Getuigenis van een Jood…

Toen mijn grootvader in 1935 Europa verliet, stond er overal op de muren: “Joden, ga naar Palestina!”

En nu, als ik Europa bezoek, staat er overal op de muren geschreven: “Joden, verdwijn uit Palestina!”

Wat zijn die Europeanen toch kort van geheugen…

Geplaatst door:

E.J. Bron

(met dank aan Kafir Harby)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël, Joden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Getuigenis van een Jood…

 1. Kort van geheugen zijn de meesten inderdaad…

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Tsja, een daarom publiceer ik dezer dagen weer een stuk van zo’n 30 pagina’s contra Etienne Vermeersch, de Israël-lasteraar die betuigt dat de Joden best in Palestina mogen blijven omdat er is nou niks meer aan te doen is.
  Maar het liefst zou de schurk het terugdraaien.
  Intussen eist hij wel dat Israël zich achter de onverdedigbare grenzen van 1967 terugtrekt en een grote contingenten “Palestijnse vluchtelingen” uit 1948 alsnog opneemt.
  Daarmee is deze invloedrijke intellectuele crimineel objectief een kracht die toewerkt naar de volgende Holocaust.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat allemaal dankzij de linkse kameraden. Het is te walgelijk voor woorden, en een schande voor de mensheid dat 67 jaar na de duitse nazi capitulatie, de joden weer moeten vrezen voor hun have, goed en leven.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Alhoewel ik geheel achter hem sta, voel ik me door deze jood niet aangesproken: ik weet verdomt goed waar hij het over heeft. Want ik stam uit een tijd dat op school uitgebreid werd ingegaan op de oorzaken van WO-I en WO-II..!!! Kom daar nu eens om: nu beginnen jonge, reeds geïndoctrineerde allahschreeuwertjes in de schoolbanken te ZEIKEN dat ze niets willen leren over de jodenvervolging door de nazi’s tussen 1925* en 1945..!!!(oorzaak: die KLOTE-koran)
  Ergo: het is niet alleen het antisemitisme dat met WORTEL EN TAK UITGEROEID dient te worden!
  *in 1925 werd Hitler’s Mein Kampf voor het eerst uitgegeven.

  Like

 5. fred zegt:

  Wat is er crimineel om-zoals Vermeersch wenst- een twee staten oplossing volgens de VN en de internationale gemeenschap?

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Zou fred van het bestaan van jordanië afweten ??

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker 15.03. uur, ik denk het niet Joop. Linkse trollen missen daar het gen voor!

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  fred zegt:
  23 oktober 2012 om 09:36

  Wat is er crimineel om-zoals Vermeersch wenst- een twee staten oplossing volgens de VN en de internationale gemeenschap?

  Waarom zou er aan een twee staten oplossing gewerkt moeten worden?
  Er bestaat geen palestijns volk evenmin als een palestijnse identiteit en cultuur. Degenen die zich palestijnen noemen komen oorspronkelijk uit de omringende Arabische landen..

  Lees:https://ejbron.wordpress.com/2012/01/31/ter-herinnering-er-bestaat-geen-palestijns-volk/

  Tientallen jaren geleden, op 31 maart 1977, publiceerde de Nederlandse krant “Trouw” een interview met een lid van het uitvoerende comité van de PLO, Zahir Muhsein. Hij zei het volgende:

  “Er bestaat geen Palestijns volk. Het creëren van een Palestijnse staat is slechts een middel om onze strijd tegen Israël voor onze Arabische eenheid voort te zetten. In werkelijkheid bestaat er geen verschil tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen. Alleen vanwege politieke en tactische redenen spreken we tegenwoordig van het bestaan van een Palestijns volk, omdat de Arabische belangen verlangen, dat wij het bestaan van een eigen ´Palestijns volk´ eisen om ons te verzetten tegen het zionisme.

  Uit tactische redenen kan Jordanië als soevereine staat met vastgestelde grenzen geen aanspraak maken op Haifa en Jaffa, terwijl ik als Palestijn ongetwijfeld aanspraak kan maken op Haifa, Jaffa, Beër-Sjeva en Jeruzalem. Op het moment echter, dat wij ons recht op heel Palestina herwonnen hebben, zullen we geen minuut aarzelen om Palestina en Jordanië te verenigen.”

  Joden hebben ook recht op een land waar ze kunnen leven, de wereld is niet alleen van de Arabische/ islamitische bevolking.

  Jodenhaters vinden dat de Joden Israel aan de -niet bestaande – palestijnen moet ‘terug’geven. Maar diezelfde jodenhaters hoor je nooit zeggen dat de moslims, alle landen die zij van andere volkeren gejat hebben, dan ook terug moeten geven aan de oorspronkelijke bevolking.

  Waarom zou het MO alleen toebehoren aan de arabieren/islamitische bevolking?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s