Israël leeft… (+ video)

…tot jet jaar 2022. De Palestijnse televisie interviewde onlangs een Syrische journalist genaamd Al-Bujayrami, die toegang zou hebben tot top geheime documenten van de Amerikaanse geheime dienst CIA.

“Wat ik jullie ga vertellen, hebben jullie tot nu toe nog nooit gehoord”, zei Al-Bujayrami tegen zijn gastheer. “Ettelijke jaren geleden werd er door de Amerikaanse geheime dienst een rapport voor de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton samengesteld, dat het stempel eyes only droeg”. Dit rapport was meer dan topgeheim en volgens de Syrische journalist had de CIA daarin de volgende mededeling voor Clinton: “Als alles zo verdergaat als tot nu toe, dan denken wij dat de staat Israël niet langer dan tot het jaar 2022 zal bestaan”. De Palestijnse gastvrouw reageerde daarop met: “In naam van Allah, van jouw mond naar Allah!”

Zulke prognoses werden in het verleden niet vaak gepubliceerd en beweringen zoals deze zijn heel moeilijk te bewijzen. Dat Palestijnen en moslims over het algemeen ervan dromen dat de Jodenstaat uit de regio verdwijnt, is echter geen topgeheim, maar wereldwijd bekend.

In het verleden hoorden we al vaker dat verschillende lichamen en organisaties in het buitenland, waaronder ook Joodse groeperingen, over de overlevingskansen van de staat Israël discussiëren.

Video:

Bron:

http://tinyurl.com/7pwclfe

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Israël leeft… (+ video)

 1. Anneke zegt:

  Wat een kreet -Jodenstaat- en wat een bluf…overduidelijk antisemitisme. Overigens Israel is een landgoed voor allen die er wonen. Ook voor de woonachtige Arabieren. “Willen wij er ook woonachtig zijn, dan zou dat kunnen d.m.v. imigratie.”
  De plannen die in bovenstaand artikel staan zijn duidelijk uit handen van de NWO-troepen. Zeg maar TROEP..smurrie. Laat ze maar…ze komen nog weleens bedropen terug. “Nee; dan zullen ze zelfmoord prefereren!!! Am Yisraeel CHAI…het volk Israel leeft!!!

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  @Anneke

  In dit geval dient “Jodenstaat” letterlijk te worden gelezen. Hier is geen sprake van antisemitisme. De site, waarvan ik het artikel heb vertaald, onderhoudt nauwe banden met de partij van minister-president Benjamin Netanyahu!!

  Like

 3. Anita Kloes zegt:

  Ik heb niet genoeg insite informatie, en ondanks dat ik heel dicht tegen de bewering aanzit van ” de Joden zijn haast Islamieten met hun orthodokse toestanden!` gaat mijn pro uit naar de Joodse gemeenschap+ simpelweg omdat zij strijden voor hun bestaansrecht, wat weggevaagd mag worden omdat die pedo Mo dat ooit gezegd schijnt te hebben.

  Maar GVD!

  Dat klote geloof!!!!
  Dood of leven…alles voor de verschillende versies!
  Het is toch wereldvreemd!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Ik geloof t’r geen barst van. Het wil er bij mij echt niet in dat een Syriër toegang tot geheime CIA-documenten gehad zou hebben. Alle Arabische staten in die regio zien Israël het liefst zo snel mogelijk verdwijnen, maw: bij dat soort figuren is zelfs een scheet laten gekoppeld aan de wil van allah en dat is de vernietiging van Israël ook. Maar wat ik wel zeker weet: Israël zal zich niet laten verrassen!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Veel beter dan die Syrische allahschreeuwer hierboven!
  We, the people, door Ronald Reagan

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ziezo, en voordat ik in m’n mandje kruip(en vrijwel zeker weer geen oog dichtdoe) nog deze tip voor het leger verslaafden…
  http://computertotaal.nl/internet—netwerken/26121-sociale-media-accounts-verwijderen.html

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  In het algemeen betekent de term “eyes only” in de wereld van de geheime diensten: er mogen geen kopieën van worden gemaakt.

  Like

 8. Raid on Entebbe
  4 juli was de 36e verjaardag van de Israëlische raid op Entebbe

  Like

 9. Hier ook nog de Film voor de liefhebbers 🙂
  Raid on Entebbe – 1977

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijk, sla 68 op van…
  http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/#comment-75529
  Link 2 deed het daar niet> http://tinyurl.com/89s736j

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @linskydiamental 11.09. uur, fijn dat deze video bestaat. Ik vind het fantastisch hoe het israelische leger afgerekend heeft met deze verwenste MO aanhangers, en het linkse gespuis. Israel shalom.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Is Fleur Agema soms aan het islamiseren?

  Fleur Agema wil de kachel in gevangenissen lager zetten.
  Bijgeloof is de vijand van menselijkheid, wetenschap en vooruitgang. Van medicijnmannen tot fanatici: zij geloven rotsvast in onbewijsbare krachten en regels. De daden van bijgeloof leveren tragische gebeurtenissen op, komische gebeurtenissen en soms ook soms ineffectieve maatregelen…..verder;
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm

  Like

 13. madeleine meersman zegt:

  Nou, kom Linsky, in deze vind ik dat Elian ver over de schreef gaat. Ik had begrepen dat Agema gewoon de kachel een graadje of twee lager wou zetten, net zoals vele niet-criminele arme gepensioneerden dit ondertussen moeten doen omdat ze anders de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. Gaan we dat dan ook marteling noemen? Of moeten we ze aanraden een of ander misdrijf te plegen zodat ze in de nor lekker warm kunnen zitten én van eten voorzien?

  Like

 14. treintrien zegt:

  Nou Hans, dan ben ik ook dom.
  Want ik heb zelden zo’n hoop gezemel gelezen als dit stuk van die Ellian.
  Ik kan het met de beste wil van de wereld niet als marteling zien als de dames en heren CRIMINELEN (!) een trui aan moeten trekken. Twee truien ook niet trouwens.
  En die linkse groene huichelaars moeten al helemaal niet hierover zeiken want dit is veel beter voor het miljeu.
  Ik ben het helemaal eens met madeleine meersman!
  Maar miscchien kunt u uitleggen wat we dan over het hoofd zien?

  Like

 15. Anneke zegt:

  E.J. Bron [05.07. 22.02-u]:
  Het huidige Israel is NOG niet het Israel wat Komende is!!!
  Benjamin Nethanyahu is een rechtvaardig ogend mens, maar heeft óók zijn fouten en vergissingen. (Net als ieder ander mens hier op de planeet) Waarom zouden(fouten/vergissingen)niet genoemd mogen worden??? Ben en blijf vooral realistisch; hoe moeilijk dit (soms) ook is.
  Weet zelf heel goed dat men, om politiek actief te zijn, uit de Vrijmetselaars-kring moet komen. Ieder fanatiek actief politicus is, zèker premier’s en ministers zijn Vrijmetselaar(s). “Believe it, or not…”

  Like

 16. treintrien zegt:

  @ Hans:
  Dus jij gelooft, net als Ellian, de motivatie die aan dit voorstel wordt gehangen door 2 afvalligen van de pvv? Zonder enige twijfel over de bron ervan?
  Zelfs dit meisje is niet zo naief… die twee zijn nu thuis hun zilverlingen aan het tellen. ’t Zijn er nu nog tien per verrader geloof ik. De judassen. Ik hoop eigenlijk dat ze het voorbeeld van het origineel volgen. Die gaf het geld terug aan de omkopers (de hogepriesters toen, nu de aivd en de jsf-lobby gok ik) en pleegde daarna zelfmoord. Goed voorbeeld doet goed volgen. Toch?

  Nog een kanttekening bij het verhaal van Elian:
  Bijgeloof is een voorbeeld van magische denken, waarbij twee dingen, die niet met elkaar in verband staan, wel een oorzaak-gevolg relatie krijgen.
  Dus: als ik onder een trap door loop, dan gebeurt er iets naars.
  Als ik de oude weduwe van drie deuren verderop geen aalmoes geef, dan is de kans groot dat mijn koeien zure melk gaan geven, want ouwe buufjes zijn heksen. Allemaal 😉 Toegegeven, dit is een heel oud voorbeeld.
  Het lager zetten van de kachel heeft wel degelijk een relatie met de kosten: hoe hoger de kachel, hoe hoger de kosten. Als bezuinigingsvoorstel vind ik het niks geen raar idee. Ik vind thuis 18 graden ook warm zat. En volgens sommige politieke partijen is het ook heel slecht voor het milieu als we allemaal lekker warm willen zitten. Ik noem alleen de a’damse gemeenteraad ( ik tikte eerst gemeenteraard, wat de lading in dit geval misschien beter dekt, Freudiaanse vertikking), die terrasverwarmers wil verbieden. Dientengevolge géén bijgeloof.

  En al zeer zeker geen foltering, zoals de heer Ellian in zijn stukje beweert. Flagrante onzin. Gewauwel. Doorgeleerd geouwehoer. Infaam en abject.

  Anders nog iets?

  Like

 17. treintrien zegt:

  En als dit http://www.nrc.nl/nieuws/2012/07/04/vertrokken-pvvers-agema-wil-kachel-in-de-cel-lager-zetten/ de bron is van dit verhaal neem ik het helemaal met ongeveer de hoeveelheid strooizout die we nu hartje zomer wél in voorraad hebben. Die Bolsjewistische Belg, samen met de familie Brandt Corstius en nog wat belegen columnisten. Zieltogend clubje.
  Ben ik altijd heel voorzichtig mee, met info uit dit soort zeer verdachte bronnen. 😉

  Like

 18. Anneke zegt:

  Maar E.J.Bron ik denk dat u zich hebt ‘blindgestaart’ op mijn opmerking -Jodenstaat-!!!
  Aviel Schneider is géén verkeerd mens en heel actief voor Israel-Today!!!

  Like

 19. Linsky zegt:

  Talloze video’s bewijzen gruweldaden door NAVO gesteunde rebellen Syrië

  Eerder berichtten we dat er sterke aanwijzingen zijn dat de massamoord in Houla (foto) niet door het leger, maar door rebellen werd gepleegd.

  Terwijl de Westerse media nog altijd bol staan van de propaganda dat het regime van president Assad verantwoordelijk is voor duizenden onschuldige burgerslachtoffers, komt er steeds meer bewijs dat het juist de door de NAVO gesteunde islamistische rebellen zijn die zich massaal schuldig maken aan misleiding, bedrog, ‘false flag’ terreuroperaties en gruwelijke moorden. Gezien de dubieuze rol tijdens de Joegoslavië oorlog eind jaren ’90, de openlijke steun voor Libische terreurgroeperingen vorig jaar en nu het bewapenen van Syrische moslimstrijders kan met recht de vraag worden gesteld of de NAVO niet inmiddels zélf een terreurorganisatie is geworden, en zo ja, of Nederland daar dan nog lid van zou moeten willen zijn.

  Veel door de reguliere media uitgezonden opnames en video’s die zogenaamde ‘slachtpartijen’ door het Syrische leger zouden bewijzen blijken in scène te zijn gezet en in sommige gevallen zelfs al jaren oud te zijn. Net zoals vorig jaar met Libië het geval was schilderen Westerse politici, zenders, kranten en nieuwssites de rebellen af als vrijheidslievende democratische activisten die de eerzame slachtoffers zijn van een gruwelbewind. De werkelijkheid is echter precies het tegenovergestelde, en talloze -soms schokkende!- video’s bewijzen dit:……..verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=661640&r=1&tbl_archief=&

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s