Waarom de islam door de Groenen bestreden zou moeten worden

Screenshot_4

Wie werkelijk de planeet wil redden, zou  als eerste de islam onder handen moeten nemen. Nauwelijks een andere religie veroorzaakt zoveel voor het milieu schadelijke uitstoot als de islam. Wie de sharia wel eens nader heeft bekeken, die begrijpt dat de islam de belangrijkste reden voor het uitsterven van de bossen is. Ook op andere terreinen bezit de islam het grootste potentieel voor de vernietiging van deze planeet. In de koran staat namelijk helemaal niets over milieubescherming. Ook heeft Allah niets met dierenbescherming. Om maar helemaal te zwijgen van vrouwenrechten, anders zou Mohammed de vaatwasser en de wasmachine hebben uitgevonden.

De belangrijkste reden voor al die vernietiging in de wereld levert echter niet de islam zelf, maar zijn aanhangers, de moslims. Moslims doen ecologisch gezien alles fout wat je fout kunt doen. Laten we eens beginnen bij de CO2-uitstoot. De klimaatbalans van de islam is verwoestend. Onder de vijf landen met de hoogste CO2-uitstoot per hoofd van de bevolking bevinden zich vier islamitische landen op plaats 1 tot en met vier van de vijf. Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en Bahrein. Alleen Qatar produceert 6x zoveel kooldioxide dan Duitsland. De methaanuitstoot, uit de magen van de kameelkuddes, zijn hierbij nog niet eens meegerekend.

Screenshot_5

Maar niet alleen de uitstoot van kamelen draagt bij tot de uiterst slechte milieubalans, maar ook de uitstoot van de Arabieren zelf stinkt enorm. Zo heeft bijvoorbeeld de megastad Dubai geen functionerend rioleringssysteem. In plaats daarvan stromen de fecaliën van ongeveer 2 miljoen mensen al jarenlang in simpele beerputten, die regelmatig leeggepompt moeten worden. En opdat Dubai niet al te erg gaat stinken, wordt de stront van de ware gelovigen door duizenden strontvrachtwagens de stad uitgereden en een paar kilometer uit de kust in zee gegooid.

Aan de andere kant van de Golf ziet het er al niet veel beter uit. Het afvalwater van de ayatollahs wordt echter niet in zee gedumpt. De moellahs proberen echter al tientallen jaren lang een autoproducent te worden, wat van Teheran niet echt een luchtkuuroord gemaakt heeft. In Iran rijden miljoenen zelf gefabriceerde Khodro´s rond, die op Franse technologie uit de jaren-50 zijn gebaseerd. De Iraanse personenauto´s gebruiken tot 20 liter op 100 kilometer en rijdt op zwavelrijke Iraanse brandstof.

Screenshot_6

Het ergste wat betreft de milieuverontreiniging in islamitische landen is echter het feit dat in Pakistan, Iran, de Verenigde Arabische Emiraten en Turkije atoomcentrale staan. Ook in Jordanië, Indonesië en Egypte zullen, met behulp van China en Noord-Korea, zulke nucleaire moskeeën gebouwd worden. Omdat de ware gelovigen al serieuze problemen hebben om met de Iraanse auto´s overweg te kunnen, doet dit het ergste vermoeden. Ook al zou Homer Simpson 5x per dag bidden, een enorme catastrofe zou niet uit te sluiten zijn. Bijzonder angstwekkend is de islamitische affiniteit tot plutonium. Het vermogen van islamitische landen om in atoomreactoren plutonium te maken, leidt bij onze ware gelovige vrienden tot een versterking van hun fantasieën van almachtigheid. Tot nu toe bezit Pakistan als enige islamitische land de atoombom. Iran staat op het punt een bruikbaar wapen te ontwikkelen. Dat bij de moslims de drempel tot een “First strike” bijzonder laag is, zou nu toch wel bekend moeten zijn.

Screenshot_7

Maar de grootste bedreiging voor het milieu die van de islam uitgaat, zijn de moslims zelf. Er zijn gewoon teveel van hen. En iedere individuele kubusaanbidder hongert naar nog meer energie, kooldioxide en uranium. Hun vermeerdering is het eigenlijke gevaar voor onze planeet. Grenzeloze bevolkingsgroei leidt ook tot grenzeloze milieuvernietiging. Grenzeloze milieuvernietiging leidt tot vernietiging van de mensheid. Alleen dat al zou reden genoeg voor de Groene activisten moeten zijn om tegen de islam te protesteren. Wie zich sterk maakt voor het reduceren van de CO2-uitstoot, zou zich ook sterk moeten maken voor het reduceren van de islamitische populatie op onze aarde. Wie voor het stilleggen van atoomcentrales is, zou ook voor het stilleggen van moskeeën moeten zijn. Want daarin wordt een milieugif uitgebroed dat je niet kunt ruiken en niet kunt proeven. Je kunt het zelfs niet eens meten. De islam is de grootste bedreiging voor onze planeet in de 21e eeuw. Men zou serieus moeten nadenken over een veilige opslag van deze ideologie!

Screenshot_12

Bron:

http://50pf.wordpress.com/2013/01/22/warum-der-islam-von-grunen-bekampft-werden-sollte/

Auteur: 50pf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, Islam. Bookmark de permalink .

23 reacties op Waarom de islam door de Groenen bestreden zou moeten worden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alleen al het woord islam maakt dat m’n bloed karnemelk wordt.

  Like

 2. Quote: Wij, de Groenen moet ervoor zorgen dat we zo veel buitenlanders krijgen mogelijk naar Duitsland. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun recht om te stemmen.
  Als we dit hebben bereikt, zullen we het aandeel van de stemmen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen. Daniel Cohn-Bendit , Alliance 90/The Groenen.

  Ik geloof niet dat ze daar een schoner milieu of betere mensheid mee voor ogen hebben.

  Like

 3. 50pf zegt:

  Thank you so much! This is the best dutch-lesson I´ve ever get, cause I can read and understand. You really make me laughing! 😀

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @50pf

  Why did I make you laugh? Wasn´t it a good translation you think?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @50pf 23:04
  Sie können holländisch lesen und verstehen? Ausgezeichnet! Versuchen Sie bitte folgendes:
  http://tinyurl.com/7zl4y95
  (pdf)

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Wat het laatste voorstel uit dat perfect vertaalde stuk betreft dit: zie ik geen brood in.
  Het beste is: vandaag nog in de verbrandingsoven van de AVR, maar die zal te klein zijn denk ik.
  In de Grote Oceaan gooien is ook een oplossing: wellicht vinden de haaien ’t een smakelijk hapje.

  Like

 7. 50pf zegt:

  Perfect translation! It is just strange to read an own Text in an other language, completely unexpected, by clicking a link. You did a great job. Your work is real european spirit!
  And of course, there is some, “german is reading dutch language” effect: http://www.youtube.com/watch?v=mjIQ4rLi89A Thank you so much! 🙂

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Als de feiten in dit stuk allemaal kloppen, dan is het een geweldige eye-opener voor mij.
  Dit wist ik niet.
  Vooral die tegenstelling tussen de high-tech-wolkenkrabbers-met-uitzinnige-luxe in de Golfstaten en het ontbreken van riolering is tekenend voor alles wat islam is: zo fraai mogelijk liegen om een intens gore werkelijkheid te verbergen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @50pf, 24-1, 00:45

  En dan deze: http://tinyurl.com/6gxh9ft
  (alleen vanwege de unieke Duitse humor)
  pdf gezien..???

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik had er nooit bij stilgestaan, maar eigenlijk kon je het op je vingers natellen.
  Alles wat met islam te maken heeft deugt niet !!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen “van het geloof van de vrede”. Tot niets zijn de islamisten in staat, de achterlijkheid ten top. Maar ik vertrouw de Groenen voor geen meter. In nederland was het verdomme Groen Slinks wat in een motie Halsema, de islamisering NIET tegen wenste te gaan.

  Like

 12. Jan zegt:

  Socialisten en moslims, een pot nat
  Bye-bye London
  http://www.carolineglick.com/e/2013/01/bye-bye-london.php

  Like

 13. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Deze problemen heb ik al eerder aangestipt op mijn blog. Vroeger of later zal Gaia haar zoon Khronos erop uit sturen om te castreren.

  Like

 14. Richard zegt:

  Met z’n allen in een ruimteschip stoppen. Noem hem maar de mahdi I.
  Set the controls for the heart of the sun! Einde probleem….

  Like

 15. De Ekster zegt:

  Er is sowieso geen reden voor links om op te komen voor de islam, dat maakt het linkse gedrag juist zo onverdraaglijk. Wij weten dat, mocht het ooit zo ver komen en de moslims hier de dienst uit gaan maken, er geen plaats meer zal zijn voor traditioneel linkse ideeen zoals milieubescherming, emancipatie en anti-religieuze maatregelen. Je hoeft maar naar een willekeurig islamitisch land te kijken om het bevestigd te krijgen. Daarom is het halsstarrig op blijven komen voor moslims (uit een misplaatst gevoel) ook zo dom van (oud-)links. Ze snijden zichzelf uiteindelijk in de vingers en alleen rechts ziet het gevaar (een enkele SP-er uitgezonderd). Rechts heeft dus tegenwoordig de rol van links op zich genomen en probeert onze vrijheden en verworvenheden te beschermen, i.t.t. de linkse partijen. Heel jammer. Ik vind dat links en rechts beide er belang bij hebben dat we onze samenleving zoveel mogelijk trachten te vrijwaren van de inherent verderfelijke inhoud van de islam, daar dit voor eenieder die van zijn vrijheid houdt een groot gevaar vormt. Daarom ben ik klaar met links. Ze houden halsstarrig vast aan hun achterhaalde ideeen, ze houden al gillend hun vingers in hun oren gepropt en sluiten hun ogen voor al de ellende die de islam wereldwijd veroorzaakt.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Die laatste foto doet mij denken aan een mierenlokdoos.

  Mieren zijn trouwens ook niet uit te roeien. Wie de bladluis wil bestrijden, moet de mieren bestrijden. Mieren verjagen nl. de natuurlijke vijanden van de bladluis: het lieveheersbeestje en zijn larven.
  Beetje off topic, maar men zit er mooi mee als men een tuin heeft.

  Like

 17. Pingback: Waarom de islam door de Groenen bestreden zou moeten worden « 50Pf

 18. delamontagne zegt:

  24 januari 2013 om 06:10 Dit wist ik ook niet en met al die “high-tech”gebouwen en nog andere decadente genoegens (( de auteur is in het artikel vergeten te vermelden dat men er zelfs kan skien bij buiten-temperaturen van + 50 gr. Moet ook heel veel energie kosten.)) is er op het vlak van sanitair toch iets verbeterd.
  40 jaar terug ging de”djelaba” omhoog en deed men zijn behoefte rechtstreeks in de kreek, waar nu de toeristen met gondels ä la Venetie” spelevaren, Nu blijkbaar op marmeren toilet-potten met gouden bril, en allah zorgt wel voor de afvoer.
  Maar het is niet aan ons hen te verwijten, alles wat daar is, is door het westen gebouwd/voorzien.
  Tot en/met spijkers en andere basis-artikelen moet er worden ingevoerd.
  B.t.w. zou de Hr Bron niet eens een artikel kunnen besteden aan de “slaven-arbeid”daar in die streken wordt verricht?????????

  Like

 19. delamontagne zegt:

  excuses, het was geen verwijt aan U. Betreffende artikelen heb ik gelezen.- Ik bedoelde meer de”hedendaagse”slaven-arbeid daar verricht door o.a Pakistani,Indiers,Indonesiers etc. De skyscrapers en ander prachtigs, wordt ontworpen door “westerlingen” en het handwerk door bovengenoemde mensen gedaan.
  Elke keer als ik foto,s van die plaatsen zie, die door de koningin z.g.n.”paradijsjes” werden genoemd, moet ik terug denken aan 50 jaar terug, toen ik daar zelf was. Het hoogste gebouw was 2 verdiepingen en was van de sheik himself. Ik kijk steeds met verbazing naar die foto,s en kan het eigenlijk niet bevatten. Ook toen was er “slaven”-arbeid en wel in de vorm van parel-vissers, die met z,n 30/40 personen in stapelbedden in het”vooronder” van het schip verbleven. Toen verdiende NL er ook al een beetje aan, die schepen waren in NL gebouwd.???????
  Ik meen dat dat toen de enige inkomsten-bron was. Pas 1/2-wege de jaren 60 werd er door Aramco olie aangeboord.
  groeten uit LDF delamontagne

  Like

 20. Jan zegt:

  Koranimal: Vrouwen moeten aan de ketting

  “I believe that women are the most numerous and fastest transmitters of viral diseases and epidemics such as swine flu, and I am not making baseless accusations when I describe them as such.
  There is endless evidence that what we have said [here] about women [is true].(vrouwen veroorzaken aardbevingen)
  Also, we cannot avoid mentioning the advantage of the niqab, worn by devout Muslim women, in protecting them from contagious diseases.
  Nevertheless, they can [help] stop the spread of disease by avoiding some inappropriate customs like kissing [people] at weddings and funerals and serving coffee in non-disposable glasses. They can also take a greater part in fighting disease by imposing stricter constraints on the movement and gatherings of the womenfolk, as broadly as possible…

  Columnist In Hamas Daily Calls To Limit Women’s Movement Because They Spread Disease
  http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/6966.htm

  Like

 21. Pingback: Klimaatgezeik | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s