Eurabië is bewaarheid geworden

Bovenstaande foto werd genomen op Place de la Bastille in Parijs gedurende het verkiezingsfeest van de democratische republiek Frankrijk, waarbij socialistische “kameraad” Hollande tot president werd verkozen. De Franse democratie heeft zijn werk gedaan, het volk heeft gesproken, maar hoeveel Franse nationale vlaggen ziet u ? Van de twintig vlaggen is er slechts één Frans. De andere vlaggen zijn Palestijns, Algerijns, Turks, Syrisch, Marokkaans en de vlag van de Europese Unie. De andere vlaggen zijn niet te herkennen, maar het zijn zeker geen nationale Franse vlaggen.

Een Fransman schreef hierover het volgende:

Hallo mijn Amerikaanse vrienden,

Zoals jullie weten, heeft de socialistische François Hollande recentelijk de presidentiële verkiezingen in Frankrijk gewonen. Dit is een catastrofe voor Frankrijk, want Hollande werd verkozen door moslims. Een onderzoek onder 10.000 moslims in Frankrijk toont aan dat 93% van de moslims voor hém stemde. Aangezien er 2 miljoen moslims aan deze verkiezing deelnamen, kreeg Hollande 1.720.000 moslimstemmen meer dan Sarkozy. Hollande won de nek-aan-nek race met een meerderheid van slechts 1.139.316 stemmen. Zonder de stemmen van de moslims voor Hollande, zou Sarkozy dus herkozen zijn.

Daarbij neemt de criminaliteit van moslims in Frankrijk hand over hand toe. 70 % van de veroordeelde criminelen in Frankrijk zijn moslims en deze criminele moslims ervaren dit als een islamitische overwinning. Vele “banlieues” zijn islamitische ministaten geworden waar moslims anti-Franse en anti-Joodse scheldwoorden rondschreeuwen en op de muren kalken. Vrouwen die -de hier onwettige- boerka dragen, maken er gewoon deel uit van het straatbeeld.

En alsof dit nog niet genoeg is, wil Hollande alle buitenlanders -illegaal of niet- stemrecht geven bij de volgende verkiezingen. Frankrijk zal deze situatie onder ogen moeten zien, anders gaan wij binnen een paar jaar een burgeroorlog tegemoet. Dit is het laatste nieuws uit bezet Frankrijk.

Eurabië  is bewaarheid geworden.

Zie tevens:

https://ejbron.wordpress.com/2012/05/08/kijk-eens-door-wie-francois-hollande-wordt-bejubeld/

Bron:

Maxime Lépante en Stuart Kaufman

Vrij vertaald uit het Frans door:

Peter Rissing (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Moslims, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Eurabië is bewaarheid geworden

 1. treintrien zegt:

  Dit kan dus al bij een hele kleine groep, blijkt hier.
  Toen KPN door die mexicaan zou worden overgenomen, hadden ze het bij de NOS over een kritiek aantal aandelen van 28%. De andere aandeelhouders zouden waarschijnlijk toch niet op de vergaderingen komen, dus was dit feitelijk genoeg om een meerderheid te krijgen. (kan helaas het fragment niet meer vinden)
  (Tegelijkertijd hadden ze het over de onmogelijkheid van de staat om iets te doen aan de prestaties van Prorail, wat dan vreemd is, want de staat heeft daar 100% van de aandelen, maar dit ter zijde)

  Als de ‘tegenpartij’ maar ongeinteresseerd genoeg is, kun je dus zelfs al met een kleiner percentage stemmingen beinvloeden. Dit zagen we ook bij de rotterdamse pvda, die een tijd geleden een soort machtsgreep onderging door turken. http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/turkse_coup_pvda_fractie_feijenoord_misschien_heeft_wilders_toch_wel_ergens/

  ” O, Nederland, let op u saeck
  De tijt en stond is daer..”

  Tekst uit Valerius’Gedenck-Clanck, 1626
  Waarschuwing tegen het Spaans bedrog
  Melodie: ’s Nachts toen een blauw gestarde kleed

  Like

 2. treintrien zegt:

  Ohja… in het kader van voorgaande zou ik erg graag zien dat moslimse mensen moslimse poltieke partijen oprichten. Het zich inmengen in verschillende politieke organisaties vind ik niet helemaal correct, waar het de moslims betreft die uitzonderingsposities voor islamieten willen bewerkstelligen. Zo weten de autochtone stemmers nooit precies waar ze op stemmen, omdat de uitzonderingspositie van de moslim juist vaak lijnrecht ingaat tégen de oorspronkelijke partijlijnen in. (Zie de pvda, vroeger tegen godsdienstinvloeden in het maatschappelijke leven, nu, alleen in geval van moslims vóór). (Zie ook de veelbeduidende stilte van Groenlinksleden, toen Tofik Dibi ineens begon te bazelen tijdens een lijsttrekkersdebat over die brief van die moslim die hij kreeg: ruimte geven en faciliteren van geloof en zo.)

  In het kader van ’t open democratische debat, is het zeer wenselijk, dat die moslims, die streven naar een uitzonderingsbeleid van het mohammedaanse geloof, die dus de facto de sharia willen invoeren als uiterste consequentie van die uitzondering, dat die moslims zich vereningen in een politieke partij, die deze overtuiging ook openlijk naar voren brengt.

  Het parasitaire ingraven in andere partijen, om die van binnenuit te beinvloeden, vind ik niet alleen in geval van de moslims absoluut verwerpelijk, óók in geval van die club van 500 of zoiets, die ‘jongeren’ die partijbijeenkomsten bezoeken.

  Ik dacht namelijk dat het de bedoeling was, dat een partij iets verzint en dat ik dan vervolgens daarop kan stemmen als ik dat een goed idee vind.
  Het lijkt nu wel andersom te gaan in de politiek. Met als gevolg de draaikonterij die we nu zien.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Treintrien, dat heeft U heel goed door. Infiltratie is een van de tactieken van de volgelingen van MO de pedoprofeet. En let U op vooral LINKS is daardoor beinvloed.

  Like

 4. Linsky zegt:

  ‘beïnvloed?’ Is dat geen enorm understatement?
  Of probeer je lollig te zijn Tom.
  Ik heb zelfs soms ook van die bevliegingen. :0

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, welneeik ben bloedserieus mijn waarde Linsky. En van bevliegingen heb ik ook wel eens last, zeker sinds nederland een “open gekkenhuis”, is geworden. Bedankt voor de reactie.

  Like

 6. Gt zegt:

  Links zal hier keihard op af gerekend worden, zou wel eens kunnen dat de ook 24 Hr rond de klok bewaking nodig zullen hebben, alleen dit zal niet helpen zij zijn de veroorzakers van het geen nu plaats vind, ze heulen samen met de moslims levens gevaarlijke lui zijn dat.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Ik plaag maar wat Tom. 🙂
  Ben in een melige bui vandaag.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Treintrien, ik heb over de coup van 2009 gelezen, ja dat krijg je als iedereen stemrecht krijgt in ons land. Bedanken kunnen we daarvoor de regeringen van pakweg de laatste 40 jaar, zij hebben dit allemaal mogelijk gemaakt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, is no problem for me. We vechten voor dezelfde goede zaak, als ware patriotten.
  Fijne avond nog.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Islamieten = Het stemvee van sLinks. Tot in de meerderheid zijn, dan komen ze met hun eigen partijen, gevolgen : het einde van sLinks,rechts en van ons allemaal.

  Like

 11. Alf Janszoon zegt:

  Mijn reactie bij het zien van bovenstaande foto:
  Frankreich schafft sich ab.
  Zegge en schrijve 2 tricolores!!!

  Like

 12. nederlands verzet zegt:

  toen ik de foto zag wis ik even niet wat ik moest denken .
  dit is echt misschien wel de meest gruwelijke foto ooit gezien.
  en nog hebben de meeste het niet door dat zo verraden zijn.
  wat moet men hier nu nog van zeggen wel mannen pakt de Nederlandse vlag en strijd voor land en cultuur

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Af en toe kom ik nog nederlanders tegen.
  Wilders brak op de dag na de verkiezingen 3 beloftes.
  Op mijn vraag om er een te noemen is dan geen antwoord.
  M.A.W. die mensen wauwelen iemand na zonder te weten waar ze over praten.
  Het ESM is een investering van ongeveer 5 miljard en de garanties van die andere 45 miljard zullen nooit aangesproken worden.
  Dan houdt de discussie op want zo is het.

  Helaas zijn heel veel mensen zo dom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s