Geïmmigreerde delinquenten: arresteren, opsluiten, deporteren

(Door: Udo Ulfkotte)  

Er gaat geen dag voorbij zonder vreselijke meldingen over steeds meer gewetenloze immigranten die ons aanvallen. De politiek staat machteloos. De Berlijnse jeugdrechter Kirstin Heisig (†), hoofdofficier van justitie Roman Reusch, de schrijvers Thilo Sarrazin (SPD) en Heinz Buschkowsky (SPD) eisten een veel harder ingrijpen – tevergeefs. Want de politiek doet precies het tegendeel. Dat zal vernietigende effecten hebben.

Wat Griekenland in de EU is, is de Duitse deelstaat Bremen in Duitsland: de absolute hekkensluiter, een kruitvat. Bremen heeft van heel Duitsland de domste scholieren en de meeste schulden. En Bremen bereikte in veiligheidskringen enkele jaren geleden treurige beroemdheid, omdat het de eerste Duitse stad was, waarin politieagenten “beschermingsgeld” aan geïmmigreerde criminelen zouden moeten betalen. De stad werkt als een magneet op grote criminele families van het slag van de Oriëntaalse Miri-clan, die in Bremen ieder jaar miljoenen aan uitkeringen incasseert en tegelijkertijd volgens informatie van de politie 50 miljoen euro in de drugshandel verdient. In Bremen beschermt de politiek al lang niet meer de autochtone burgers, maar de hordes criminele migranten. Veelplegers moeten meestal onmiddellijk weer worden vrijgelaten. De politie is ziedend van woede – maar kan niets doen. Dat gaat al jarenlang zo. Moslims hebben bijvoorbeeld de banden doorgestoken van een auto van de binnenlandse veiligheidsdiensttegen de bekende daders mocht geen onderzoek worden ingesteld. Anders dan bij rechts georiënteerde daders is er in zulke gevallen uiteraard ook geen schreeuw van verontwaardiging bij de politiek en de media te horen. Dat is geen op zichzelf staand geval. Onlangs heeft een van oorsprong uit Turkije afkomstige crimineel (42 keer voorbestraft) in Bremen twee politieagenten in elkaar geslagen. De politieagenten zitten thuis, eentje heeft botbreuken. En de geïmmigreerde crimineel loopt vrij rond – het Bremer openbaar ministerie wees het af om hem voor de rechter te leiden. De slachtoffers waren per slot van rekening alleen maar Duitse politieagenten. Hoe zou dat geweest zijn wanneer twee Duitse politieagenten een Turk zijn botten zouden hebben gebroken? Dan zouden er vast en zeker stille tochten plaatsvinden en een opstand van de politiek. Maar zo kijken we politiek correct de andere kant uit. Totdat de opgekropte woede in Bremen ontploft en met geweld datgene uit elkaar valt wat gewoon niet bij elkaar hoort.

Dit beeld is in heel Duitsland te zien. Een migrant, die in de deelstaat Nordrhein-Westfalen een politieagent aangevallen en geprobeerd had om deze in brand te steken, werd uiteraard niet gearresteerd. De man had een woning in brand gestoken en politieagenten geslagen. En wij kijken politiek correct de andere kant uit. Nee, wij proberen politiek nog correcter te worden en geven nu politiebescherming aan de families van geïmmigreerde criminelen. En wij trekken als een magneet steeds meer van deze criminelen aan, omdat het hen hier in het Duitstalige gebied zelfs in de gevangenis beter gaat dan in hun vaderland. Zojuist werden in Essen medeburgers op vrije voeten gesteld, die daarvoor als criminele horde politieagenten aangevallen en bespuugd hadden. De rechtsstaat gaat opzij voor zulke criminelen.

In Uelzen was het bijzonder erg. Migranten overvielen iedere dag voorbijgangers en beroofden winkels. En o wee als een politieagent hier onderzoek naar wilde doen. Ook justitie en de pers werden door de Oriëntaalse families in het vizier genomen en bedreigd. Getuigen werden geïntimideerd. Criminele migranten terroriseerden een complete stad. De daders kregen slechts milde voorwaardelijke straffen. Ze lopen allemaal weer vrij rond. En ze gaan door met het terroriseren van de burgers van Uelzen. Dat is de realiteit daarbuiten.

Rechtschapen burgers worden in het Duitstalige gebied door de politiek en de media in de steek gelaten. Ze zijn voortdurend bang dat de criminele migranten door het lint gaan. De Bremer afdelingschef op het stadhuis, Peter Nowack (SPD), eist nu rigoureuzere maatregelen van de politiek en de autoriteiten. De sociaaldemocraat spreekt duidelijke taal: “De methode van de ene keer met schouderklopjes, de andere keer met een pak slaag helpt niet meer. Je moet tegen hen zeggen dat de schouderklopjes op zijn. Ik ben het zat dat enkele grote families, meestal Roma, bijna alles door de staat laten betalen, maar de staat als rechtsvrije ruimte beschouwen. Ook zij moeten gedisciplineerd zijn, zich aan wetten en regels houden. Wie dat niet doet, mag niet langer vertroeteld worden.” Concreet: hij eist dat geïmmigreerde veelplegers inclusief hun ouders worden uitgezet.

Bron:

http://tinyurl.com/c4zgg74

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, landverraad, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

28 reacties op Geïmmigreerde delinquenten: arresteren, opsluiten, deporteren

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Niks aan de hand in die steden man, de Duitse autochtoon blijf toch gewoon lekker belasting betalen om dat gespuis een luizenleventje te laten genieten ten koste van hun slachtoffers en de belastingbetalers.
  Niks aan de hand mensen doorlopen.

  Like

 2. Alf Janszoon zegt:

  Het is in deze huidige tijd misplaatst om Duitsland BRD (Bundesrepublik Deutschland) te noemen. Juister is DDR (Deutsche Dhimmi Republik).
  Bovenstaande maatregelen zijn gewoonweg utopisch zolang het Duitse electoraat op de partij van Bundeshosenanzug A. Merkel blijft stemmen, met als motto “der Islam gehört zu Deutschland”.

  Like

 3. Hier in Nederland hebben we ook politici die roepen dat ‘de islam in Nederland thuishoort’. Met zulke landverraders hebben we verder geen vijanden nodig!

  Like

 4. Reblogged this on Linsky's Place and commented:
  Add your thoughts here… (optional)

  Like

 5. Marcel zegt:

  …Ze zijn voortdurend bang dat de criminele migranten door het lint gaan…

  En zo is dat, en met reden.
  Parijse of Londense toestanden zijn nog maar een voorproefje …
  Zulke toestanden (rellen) zullen niet alleen steeds algemener worden
  ook zullen ze zich uitbreiden naar steeds kleinere, omliggende gemeenschappen.

  Like

 6. @E.J. Bron: Zou je de reacties van mij om 00:23 en 00:27 kunnen verwijderen? Het embedden van Vimeo video’s lijkt niet te lukken…

  Like

 7. Martha zegt:

  Ik denk niet, dat mijn reactie iets bijdraagt aan bovenstaand artikel.
  Hoewel het er indirect wel mee te maken heeft.

  Sonja Barend, the Queen of the talkshow, liet zich nog niet zo lang geleden
  bij Twan Huys tijdens diens ondervraging bij College Tour, ontvallen dat
  wat haar betreft de stroom immigranten eindeloos mag doorgaan.

  Vandaag las ik in de krant van Wakker Nederland, dat zij haar huis in de
  wallenbuurt van Amsterdam heeft veranderd in een fort.

  Achter elk raam tralies aan de binnenkant.
  Foto ter ondersteuning van het waarheidsgehalte.

  Die Sonja toch, zo intens blij met de moslimpopulatie in haar stad.
  Maar inbreken doen zij maar bij de buren.

  Like

 8. rommel zegt:

  Je weet het Veenstra?
  Iedereen die hier vier reacties achterelkaar zet moet voor straf een artikel met minstens 500 woorden schrijven.

  Like

 9. Oh? Dan moet ik maar eens creatief bezig gaan: Mag een verwijzing naar mijn eigen blog ook of telt dat niet mee?
  😀

  Like

 10. rommel zegt:

  Elke gek heeft tegenwoordig een eigen blog. Als ik dat allemaal moet gaan volgen kom ik 10 levens tekort. Misschien als je het tot een porno-site met lekkere blonde geile wijven ombouwt dat ik kom langswippen.

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Ach ja…..langs’wippen’…..zó heet dat!

  Like

 12. rommel zegt:

  Jij hebt hem door Klont.
  Geile broeder van me.

  Like

 13. @Rommel: Nee joh, daar ga ik niet aan beginnen. Ampland.com is wel wat voor jou 😀

  Like

 14. Piet Klont zegt:

  Bij de Indianen hadden ze bloedbroeders…ga me nu niet wijsmaken dat wij nu ‘zaadbroeders’ zijn hè, Rammel.

  Like

 15. rommel zegt:

  Nee, ik ben een man met smaak, en door een vol-erotisch leven met vele ontdekkingen en voldane genoegens op hoog niveau gezegend met een hoogstaand kieskeurigheid op dat vlak om me tevreden te stellen, of zelf over op te winden. Die ordinaire goedkope huis en tuin neukfilmpjes met tante Trien haar pokdalige reet die op de negerlul van oom Tom gaat zitten, kunnen mij niet bekoren. Der moet wel iets over blijven om te fantaseren. Ik ben niet zo lomp en ongemanierd zo als de rest van jullie. Ik heb seks-stijl.

  Like

 16. rommel zegt:

  Er is niemand in Casso Roso die zo elegant en stijlvol de pingpongballetjes uit de dames op het toneel in zijn mond kan opvangen als ik.

  Like

 17. Piet Klont zegt:

  Het lijkt hier wel een programma van een sportmagazine…
  Pingpongbal International met Rommel van der Grijp als gast van Bertus Dreksen.

  Like

 18. rommel zegt:

  Ja, er wordt ongelofelijk afgedwaald hier. Hele draad gaat weer naar de filistijnen. Wat wij weer hier nodig hebben is een Gielah ,die ons op het rechte pad kan houden. De weg naar het licht kan wijzen. Naar het beloofde land.
  Zeker met jou Klont, jij weet elk artikel naar de duivel te helpen. Zal me niks verbazen als jij in de hel belandt.

  Like

 19. Piet Klont zegt:

  This blog ain’t big enough for the both of us!!!

  Like

 20. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Sommigen gaan weer doordraven en dit na een ernstig bericht.
  Laat de sex gedachten nu eens even thuis, bij het reageren.
  Of ga er wat aan doen maar dan wel thuis.
  Pokdalige lul, neukfilmpjes, zaadbroeders, geile je weet wellen en nog meer van dit soort kreten.
  Sorry jongens ik ben niet de webmaster, en ook geen moraalprediker, dacht alleen dat dit een serieus bericht was op een serieuze site.
  Een grapje moet kunnen, maar moet het altijd ontaarden in kleine jongetjes boodschappen op schuttingen.

  Like

 21. Jan zegt:

  Moslims, zigeuners, overal hetzelfde verhaal. Oppakken en het land uitsmijten. Wie hen helpt krijgt een jaar eenzame opsluiting in een geluiddichte cel.

  Like

 22. Jan zegt:

  Achtergrondinformatie over Kirsten Heisig :

  Die 48-jährige Heisig war Anfang Juli nach mehrtägiger Suche tot in einem Wald im Norden Berlins entdeckt worden. Wenige Tage zuvor, am 28. Juni, hatte Heisig dem Verlag Herder (Freiburg) letzte Korrekturen zu ihrem Erfahrungsbericht über den Kampf gegen jugendliche Kriminelle durchgegeben. Es war der Tag, an dem die Juristin das letzte Mal lebend gesehen wurde.

  Nach ihren Erkenntnissen, so schrieb Heisig, gibt es bundesweit zehn bis zwölf arabische Großfamilien, die einige Tausend Menschen umfassen. „Eine Großfamilie bringt es ohne Probleme auf Hunderte polizeilicher Ermittlungsverfahren.“
  http://www.kybeline.com/2010/07/20/auch-fur-die-migrantischen-drogendealer-sind-kinder-ein-reichtum/

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Dit is waarschijnlijk het topje van de ijsberg. Het duurt niet lang meer, dan zijn wij in Nederland aan de beurt.

  Like

 24. luckybee zegt:

  Nu begroeten onze elite de grootste delinquent en Christen moordenaar de charismatische Bill Clinton in ons land die zijn vriend de Kenyaan en moslim, Barack Hussein Obama hier bij ons te promoten wil.Moeten onze landen vrij zijn van Jezus Christus, die onze land geholpen heeft op te bouwen?Jezus Christus weg en Allah (lucifer) op zijn plaats?Hij moet wel weten wie Barack Hussein Obama is, hij heeft beslist oma Sarah Obama ontmoet, die gezworen heeft bij haar bezoek in Washington dat Obama in Mombassa was geboren.Hoeveel doden heeft de bombardement van Servie de Christelijke serviers gekost?

  Like

 25. friki zegt:

  En het volk maar blijven stemmen op de juiste politici, waarlijk wat een tragedie.!! Om ziek van te worden.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 10.25. uur, zo is dat luckybee. Maar de RODEN zijn de wegbereiders voor de vileine ISLAM. Deze LINKSEN zijn met afstand de grootste huichelaars en verraders. Clinton is schuldig aan de bombardementen op Belgrado, en de muzelman OBAMA op de bombardementen op Tripoli en in heel Lybië om de HAATBAARDEN” aan de macht te brengen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s