Oslo: politie is controle over moslimwijken kwijt

Elke dag worden er mannen aangevallen, beroofd en neergeslagen; tientallen vrouwen worden er ieder jaar verkracht. Op straat wordt openlijk gehandeld in drugs. Er heerst wetteloosheid en anarchie, wat zich ook in andere delen van de stad begint te verspreiden. Hier gaat het over Grønland, een immigrantenwijk in de Noorse hoofdstad Oslo, maar twee metrostations ver verwijderd van het Noorse parlement, en een station van het hoofdstation. Islamitische bendes en shariapatrouilles zijn hier actief. De politie van Oslo is de controle over de stad intussen kwijtgeraakt.

Moslimbendes terroriseren Oslo

Al in het jaar 2010 richtte het Noorse dagblad Aftenposten, dat zich jarenlang alleen maar positief had uitgelaten over de multiculturele samenleving, op de snel slechter wordende situatie in islamitische wijken van Oslo. Volgens Fatima Tetouani, die zelf een immigrante is, is Grønland nu al “meer islamitisch dan Marokko”. Grønland is al lang niet meer Noors of Europees beïnvloed – men heeft de noren alleen nodig als het gaat om het innen van subsidies.

Tien dagen geleden werd de 36-jarige Sturla Nostvik het 351e slachtoffer van dit jaar. Straattuig hield een pistool tegen zijn hoofd, beroofde hem en sloeg hem 50 minuten lang in elkaar. Geen voorbijganger durfde iets te zeggen, want zelfs de politie durft hier nauwelijks meer te komen. Ze kwamen en bezochten Sturla pas, toen hij al op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis lag. Daar kreeg hij te horen, dat er de afgelopen weken meerdere soortgelijke roofovervallen gepleegd waren, vermoedelijk door Nigeriaanse bendes. De politie gaf toe, dat weliswaar iedereen recht op veiligheid zou hebben, maar dat men de roofovervallen gewoon niet meer aan zou kunnen. “We hebben de controle over de stad verloren…” luidde de veelzeggende verklaring.

Dit jaar al 50 vrouwen in het centrum van Oslo verkracht

In de afgelopen 10 jaar werden er in het centrum van Oslo meer dan 4000 mensen beroofd. De laatste jaren stijgt het aantal misdaden echter tot het ondraaglijke. Alleen dit jaar al werden er in de door de moslims beheerste wijk Grønland tot nu toe 51 vrouwen verkracht, tweemaal zoveel als in heel 2010. De daders maken hun hulpeloze slachtoffers eerst bang, slaan ze neer en bedreigen hen zelfs met de dood.

Volgens hoofdinspecteur Inge Sundeng zijn deze “nogal vergeten slachtoffers” voor eeuwig beschadigd. Met “vergeten” wil ze vermoedelijk wijzen op het feit, dat in Noorwegen, net zoals elders in Europa, een negatieve berichtgeving over moslims zoveel mogelijk wordt vermeden en dat er daardoor heel veel wordt doodgezwegen. Maar nu heeft de regering eindelijk ingegrepen: om een einde te maken aan de verkrachtingsgolf besloot de Noorse minister van Justitie het aantal politieagenten in Oslo te verdubbelen.

Het mislukken van de pro-islamitische koers in Noorwegen

Noorwegen gold jarenlang als een op het gebied van de immigratie “weekste” landen, vooral als het gaat om moslims. Wie hierop kritiek durfde te hebben, werd direct door de politici en de media aan de schandpaal genageld en vaak ook gerechtelijk vervolgd vanwege racisme of discriminatie. Nu er steeds meer Noren het slachtoffer van geweld geworden zijn en hebben meegekregen dat hun eigen steden en straten beheerst worden door gewelddadige bendes, schijnt het in Noorwegen langzaam tot een kentering te komen. Zelfs de Aftenposten, die in het verleden meestal uitermate pro-islamitisch was, richt intussen zijn aandacht op de bijna onoverkomelijke problemen met immigranten, en dat zegt nogal wat.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006313-Oslo-Polizei-hat-Kontrolle-ueber-Moslemviertel-verloren

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oslo: politie is controle over moslimwijken kwijt

  1. Nou ik zou zeggen zet het leger er maar in,heeft hier ook geholpen jaren terug op de dam.Het is te gek voor woorden ,eens zo een mooi land,hoe hebben ze het ooit zo laten gebeuren.

    Like

  2. Linsky zegt:

    “Geen voorbijganger durfde iets te zeggen”
    ————
    Dat is permanent het probleem.
    iemand wordt in elkaar gemept en omstanders, vaal met velen,
    slaan enkel de hand voor hun mond en slaken kreten van afkeuring……………?!
    Te gek voor woorden….!

    Like

  3. Dorith zegt:

    Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt, maar wie zijn die mensen die beroofd/verkracht worden?
    Zijn dat mensen uit die buurt zelf of zijn het mensen van buiten die buurt en die het toch wagen de buurt in te gaan? Als je een beetje hersens hebt, blijf je toch zo ver mogelijk uit die buurt vandaan?

    En meneer Linsky, stel dat U ziet hoe een bende iemand aanvalt, en U bent uiteraard onbewapend, gaat U dan zo een bende te lijf? Het is makkelijk om anderen te verwijten dat ze enkel kreten van afkeuring slaken, maar ik zie niet dat het veel zin zou hebben in je eentje een stel rotzakken te lijf te gaan. Persoonlijk zou ik zo hard mogelijk weg rennen en de politie bellen. In feite zou ik nooit in die buurt komen….

    Ik meen me te herinneren dat in een vorig bericht over Noorwegen het duidelijk was gemaakt dat alles de schuld is van Israel, dus dat zal hier dan ook wel het geval zijn…..

    Like

  4. Linsky zegt:

    Dorith;

    Ik zei dat er meestal zelfs veel mensen staat te kijken.

    En ik ben me bewust van het feit dat elke ervaring anders is en ook voor iedereen een persoonlijk drama vormt, waar hij of zij mee met om moet zien te gaan.

    Maar het is een ongelooflijke verschrikking als er iemand door enkele mensen totaal de vernieling in wordt getrapt,
    terwijl er tientallen staan te kijken,
    met hun handen verschrikt voor hun mond.

    Een aantal aanbevelingen ( ook persoonlijk ervaringen ) hieromtrent gaf ik al aan in een artikel hier op dit blog:

    Elk volk heeft de leiders die het verdient!

    Elk volk heeft de leiders die het verdient!

    En als het E. J. mocht behagen heb ik nog wel een dergelijk pamflet in de aanbieding!

    Ps: Ik ben geen held….maar in ieder geval niet laf!

    Like

  5. Het is niet een buurt ,maar er staat de politie is de controle over de stad kwijt.Nou dat nog al wat,ja ,ja wat een verijking.toch.

    Like

  6. is had er nog tussen gemoeten.

    Like

  7. Wachteres zegt:

    Onderzoek heeft uitgewezen dat er In Frankrijk zeker al 900 van zulke wijken zijn; zgn. no-go areas.

    In Duitsland gaat het ook de ‘goede’ kant op, in Engeland ….. ga zo maar door.

    En de regeringen van Europa zwijgen als het graf hierover. ‘De islam hoort bij Europa’.
    Willens en wetens laten ze dit tuig hun gang gaan. Waarom zouden anders fundamentalisten hier rond mogen lopen die zelfs in hun land van geboorte niet meer welkom zijn?

    Dit beleid kan niet voorkomen uit onwetendheid, dus moet het bewust en zeer kwaadaardig van karakter zijn.

    Like

  8. Aryan zegt:

    Kijk hier eens naar en weet wat ons nog te wachten staat:

    Demography is Destiny – Islam rising in the West

    Like

  9. Wachteres zegt:

    En ondertussen laten onze ‘hooggeplaatsten’ zich WILLENS EN WETENS bedonderen door de moslimbroederschap.

    Nooit gehoord van Taqiyya, best Femke en alle huidige leden van de Tweede Kamer?

    Hier kun je over je een schitterend voorbeeld lezen! Doe er jullie voordeel mee.

    http://www.carelbrendel.nl/2011/11/24/meer-dan-100-hoge-gasten-op-receptie-van-europese-moslimbroeders/

    Like

  10. Wachteres zegt:

    Erratum: ‘Hier kun je over je …’ moet natuurlijk zijn: ‘De link hieronder geeft een schitterend voorbeeld van Takiyya’.

    Ik verbeterde de zin en liet de helft staan. Volgens mij was ik nog niet goed wakker. Sorry E.J.!

    Like

Plaats een reactie