Misbruikers van Holocaust Herdenkingen

Screenshot_42

(Door: Manfred Gerstenfeld)

In 2005, vele tientallen jaren te laat, besloot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om 27 januari als Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust vast te stellen. In 1945 werden op deze datum de kampen in Auschwitz-Birkenau bevrijd. Iedere lidstaat van de VN is verplicht om de Nazi slachtoffers te herdenken, alsmede om leermateriaal over de Holocaust te ontwikkelen. Dit gebeurt inderdaad in vele landen.

In de huidige realiteit wordt echter ook alles wat met Joden te maken heeft verwrongen. Dit gebeurt op allerlei manieren in een aantal lidstaten met betrekking tot Holocaust herdenkingen. Antisemieten besmeuren Holocaust monumenten of beschadigen ze. Andere antisemieten ontkennen dat er een Holocaust geweest is. Dit zijn grotendeels, maar niet uitsluitend, moslims. In 2009 zond het grote TV2 televisiestation in Noorwegen een interview uit met de veroordeelde Britse Holocaust ontkenner David Irving.1

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Holocaust. Bookmark de permalink .

Een reactie op Misbruikers van Holocaust Herdenkingen

  1. maria zegt:

    Ik blijf even hier want op DS zitten een paar enorme trollen. Het is tegenwoordig normaal om de Israëlische politiek met nazi’s te vergelijken. Zelfs Pol Pot kreeg dat stempel niet. De wereld is vol van genocide, martelingen, discriminatie, vernederingen, verkrachtingen, verminkingen, landroof en ander onrecht, maar de palestijnen worden als belangrijkste slachtoffers beschouwd want: van Joden. De Holocaust-slachtoffers zijn ineens weerbare Joden geworden en de wereld haat dat! Dus binnenkort worden op 4 mei de in Europa “onderdrukte” moslims herdacht want die Joden, die zullen het er wel naar gemaakt hebben….

    Like

Plaats een reactie