De fabel van de illegaal

Screenshot_45

Grootste manifestatie van Antisemitisme sinds 1945. Op 13 april 2002 deden naar schatting 15.000 mensen mee aan de anti-Israël betoging in Amsterdam. De demonstratie had een uiterst antisemitisch karakter. In heel Europa neemt het antisemitisme overigens sterk toe.

Toen de demonstratie aankwam op de Dam schreeuwden betogers plotseling: “ Een Jood, daar is een Jood”. Massaal rende men naar een man met een keppeltje, die toevallig voorbij kwam. Hij werd op de grond gesmeten. “Ik verborg mijn hoofd in mijn armen, en kon niets meer”, vertelde hij later. “Ze bleven maar slaan tegen mijn zij, mijn rug, mijn buik, en schopten van alle kanten tegen mijn benen. En maar schreeuwen. Hysterisch. Ze slaan me dood, dacht ik. Horden omstanders moeten het hebben gezien. Niemand deed wat. Ook de ME niet”. Hij werd ontzet door twee joodse jongens die hem in een regen van stenen, flessen en zelfs fietsen hotel Krasnapolsky in sleurden. Daarna probeerden de demonstranten massaal het hotel te bestormen en vlogen er stenen door de ruiten.

Dat was het slot van de grootste demonstratie in Nederland sinds de Eurotop van 1997.

Links – de roden – wist nadien bij demonstraties hooguit enkele honderden mensen op de been te brengen.Nu het echter om een demonstratie tegen Israël ging, kwamen er plotseling duizenden demonstranten opdagen, en niet alleen van linkse huize.

Activisten van organisaties die normaal elkaars bloed wel kunnen drinken, demonstreerden nu schouder aan schouder, zoals de Turkse “Grijze Wolven, de PKK, en de DHKP-C uit Turkije. De haat tegen de joden wist zoals altijd de uitersten van het politieke spectrum weer bijeen te brengen en te verbroederen.

Antisemitische helden

Er waren enkele honderden antisemitische uitingen gedurende de hele demonstratie. Antisemitische leuzen werden door duizenden kelen enthousiast mee geschreeuwd. “Sieg Heil”, werd er geroepen  en ook “Heil Hitler”. Ook andere Semitische helden werden bejubeld, zoals Bin Laden en Saddam Hoessein. Er werd ook geroepen: “Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas!”. Massaal werd er ook een Arabische tekst meegezongen, die een herhaling beloofde van de massamoord op Joden door de profeet Mohammed.

Veelvuldig werd ook Allah aangeroepen en werden Israël en Amerika in verband gebracht met de duivel. “Israel=het Rijk van het Kwaad”, werd er geroepen! Bewondering was er voor de daders van bloedige zelfmoordaanslagen op willekeurige mensen, getuige de veelvuldig herhaalde leus “Met bloed en ziel offeren wij ons op voor ons land.” Niet antisemitisch, maar wel gebruikelijk bij de aanhangers van de islamitische fundamentalistische groeperingen, was de brandbom die gegooid werd naar de discotheek iT, onder luid geroep van “homo’s, homo’s”.

Brandaanslagen

Sinds begin april 2002 kregen Joden op straat weer vaker met antisemitisme te maken. Uit verhalen bleek dat ze werden geslagen of in het voorbijgaan werden uitgescholden.  Een joodse man kreeg te horen: “Joden, die moet je doden”. Een ander werd de Hitlergroet gebracht onder het uitroepen van “ Sharon Hamas”. Scheldpartijen als “kankerjoden”, en “Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas” zijn inmiddels gemeengoed geworden.

Ziehier wat de verrijkende  “islamisten” hebben aangericht.

Auteurs: Eric Krebbers en Jan Tas

(h/t Tom Hendrix)

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", antisemitisme, Islam, Israël, Jodenhaat, Moslims, Socialisten. Bookmark de permalink .

43 reacties op De fabel van de illegaal

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto: leuke info voor palestijnenvriendjes annex nuttige idioten* Van Bommel en G.Duisenberg: het palestijnse volk is een VERZONNEN volk! http://tinyurl.com/7p636na
  *>> http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  We zijn verwend met een samenleving waar alles als vanzelf gaat. Als we al iedealen zouden hebben, hoeven we daar niet voor uit te komen.
  Natuurlijk is die groep gekken die tegen Israël demonstreert slechts een hele kleine meerderheid maar waar is die overgrote meerderheid die vóór Israël is? Die zit thuis en laat het allemaal maar gelaten over zich heen komen.
  Dat verhaal van die joodse man, die door de demonstranten en passant even in elkaar werd geslagen, is typerend. Het tekent de laffe aard van die demonstranten. Tegen die criminele en laffe aard heeft Israël die muur (en elders dat hek) moeten plaatsen,.Israël beschermde zich in plaats van elke keer opnieuw een strafexpeditie te organiseren. De antisemieten in de wereld zouden het liefst zien dat Israël maar de andere wang bleef toekeren.
  Hetzelfde geldt voor ons als we ons maar laten doen door de moslims. Die gaan in provoceren ook steeds verder zonder dat wij in het geweer komen. Word eens wakker, Nederland. Let op uw zaak.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Goed artikeltje Tom!
  Enne, ze hebben idd. heel wat teweeggebracht:

  Op de Global Terrorism Index van het Institute for Economics and Peace 2011 lees je het volgende:

  Irak: bovenaan met 1228 aanslagen, 1798 doden en 4905 gewonden.
  Pakistan: 910 aanslagen, 1468 doden en 2459 gewonden
  Afghanistan: 364 aanslagen, 1293 doden en 1882 gewonden
  India: 529 aanslagen, 402 doden en 667 gewonden
  Jemen: 113 aanslagen, 454 doden en 415 gewonden
  Somalië: 175 aanslagen, 294 doden en 493 gewonden
  Nigeria; 168 aanslagen, 437 doden en 614 gewonden
  Thailand: 173 aanslagen, 142 doden en 427 gewonden
  Rusland: 182 aanslagen, 159 gewonden en 431 gewonden
  Filippijnen: 125 aanslagen, 120 doden en 213 gewonden
  En vrijwel allemaal door islamisten natuurlijk!
  Global Terrorism Index 2011
  http://www.visionofhumanity.org/globalterrorismindex/#/2011/OVER/

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  In mijn straat woont een of ander sujet die sinds een aantal maanden een levensgrote Palestijnse vlag op zijn voorruit geplakt heeft. Zou ik hetzelfde doen door de Israëlische vlag op mijn raam te plakken dan weet ik met 100% zekerheid dat het geen 2 weken duurt alvorens mijn ruiten aan diggelen gaan. Zou ik daaropvolgend aangifte van vernieling en straat terreur doen bij de politie zou men mij meteen aan de aangifte balie ad rem en recht in mijn gezicht vertellen dat ik zelf aanleiding had gegeven en geprovoceerd had door de vlag van Israël uit te hangen. Kortom einde oefening. Dit is Nederland vandaag de dag ten voeten uit.

  Like

 5. Philippine zegt:

  En de SP schaamt zich nog steeds niet.

  Like

 6. baksteen zegt:

  De site Linskysplace is verdwenen, loop ik achter?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Aha, een foto van de nieuwe nazies. De 5e collone van de Islam

  Like

 8. wim van rooy zegt:

  Wat ook opvalt, is dat in de media zelden of nooit boeken worden gerecenseerd die nu eens niet tot de algemene linkerzijde behoren en die Israël verdedigen. Noch in Vlaanderen noch in Nederland recenseert men de interessante werken van (ik noem er enkele willekeurig) Pierre-André Taguieff, Elisabeth Lévy, Ivan Rioufol, Jean Sévilla, Paul-François Paoli, Hughes Lagrange of Philippe Némo. Een intellectueel is toch niet gebonden aan één taalgebied! Waar zijn die ware kosmopolieten die zo prat gaan op hun universalisme?!

  Like

 9. maria zegt:

  De meeste Duitse soldaten in WOII waren geen antisemieten maar jongens die domweg bevelen uitvoerden. De meeste moslims haten Joden omdat dat Allah dat nu eenmaal wil. Maar de ECHTE hedendaagse antisemieten zijn blanke, goedopgeleide babyboomers die vroeger Pol Pot en Mao best tof vonden.(maar daar niet aan herinnerd willen worden). Met een zalvende milde glimlach waar hun superieure “rechtvaardigheidsgevoel” van af spat omhelzen ze de vijanden van Israël. Want zij hebben oog voor de onderdrukte, en Israël is toch wel “heel verkeerd bezig”. Ze zijn doof en blind voor de extreme haat van de Arabieren maar ze vinden elke daad van het Israëlische leger per definitie een oorlogsmisdaad. Ze gaan gewillig mee in de geschiedvervalsing en knikken vol afgrijzen als het over de “vele, vele slachtoffers van het Zionisme” gaat. Als het een beetje meezit zitten ze bij een “Ekklesia” (dat is een kerk waar ze niet in God geloven) een beetje vroom en solidair te wezen. Amsterdam zit helaas vol van dit soort verachtelijke wezens.

  Like

 10. Willie zegt:

  @ M.A.L Sion, zoals wij hier in Belgie zeggen: op gekken en idioten staan geen rechten,en laat nu de meeste mensen(???) tot deze categorieen behoren,wat krijg je dan ?? Idd toestanden zoals hierboven beschreven en erger :de enige taal die deze low lives verstaan is zelf een goeie mep tegen hun kop te krijgen, spijtig maar wel de waarheid

  Like

 11. friki zegt:

  Te treurig voor woorden. Helemaal eens met bovenstaande.

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  De fabel van de illegaal

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  …kleine meerderheid, MAL Sion..????

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion 12.35. uur. Uw uitspraak; “Hetzelfde geldt voor ons als we maar laten doen door de moslims”, is de gehele waarheid. Doordat er vrijwel geen saamhorigheid meer is onder onze bevolking, zien de islamisten en hun linkse vrindjes de gelegenheid schoon, om de leefbaarheid voor de joodse mensen onmogelijk te maken. Maar het ergste is, dat vervolgens de christenen en andersdenkenden de pineut zijn. Helemaal eens met uw reactie.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ook onze aanstaande koning heeft hier voor al gezorgd. Zo als wij weten heeft hij al een redout in Patagonie. daar zal hij geen last krijgen van de Indio’s want in tegen stelling van de wijsfingers richting de Cowboys in de USA, hebben de Gaucho’s nog grondiger werk gedaan in Patagonie. Ze hebben alle indianen uitgeroeid.

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  @ guusvelraeds om 13:29.
  Ik heb een kleine maat T-shirt met Israëlische vlag aan de muur hangen.
  Had ik ooit bedoeld voor mijn nichtje.
  Tot ik me realiseerde dat ze dan concreet gevaar liep.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Zeer interessant. De islam lijkt op fascisme, dus islamofobie lijkt op anti-fascisme. Het is goed mogelijk dat in de toekomst in Nederland de jongens besneden worden, en in Saoedi-Arabië de bejaarden in poepluiers wegrotten.

  Like

 18. Leo zegt:

  @MAL sion
  Nederlanders wordt een wakker……. wat verwacht je daar nou nog van.?
  Bea Sjel Bilderberg heeft daar ervaring mee.
  80 % van de Nederlanders heeft onder een ( politieke) lawine gelegen, gewoon hersendood !!
  maar… hoop doet leven.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Teugkomend op mijn reactie van 16.08. uur, waar ik een zin niet goed overdacht had. Waar ik zei: “maar het ergste is, dat daarna de christenen en andersdenkenden de pineut zijn”, wil ik hierbij aangeven, dat het al verschrikkelijk is wat onze joodse medeburgers moeten meemaken.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.15. uur. Inderdaad Linsky, en als we dit bezien over 1400 jaar, komen we uit bij ca. 278 miljoen slachtoffers van de zgn. “religie van de vrede”.

  Like

 21. Pingback: De policormaffia slaat weer toe: geen vertaling van ‘Marked for Death’ van Geert Wilders in Duitsland | E.J. Bron

 22. @baksteen: Linksky’s Place is inderdaad verdwenen van WordPress.com. Alleen http://diamental.nl/ is nog online maar is geheel kaalgeplukt. Er staat slechts één lang artikel wat ik nu aan het lezen ben….
  De laatste blogpost van zijn blog dateert van 27 januari 2013 en daarna niets meer…

  Heel vreemd allemaal!

  Like

 23. Linsky zegt:

  Sommigen is het niet ontgaan, maar ik ben er mee gekapt.

  Er is gezegd en geschreven wat nodig was. Onze ‘beschaving’ is momenteel in een terminaal stadium, letterlijk in verregaande staat van ontbinding, waardoor het geen enkele zin meer heeft nog tijd, energie en aandacht te besteden aan elkaars leugens, halve waarheden, misvattingen en meningen te reproduceren.

  Het is niet zozeer omdat ik gedesillusioneerd zou zijn – er was per definitie weinig vertrouwen mijnerzijds in de heersende kliek en het establishment -, maar gewoonweg omdat ik er geen enkel heil meer in zie, dat ik heb besloten te stoppen met mijn visie te ventileren. Als er al wat veranderde, was het niets ten goede.

  Bij een slapend mens was er altijd nog de hoop dat die wakker geschud zou kunnen worden,…bij een volk in coma is die hoop of geloof niet meer gerechtvaardigd.

  We weten zo onderhand wel wat de gevolgen daarvan zijn bij een mens…- op een enkele uitzondering na -, totale fysieke falen en psychische ontreddering, .. bij een volk enkel totale waanzin en anarchie!

  Eerlijk gezegd zit ik zelfs niks te wachten op het laatste stervensuur!

  Het enige wat ik nog te melden heb is samengevat in het artikel ‘Aanklacht tegen de mensheid!’, wat nog online staat. Meer is er voor mij niet meer te zeggen of te schrijven.
  http://diamental.nl/

  Like

 24. Martien Pennings zegt:

  Ik begrijp iets niet:
  Waarom heet dit stuk “De fabel van de Illegaal”?
  Jowitteroos laat in een comment van 15:47 via een YouTube-filmpje zien dat “De fabel van de Illegaal” een organisatie is die illegalen helpt.
  Ik heb nog nooit gehoord dat het zó erg is geweest bij die demonstratie.
  Met name die in elkaar geslagen Jood die Krasnapolsky binnengesleept moet worden, zie ik voor het eerst vermeld.
  Ik kan het originele artikel van de auteurs – Eric Krebbers en Jan Tas – niet vinden.
  Hoe weten we dat dit geen hoax is?

  Like

 25. Uitstekend en zeer verhelderend artikel, Tom. Klasse!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 20.44. uur. Jammer maar ik heb respect voor je beslissing Linsky. Ik mag wel zeggen, dat ik veel heb geleerd van de artikelen, die je hier en op je eigen site gezet hebt. Heel veel dank is op zijn plaats. Ik wens je het allerbeste toe Linsky.

  Like

 27. Martha zegt:

  Ik begrijp je beslissing heel goed, Linsky.
  Alles is al gezegd en geschreven met grote kennis van zaken.

  Het was mij een waar genoegen je hier vele malen ontmoet te hebben.

  All the best!

  Martha

  Like

  • Linsky zegt:

   Dank je Martha,

   De mens probeert door steeds dezelfde fouten te maken, toch steeds andere uitkomsten te krijgen. Daar komt bij dat een probleem nooit kan worden opgelost vanuit hetzelfde bewustzijnsniveau dat het creëerde.

   Er is mi. maar één oplossing voor het probleem van deze mensheid; Probeer macht te verkrijgen over jezelf… inplaats van over anderen.
   Misschien dat me dat ook nog ooit eens lukt. 🙂

   Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  comment 17:33
  wellicht ben jij dan de eerste die z’n voorhuid aan de Nieuwe Fascisten kwijtraakt.
  Maar ik hoop dat voor die tijd dat ellendige moslimtuig uit ons land is verjaagd.

  Like

 29. Martha zegt:

  Dat gaat je absoluut lukken, Linsky. 🙂

  Like

 30. marijke zegt:

  Nooit gedacht dat jij zou opgeven Linsky. Jammer hoor.Je hebt vaak m´n ogen geopend.Ik geef geen comments meer,maar lees wel alles en leer iedere dag weer iets.Heb altijd veel respect voor jou en Henk V. en Wachteres en natuurlijk E.J. Bron.

  Like

  • Linsky zegt:

   Marijke, lieve meid,
   het is geen kwestie van opgeven, maar van het stoppen met nutteloze, onzinnige zaken.
   De tijd die we aan de buitenkant besteden, wordt ontstolen aan de binnenkant. En precies daar is de enige plaats waar we allemaal onze eigen ultieme ‘waarheid’ vinden.
   Overigens zijn er nog hele aangename en leuke dingen te doen hoor. 🙂

   Like

 31. marijke zegt:

  Ja ik begrijp het wel.Maar toch Jammer Mr Linsky

  Like

 32. Wachteres zegt:

  Linsky, ik vroeg me al af…. wat er aan de hand was.

  Je hebt dus zelf een besluit genomen. Jammer, ik hoop dat we nog wel eens iets van je zullen horen.

  Tot nu toe ben ik het niet met je eens, maar begrijpen doe ik je wel.

  Bedankt voor je leerzame inbreng.

  Like

  • Linsky zegt:

   Niemand hoeft het met me eens te zijn Wachteres. Ik ben altijd al blij als mensen op basis van eigen argumentatie en onafhankelijk denken handelen.
   Ik ben ook nog niet helemaal uit beeld. Nu heb ik zelfs meer tijd om te informeren over de waanzin en dystopische toestanden die zienderogen toenemen. En een commentje zo nu en dan zit er nog wel in hoor. 🙂

   Like

 33. jowitteroos zegt:

  http://www.stormfront.org/forum/t644304/
  De ideologische achtergrond van De Fabel van de Illegaal
  Wij in Leiden zijn welbekend met De Fabel van de Illegaal. Het is dus wel eens leuk een kijkje in de keuken te nemen. Dat ze extreem-links zijn is bekend, maar de precieze richting is niet iedereen onmiddellijk duidelijk. Daarom dit artikel.
   
  De Fabel van de Illegaal binnen extreem-links

  Voordat in grote lijnen de ideologische achtergronden worden geschetst, kan de volgende praktische richtlijn worden uitgezet. Extreem-links is in het algemeen tegen Christendom, tegen de vrije markt, tegen het gezin, tegen Amerika, en tegen Israël; vóór abortus, vóór immigratie, vóór de Islam. De Fabel van de Illegaal is vergeleken hiermee nog sterker tegen Christendom, het gezin en voor abortus, maar tegen het concept overbevolking, tegen eugenetica, en tegen euthanasie. Zij zijn nog feller vóór immigratie, maar minder tegen Amerika en Israël. Turks volksnationalisme en de politieke Islam worden krachtig afgewezen. In overeenstemming met de hoofdregel, eigen volk laatst, heeft De Fabel van de Illegaal de bekende en beruchte Ilan Pappé geprezen voor zijn antizionisme. Toch zien we bij De Fabel een felle haat tegen salafisten, een door de AIVD als zeer gevaarlijk omschreven vorm van Islam. Deze salafisten verwijten zij alles wat Wilders de hele Islam verwijt.
  Dit alles is van de belang, omdat De Fabel van de Illegaal de denkers achter de kraakbeweging en de AFA-knokploegen zijn. Deze laatsten zorgen ervoor dat andersdenkenden geen vergaderruimte en dergelijke kunnen krijgen. In de praktijk hebben alleen kleine groepen hier last van. Verdonk en Wilders zijn te sterk, maar de SGP krijgt het lastig. Nieuw Rechts hebben zij kapot gekregen. Turkse volksnationalisten en salafisten slaan te hard, dus daar zoekt men ook liever geen ruzie mee.

  Ideologische achtergronden

  De ideologische achtergrond van de organisaties in de Vrijplaats Koppenhinksteeg en Eurodusnie kan in grote lijnen worden omschreven als extreem-links, maar er zijn bepaalde bijzonderheden. Geen van allen wenst in verband gebracht te worden met de Sovjet-Unie, Noord-Korea, en in het bijzonder Stalin. Oppervlakkig bezien vanwege de economische en humanitaire mislukkingen, maar er zijn dieper gelegen redenen. Stalin streefde ernaar de geleide planeconomie eerst in het oude tsarenrijk, dat wil zeggen het huidige Rusland en een aantal buurlanden, te consolideren, om later pas tot export van de revolutie over te gaan. Dit noemde hij ‘socialisme in één land’. Dit opende de mogelijkheid tot zekere concessies aan Russisch volksnationalisme en volkstradities zoals Christendom. Dit schoot Trotsky in het verkeerde keelgat. Zoals velen uit een burgerlijk milieu voelde hij zich voornamelijk tot de extreem-linkse zaak aangetrokken om nu juist een breuk te forceren met het Russische volknationalisme en volkstradities. Hij moest de Sovjet-Unie ontvluchten en werd in Mexico gedood. Hiermee werd hij een aantrekkelijke figuur voor extreem-linkse groepen die niet met Stalin, Mao en dergelijke geassocieerd wensten te worden. De Internationale Socialisten noemen zich openlijk Trotskistisch.

  Anarchisme

  Eurodusnie noemt zichzelf anarchistisch. Het anarchisme is ideologisch uitgewerkt door Bakunin, Kropotkin, en Goldman. Anarchisme denkt afschaffing van privé-bezit en het gezin en invoering van een geleide planeconomie te kunnen bewerkstelligen zonder overheid. Zij willen de overheid afschaffen, nu al, vóór de verwezenlijking van de geleide planeconomie. Kropotkin was bovendien een voorloper van de milieu- en dierenrechtenbeweging. Bakunin was een openlijke antisemiet en nam Marx kwalijk dat laatste niet het internationale bankwezen aanviel. Lenin deed dit wel en voorzag dat het financierskapitaal de drijvende kracht achter de globalisatie zou worden. Lenin was de grondlegger van de theorie van het anti-imperialisme, de gedachte dat kapitalisme meerijdt met het volksnationalisme van machtige landen, en dat daarom het volksnationalisme van machteloze volkeren gesteund moest worden. Dit is de basis van de antizionistische beweging; de extreem-linkse steun voor de Palestijnse strijd.

  Lenin tegen Luxemburg: de anti-Duitsers

  Eén geval is typerend, en de grondslag voor een blijvende breuk binnen de extreem-linkse beweging. De Polen begonnen een opstand tegen het tsarenregime. Lenin vond dat de Polen, als onderdrukt volk, ondersteund moesten worden in het kader van de anti-imperialisme. Mevrouw Luxemburg ging hier tegenin, en zei dat ieder volksnationalisme volstrekt verkeerd was, óók dat van de onderdrukten. Het klassiek Marxisme stelt dat volksnationalisme de werkende klasse verdeelt, en daarom afgewezen moet worden (slimme mensen vragen zich natuurlijk af waarom volksnationalisme de heersende klasse níet verdeelt). Samen met haar vriend Liebknecht werkte zij deze theorie nog verder uit. Volksnationalisme is in zichzelf het grootste kwaad, waarbij zij dus brak met het primaat van de klassenstrijd. Iedereen moest beginnen zijn eigen volksnationalisme aan te vallen. Dit gaat er van uit dat er een “eigen” bestaat, en dus iedereen ondubbelzinnig tot één bepaald volk behoort, een gedachte die men het volksnationalisme nu juist kwalijk neemt.
  Een latere ontwikkeling binnen deze theorie is dat de joden op bijzondere wijze slachtoffer van andermans volksnationalisme zijn geweest, en dus het zionisme, het joodse volksnationalisme, moet worden ontzien. Het Duitse volksnationalisme is daarentegen is uitgesproken giftig, en moet daarom extra hard worden aangepakt. Deze stroming, die vroeger als spartakisme bekend stond, heet daarom tegenwoordig de anti-Duitsers. Om nationaal-socialisten te jennen loopt men bij uiteraard onherkenbaar gemaakte demonstraties met grote Israëlische en Amerikaanse vlaggen. Heden ten dage is de voornaamste dreiging voor het zionisme de politieke Islam, die in dit opzicht de brede sympathie van zo ongeveer iedere moslim en Arabier kan wegdragen.
  Dit heeft geleidt tot een nieuwe splitsing, die tussen de hardcore-anti-Duitsers, en de softcore-anti-Duitsers. De hardcore-anti-Duitsers, rond het blad Bahamas, daarom ook wel Bahamieten genoemd, stellen dat tegen de Islam dus de beuk moet worden ingezet. Dit brengt hen uiteraard in rechts vaarwater. Een vertegenwoordiger van deze stroming in Nederland is Kees Madura. De softcore-antiduitsers zeggen dat dat een afwijking van de regel is dat men zijn eigen volksnationalisme het hardst moet aanpakken. AFA-onderzoeker Gerrit de Wit neigt naar deze houding. Toch worden anti-Islamgroepen niet even hard door de AFA aangepakt als antisemieten.

  Conclusie

  De Fabel van de Illegaal neemt een positie in tussen anarchisten, hardcore-anti-Duitsers, en softcore-anti-Duitsers. Van al deze stromingen worden trekken aangetroffen. In veel opzichten is dit een verontrustende positie. Daarom verdient De Fabel van de Illegaal bijzondere aandacht van ons nationalisten.

  Like

 34. Jan zegt:

  Het geniepige antisemitisme van Hillary Rodham. Zij zegt ‘Israelis’ maar bedoelt ‘Joden’:

  “I’m not making excuses for the missed opportunities of the Israelis, or the LACK OF GENEROSITY, the LACK OF EMPATHY that I think goes hand-in-hand with the suspicion,”
  “So, yes, there is more that the Israelis need to do to really demonstrate that they do understand the pain of an oppressed people in their minds…”

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos 10.39. uur. Geweldig hoe U hier uitlegt wat er aan de hand is, gezien de fabel van de illegaal. Hartelijk dank daarvoor Jo. Iedere dag leer ik er weer meer bij.

  Like

 36. Jan zegt:

  Democraat (marxist/communist/socialist) in VS: Illegalen zijn er niet, wel ‘burgers zonder status’

  Like

 37. Jan zegt:

  Meer belasting betalen en voorstander van meer criminaliteit? Stem dan SP, GroenLinks, Christen Unie, D66 of PvdA.
  Manifestatie op het Museumplein vanaf 14:30
  http://vluchtelingenactie2013.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s