CARTOON (Piet Klont)

Screenshot_26

Cartoon gemaakt door:

Piet Klont

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op CARTOON (Piet Klont)

  1. bobzelf zegt:

    Vuilnisman , kan deze leugenachtige stoephoer ook gelijk mee ???

    Like

  2. dutchess43 zegt:

    Nou Piet, “luchtkasteeltje?”
    Van wat deze dame vangt kan ze wel een echt kasteel bewonen, en met gemak de rol van boze stiefmoeder spelen.

    Like

  3. Piet Klont zegt:

    @Alle lezers en lezeressen:
    WeetuwelwatmijnheerBrongietusmijmeelde??
    Nee?
    Ik ook niet.
    Ikdoegewoonofmijnneusnietdeugd!!!

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    @Bobzelf 17.49. uur. Dat is goed gezegd Bob. Deze entiteit verwaardigde het om te zeggen: ” Europa is te belangrijk om de democratie dat te laten toetsen”, en/of woorden van gelijke strekking.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    By the way, Piet weer een top cartoon!

    Like

  6. Jade zegt:

    Ik vraag me af waarom deze ouwe tang nog niet in het bejaardentehuis zit.
    Oh nee wacht, die gaan allemaal dicht…

    Like

  7. Piet Klont zegt:

    Tom Hendrix zegt:
    25 februari 2013 om 18:45
    @Bobzelf 17.49. uur. Dat is goed gezegd Bob. Deze entiteit verwaardigde het om te zeggen: ” Europa is te belangrijk om de democratie dat te laten toetsen”, en/of woorden van gelijke strekking.

    Ik had graag gelezen of gezien, waarde Tom, waar zij zich al zodanig had geuit.
    Mijn ingehouden woede over dit ‘mens’ ontaard zo langzaamaan in razernij.
    Op het blog A7 was schelden en tieren, vermits onderbouwd, een gewoonte van me.
    Heeft dit mij ene moer verder geholpen?
    Nee!!
    Ze rootzooien maar aan daar.
    Ik heb er genoeg van mijn tijd te steken in negativisme daar waar ik beter halve cartoons kan gaan produceren.
    Laarmans, de rat van het internet, leest mee hier.
    U hoeft zich hiervan niets aan te trekken, hij is de minste moeite niet waard.
    Bij nacht en ontij spuit hij zijn misselijkmakende pofaddergif uit over alles en iedereen die het ‘Haatblog Bron’ aanhangt.
    Dit heb ik tot drie dagen geleden volgehouden om te weerspreken, daar waar ik kon.
    Ook Pennings moest het steeds weer ontgelden, ikzelf zou een ‘ziekelijk aanbidder’ van Martien zijn.

    Nu had hij daar deels een punt, ik laat aan u over of het ‘ziekelijk’ is of ‘aanbiddend’, zelf hou ik het er liever op dat ik gewoon een bewonderaar ben.
    Net als van de menigeen bekende Filantroop, ook een prachtkerel!
    In mijn bescheiden ogen, althans.

    Terug naar ‘Kneeltje’.

    Ik heb op DVC het volgende geschreven:

    1. Piet Klont zegt:
    25 februari 2013 om 12:42
    Nou, ik heb de herhaling gezien Van ‘Jinek op zondag’.
    Met Kneeltje erin.
    Pathetisch gewoon, mijn maag draaide welhaast om bij het zien hoe Kneeltje Gratenkast ijverig probeerde om haar gelijk te krijgen via de twee ‘media’- minkukeltkes ter linkerzijde van haar, en dat kreeg zij dus ook.
    Eva Jinek boog steeds meer lispelend voorover alsof ze Kneeltje wilde gaan tongzoenen, maar dit laat ik verder aan de fantasie van de lezers alhier over.
    Wat dacht Kneeltje nu eigenlijk, dat ze mij kon inpakken met haar ziekelijke geleuter over de ‘schurk’ Berlusconi?
    Die volgens Kneeltje Stronteigenwijs een ‘toneelspeler’ was toen zij het ‘genoegen’ mocht proeven om een live-show van B. te mogen meemaken en welke zich had laten afmelden wegens rugklachten maar uiteindelijk tóch verscheen?
    Oei, wat een tegenvaller voor Kneeltje, dat die misselijkmakende B. toch verscheen, en Oei(!) wat was het in Kneeltjes ogen een klein laag mannetje, een ‘zakkenvuller’ en wat al niet meer, alle smerigheden hing zij aan hem op die welke precies en exact ook voor haarzelf opgeld deden en doen.
    Wat een misselijkmakend ‘mens’ is dat toch, Kneeltje op haar Bezemsteeltje, en kom niet aan haar kroonjuweeltje, de EU.
    Mijn cartoon is inmiddels klaar.
    Hij volgt dra.
    Ik slaap immers toch niet meer, met deze wetenswaardigheden.
    Me dunkt dat dit voor zich mag spreken.

    @E.J. Bron: Weet dat er ratten meelezen.
    Vooral geloosde rioolratten. Ze komen altijd weer terug.
    De beste optie in mijn nederige kruipende hoedanigheid is: Maak ze volgende keer kompleet af !

    Like

  8. Mooie cartoon, Piet! Hij is weer zeer goed uitgevoerd. Het wordt tijd dat die doos eens opzout en zichzelf afschermt met een degelijke firewall waar haar idiote ideeën achter blijven zitten

    Like

  9. louis-portugal zegt:

    Mooie cartoon Piet.
    Het wordt me telkens duidelijker waarom Bram er geen zin meer in had.

    Like

  10. Tom Hendrix zegt:

    @Piet Klont 20.27. uur. Via reacties op kneeltje, bij http://www.elsevier.nl ben ik aan deze uitspraak gekomen Piet, en verdomd als het niet waar is. Zij is toch lid van de Vereniging Van Dieven (VVD).

    Like

  11. Makropoelos zegt:

    Geweldige cartoon, geweldige reacties!!
    Maar ik lees bij een ander artikel, waar bobzelf om het snel kwijt te zijn, een info geeft dat de Ukraine 610 miljoen toegestopt heeft gekregen door van Rompuy en Barroso, zij waren daar op de TV. Je denkt dan waarom en je denkt dan vrijwel tegelijkertijd aan de overdadige aandacht die de CNN geeft aan de crisis in de EU. Twee zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Maar aangezien dat ik bij de gratie van mijn intuitie leef, schakeld deze voor mij een paar zaken kort. Ik vroeg mij ook steeds af wie heeft er nu zo`n belang bij de EU en de Euro. Dat blijkt dan de Bilderberg Groep te zijn en de harde kern is Amerikaans(Rockenfeller, Goldman Sachs enz) De USA zit zwaar onder druk van China en liggen economisch helemaal op hun reet en ze kunnen daar niets tegen doen. Wat ze wel kunnen doen, is van Europa een grote werkschuur maken met 500 miljoen loonslaven. En te gelijkertyijd hoor je dan dat de USA wel oren heeft naar een vrije markt met Europa. Dus we worden weer eens op een vreselijke gore manier voor het kapitalistische karretje van de USA gespannen. Europa mag voor hun de buffer spelen tegen het geweld van china en zij zijn zoals altijd de lachende derde.

    Dus met een sneltreinvaart uit de EU!!!!Niet goedschiks, dan kwaadschiks. ER UIT.VOOR HET TE LAAT IS.

    EN HOU DIE NEELTJE GRABBELTON MAAR IN DE GATEN, ZE HEEFT KONINKLIJKE HULP GEKREGEN OP HAAR KANTOOR, EEN INTERNET EXPERT.

    Zij is Bilderberg en het Koniklijke huis is Bilderberg.

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    @Makropoelos 04.49. uur. Helemaal met U eens, Uiteindelijk is het een goor complot, om ons tot slaven te maken, egaal hoe. Ook uw duiding van de perverse BILDERBERG BENDE onderschrijf ik van harte, het loopt zelfs uit op een Nieuwe Wereld Orde, als het zo doorgaat. Het is precies wat U zegt, 5 minuten voor 12, weg uit de communistische dictatuur EUSSR!

    Like

  13. Makropoelos zegt:

    Tom Hendrix, ik denk dat we beide oud genoeg zijn om elkaar met jij aan te spreken OK? Wat mij steeds opvalt bij artikelen en reacties, dat alles uitgekamt wordt maar je hoort zo weinig waarom en door wie de hele bende op touw gezet is waar we nu onder leiden. Dat zijn toch niet die paar halve zachte in Brussel. Het is al van 1954 aan de gang en daarvoor van 1933. Het was toch Bernhard die de zwarte draad weer opgenomen heeft van uit zijn nazi verleden. Bij het tweede treffen in zijn eigen Hotel Bilderberg was zelfs de ex Bankier van Hitler aanwezig en nog een stuk of 9 Duitsers.
    En als klap op de vuurpeil gaan we een Koning krijgen die lid is van deze samenzwerings bende de Bilderberg Groep.
    Daar zou het BURGER-FORUM-EU over moeten informeren. Dat het een beestenboel is in Brussel dat weten we ondertussen wel. Wie zitten er achter en wie heeft er belang bij het in slavernij brengen van 500 miljoen Europeanen. Daar gaat het om.

    Like

  14. G.Deckzeijl zegt:

    Een aantal jaren geleden werd ze nog Neelie Kreet-Smoes genoemd.
    Waarschijnlijk door haar ex. Maar weet ik niet zeker.

    Like

  15. wieweetwaar zegt:

    Piet wanneer heb je deze foto genomen ? Ik hoop niet in het donker want dan schrik je je wel dood. Dat dit spook nog vrij rond mag lopen begrijp ik niet.

    Like

  16. Tom Hendrix zegt:

    @Makropoelos 14.16. uur. Wat mij betreft oké Makropoelos,ik ben nog piepjong met mijn 16 of is het nu 61 jaar-grapje-. Maar geheel to the point wat je zegt, die hele Bernard was geen lekkere jongen, volgens mij was hij voor hij met Juliana kennis maakte lid van de NSDAP de nazipartij. En ik moet toegeven dat ik dankzij dit goede blog van Hr. Bron, in 1 jaar tijd achter meer gekomen ben als ooit tevoren door de LINKSE OMROEPEN,SITES en PERS. Inderdaad de perfide BILDERBERGKLIEK en het GEDROCHT EUSSR zijn het grootste KWAAD van deze tijd. Mvg.

    Like

  17. maria zegt:

    Ik was vroeger altijd trots op mijn naamgenote als ongenaakbare liberaal. Maar nu wordt duidelijk dat zij vooral haar meer dan royale EU-salaris wil veiligstellen. Jammer van zo’n getalenteerde dame om zich voor het EU-karretje te laten spannen.

    Like

  18. Makropoelos zegt:

    Maria, het is veel erger, ze heeft zich voor het Bilderberg karretje laten spannen. En de Bilderberg Groep heeft maar 1 ding in hun kop, en dat is een Nieruwe Wereld-Orde vestigen. Te beginnen met Europa en als de burgers niet ingrijpen dan gaat ze dat nog lukken ook om 500 miljoen Europeanen onder dictatuur te brengen.

    Like

Plaats een reactie