In Cairo marcheert de zedenpolitie al

Men kent en vreest de islamitische zedenpolitie (ook religiepolitie of mutawilia) uit Iran of uit Saoedi-Arabië. Nu patrouilleert ze ook al in de straten van Cairo. Natuurlijk vertelt men aan de onbenullige, seksueel perverse Europese journalisten, dat zij dit zouden doen om de vrouwen te beschermen, die zich daar immers de afgelopen tijd niet meer veilig over straat kunnen bewegen. En onze media vertellen dat zo verder:

Antiseksuele intimidatie politie patrouilleert in de straten van Cairo

Egypte wordt de afgelopen jaren voortdurend geplaagd door seksuele intimidatie en deze wordt steeds erger. 80% van de vrouwen zegt dat zij hiervan al eens het slachtoffer werd (velen echter in de eigen familie!). Omdat ze de traagheid van de regering zien, heeft een groep mannen besloten maatregelen te nemen en ze gingen de straat op om de misdadigers te stoppen.

Hier het hele artikel, in France 24, mooi geromantiseerd. Volgens het artikel zou deze antiseksuele intimidatie patrouille er alleen voor moeten zorgen dat de kerels de vrouwen niet lastigvallen. Maar kijk ook naar de foto, of naar de vele foto´s in het artikel van France 24. Denkt iemand echt dat deze seksuele politie zo Europees moralistisch is? Dat zij uiteindelijk de vrouwen zal beschermen en niet de islamisering, de sharia? In een land zoals Egypte, onder een regering van de radicale islamieten partij van de Moslimbroeders?

Verder gaf 60% van de ondervraagde mannen toe dat ze vrouwen hadden lastiggevallen.

En die patrouille moet gerekruteerd worden uit de overgebleven 40%? Hoe lukt hen dat?

Dat hier is een verhaal over “hoe de islam de situatie van de vrouwen verbetert”. Als een moslim of een geïndoctrineerde “goedmenschelijke” historievervalser jullie vertelt dat voor de invoering van de islamitische sharia de situatie van de vrouw ondraaglijk was, dat ze altijd mishandeld werd. Kijk heel goed, want dat is exact hoe het bij de Khomeini-revolutie ging en hoe 1400 jaar geleden Mohammed het deed. Het is een pure leugen dat het de Arabische vrouw voor Mohammed slechter ging. Het ging haar duizendmaal beter. Ze mocht openlijk, samen met de mannen, vieren, zingen en dansen. Je hoeft alleen maar naar de verovering van Mekka te kijken wat de vrouwen daar voor de vrouwenhater Mohammed allemaal mochten. Iedere moslima, die het perverse verhaal gelooft dat Mohammed de situatie van de vrouw verbeterd zou hebben, verdient het om onder de islam te lijden, of onder eermoord, verkrachting, mishandeling of onderdrukking. Ze moeten allemaal net zolang lijden, totdat ze de ogen openen en zich afkeren van de islam.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/15/in-kairo-marschiert-schon-die-sitten-polizei/#more-39568

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl [Populistische Omroep Nederland]. Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 en 2013 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Islam. Bookmark de permalink .

9 reacties op In Cairo marcheert de zedenpolitie al

 1. oogenhand zegt:

  Castratie mensen, nogmaals castratie. Als je gedood wordt, krijg je hasanat. Als je een pak slaag krijgt, krijg je hasanat. Krijg je hasanat als je gecastreerd wordt?!

  Like

 2. Goed artikel. Vooral de laatste alinea!

  Like

 3. Marcel zegt:

  Ik leer nog liever Sanskriet of Chinees dan dat ik me erin ga verdiepen wat hasanat nu weer is.

  Als het maar is wat Achmed Abari net gekregen heeft
  dan zit het wel goed.

  Like

 4. Reblogged this on Linsky's Place and commented:
  Add your thoughts here… (optional)

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  ISLAM is LEUGEN, HAAT,MISLEIDING. Iedereen die zich voor deze waanzinnige ideologie inzet, is ofwel compleet gestoord of gewoon een verrader.

  Like

 6. Tiemen Veenstra zegt:

  Obama, bedankt!

  Like

 7. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Wie stonden er het hardst te juichen bij het uitbreken van de opstand in Egypte..?
  Eindelijk vrijheid voor het onderdrukte volk, eindelijk vrije democratische verkiezingen!
  Wat waren en zijn ze nog blij met de “Arabische Lente”.

  JUIST, dat waren die idioten van de RODE MEDIA!
  Aangevoerd door de “STROP-DASLOZEN”
  De Vrijheid is verder van huis dan ooit en de vrouwen..?
  Tja..???

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Martha N 08.02. uur, inderdaad, de RODEN van de media en pers waren “verrukt”, over de arabische lente, die gewoon een ijskoude winter is gebleken. Maar daarom zijn de RODEN ook bij uitstek de 5e colonne van de GEITENEUKERS. En nu, met de klootzak Timmermans op BUZA zal het allemaal nog meer goed gepraat gaan worden. Potverdomme, Israel moet vechten om te overleven, en wordt door de linkse kerk constant in de rug aangevallen. En laten we de anti semieten van Agt,Meulenbelt, van Bommel en Duysenberg niet vergeten. Wat een kloteland is nederland toch geworden door de rode infiltratie van alle geledingen in de samenleving.

  Like

 9. BESTAAT DAT DAAR OOK AL ZEDEPOLITIE HAHAHAHA .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s