Niet in onze naam: werelderfgoed islamiseren

Screenshot_3

Blijf eens van onze monumenten af, zeloten. In een stad met een miljoenmiljard moskees een beetje gaan leggen te zitten te lopen te wildbidden op de stoep bij de Hagia Sophia. Om het gebouw te verherislamiseren. Terwijl de imposante Sultan Ahmet-moskee er pal tegenover ligt, het is niet dat Istanbul een beeldbepalende, monumentale moskee moet missen he. De Hagia Sophia te Istanbul is een soort historische toverbal: ieder regiem, ieder tijdperk en iedere op dat moment hippe religie liet een sedimentlaagje achter in of op de van oorsprong Oosters Orthodoxe kathedraal uit 536. Het gebouw staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en wie er ooit is geweest kan niet anders dan onder de indruk zijn van de grandeur enerzijds en de rafelige, diverse sporen uit een ver verleden anderzijds.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op Niet in onze naam: werelderfgoed islamiseren

  1. Tempelier. zegt:

    Geschiedenisvervalsing, daar is de islam goed in. Letterlijk alles hebben ze gepikt van andere geloven en culturen die ze onderworpen hebben, dus islam is eigenlijk een leeg omhulsel.

    Like

    • Syrier/assyrier zegt:

      Onkruid leeft in de schaduw van de bloem en op een gegeven moment verdelgt het de bloem en waait verder naar een ander.
      Islam heeft dus alles vernietigt wat het op zijn weg tegen komt.Er rest alleen woestijn.

      Like

  2. lucky bee zegt:

    Hoogste tijd dat de Hagya Sofia weer een kerk wordt zo als ten tijde van de Oost Romeinserijk.

    Like

    • Syrier/assyrier zegt:

      Dat zou een verijking zijn van de menselijke beschaving.Immers was Byzantium niet de mooiste stad ter wereld,tot dat de turken kwamen en de beschaafde mensen verjoegen?
      Als zwerm sprinkhanen verspreiden zij zich over de continenten.

      Like

  3. paulzwueste zegt:

    Nadat de Fall-out is weggetrokken zullen wij de Basiliek grondig laten ontsmetten door overlevend ongedierte. De minaretten opblazen. De luidsprekers door de Kringloop laten ophalen.
    De walgelijke schilden met liederlijke fascistische koran-leugens uit het centrale gedeelte van de Basiliek verwijderen en de stalen kabels waaraan de Keizer Constantijn als Engel verkleed langzaam naar beneden placht te zweven, weer aanbrengen. En dit alles op kosten van de Roomse Kerk die het in 1456 verdomde om hulptroepen naar Constantinopel te sturen omdat die smeerlap dacht slim te zijn door op die manier een concurrent uit te schakelen. Jawel, die verdomde smerige linkse kerk was toen al helemaal voor de islam!

    Like

    • Syrier/assyrier zegt:

      Dan zou het paradijs op aarde zijn en ik hoop dat de paus uit rome die het verraad heeft gepleegdt in de hel brandt.
      Trouwens ze zijn nog steeds bezig om de Orthodoxie te vernietigen,kijk naar Yougoslavie en Rusland en in het midden oosten zijn de christenen ook de klos.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Beste @Syrier/assyrier. Nu we het toch over het geloof hebben. Ons werd wijsgemaakt dat Jezus Christus, aan het kruis hangende, tegen de goede moordenaar die naast hem hing, zei: “Heden zult gij met mij zijn in het paradijs…” Welnee, hij zei: “Van hieruit kun je je huis zien…” Zo zie je maar, gewoon tot het laatst handel in onroerend goed.

        Like

  4. vctleman zegt:

    Niet alleen stoppen met de import moslims maar ook drastisch verminderen!

    Moslim gemeenschappen (colonnes) zijn ons gaan ringeloren om verregaande monopolie van hun Islam te kunnen bestendigen. Het islamitische deel van onze bevolking neemt razend snel toe. Nu al heeft de 79% van alle baby’s islamitische ouders. En nu, om meerderheid te krijgen, islamitische kinderhuwelijken zijn aan de orde van de dag, meisjes worden gedwongen een hoofddoek te dragen als uniform…Marokkaanse en Turkse moslims mogen hun kinderen geen westerse namen geven. Zo wordt de islamitische identiteit benadrukt. Zij worden voor altijd gedwongen nieuwgeborenen een Turks of Marokkaans islamitische naam te geven, liever de namen van de krijgsheren die bekend zijn als, veroveraar, meest brutale strijder tegen de christenen en Joden, ultieme killers enz… Ze willen op deze wijze de Islamitische identiteit versterken. Dit is een een schande voor Nederland, een brede vorm van discriminatie, van marginalisatie van grootsteden tot het verbieden van bv. aan het westen gepaste naamgeving.

    MOSLIMS EN OVER 15 JAAR NEDERLAND!

    Infrastructuur (kolonie) wordt continue versterkt door de externe mogendheden. De verwachting is dat over een jaar of vijftien meerderheid van de bevolking bestaat uit moslims. islamitische meerderheid, met alle gevolgen van dien. De grote gevolgen en Jihad van binnenuit.
    Nederlanders lopen de kans tweederangs burgers te worden die uit twee dingen kunnen kiezen: vervolging of onderwerping!!
    In Amsterdam, Den Haag, utrecht en Rotterdam zijn de meeste moskeeën in handen van radicale krachten die in de wijken ook eigen strijders hebben opgebouwd.

    Deze tiranniseren de inwoners, onderdrukken vrouwen en bepalen wat ze wel en niet mogen doen. Vanuit alle delen van Nederland worden met regelmaat goed getrainde moslims naar de wijken verstuurd,die meer macht willen en baas willen worden. Moskeeën en salafisten worden gefinancierd met wahabitisch geld. Woordvoerder van de Marokkaanse moskeeën in Nederland praat over de belangrijke omwentelingen binnen 10 jaar…

    D66, GL, CDA, SP en PVDA zijn val voor Nederland.

    Partijen die durven de ’morele agenda’ van de islam, vrouwonderdrukking, eerwraak, onverdraagzaamheid jegens christenen, andersdenkenden tegenover Nederlanders te zetten. Landverraders werken samen met de moskeen en hun jihadisten. Volgens woordvoerder van deze koppelorgaan: “over tien jaar kun je gewoon Mohammed zeggen tegen een jongen wiens naam je niet kent; je kunt er voor 90% zeker van zijn dat dit inderdaad zijn naam is.”

    Door de toestroom en explosief groei van Moslims werd deze manier van denken uitgedaagd. islamieten willen nu hoe dan ook de meerderheid…
    De massa-immigratie van moslims wordt haast een prestigeproject van de zich weldenkend beschouwende elite. Dat dit ten koste van de belangen van vele gewone Nederlanders gaat interesseert hen niet.

    PVDA en D66 beweren nog steeds dat de moslim organisaties geen gevaar zijn; dan is er niets aan de hand met de islamitische Amsterdam, Rotterdam bijvoorbeeld… En als er niets aan de hand is met de islam is de volgende conclusie dat er hele Amsterdam kan compleet aan de Moslims overgelaten worden…
    En de islamisten wrijven zich in de handen. Zij krijgen alle ruimte, honderden miljoenen Euro’s per jaar om hun greep op de moslimse kudde ongestoord te vergroten en hun invloed op de samenleving uit te breiden.

    De koran staat weeldegelijk altijd geweld tegen andersdenkenden toe. Veel gruwelijkheden die in de koran beschreven staan, zijn inderdaad in alle tijden en in alle landen geoorloofd. Namelijk dat een oorlog die voor een echte moslim is en het altijd oorlog, Jihad, totdat de hele wereld is onderworpen aan de islam. Deze Jihad geld ook voor Nederland…

    Het is gewoon een schande dat de regering aan de zogenaamde islamitische omroepen, islamscholen en moskeen belasting geld van de nederlandse burger uit geeft. Geld uit geven aan buitenlandse omroepen, vijandelijke instellingen in nederland is een schande.

    Moslims moeten beter voorgelicht worden, niet zo maar met de barbaarse onzin.

    Dankzij belasting geld gehersenspoelde islamitische jongeren vormen een diffuus netwerk van internationaal georiënteerde radicale moslims en blijken vaak bereid enige vorm van ondersteuning te verlenen aan islamitische activiteiten.
    Veel moslimjongeren uit deze kolonies, nemen deel aan nieuwe strijdtonelen…

    Nu zijn er tienduizenden moslims een paramilitaire training gevolgd. Na deze training verspreidden zij zich over diverse landen en vestigen zij nog steeds zich ook in Nederland.
    Deze nieuwe generatie islamitische strijders werden eveneens onderdeel van het diffuse internationale netwerk. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting.

    De islam wordt steeds meer door moslims gebruikt als manier om hun eigenheid ten opzichte van het westen te benadrukken. Het is een vorm van verzet tegen de invloeden van het westen, ongeacht of deze invloeden werkelijk zijn of alleen bestaan in de verbeelding .

    In het algemeen is de islam een systeem van plunderen en parasiteren (het dhimmi-systeem) dat zichzelf heeft overleefd, maar bepaald niet is afgestorven. Dat het parasiteert, wordt over het hoofd gezien. Kijk naar de moslims die in Europa alleen voor de uitkeringen blijven. Ze zijn tegen het westerse cultuur, maar gaan ze niet terug en willen ze voor de uitkeringen vechten.

    Je zou over 10 jaar bijvoorbeeld hier in Nederland nog ergere gruwelijkheden verwachten, namelijk in Nederland zijn de tegenstellingen nog groter dan de conflicten tussen de Shiten en Sunniten in het midden oosten!!
    Dit staat in de koran. Vanwege dit zien we dat bij de islamisering die nu bijvoorbeeld in conflict gebieden aan de gang is dat niet gelovigen en Christenen zonder pardon op grote schaal vermoord worden, het is geoorloofd volgens de koran. En in veel islamitische staten worden niet gelovigen ook vermoord, ook gebaseerd op de koran.

    Het hart van de meeste islamieten in Nederland ligt bij de Ummah, of wel de islamitische internationale gemeenschap net als bij Irakse ISIS.

    Dat is een slechte zaak in deze tijden van escalatie van het conflict tussen het Westen en de moslimlanden. Een deel van de hier aanwezigen islamieten is bereid de wapens op te nemen of aanslagen te plegen, rest blijft achter de machthebbers van herkomstlanden, dus grotendeels Moslims landen. Als ze dit daadwerkelijke doen zitten we met een vijfde colonne achter onze linies.

    Het lijkt me geen slechte zaak wanneer de meerderheid die hier geen werk heeft terug gaat naar het eigen land en daar blijft.

    Het is gigantisch uit de hand gelopen door toedoen van ons kabinet! Stop het kabinet en verdere uitbreiding van de Islamitische mach opbouw in Nederland.
    Nog even, dan moet de sjaria ingevoerd worden, omdat met onze westerse wetgeving zijn die gewoontes niet te beheersen. moslims in meerderheid betekent dat het eigen ISIS in nederland van binnenuit de macht gaat eisen. Dat zulllen straks de woorden zijn van de imams in nederland, net zoals nu ook in Irak naar boven komt drijven.
    Het is het overduidelijk dat islamitische landen hier in Nederland willen overheersen.
    Men heeft deze Turkse en Arabische infrastructuur met de Nederlandse geld opgebouwd en doelstelling was dat de nieuwe generaties zich nog sterker kunnen verzetten tegen de Nederlandse volk. Aparte scholen, apart zwemmen, als ambtenaar hoofddoekjes dragen en meer van die ongein. Zo’n onschuldige kind bevind zich meteen in een Turks- Arabisch sprekende gebied, wijk of straat en bestookt dagelijks met de vijandelijke propaganda.
    Het optreden van Marokko en Turkije laat zien dat Nederland door de islamitische landen als een soort kolonie wordt beschouwd, waarvan de voortschrijdende verovering niet alleen religieuze, maar ook politieke prioriteit heeft.

    Zolang, in Nederland, een infrastructuur van Turken en Marokkanen actief is, zou er altijd sprake kunnen zijn van een toekomstige jihadistische aanval van binnenuit.

    Laat het authentiek Nederlands blijven en blijf alert en actief om het te weren. Doe je het niet, dan zet Nederland in de uitverkoop en krijgen de Marokkanen en Turken teveel vrij spel in ons landje en denken zij alles te kunnen domineren en volgens hun koran regeltjes de boel hier huishouden.
    Met Vriendelijke Groeten

    Victor Leman
    Florac Bosch

    Like

  5. florac zegt:

    Het begin van de jihad

    Arabië verkeerde toen in het voorstadium van staat vorming. De samenleving van Arabieren was in de 6 de eeuw georganiseerd middels door zeer primitieve stamverbanden. De bevolking bestond bovenal uit nomaden.

    Er was het Byzantijnse Rijk in het westen, het Perzische Rijk in het oosten en in het zuiden waren er Arabische stammen. Toen moest er een nieuwe profeet en religie komen om deze rijken te bestrijden.De overloperij van bedoeïense huurlingen uit de keizerlijke legers zou trouwens een factor worden in de moslim-Arabische zege op deze rijken onder Mohammeds opvolgers. De mobiliteit was de sterkste punt van de barbarse rovers, verbonden met raids of rooftochten en stammenoorlogen. Dergelijke rooftochten behoorden altijd al tot het leven van de bedoeïenen, gericht op het stelen van dieren van een vijandige groep.

    Allah (abdallah, Abdullah!) is niét dezelfde god als die tot wie de gelovige Westerling zich richt als hij God aanroept.
    Islamitische religie, Politieke ideologie en militaire doctrine van die tijd…: Zeer achterlijke Mohammed heeft echter niet alleen de koran geopenbaard, maar heeft zichzelf en passant heilig weten te verklaren, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij net zo onvoorwaardelijk moet worden vereerd als zijn biologische vader *ABDALLAH* Allah en de koran zelf. Dat uit zich onder andere in het dagelijks gebed, waar Mohammed ook in wordt aangeroepen en gegroet. Hoewel de islam zich expliciet keert tegen christenen die Jezus vereren als de zoon van god, is de mate waarin Mohammed in de islam wordt vereerd niet te onderscheidenen van de verering van Jezus in het christendom. In de islam zijn het leven en de uitspraken van de profeet sunna geworden, wat inhoudt dat een moslim zijn gedrag zo stipt mogelijk moet laten bepalen door het rolmodel dat Mohammed voor de moslim is.
    Allah, (afkorting van Abdallah), biologische vader van Mohammed, is een leider van de Arabische clans!. Vader Abdallah stierf een aantal weken voor zijn geboorte en zijn moeder stierf toen hij zes jaar was. Door de Arabieren Allah (god) genoemde Abdallah, biologische vader van Mohammed was gewoond geraakt tijdens een rooftocht en later overleden.(deze gebeurtenis is voor altijd geheimhouden!!!); Stamhoofd Abdallah (Allah) is overleden door de zware verwondingen tijdens een rooftocht gericht op het stelen van goederen van een andere stam!!!. Vervolgens werd Mohammed opgevoed door zijn grootvader van vaderskant Abd al-Mutallib, deze overleed toen Mohammed acht was. Mohammed’s clan was nog steeds de sterkste en het meest effectieve wapen was de rooftocht. Dit is een uitgelezen manier om een tegenstrever een hak te zetten. De landerijen van een vijand plunderen is de manier om hem in zijn voortbestaan te raken. Hij verliest de opbrengst van zijn land en moet zijn financiële reserve aanwenden om het hoofd boven water te houden. Als hij bovendien de aanval niet vergeldt, verliest hij zijn gezicht, waardoor zijn vazallen misschien overlopen, dit was de tactiek van de Mohammedse clan.
    Via een neppe religie werden de Arabieren in korte tijd veranderd van onderling verdeelde polytheïsten in spiritueel gedreven monotheïsten, voor wie het ware geloof alles betekende.
    De islam, van dictatuur ALLAH presenteert net zo’n complementaire vorm van schrikbewind en barmhartigheid. De volgende passage komt uit de soera Al Anfal (de buit, nr.8).

    Soera 8: 12 Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
    13 Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, (wete) Allah is voorzeker streng in vergelding.
    14 Dat is (uw straf), ondergaat haar daarom en weet dat er voor de ongelovigen de straf van het Vuur is.

    Dat komt overheen met een uitspraak van Mohammed dat hij zijn zegevieringen te danken heeft aan zijn terreurbeleid (zie onder andere Sahih Bukhari, vol. 4, boek 52:220: ‘Ik heb mijn zegens te danken aan mijn terreur.’). Wie zich tegen Allah verzet, krijgt dus te maken met terreur en verschrikkingen. Maar na een reeks bedreigingen aan het adres van degenen die zich aan de strijd proberen te onttrekken en Allah en zijn dienaar niet trouw zijn, blijkt ook Allah genade te kennen:

    8:29 O, gij die gelooft, als gij Allah vreest zal Hij u een onderscheiding verlenen en uw tekortkomingen voor u bedekken en u vergeven; Allah is Heer van grote Genade.

    Wie Allahs gezag niet accepteert, sterft de marteldood. Wie hem vreest en zich aan hem onderwerpt, maakt kennis met zijn vergevingsgezindheid. Dit houdt wel in: de verplichting mee te strijden voor de jihad. De beloning zal dan een deel van de oorlogsbuit zijn, of in geval van sterven in de strijd, rechtstreekse toegang tot het paradijs, wat bijzonder goedkoop is voor de vertegenwoordigers van god, maar wat enorme rijkdom en macht oplevert als je het serieus aanpakt.

    JIHAD IS BEGONNEN..

    De oorlog tussen het Byzantijnse Rijk en Perzië kreeg al snel het karakter van een godsdienstoorlog. Bij de verovering van Kanaän (613) werden de joden als hulptroepen ingezet tegen de christenen, die destijds de meerderheid in dat gebied vormden. Naar verluidt werden 90.000 christenen omgebracht. Het werken met hulptroepen was een algemene praktijk in die tijd, ook bij de Romeinen. Het leger was ingedeeld naar regionale herkomst om de loyaliteit en het doorgeven van bevelen te vergemakkelijken. Op het slagveld kon dit leiden tot de vlucht van hele onderdelen, maar zolang de intensiteit van het vechten zich beperkte tot kleine confrontaties en plundering, waren hulptroepen een eenvoudige manier om de effectiviteit van een leger snel te vergroten. Betaling was geen probleem, de buit voorzag daarin.

    Er is geen enkele bron die aangeeft in welke goederen de koopman Mohammed handelde. In die tijd was vervoer over land veel duurder dan over zee en alleen geschikt voor luxegoederen. Van de karavaan die Mohammed bij Badr wilde overvallen is berekend dat de vrachtwaarde enkele miljoenen in huidige waarde bedroeg. De eerste gezellen van Mohammed waren koopmannen. Ali, de eerste moslim na Mohammed, was lid van een rijke handelsfamilie. Omar, Aboe Bekr, Uthman waren allemaal koopmannen. Deze mannen behoorden tot de selecte groep van eerste bekeerlingen, tot de tien die tijdens het leven al het paradijs kregen toegezegd. De andere zes waren arm, maar verkregen enorme rijkdommen zo gauw de veroveringen op gang kwamen.

    Deze handel is voor de Arabieren een uitweg uit het armoedige bestaan in de woestijn en biedt de kans op avontuur en rijkdom. Het is een oplossing die past bij hun leefwijze.
    Met Vriendelijke Groeten.
    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

    Like

  6. vctleman zegt:

    IMMIGRATIE VAN MOSLIMS: EXPORT SALAFISTEN!

    Hoe meer Salafisten in Nederland, hoe sterker de IS in Nederland! Alle Marokkanen die nog steeds binnenkomen zijn allemaal Soennieten die ook ISIS sympathiseren. Hoe meer Marokkanen in Nederland, hoe eerder jihad en ondergang!

    Een groeiende Salafistische Moslimbevolking betekent ook groei en steeds meer invloed van de Koran en IS. En wat willen we daarmee? We zien de gevestigde, eigen kerken leeglopen. Tegelijkertijd zien we de Moskee als een paddenstoel uit de grond verrijzen. Het is nu duidelijk geworden dat de harde kern van de Moslimgemeenschap daar geen boodschap aan heeft. Op dit punt zijn we dus gewaarschuwd. Wanneer de Christenen in een Islamitisch land al Marokko met een bijbel over straat loop, zijn de rapen gaar. 

    Marokannen in Nederland zijn allemaal soennieten, deze salafisten staan achter de IS. “gematigd” is de Islam zo lang de aanhangers niet in de meerderheid zijn. Zodra die meerderheid er is wordt de Sharia ingevoerd… Dat staat Nederland ook te wachten! . Al diegenen die dit niet geloven kennen de geschiedenis niet.

    Als de PVV er niet zou zijn wie komt er dan op voor ons om bescherming te waarborgen tegen allerlei misstanden? Wie zorgt er dan voor dat onze ouderen weer fatsoenlijk hun oude dag mogen beleven na een intensief leven?

    VVD met Rutte,is een partij geworden met een rare achterban die geen kritiek op de ISIS en massa immigratie duldt. Ook al is die kritiek terecht. De reactie is altijd hetzelfde: Degene die de kritische boodschap brengt demoniseren. En vooral verder niets van de kritiek aantrekken! Nee, want moslimgeweld,-onderdrukking en ondergang van de NL cultuur, in vele vormen, zijn kennelijk niet zo erg als kritiek. De kritiek moet worden bestreden, en uit kiezersbelang doet M. Rutte dit namens de moslims.

    Wie stopt dan miljoenen salafisten van IS die het onze samenleving moeilijk maken? De gevestigde partijen hebben lange neuzen en bibberen bij iedere misstand want ze zijn regelmatig geschokt.
    68 procent van de Nederlanders wil dat er een einde komt aan de wildgroei van IS aanhangers in Nederland! Een grote meerderheid maakt zich ernstig zorgen over de groei van de islam en de invloed daarvan op de samenleving. Maar CDA en VVD, net als PVDA en D66 prominenten, willen zo’n moordende proces niet stoppen! M. Rutte, wilt niet weten dat deze moslims, die 99% uit de Soennitische Salafisten bestaan, IS voedingsbodem zijn…

    M. Rutte,als PVDA sponsor,met een geheel pro-EU kabinet is voor veel mensen een nog grotere probleem! Wie zorgt er dan voor instroom van IS aanhangers?

    Moslims die zich laten sturen door IS, moeten er onmiddellijk op gewezen worden dat spionage hier in Nederland niet gewenst is. Deze Soennitische IS aanhangers met dubbel paspoort onmiddellijk terug naar herkomstland.

    Het wordt steeds gekker… Wanneer zien de Nederlandse regeringleiders de arrogantie van de moslimlanden in, en komen ze met duidelijke eisen, naar hun. namelijk infiltreren in de Nederlandse politiek, om zo het land “zonder problemen” over te nemen. Heren volksvertegenwoordigers wordt wakker!!

    STOP IMPORT MOSLIMS NAAR NEDERLAND!

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores

    Like

Plaats een reactie