Hakenkruisvlag bij Hebron (vervolg)

Screenshot_12

Boven het dorpje Beit Omar op de “West Bank” heeft het Israëlische leger een Hakenkruisvlag laten verwijderen

Boven het dorp Beit Omar aan de hoofdstraat tussen Bethlehem en Hebron werd aan een stroomleiding voor iedereen duidelijk zichtbaar een hakenkruisvlag gehesen. Het dorp staat onder Palestijns burgerlijk bestuur.

Omdat de stroomleiding in het Israëlisch gecontroleerde gebied “C” staat, werd de vlag door Israëlische elektriciens in samenspraak met het leger verwijderd. Dit werd bevestigd door een militaire woordvoerder.

Bij de Palestijnen is Hitlers “Mein Kampf” tot op de dag van vandaag een van de tien best verkochte boeken. Ook wordt de moefti van Jeruzalem, Amin el-Husseini, die een bondgenoot van Hitler was en een islamitische SS-brigade had opgericht, nog steeds als een Palestijnse held bejubeld. Op straat wordt men door Palestijnen af en toe met “Heil Hitler” begroet als ze in de gaten krijgen dat je Duitser bent. Vaak wordt er gezegd dat het jammer is dat het Hitler niet gelukt is alle Joden te vermoorden.

Hier nogmaals een foto van de Hakenkruisvlag op de “Westelijke Jordaanoever”: http://tinyurl.com/qxuctal

Bron:

http://tinyurl.com/l9wsap3

Auteur: Ulrich W. Sahm

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westbank", antisemitisme, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nazisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hakenkruisvlag bij Hebron (vervolg)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  @Lucky9
  Waar is die ballon volgens jou…??????

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  In de lucht en hoger dan de bovenste koord alleszins! Helium is lichter dan lucht, derhalve. Maar voor het overige heb ik van kwantumfysica weinig kaas gegeten.
  Zo zijn ze dan weer rasecht, zij denken fat zij ons te kunnen beschuldigen van pallywood lasterpraatjes.
  En dat zullen ze zonder twijfel ook doen! Kill the juice!

  PS.: Voor zover ik weet (en ik weet heel weinig) is bio-methaan ook lichter dan lucht. Het zou best wel eens kunnen dat die ballonnen daar mee gevuld werden. Maar hoe kan ik als kaffir, christenhond, varken of aap dat nu bewijzen? Het is hun woord tegen het mijne. Takiyya en Muda’rat ten voete uit.

  Like

 3. maria zegt:

  De Holocaust ontkennen en toch Hitler dankbaar zijn, dat kunnen alleen moslims! De Holocaust ontkennen en toch beweren dat ze net zo slecht worden behandeld als de Joden destijds, dat kunnen alleen moslims! Glashard beweren dat er “miljoenen” Palestijnen zijn omgekomen maar zelf openlijk een genocide op Joden propageren, dat kunnen alleen moslims! Valt me nog mee dat de swastika niet op de palestijnse of jihad-vlag staat. Maar wat maakt het uit, het Westen kijkt toch de andere kant op!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   Ja Maria. De Holocaust ontkennen en Hitler dankbaar zijn, dat kunnen moslims bijzonder goed. Maar moslims willen niet graag lelijk behandeld worden door de Europeanen. Ze verwachten dat iedereen voor ze in de houding gaat staan. Ze houden van Hitler? Prima! Ze houden ook van een door bloed doordrenkte monster genaamd Allah. Dus What’s the difference? Maar ze verwachten wel van de Israëliërs om ze non stop van elektriciteit, water en wie weet wat nog te voorzien. In dat geval moeten de Israëliërs ballen tonen en ze vriendelijk verzoeken naar KIBINIMAAT te gaan (lelijke woord in het Russisch).

   Like

 4. Volgens de Linksen en moslims is Geert Wilders Adolf Hitler. Heil Wilders!!!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Gelul, Lucky9, je zgn heliumbalonnetje is nergens te bekennen.
  Ik zie nl. alleen electriciteitsdraden, niet meer.
  Maar laat maar zitten. Ik vind ’t wel goed zo.
  Zoek ’t maar uit.

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  De Arabieren houden veel van ‘geintjes’, maar ze houden niet van ‘geintjes’ die anderen, als vergelding, kunnen halen. Voor de dorpsbewoners van Beit Umar hebben het volle recht om een Nazi Hakenkruisvlag op te hangen. Maar!!! In dat geval moeten ze aan Hitler en Heinrich Himmler vriendelijk vragen of zij bereid zijn voorzieningen te treffen voor de dagelijkse consumptie aan elektriciteit en water aan het dorp? Een mens met een beetje zelfrespect wil toch niet het water en elektriciteit van de vijand gebruiken? Zover gaan de brave jongens van Beit Umar niet!. Zodra de Israëliërs zouden het dorp van (Israëlische) water- en elektriciteitsvoorziening afsluiten dan krijgt men daar een hartverscheurend gejank en geblèr die zelfs de VN zal bereiken. De ‘Gutmenschen’ in Europa zullen voor ze direct op de bres springen. Dat doen ze graag. De smeerlappen van de linkse signatuur springen graag voor Moslims in het algemeen en Palestijnen in het bijzonder. Zij zijn veel belangrijker dat de steeds groter wordende armoede in Europa. De hongerlijdende kinderen in Spanje en Portugal en de Europese arme stakkers die hun elektriciteit- en water niet meer kunnen betalen en uit hun huizen worden verjaagd laten ze koud.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Wij mogen dit nooit vergeten.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s