De Franse trams staken hun ritten naar de koloniën van de moslimmigranten in de voorsteden

Screenshot_31

In Frankrijk ontwikkelen de koloniën van de moslimmigranten zich tot aparte samenlevingen, die zich duidelijk van de Franse samenleving afscheiden, tot corrupte, afgelegen Afrikaanse getto´s. In deze enclaves heerst de sharia, de pure islamitische wetteloosheid uit de Steentijd, waar alleen maar de bereidheid tot geweld en het recht van de sterkste geldt. De vooruitgang, de civilisatie is op de terugtocht. Justitie en politie zijn dit al lang. De leraren hebben in het verleden al meerdere malen hun hulpeloosheid aangegeven. Nu is het de beurt aan het openbaar vervoer om deze moslimachterbuurten, waarin de islam zich heeft uitgebreid, op te geven:

Video: de Franse trammaatschappij staakt na aanvallen met Molotovcocktails de ritten naar de Mohammedaanse koloniën in Parijs:

De “traditionele” islamitische golf van geweld heeft ook deze keer, zoals ieder jaar, tot een belangrijke devaluatie van de maatschappelijke infrastructuur geleid. De moslims hadden de trams met Molotovcocktails bekogeld, zoals je in de video hierboven kunt zien. Dit was voor de leiding van de trammaatschappij aanleiding om tijdelijk haar ritten naar de meest gekoloniseerde gebieden rondom Parijs te staken.

De maatschappij dreigt met alle ritten in de stad te stoppen als niet de veiligheid van de trambestuurders wordt gegarandeerd.

Europe News

De overvallen van de geïmmigreerde Afrikaanse moslims in Parijs kan de lezer ook hier bij de Duitse site PI-News lezen. Ze hadden meer dan 1200 auto´s in brand gestoken en midden in Parijs gewoon tekeer gegaan zoals in de Afrikaanse jungle.

Eigenlijk zou men rondom zulke moslimenclaves een muur moeten bouwen en alleen nog maar zwaarbewapende speciale politie-eenheden naar binnen moeten laten.

De Oost-Europese landen, maar ook Genua, hebben zulke strenge maatregelen bij wijze van test sporadisch ingevoerd. Zulke maatregelen zouden alleen daarom al dringend noodzakelijk zijn, omdat de moslims (de “jihadisten”) op dit moment dreigen “Frankrijk midden in zijn hart te treffen”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/14/der-pariser-metro-stellt-die-fahrten-zu-den-kolonien-der-muslimmigranten-in-der-vorstadt-ein/#more-41444

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Afrika, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op De Franse trams staken hun ritten naar de koloniën van de moslimmigranten in de voorsteden

 1. koddebeier zegt:

  Geef de tram maar gelijk boordmitrailleurs, dan is het probleem snel opgelost.

  Like

 2. Dat was haast wel te verwachten: Geef ze een vinger en ze rukken je je hele arm er af. Zou het niet beter zijn om maar gelijk een dikke, hoge muur om dergelijke gebieden heen te zetten en daarna de uitkeringen per direct stop te zetten? Dan kunnen ze zichzelf binnen die muren verdelgen.
  Het westen aan alle kanten haten maar wel de lusten ervan misbruiken. En de lasten? Dat boeit hun niet want is haram.

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  De brave man op het filmpje spreekt politiek correct over “bepaalde recalcitrante reacties van sommige cliënten”… Weerlozer kun je het niet hebben. Mocht hij echter effectief man en paard noemen (moslims, islam, jihad) kon hij het wel schudden. Dan springen alle pensée unique-lichten meteen op rood en wordt hij juridisch genaaid.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, we spreken over moslims. Als christen zou ik ze nog steeds als “mensen”, moeten zien, maar dat wordt elke dag zwaarder voor mij, en waarschijnlijk voor meerdere reageerders. Het ergste is dat de schuld voor de massale aanwezigheid van de moslimimmigranten, de politici zijn. Ze hebben vanaf de 70 er jaren van de vorige eeuw, de massa-immigratie van hordes moslims “geen strobreed”, in de weg gelegd.

  Like

 5. koloth zegt:

  Dirty Harry zou er niet mee zitten.
  Maar ja tegenwoordig mag of durft de politie ook al niets meer, laat het dan maar lekker uit de hand lopen.
  Heel Parijs moet branden, misschien dat de regering en het stemvolk dan wakker wordt.
  Want laten we eerlijk zijn, ook hier was de VVD/PVDA weer gestegen in de opinie peilingen, dus……. zoek het maar lekker uit.

  Like

 6. Fred zegt:

  Wie zaait zal oogsten.
  En daar is alles mee verklaard.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Verduidelijking; het was het kabinet van de ROOIE JOOP DEN UYL, tussen 1973 en 1977, dat de toestroom van moslims gigantische proporties aannam. Dus, de aanname van mij dat LINKS de 5e colonne vormt van de MUZELMANNEN snijdt hout!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Dit zijn HERSENLOZE die een onverklaarbare aandrang hebben om alles te slopen. Ook je eigen wijk en omgeving. Om daarna de hele dag er de pest in te hebben dat alles gesloopt is.
  Ze vergeten steeds dat ze dat zelf gedaan hebben. En dan ook nog het grote sprookjesboek wat vertelt dat ze dat moeten doen ergens om. Schiet allemaal weer lekker op zo.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik denk dat het beter is dat de Franse gevechtsvliegtuigen thuis blijven en zich richten op de voorsteden van Parijs

  Like

 10. @ Pieter Veenstra
  natuurlijk haten ze het Westen aan alle kanten, maar dat staat ‘los’ van het ‘genieten van alle lusten’…

  in de koran wordt hen geleerd dat zij RECHT hebben op ONS geld, zij hebben RECHT op zakaat of was het nou nèt een andere naam… iig is het een soort belasting/beschermgeld wat WIJ aan hen moeten betalen, zij hebben RECHT op ONZE huizen en ‘wij’ zijn hun bedienden, lees slaven, hun oorlogsbuit, waar zij naar goeddunken ‘over kunnen beschikken’ martelen, verkrachten vermoorden… alles waar zij in uitblinken dus…

  ik zeg niet voor niets dat als dit zo doorgaat ‘jij’ blij mag zijn als je in het tuinhuisje nog mag gaan bivakkeren, maar wel goed opletten of je meesters je niet nodig hebben anders loop je kans op een afranseling niet te zuinig… dat kun je vaak genoeg zien op Youtube en op tv enz enz…

  ZIJ zijn daarvan OVERTUIGD! En dààrom gedragen zij zich zo, zij zijn zich van geen kwaad bewust, het is hun RECHT…

  eerlijk gezegd verbaas ik me er vaker over dat dit niet algemeen bekend is, het zou zo vele discussies overbodig maken!

  DIT is wat ‘de overheden’ onder hun neuzen moet gewreven worden, DIE lui moeten gegijzeld worden en onderwijs gegeven worden want ik kàn me gewoon niet voorstellen dat als je op de hoogte van hen, die islammers, bent, dat je dan zo blijft door gaan… zij zouden dan toch ook wéten dat zij n.a.w. als éérsten aan de beurt zijn die afgemaakt worden en hoe hun ‘arme in de maatschappij weggezette groep ‘ dat het liefste doet dat kunt u binnenkort in dit artikel zien,
  ik heb het nèt vertaald en àh! ik zie het nèt binnenkomen, dus goed gekeurd door E.J. Bron; https://ejbron.wordpress.com/2013/01/15/thailand-moslims-plegen-genocide-op-boeddhisten-omdat-zij-zich-niet-tot-de-islam-willen-bekeren/

  p.s. ondanks dat ik wist van hun gruweldaden was ik er MISSELIJK van DIT staat ONS dus gewoon OOK te wachten…. dus KOM IN VERZET! Of kunt u zo goed tegen PIJN?? Dan gewoon lekker blijven zitten zolang het nog duurt…

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  De Israëlische oplossing, een hek erom en enkel via kontroleposten hun getto uit.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Een zombie leger dus.

  Like

 13. Jade zegt:

  Het werd in 1975 al aangekondigd door Houari Boumediene :
  “Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk, naar het noordelijk halfrond komen.
  En ze zullen niet komen als vrienden, maar om te veroveren.”

  Inmiddels kunnen we in andere landen zien hoe dat veroveren
  in z`n werk gaat…

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Zo langzamerhand bekruipt me het gevoel dat ik één van de weinigen ben die DEZE WEBSITE bezoekt…!!!! Hier is de reden:
  http://www.barenakedislam.com/2013/01/12/france-tram-company-cuts-service-to-muslim-areas-after-molotov-cocktail-attack-by-muslim-thugs/
  Daar ook schokkende beelden van buitenlandse dienstmeisjes die vanwege slechte werkomstandigheden(is understatement!) zichzelf ophangen…
  Teveel door allahschreeuwers veroorzaakte ellende om hier te parkeren: ga zelf maar kijken.

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  @ Dekkie op 19.25

  Krijg dagelijks mail binnen van Barenakedislam met artikelen waarvan ik er sommige doorstuur, maar die moeten vertaald worden en dat kost menskracht en tijd…dus voel je geroepen te vertalen???????????

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Het spijt me heel erg voor je, jowitteroos, voel met NIET geroepen. Ik ga ervan uit dat 8 van die 10 Nederlanders goed met het Engels overweg kunnen.

  Like

 17. Leo zegt:

  @ scarlatti p.s.
  Alleen dode vissen drijven met de stroom mee. (Daar zijn er helaas veel te veel van.)
  In verzet komen is DAADwerkelijk iets doen. Hoe zie jij dat dan ?
  Je gruwel afzetten op je PC klavier zie ik niet als en verzetsdaad, maar als verschuilen achter een HELE dikke boom.
  Ideen, please.

  Like

 18. maria zegt:

  Laten we de Femke’s, Diederiks en Petra Stienens deporteren naar deze Sharia-enclaves.
  Kijken of ze dan nog zo multicultureel zijn. Dit is trouwens al het zoveelste item waar de
  zegeningen van de multiculturele samenleving worden besproken. Ik kan geen haatbaard
  of islam-apologeet meer zien en weet ook niet wat ik er nog op moet zeggen….
  Vanmiddag zag ik wat filmpjes van islam-terreur op metrostations en daar ben ik nog
  ziek van. Ik ga even stoppen met reaguren en mij orienteren op een vakantie naar
  Israël. Dat is het enige zinvolle dat ik nog kan doen!

  Like

 19. Wat is in ’s hemelsnaam het doel van dergelijke absurde aanvallen, juist de onderklasse waar ze zelf deel van uitmaken ondervind er de gevolgen van, zij zijn de grootste gebruikers van openbaar vervoer, en nu vallen ze het aan. Het resultaat kán alleen maar zijn dat ze hun eigen bevolkingsgroep het hardste raken. Dat wordt nog een end lopen voor Fatima…..

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Maria 00.50. uur, fijne vakantie in Israel gewenst. En ja Maria, ziek wordt men wel van deze onmensen, die het niveau hebben welke zelfs onder dat van een chimpansee ligt. En deze mensen hebben de RODEN massaal gesteund en toegelaten, met de medewerking van de VVD,het CDA, en Demonen 66.

  Like

 21. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s