Ik wil mijn land terug

(Door: Ingrid Carlqvist)

De toespraak van Ingrid Carlqvist, een Zweedse journaliste, die zij op 9 juli hield voor de “International Civil Liberties Alliance” in het Europees Parlement in Brussel.

Dames en heren, Mijn naam is Ingrid Carlqvist en ik ben in 1960 in Zweden geboren toen de sociaaldemocraten voor eeuwig en altijd zouden gaan regeren en toen ons land het mooiste en veiligste en meest vooruitstrevende land van de wereld was. Nu woon ik in Absurdistan – een land dat het hoogste percentage gerapporteerde verkrachtingen van de wereld heeft, honderden zogenaamde “No-Go-Areas” waar de mensen buiten de Zweedse maatschappij leven en met kranten die al deze gruwelijke feiten voor het volk verbergen.

Ik voel me net als Dorothy Gale in The Wizard of  Oz – er kwam een tornado aan en die blies mij mijlen en mijlen ver van huis en dumpte me in een land dat ik niet ken.

“Toto, ik heb het gevoel dat we niet meer in Zweden zijn”.

Net als Dorothy ben ik op zoek naar een manier om mijn vaderland terug te vinden, maar ik kom op mijn weg alleen maar leeuwen zonder moed tegen, vogelverschrikkers zonder hersenen en tinnen figuren zonder een hart.

Toen ik opgroeide, was onze minister-president Tage Erlander, een sociaaldemocraat. In 1965 zei hij in het parlement, nadat er hevige rassenrellen in Amerika waren geweest:

“Wij Zweden wonen in zo’n oneindig gelukkiger situatie. De bevolking van ons land is homogeen, niet alleen op basis van ras, maar ook in veel andere aspecten”.

Nu woon ik in een land dat in geen enkel opzicht homogeen is. Olof Palme, die na hem kwam, besloot dat homogeen zijn een slechte zaak is en hij opende onze grenzen voor mensen uit de hele wereld. En van rechts tot links vertelden de politici ons dat er niet zoiets is als een Zweedse cultuur, dat er geen Zweedse tradities bestaan die het vermelden waard zijn en dat wij Zweden dankbaar zouden moeten zijn dat er zoveel mensen met een ECHTE cultuur en ECHTE tradities naar ons toe komen.

Mona Sahlin, een latere leider van de Zweedse sociaaldemocraten, zei in 2002 in een interview met het tijdschrift Euroturk op de vraag wat de Zweedse cultuur is:

“Die vraag is vaak aan mijn gesteld, maar ik kan niet iets bedenken wat met de Zweedse cultuur te maken heeft. Ik denk dat dit gemis ons afgunstig maakt op immigranten. Jullie hebben een cultuur, een identiteit, iets wat jullie met elkaar verbindt. Wat hebben wij? Wij hebben ‘Midzomeravond’ en dergelijke afgezaagde dingen”.

Zij zei ook:“De Zweedse bevolking moet integreren in het nieuwe Zweden. Het oude Zweden komt niet terug”.

In dit Nieuwe Zweden hebben wij, volgens een onderzoek van professor Liz Kelly uit Engeland, meer gerapporteerde verkrachtingen dan in enig ander land in de Europese Unie. In 2008 werden meer dan 5000 verkrachtingen of pogingen tot verkrachtingen gerapporteerd (het vorige jaar waren er meer dan 6000). In 2010 meldde een ander onderzoek dat slechts één land in de wereld meer verkrachtingen heeft dan Zweden en dat is Lesotho in Zuid Afrika. Op elke 100.000 inwoners heeft Lesotho 92 aangiften van verkrachting, Zweden heeft 53, de Verenigde Staten 29, Noorwegen 20 en Denemarken 7.

In 1990 telde de overheid drie “No-Go-Areas” in Zweden, wijken waar voornamelijk immigranten wonen, van wie slechts weinigen een baan hebben, waar bijna iedereen van een uitkering leeft en waar de kinderen geen diploma’s halen. In 2002 telde men 128 “No-Go-Areas”. In 2006 hadden we er 156 en toen werd er met tellen gestopt. In sommige steden zoals Malmö, waar ik woon, woont een derde deel van alle inwoners in een “No-Go-Area”.

Wat bedoelde Tage Erlander toen hij zei dat de Zweedse bevolking homogeen was, niet alleen op basis van ras maar ook in veel andere opzichten? Ik denk dat hij zaken als normen, waarden, cultuur en tradities bedoelde. Een gevoel van gemeenschappelijkheid. Dat we allemaal, in het Oude Zweden, een gelijksoortig beeld hadden van wat een goede maatschappij is en hoe we problemen oplossen. Hij WIST waar het in de Zweedse cultuur om draaide, in tegenstelling tot Mona Sahlin.

In het Nieuwe Zweden hebben wij gewapende politieagenten in onze ziekenhuizen nodig, omdat rivaliserende families met elkaar vechten in ziekenhuiskamers. Zij schieten elkaar op straat neer met een pistool en ze stelen en slaan oude mensen in elkaar. De criminaliteitscijfers stijgen met de minuut, maar de Zweedse politici en journalisten vertellen ons dat dit absoluut niets te maken heeft met immigratie. Het feit dat onze gevangenissen vol zitten met buitenlanders is alleen maar toevallig of wordt verklaard door sociaaleconomische factoren.

Jarenlang was ik een journalist in de mainstream media. Maar ik was altijd een beetje een onruststoker, altijd achterdochtig door mij af te vragen of datgene wat de mensen zeiden wel DE WAARHEID was. Als iedereen in dezelfde richting liep, ging ik de andere kant uit om te zien wat daar aan de hand was.

In januari 2011 gebeurde er iets wat mij mijn laatste hoop voor wat betreft de Zweedse journalisten deed verliezen. Ik was vicevoorzitter van Het Genootschap van Journalisten in Malmö en ik had de Deense journalist Mikael Jalving uitgenodigd om te komen spreken over zijn veelbelovende boek dat uit zou komen, “Absolute Sweden – a Journey in the Country of Silence”.  (Volstrekt Zweden   – een reis in het land van de stilte) Op een dag belde de voorzitter mij en zei: “We moeten Mikael Jalving afzeggen, omdat hij gaat spreken op een bijeenkomst die georganiseerd is door een krant die zich ‘National Today’ noemt”.

Het maakte voor hem of voor wie dan ook in het bestuur van het Genootschap niet uit dat Jalving over zijn boek zou gaan spreken. Als hij naar die bijeenkomst ging, zou hij beïnvloed worden door nationalistische ideeën en mogelijk zou hij een nazi worden. Weet u, iedereen in Zweden met een andere mening IS werkelijk een nazi! Zo functioneert het in het Nieuwe Zweden, het land dat ik Absurdistan noem. Het land van de stilte.

Ik was woedend en verliet het bestuur van dat Genootschap. Dat leidde ertoe dat ik werd uitgenodigd door “The Danish Free Press Society” om te komen praten over het vreemde land Zweden en dat opnieuw leidde ertoe dat ik de “Zweedse Free Press Society” oprichtte.

Zo vonden Lars Hedegaard en ik elkaar. Maar wij namen niet alleen genoegen met het leiden van elk een Free Press Society. Omdat wij beiden een solide achtergrond hebben als journalist besloten we om een krant op te richten. Een echte ouderwetse gedrukte krant. We besloten om die “Dispatch International” te noemen, omdat naar onze visie deze krant ooit wereldwijd zal worden. Maar eerst veroveren we Manhattan en dan Berlijn. Of liever – eerst Scandinavië en dan de wereld!

“Dispatch” zal in twee uitvoeringen worden gedrukt – één Deense en één Zweedse – maar alle verhalen zijn dezelfde. En op internet zult u de verhalen in het Engels en ook in het Duits kunnen lezen. We zullen over de politiek in onze landen en in de wereld schrijven. We zullen over al die zaken schrijven die de mainstream media nu zoveel jaar verborgen hebben gehouden. We zullen onderscheid maken tussen nieuwsberichten en commentaren en de toon zal gematigd zijn. We zullen de feiten laten spreken, de feiten die de mainstream media voor de mensen verborgen hebben gehouden.

De situatie in Zweden is veel slechter dan in Denemarken. In Zweden spreekt NIEMAND over immigratieproblemen, de mislukking van het multicultiproject of de islamisering/arabisering van Europa. Als u dat doet, dan zult u onmiddellijk een racist, een islamofoob of een nazi genoemd worden. Dat is wat men tegen mij heeft gezegd sinds ik de Free Press Society in Zweden oprichtte. Mijn naam is door de modder gehaald in grote kranten zoals Sydsvenskan, Svenska Dagbladet en zelfs in mijn eigen vakbondsblad, The Journalist.

Dus heb ik u allemaal nodig om mijn Glinda te zijn, de goede toverheks van het Noorden en mij helpen om mijn vaderland terug te vinden! Ik denk niet dat het zal helpen als ik de hakken van mijn robijnrode slippers driemaal aantik, zoals Dorothy deed om wakker te worden in haar slaapkamer in Kansas. Maar als u “Dispatch” steunt door een abonnement te nemen of door aandeelhouder te worden, dan zult u mij een stap dichter naar mijn vaderland brengen. Naar het Zweden dat er eens was, het Zweden dat ik terug wil hebben.

Bron:

http://www.sappho.dk/i-want-my-country-back.htm

Auteur: Ingrid Carlqvist

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, Dhimmitude, Free speech, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Persvrijheid, political correctness, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ik wil mijn land terug

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hello Ingrid Carlqvist, I don’t know if you’re reading this, but if you do I’d like to tell you that I want MY country back as well. http://tinyurl.com/6o4hxg

  Like

 2. friki zegt:

  Dat zou in alle Europese landen navolging verdienen. Kan dat gerealiseerd worden??

  Like

 3. vederso zegt:

  @ G.Deckzeijl, Bedankt voor deze link naar de video!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Vederso: graag gedaan! En er zijn sowieso twee middelen om de opmars van dat verdomde woestijngeloof tot staan te brengen, nl: 1) alle banktegoeden van dat uitschot bevriezen dan wel confisqueren en 2, een iets minder effectieve oplossing: die tapijtvreters + ingepakte aanhang waar je maar kan BELACHELIJK maken. http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 5. Linsky zegt:

  Dat geldt niet alleen voor haar en wat Zweden.
  Ik denk dat er wel meer mensen in EU hun land terug willen!
  Maar nu de Utopie een Dystopie is geworden kunnen we er enkel nog van dromen! 😦

  Like

 6. winnie zegt:

  http://patcondell.com/

  de nieuwe pat condell

  Like

 7. Jan zegt:

  EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief
  http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18519395

  Like

 8. Jan zegt:

  Etnogenocide in Frankrijk (kameraad van Diederik Samsom: “Met Hollande kan Europa nieuwe start maken”):
  Francois Hollande:
  “Er is geen plaats voor het woord ‘ras’ in Frankrijk en daarom zal ik voorstellen deze te bannen in de grondwet”.
  “Diversiteit is leven”.
  “Ik stoor mij aan het woord ‘Frans’ omdat het een etnische beschrijving geeft van Frankrijk”.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  @ Jan

  Typisch simpel links denken: als je het woord ‘ras’ verbant,dan is het er ook niet meer.

  Onze kinderen deden dat vroeger ook wel eens; de handen voor de ogen en wat je niet ziet is weg.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres bedankt voor dit verslag van deze zeer moedige vrouw. Verder kots ik steeds meer van de RODEN en andere GUTMENSCHEN, die ook in ons land deze zelfde gore politiek bedrijven en hebben bedreven. Voor mij staan deze landverraders gelijk aan NSB ers, hoewel NSB ers waren tenminste in aanleg voor de eigen bevolking. Laten we waar we kunnen deze praktijken aan de kaak stellen!

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Tom Hendrix. Wat kunnen wij als eenvoudige burgers doen om de islamisering tegen te gaan, danwel te vertragen? Bijvoorbeeld, ik koop geen Egyptische druiven in de supermarkt. Wat kunnen we nog meer doen?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @ Vederso 18.25. uur, ik kan U begrijpen. Zelf word ik er ook wel eens moedeloos van hoor. Wat we wel kunnen doen, is in ieder geval de volgende partijen weg te vagen bij de volgende verkiezingen; VVD,CDA,PVDA,GL en D66. Met name deze partijen laten door hun optreden zien dat ze vijandig staan tegenover de autochtone nederlander. Ik weet het wel voor 12 september.
  Bedankt voor uw reactie.

  Like

 13. Vasti zegt:

  Geweldige toespraak.
  Weer een vrouw erbij op het lijstje van vrouwen voor wie ik groot respect heb en die o zo nodig zijn om werkelijk een verschil te maken.
  Hartelijk dank voor het plaatsen van dit stuk, Wachteres.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.49. uur, Jan hieruit blijkt toch het verraad van LINKS. En ik weet waarom veel Fransen op Hollande hebben gestemd. Volgens mij, omdat Hollande belooft heeft, dat Duitsland,Nederland en Finland wel gedwongen zullen worden door de rode vriendjes van Hollande in het POLITBURO BRUSSEL, van de EUSSR, om alle geld naar het zuiden af te geven. En daarom mag de nederlander straks doorwerken tot hij dood neervalt. De schuldigen in ons land; de KUNDUZ KLIEK, onder leiding van PINOKKIO RUTTE!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ondertussen maak ik ook persoonlijk mee, dat als je niet de mening van de media, de politiek correcte politici volgt, je aangevallen wordt. Toen ik twijfels uitte in gezelschap over het wegkieperen van ONS geld naar de communisten van BRUSSEL, werd ik onmiddelijk als simpele volger van Geert Wilders genoemd. Het is een waarheid als een koe, dat je als je een mening hebt die afwijkt, je onmiddelijk een nazi, xenofoob of bruinhemd wordt genoemd. Wat een wereld.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  We kunnen in de tegenaanval gaan. Zelf heb ik zo genoeg van het stempel van fascist, racist en nazi dat degenen die ons zo noemen niet welkom zijn in ons huis.

  Niemand hoeft het met mijn visie eens te zijn, maar ik eis wel respect.

  Stel je voor: mensen die in feite ons land, ons volk en onze cultuur verraden denken dat ze superieur zijn aan mensen die alleen maar hun vrijheid verdedigen, iets waar onze voorouders voor gevochten hebben.

  Het moet toch niet gekker worden.

  Like

 17. Jan zegt:

  Das Verlangen von Deutschkenntnissen am Arbeitsplatz ist strafbar

  Die Grazerin Cathrin Rohrbacher suchte für ihre Tankstelle personelle Verstärkung und schaltete eine Anzeige, in der sie explizit Deutschkenntnisse verlangte.

  vier Wochen später ein Strafbescheid des Magistrat Graz, Referat für Strafen ins Haus flattern sollte. Rohrbacher habe “gegen das normierte Gebot der diskriminierungsfreien Stellenausschreibung verstoßen”.
  Der Vorwurf: Die geforderte Sprachkompetenz sei für die konkrete Stelle “überzogen und unangemessen hoch”. Dadurch würden Bewerber mit nicht-deutscher Muttersprache unter Umständen ausgeschlossen werden. “Und das ist seit 2004 verboten”
  http://www.kybeline.com/2012/07/14/das-verlangen-von-deutschkenntnissen-am-arbeitsplatz-ist-strafbar/#more-36331

  Iemand levert als commentaar: Breivik blijft geen incident.
  Inderdaad, zij worden gekweekt door links.

  Like

 18. van dam zegt:

  Wat een goed stuk zeg… Zie naar de site

  Like

 19. Breget. zegt:

  Het grootste gevaar is niet de Moslims maar de tolerante verraders van eigen cultuur te gunste van de Islam .

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Breget 20.52. uur, en bij ons zijn dat alle partijen uitgezonderd de SGP en de PVV. Zij waren wel TEGEN de ISLAMISERING van NEDERLAND.

  Like

 21. Breget. zegt:

  Tom Hendrix ,gelukkig is er een begin dat de massa hun ogen openen ,mede dankzij deze twee partijen en de grote inzet van G.Wilders maar de strijd zal lang en moeilijk zijn. M v g.

  Like

 22. Lucky9 zegt:

  Dat men voor het publiceren van een wervingsadvertentie voor een medewerker in een tankstation waarin men stelt dat de kennis van de Duitse taal een voorwaarde is, voor de strafrechter wordt gesleept is een alarmerend schandaal.

  Dat dit kan in een beschaafd land als Oostenrijk is een code red op de schaal van de bedreiging van de democratie. Ik kan het niet anders verklaren dan door het euro-fascisme verantwoordelijk te stellen, want zo dom zijn de Oostenrijkers niet.

  ( Hans van de mortel kijk eens naar http://www.hoogbegaafdvlaanderen.be/01_Hoogbegaafd/hoeveel.html De curve van Gauss wordt meestal breder uitgerokken zodat men zicht heeft op een omgekeerde en afgeplatte letter U. )

  Hierbij schiet mijn woordenschat te kort.. Als een werkgever niet eens meer mag bepalen wat de minimale capaciteiten moeten zijn van het gespuis dat weinig presteert maar hij of zij wel zal gaan moeten betalen maar waarschijnlijk nooit meer kan ontslagen, dan leeft die werkgever in een dictatuur en zal het heus niet veel langer volhouden.

  Elk initiatief, elk ondernemerschap, elk verantwoord aangaan van een uitdaging wordt zo totaal onmogelijk gemaakt. Men steelt een deel levenstijd en ondernemerstijd van mensen door hen te dwingen een legertje onbekwame sollicitanten te woord te staan en vriendelijk af te wijzen. Dit is diefstal van tijd, dit is roof, dit is benadeling, dit is het opzettelijk berokkenen van schade. Dit is 1984.

  Zo maakt “men” de economie in Europa kapot en onze Barosso’s, de VVD, de VLD en onze Van Rompuys keuren dat goed! Hoeveel moet er nog gebeuren eer er een verdenking van corruptie gaat rusten op deze bende verraders? Wie betaalt hen daarvoor buiten de belastingbetaler? Q8 ?

  Terloops: hulde aan Hema voor het compromisloze standpunt tegen hijaabs en andere islamitische kopvodden achter de kassa. Voor islamofiele bedrijven en werkgevers, géén genade! Nooit!

  Like

 23. Pingback: (Foto)verslag van de conferentie van islamcritici in Brussel | E.J. Bron

 24. Pingback: - Nu kommer Dispatch International! « www.tryckfrihet.com

 25. Pingback: VIDEO: Speech Ingrid Carlqvist op de ICLA-conferentie in Brussel (9 juli 2012) | E.J. Bron

 26. breget. zegt:

  Dit is waar ieder rechtschapen Europeaan( Zonder Brussel) naar hunkert die trots kan zijn op hun geschiedenis . Net ook een prachtig verhaal van ene Timon Dias in DDS .

  Like

 27. Pingback: “Dispatch International” – de nieuwe conservatieve krant | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s