“Jyllands-Posten” durft: de Zweedse leugen

Screenshot_26

Uit het hoofdartikel van de Deense krant “Jyllands-Posten” n.a.v. het islamitische geweld in de voorsteden van Stockholm: Deze dagen komen we dus te weten dat ook Zweden in Europa ligt en een integraal bestanddeel is van de demografische, politieke en sociale ontwikkelingen, die het continent in verband met het toenemende aantal immigranten uit vooral islamitische landen, die zich vestigen in de Westerse welvaartsstaten, vormgeven.

De gemeenschappelijke noemer is het conflict, het geweld, de criminaliteit, het sociaal bedrog, zogenaamde eermoorden, gruweldaden tegen vrouwen, verkrachtingsgolven – dat alles gecombineerd met de toenemende druk op de publieke middelen, omdat voor de autoriteiten ieder jaar miljardenuitgaven verbonden zijn aan de niet-westerse immigratie. Met andere woorden: Zweden is geen uitzondering…

Vanuit de zienswijze van de Scandinavische buurman Denemarken een ongebruikelijk duidelijke mededeling aan de Zweedse elite en de Zweedse mainstream-media, die Zweden als bijzonder tolerant en multicultureel succesvol land voorstellen. Ook al wordt in dit artikel de eigenlijke kern, namelijk het door de EU verboden woord “islam”, vermeden, worden toch de gewelddadige leden van de oemma en hun herkomst uit islamitische landen genoemd.

Het, iets ingekorte, vertaalde artikel:

…In de omringende voorsteden met een hoge immigrantendichtheid Husby, Tensta, Rinkeby, Fittja, Kista, Södertälje en zelfs Olof Palmes modelenclave Vällingby werden voor de vijfde opeenvolgende nacht auto´s en scholen in brand gestoken, terwijl de brandweer en de politie bij honderden inzetten met stenen bekogeld werden.

De geweldplegers, die in de gevestigde Zweedse media neutraal “jonge mensen” genoemd werden,. Zijn immigrantenjongens met een islamitische achtergrond op teenagerleeftijd, die … de straat opgaan om hun agressie op het eigendom van anderen en op de openbare orde te richten.

Het gaat hierbij duidelijk om een machtsdemonstratie. De cultuur van geweld van jonge mannen uit het Nabije Oosten is in Scandinavië aangekomen, waar zowel de gevestigde media als de politici bevangen zijn door bijgelovigheid. Er mag niet gebeuren wat niet gebeuren mag, maar het gebeurt steeds opnieuw en opnieuw. Ook al berichten de media daar niet over.

Zweden is volgens het dominerende politieke, culturele en industriële zelfbegrip van de elites een tolerante, multiculturele en humanistische samenleving, die jarenlang met de vinger naar Denemarken heeft gewezen. Denemarken was en is nog steeds het grote negatieve tegenvoorbeeld. Dat islamisme, immigrantenbendes enz. in Denemarken bestaan, is zoals bekend hun toon in het debat de schuld van het latente racisme van de Denen. 

Screenshot_25Deze dagen komen we dus te weten dat ook Zweden in Europa ligt en een integraal bestanddeel is van de demografische, politieke en sociale ontwikkelingen, die het continent in verband met het toenemende aantal immigranten uit vooral islamitische landen, die zich vestigen in de Westerse welvaartsstaten, vormgeven. De gemeenschappelijke noemer is het conflict, het geweld, de criminaliteit, het sociaal bedrog, zogenaamde eermoorden, gruweldaden tegen vrouwen, verkrachtingsgolven – dat alles gecombineerd met de toenemende druk op de publieke middelen, omdat voor de autoriteiten ieder jaar miljardenuitgaven verbonden zijn aan de niet-westerse immigratie.

Met andere woorden: Zweden is geen uitzondering. De meedogenloze machocultuur van de nachtelijke ordeverstoorders en gewelddadige mannen kent geen grenzen en interesseert het helemaal niets of er Deens of Zweeds in de buurt gesproken wordt. Deze cultuur laat van zich horen waar ze niet op noemenswaardig verzet stuit. Zo gezien is Zweden een paradijs voor gemaskerde geweldplegers, die in de bescherming van de nacht en met ondersteuning van de verwijten van de media over het geweld van de politie hun wil kunnen doordrukken en huis na huis, maand na maand, bende na bende laten zien wie de baas is, terwijl de Zweden slapen…

Er is niets nieuws aan de Zweedse leugen. Die is al tientallen jaren dezelfde. De zaak is alleen dat hij steeds radelozer wordt. Dat kon je heel goed zien in de blik van minister-president Fredrik Reinfeldt toen hij op televisie de betreffende gebieden meer geld beloofde.

Miljoenen zullen niets opleveren. Het is namelijk niet het geld dat het verschil maakt, maar opvattingen en normen. Het probleem is niet materieel, maar cultureel. Het berust op de afgronddiepe tegenstelling tussen de mentaliteit die een rijk, goed functionerend Zweden heeft geschapen, en een vreemde mentaliteit, die van toepassing is op het agressieve deel van de immigrantenjeugd. Het wordt tijd de waarheid te zien.

De door de Zweedse staat gesubsidieerde “Sociale jeugdorganisatie Megafonen”, die hoofdzakelijk is samengesteld uit andere cultuurkringen, roept hier tot de 1e demonstratie tegen de politie op. “De politie dient zich vanwege de gedode kapmesman te verantwoorden.” Dat is het uitgangspunt van de hele serie gewelddadigheden.

En er staan veel foto´s op Twitter, die o.a. tot geweld oproepen. Hier zijn ook foto´s te zien van de demonstratie voor de muezzinroep vanaf de moskee in Fittja.

Screenshot_24

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/jyllands-posten-traut-sich-die-schwedische-luge/#more-328202

Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Denemarken, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Jyllands-Posten” durft: de Zweedse leugen

 1. 2Crazy2bTrue zegt:

  Wat je de islam in liefde geeft zul je aan haat oogsten.

  Het is een form van intelligentie dat te kunnen doorzien, maar dit is ook gerelateerd aan het onderwijs. Ik zag het al toen Theo van Gogh nog leefde, want op de MULO van de jaren 60 had ik uitstekende leraren geschiedenis. Later op de Hirsi Ali website ben ik jaren actief geweest om het bewustzijn voor het islamitische gevaar aan te wakkeren. Een zeer moeizaam proces, de meeste mensen wilden het gewoon niet weten. De reageerders op deze site zullen dat inmiddels wel beamen.

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Het komt er dus op neer dat die politieagent, die werd aangevallen door een moslim met een met/kapmes, moet gaan uitleggen dat hij heeft geschoten uit zelfverdediging!
  Nog even, en dan wordt er door die rooie ratten opdracht gegeven, dat als een moslim jou in stukken wilt snijden, dan mag je je daar niet tegen verzetten.

  Mijn g*d, in welke horrorfilm zijn we beland!!!!!!!

  Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  Het komt er op neer, dat die politieagent aan de moslimgemeenschap moet gaan uitleggen dat hij die moslim heeft doodgeschoten omdat hij hem wilde vermoorden, terwijl al bekend is dat hij heeft geschoten verdediging.
  Mijn g*d, in welke horrorfilm zijn we beland.

  Strak krijgen we van die linkse onderkruiers en rioolratten de opdracht, dat als een moslim jou in stukken wilt hakken, dat je je dan niet daartegen mag verzetten.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Correctie……….. dat hij heeft geschoten verdediging, moet zijn ,uit verdediging.

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Ik zie dat ik dubbel gepost heb.Sorry.

  Like

 6. maria zegt:

  De Gutmenschen “Weg met ons” Guardian biedt gelukkig enige “nuance” en neemt het op voor de zielige brandstichters: http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/may/27/sweden-punishes-rioters-police-stockholm-riots
  Om te kotsen!

  Like

 7. Ik zei verleden week tegen mijn ‘begeleider’ dat moslims ’s nachts relschoppen en auto’s in brand steken in Zweden. Weet je wat hij zei? “Dat zijn niet alleen moslims.” Terwijl ’s avonds op journaal alleen werd gesproken over “migranten” die Zweden teisteren. Hij durft zich begeleider te noemen. Lekkere ‘begeleider’, hij weet geen eens hoe de vork in de steel zit! Er zijn nog veel meer dingen waarvan ie niet weet hoe de vork in de steel zit! Hij denkt dat ie een gek voor zich heeft!

  Like

 8. maria zegt:

  En deze Zweedse ex-politieagent doet ook een duit in het zakje, want het is natuurlijk allemaal de schuld van de “racistische” politie…. http://www.dn.se/sthlm/varstingpolis-domer-ut-polisinsats

  Like

 9. Jean zegt:

  Steeds bebben ze het over geld geven, er moet niet geld gegeven worden, er moeten meer politiemensen ingezet worden tegen dat islamitisch straatkrapuul. Gewoon oppakken en dadelijk op transport richting rifgebergte zetten, er vooral geen eurocent aan verknoeien via rechtbanken of dergelijke. Het land uit met dat zootje barbaren.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Heel mooi natuurlijk dat die krant zich in dit opzicht durft uit te spreken, maar intussen hebben de Denen bij de laatste verkiezingen hun eigen Nationale Volkspartij wèl laten inleveren. Dus in feite kan het geen kwaad dat ze ook hun eigen houding in deze kritisch bekijken.
  Enfin, met al die ellende en toestanden niet eens zo ver bij hen vandaan doen ze dat nu misschien wel.Laten we het tenminste hopen; Het is van levensbelang dat er een hecht, nationalistisch platform kan ontstaan.

  Like

 11. Koloth zegt:

  Als je bij dergelijke rellen met scherp schiet is het snel weer rustig.
  Maar dat is de bedoeling helemaal niet, het is de bedoeling dat het een chaos wordt.
  Net als bij het regeringsbeleid t.a.v. de recessie: We gaan de lasten verhogen, zodat de recessie nog sneller uitmont is een depressie en een chaos.
  Alle regeringsbeleid is er op gericht om er een puinbak van te maken, welkom in de EU.

  Like

 12. Jan zegt:

  “Jihad Slashers”

  Like

 13. Roni Thome zegt:

  Hebben wij, in Nederland, niet dezelfde problemen? Het conflict, het geweld, het sociaal bedrog, eermoorden, gruweldaden tegen vrouwen, verkrachtingen en miljardenuitgaven die verbonden zijn aan de niet-westerste immigratie? Toen de pest epidemieën in Europa uitbraken, waren de ziekteverschijnselen overal hetzelfde. De Pest was pest!. Het werd gedragen door datzelfde soort ratten. Als wij ons verder in de pestmetafoor verdiepen, weten wij dat de hevigheid en de hoeveelheid aan slachtoffers was niet overal hetzelfde. Het hing sterk af van omstandigheden zoals hygiëne, bereidheid om zieken te verzorgen (zoals Nostradamus die een arts was) enz.. Precies hetzelfde geldt voor het ‘ziektebeeld’ anno nu. De hevigheid is in ieder Europees land anders en hangt sterk af van de remedie. Hoe meer politiek-correctheid, meer relativisme, meer autochtone schijterigheid, des te heviger de ‘pest’ is. Denemarken en op mindere mate Nederland leren langzaam met de ‘pest’ om te gaan.

  Like

 14. Jan zegt:

  Zweden gaan over tot bescherming eigen have en goed maar worden prompt uitgemaakt voor nazi’s en hooligans
  http://www.friatider.se/swedes-take-to-the-streets-to-defend-their-neighborhoods

  Like

 15. Anneke zegt:

  “Zweden oogst nu, wat ‘het’ heeft gezaaid”. Scandinavië was al vlot een goddeloos gebied. Seculier, humanitair, atheïstisch, ect. ect. ect. Het hele westen zal een gelijk proces moeten doorstaan. “Is overigens al op gang aan het komen, met enkele tussenpozen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s