VIDEO: Paul Weston van de British Freedom Party laat een linkse journalist alle hoeken van de kamer zien….

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Paul Weston van de British Freedom Party laat een linkse journalist alle hoeken van de kamer zien….

  1. oogenhand zegt:

    Die linkse journalist is een hypocriet. Als Paul Weston zit te liegen, waarom citeert de linkse journalist niet de Arabische grondtekst? Volgens links moeten we ons aanpassen aan de islam, dus linkse mensen die geen Arabisch leren, zijn racistisch volgens hun eigen maatstaven. Ook in andere zaken is links hypocriet. Ze beweren tegen fascisme te zijn, maar gebruiken geweld. Dit zal na hun dood ernstige gevolgen hebben.

    Like

  2. topsporter zegt:

    Mister Weston is very cleary tegen inderdaad een wat domme journalist

    Like

  3. topsporter zegt:

    pardon..clearly.

    Like

  4. Linsky zegt:

    Deckzeijl, ik heb wat reclame voor je werk gemaakt:

    Islam is de bedrieglijke ideologie van politieke provocateurs

    http://linskysplace.wordpress.com/2012/11/01/bewezen-rechts-zijn-is-psychisch-niet-abnormaal/

    Like

  5. benny zegt:

    fantastisch hoe die man zo rustig kan blijven en die linkse interviewer keer op keer in het stof doet bijten 🙂

    Like

  6. Lucky9 zegt:

    Het probleem van deze journalist is dat hij bovendien nog gelooft wat hij beweert.
    Zijn kogelvrij membraan begint echter dunner en dunner te worden. Zijn ongeloofwaardigheid begint langzaam maar zeker in het vizier te komen.

    Weston denkt net hetzelfde als ik. Ergens tussen nu en 2020 spat het islamofiel cordon ergens in Europa uit elkaar en gaan de poppen overal aan het dansen. Koop wapens!

    @G. Deckzeijl om 14:07
    De uitgever van Knack, Roularta uit Roeselare, sloot halverwege september 2012 een obligatielening voor 100 miljoen euro af, op een plotse en verdacht uitzonderlijke manier.

    Nauwelijks anderhalve week nadien werd de hoofdredacteur bij het grof huisvuil gezet en de populaire en derhalve belangrijkste columnist feitelijk gedwongen tot ontslag niettegenstaande hij op zijn eentje verantwoordelijk was voor minstens 33 % van de oplage en dus het overleven van dit toen nog eenzaam onafhankelijke Vlaamse magazine.

    Sindsdien is Knack afgegleden tot de status van een linkse rotzooi poepende regime-spreekbuis: islamofiel, francofiel en extreem links maar uiteraard komedie spelend om niet alle abonnementen in een keer kwijt te spelen. Hetzelfde geldt overigens voor de regime-krant ‘De Standaard’.

    De fascistische producten van nieuw-links kan U zelf lezen in de NRC.

    Follow the money. Ze drukken het vandaag de dag in Frankfurt!

    Like

  7. Ko Lumbus zegt:

    Wat een eloquent fatsoen en eruditie spreidt Paul Weston ten toon, en wat een geweldige vertegenwoordiger van de British Freedom Party toont hij zich in het filmpje dat overigens meer op een inquisitie in en politieverhoorkamertje lijkt dan op een intervieuw.

    Like

  8. Lucky9 zegt:

    U
    een wereld van verschil !

    Like

  9. G.Deckzeijl zegt:

    @Benny, 14:35
    Dat heet nou DE KRACHT VAN DE REDE..!!!
    Als argumenten zo steekhoudend zijn dat er geen hutkaartje meer tussen kan, da’s dé manier om ook dat allahSCHREEUWENDE* tuig onderuit te lullen.
    Zie verder Oriana Fallaci.
    *Dat is het enige wat ze kunnen: schreeuwen, intimideren en niet zelden in groepen.

    Like

  10. Tom Hendrix zegt:

    De RODEN zijn met AFSTAND de GROOTSTE HUICHELAARS en VERRADERS die er bestaan. Deze LINKSE KLOJOOS zijn voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor de ellende waar we nu mee zitten, maar ook de LIBERALEN en CHRISTEN DEMOCRATEN in het EU GEDROCHT hebben verantwoordelijkheid voor de instroom van hordes MUZELMANNEN!

    Like

  11. Hier spreekt iemand die wij hier hoog nodig hebben! Een realist die zijn heldere visie onderbouwt met onweerlegbare argumenten!!!

    Like

  12. Jan zegt:

    Die zogenaamde interviewer is een persiflage van de gehele meanstream media: volledig ongeïnformeerd, grenzeloze vooroordelen die nooit zijn onderbouwd. Wat direct opvalt, maar ook dat zij slachtoffer zijn van eigen leugens. Hij heeft niet in de gaten dat de massamoorden begaan werden door socialisten, communisten, maoïsten, polpotters enz, allen politiek links, met ideeën gebaseerd op de jodenhater Marx en zijn kliek.
    Zodra Weston vroeg om aan te tonen dat het EDL racistisch is, waaruit dat dan blijkt, stond hij met een mond vol tanden.
    De BBC is sinds jaar en dag een antisemitische en politiek correcte inteeltkliek. Een van de eersten die ontslagen werd was Robert Kilroy- Silk:
    We owe Arabs nothing – Kilroy Silk’s censored article -UK Islamists intimidate the BBC into firing Silk – complete documentation
    http://www.militantislammonitor.org/article/id/59

    “Should we admire them for being women repressers, limp amputators, and suicide bombers ?”
    Exit Silk

    Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    @Jan 20.44. uur, en net als in Engeland, is ook de nederlandse pers en de media compleet ROOD gekleurd. De RODEN zijn overal doorgedrongen zelfs tot in de VVD, ik noem Rutte nu niet meer Mark maar Marx Rutte.

    Like

  14. louis-portugal zegt:

    Ik dacht dat ik al gereageerd had.
    Geweldig met welke rust die Paul die journalist fileerde.

    Like

  15. Wachteres zegt:

    Wat is die man goed! Ik was al onder de indruk toen ik een aantal artikelen van hem vertaalde, maar dit slaat alles!

    Rustig, scherp, intelligent en beschaafd laat hij de journalist, ongetwijfeld links geïndoctrineerd, en dus nergens van op de hoogte,in het stof bijten.

    Paul Weston, ik wist het al, maar jij bent GEWELDIG!.

    Like

  16. rommel zegt:

    Als ik die journalist hoor praten en tegenwerpingen maken tegen de facts en ongenadige waarheid van Paul Weston, is het alsof ik Laarmans op A7 hoor.
    Ook zo’n onbenullige slinkse drol.

    Like

  17. Pingback: Onzin en bangmakerij | E.J. Bron

Plaats een reactie