op ons denken, doen en laten.
      Door ‘democratie’ te omarmen hebben wij iets anders los moeten laten. Dat daar consequenties aan vastzitten, zo dachten wij/dat nemen we maar voor lief, die vruchten gaan we nu plukken.

      Wij zijn van God los en zullen het merken ook.
      Niet alleen Engeland.
      Velen zullen volgen (zie elders)

      Wij dachten zelf wel even de ander ‘machten en krachten’ van deze wereld te beteugelen door een bepaald systeem.
      We zien het….het brengt alleen maar ellende.
      De gierput is nog lang niet geheel geopend.
      De echte shit moet nog komen.

      -Zijn we dan allen verloren (aan de islam)?-
      Nee…er is een oplossing; Verlossing.

      Like

      • Cathja zegt:

        Beste Azraël,

        ik ben het 100% met u eens, al reageerde ik in mijn comment nu meer op het artikel, waar het over Engeland gaat.
        Het is inderdaad niet te begrijpen dat onze overheid ooit heeft ingestemd met het onbelemmerd toelaten van moslims tot ons land. Het is ook niet te begrijpen dat zóvelen de dreiging niet willen zien wat overheersing door de islam voor ons allen betekent.
        We leven in de eindtijd, dat geloof ik vast en zeker. Het zal een keer ophouden. Maar dat we een periode van onderdrukking en verdrukking tegemoet gaan, daarvan ben ik overtuigd. Uiteindelijk zal de islam alle ‘macht’ verliezen, en zal er scheiding komen tussen de goeden en de kwaden.

        Like

  2. L'esprit de Lois zegt:

    Tsjaa, en die rooie maar denken, dat wordt gezellig multicultureel thee drinken.

    Als we onder de voet zijn gelopen door die cultuur verrijkers zou de wereld er best wel eens stukken minder mooier uitzien.

    Like

  3. Jean zegt:

    Een verrader is de grootste misdadiger na een moordenaar/geweldpleger.
    In de politiek zit het vol met verraders, dat zegt veel over het volk wat die verraders een stem geven…
    Veel van die verraderspartijen halen nu geweldplegers in hun lijsten binnen kwestie van stemmen te vangen, van verraad gesproken…

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Nou? Zijn dit ‘loze kreten.’ waar de ‘populisten’ herhaaldelijk van beschuldigd worden?
    Is dit ‘stemmingmakerij?’
    Je moet toch wel over verschrikkelijk veel (goor) lef beschikken om dàt te beweren, als je ook maar even de moeite hebt genomen om het meer dan gewetensvolle, uiterst gefundeerde relaas van déze bijzondere man aandachtig te beluisteren.
    Hij is werkelijk de enige, die ècht opkomt voor de belangen van de Britse bevolking; de enige, naar wie ze zouden moeten luisteren, omdat HIJ op den duur misschien nog eens met oplossingen zou kunnen komen.
    Niet voor alles, natuurlijk, maar wie wèl? De gevestigde politici komen nèrgens mee. En Nigel Farage concentreert zich gemakshalve op de EU en de Euro -ook nodig, daar niet van- maar toont zich vooralsnog te schijterig om oog te hebben voor het vreselijke islamitische gevaar, dat GB en trouwens heel Europa bedreigt.
    Paul Weston is geen man van grote woorden, maar zèggen doet hij àlles!
    Het valt slechts te hopen, dat de Britten dat tijdig gaan inzien.

    Like

  5. Syrier zegt:

    Honderd jaar geleden was constantinopel voor 2/3 christelijk.Nu is alles ingenomen door moslims en resten paar christenen.Mijn dorp was ook eens 100% christelijk nu zijn zelfs de dieren tot de islam gedwongen.Ik herinner mij bijzonder grote vogels op het dak van onze kerk.15 jaar geleden waren deze er niet meer.Omdat zij de islam niet hadden aangenomen of was de hele infra structuur/ milieu verandert zodat er geen leven mogelijk was.Ik hoorde zelfs de wespen niet meer.

    Like

  6. louis-portugal zegt:

    Helemaal met de kop en het verhaal van Weston.
    Idd. het klinkt heel bescheiden maar zeer hard en duidelijk.

    Like

  7. louis-portugal zegt:

    Helemaal eens natuurlijk

    Like

  8. Yvonne van Cleef zegt:

    Verraders lopen er hier ook genoeg;alleen al in Den Haag!En wat dacht u van de grachtengordel?

    Like

  9. Pingback: Paul Weston noemt Tony Blair een verrader | Fubar

  10. Avidia zegt:

    Dit is werkelijk een zeer beschaafde man met rake woorden, ik heb hem erg hoog zitten, woonde hij maar hier.

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    Engeland is ons voorland. Dit land dreigt als eerst geheel in de handen der Islam te vallen. Maar, inderdaad door velen terecht opgemerkt, zoals @ Cathja en @ Syriër, gaan wij ook voor “de bijl”.
    Dit kunnen we niet vreedzaam opgelost krijgen! Onze politici van links tot rechts, hebben deze horden toegelaten tot Europa, toen de klootzakken stemden voor: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!

    Like

  12. lucky bee zegt:

    Tony Blairs hebben wij duizenden bij ons; de hele TV journsisten en politicie zijn tamelijk besmet er mee.

    Like

Plaats een reactie