FOTO: MDI-gluurders

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTO: MDI-gluurders

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Geheel links ziet u meneer N.v.Tamelen. Wie kent de andere twee leden van de internetGESTAPO, welke wordt gesubsidieerd door u, de Nederlandse belastingbetaler.
  Vergeet deze verrraderssmoelen niet, ze zijn een paar gradaties erger dan wijlen A.Mussert cs, die, zoals u weet, tussen 1935 en 1945 een heel volk aan het nazisme wilde uitleveren.
  Da’s niet gelukt. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we niet aan dat leger islamoFASCISTEN worden uitgeleverd: aan U de keus!
  Eigenlijk is bovenstaand “cocktailtrio” in en in-zielig. Ze maken deel uit van deze categorie:
  http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  En om ieder pro-islam-argument van wie dan ook voor eens en voor altijd de nek om te draaien, DIT: http://www.jihadwatch.org/2004/07/norway-politicians-want-to-ban-islam.html

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Terug in de tijd, naar 1935…!!!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Heb de fascistoïde MDI-gluurders al eerder van antwoord gediend. Wat mij betreft kunnen ze zelfs ejaculeren op hun beeldscherm of (beter nog) toetsenbord.

  Like

 5. Ik heb wat sappige informatie gevonden en ga nog even door met zoeken. Deze landverraders moeten stuk voor stuk aan de schandpaal genageld worden!

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Deckzeijl, behalve N. v. Tamelen schijnt bij het MDI ook een zeker J,van der K. actief te zijn. Zo blijkt uit een opmerkelijke briefwisseling die GeenStijl publceerde.

  ‘……
  Ik heb gezien dat u uitingen als “Joden zijn tuig. Allemaal” wel verwijderd. Polen verdienen volgens de wet echter een zelfde bescherming tegen discriminatie als joden. Beide groepen vallen onder oner het strafrechtelijke begrip ras.
  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,
  J. van der K’

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/02/polen_zijn_joden_allemaal.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Zet ze te kijk!
  Heb me nooit gerealiseerd dat Polen* en joden onder het strafrechtelijke begrip ras vallen. Welke idioot heeft uitgemaakt dat ras on het WvS valt? Bewijs geleverd dat in dat Amsterdamse kantoortje(…!) alleen maar juridische ONBENULLEN onze zuurverdiende euro’s zitten te verknallen.
  Als ik in de schoenen van demissionaire Ivo had gestaan, was de stekker er NU uitgetrokken.
  @Ko: heb je deze draad al naar GS gemaild?
  *land of inwoners?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Meldpunt_Discriminatie_Internet

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  04:52> tweee zin, on moet ONDER zijn.

  Like

 9. Koddebeier zegt:

  Neurenberg2 wacht op deze onbenullen !!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 04.52. uur, inderdaad wat een onnozelen toch. Polen zijn geen ras. We kennen wetenschappelijk vastgesteld het blanke, bruine (negroïde) ras, en het rode ras. Verder vind ik het ronduit schandelijk, wat deze fascistische MDI doet!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.damnlol.com/be-nice-to-your-kids-1172.html
  …and most important of all: don’t forget to inform them about islam!

  Like

 12. horatius zegt:

  De vergelijking met de NSB die hier gemaakt wordt is zeker niet misplaatst. Deze zwaar gesubsidieerde beroepswerkelozen zijn er uitsluitend op uit iedere inhoudelijke kritiek op de politieke (dus radicale) islam strafrechterlijk te vervolgen.
  Ze zijn dus in dienst van een politiek-religieus systeem met totalitaire aanspraken: geen scheiding van kerk en staat en die maar één streven kent, namelijk het hier op termijn invoeren van een Islamitisch Kalifaat.

  Anton Mussert werd in 1946 ter dood veroordeeld vanwege de volgende bewezen feiten:
  1. Poging om het land onder vreemde heerschappij te brengen.
  2. Poging om de grondwettige regeringsvorm te veranderen.
  3. Hulpverlening aan de vijand.

  De Moslimbroederschap en het Salafisme streven overduidelijk naar het invoeren van de sharia d.m.v. de baarmoeder, het stichten van moslimenclaves in de grote steden en het weigeren van integratie op ieder gebied, m.u.v. de voordelen van de verzorgingsstaat.

  De Linkse creaturen op de foto zijn geen haar beter dan de collaborateurs die voor wat handgeld ondergedoken joden aangaven aan de Duitse autoriteiten tijdens de vorige Bezetting. Vaak waren het Nederlandse politieagenten die de joden vervolgens begeleiden naar het politiebureau en andere opvangcentra waaronder zelfs het doorgangskamp Westerbork.

  Waarom het MDI nog steeds subsidie geniet is mij een raadsel, zeker onder het meest Rechtse kabinet ooit toen dit nog niet demissionair was.

  Een gemiste kans!

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Ieder maatschappij/systeem verkrijgt de mensen die zich graag inpassen aan de huidige regulering/wetgeving. Als het al niet om broodafhankelijkheid gaat, wellicht uit vreugde vanuit eigen spelonken ontsproten.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Horatius, 16:17 PERFECT gefomuleerd!!!
  Ze zullen nooit integreren>> http://tinyurl.com/3e2bwuv

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Hier nog zo’n fundamentalist die z’n van apartheid en vrouwenHAAT* overlopende woestijngeloof aan het westen opdringt.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12883935/__Atleet_weigert_hand_Kate_Middleton__.html
  Het wordt tijd voor VERZET tegen deze gore praktijken. Dringen katholieken of gereformeerden hun geloof ook aan bv. dat geschifte Iran op? Het antwoord is doodsimpel.
  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de EU. Wat zei Ayaan Hirsi Ali ook alweer op 18 jan 2005 nadat ze terugkeerde in de Kamer en een persconferentie gaf? Dit:
  “De toon maakt voor moslimfundamentalisten geen verschil, omdat we allemaal op hun dodenlijst staan”. Kunnen ze bij dat zielige MDI een puntje aan zuigen, sterker nog: kan de hele verdomde linkse kerk in Nederland een dikke vette punt aan zuigen.
  *nergens maar dan ook helemaal nergens staat in dat antieke VOD van die tapijtvreters dat handen schudden met vrouwen niet is toegestaan. Dat hebben al die idioten gewoon verzonnen, het is een intimidatie-middel, slechts bedoeld om het westen aan de islam te laten wennen.
  Het is tevens onderdeel van HET PROJECT> http://tinyurl.com/5za2bg
  Maar dat zal “ze” in dat muffe Amsterdamse kantoortje aan hun politiek correcte reet roesten,
  of niet jongens en meisjes?

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 19.02. uur, Gerrit ik sta 100% achter U. Het is om je kapot te ergeren met die achterlijke woestijnidioten en zandvreters. En wat de gedachten-gestapo betreft, laat ze svp. hardstikke doodvallen.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Horatius 16.17. uur, dat betekent tevens dat de kamerleden die voor het ESM en de EU hebben gestemd, materieel LANDVERRAAD hebben gepleegd. Dat kunnen we ook NOOIT genoeg naar voren brengen. RUTTE en de KUNDUZ bende zijn landverraders van de ergste categorie!

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Algemene WAARSCHUWING in uw EIGEN belang: doe altijd persoonlijk aangifte en laat u nooit verleiden om dat anders te doen: dat is vragen om identiteitsDIEFSTAL.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12884219/__Aangifte_kan_straks_overal__.html
  Achtergrond-info: http://tinyurl.com/6lpxpg5
  Politie-ambtenaren die van de burger verlangen dat ze hun ID-papieren via een scanner het net op gooien, moeten maar een andere baan gaan zoeken: die lappen nl. bepaalde wetgeving aan hun laars! http://tinyurl.com/bp7mrlg (pdf van cbpweb.nl)

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  En toen had iedereen weer last van writers block…

  Like

 20. Subsidie acuut stoppen;ze vergeten van wiens rug zij leven!

  Like

 21. Pingback: Geef maar aan N.v.Miltenburg…. |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s