Asscher: zorgelijk dat islam als bedreigend wordt ervaren

Screenshot_18

Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) vindt het zorgelijk dat Nederlanders de islam als bedreigend ervaren. “De toenemende zichtbaarheid van de islam in onze samenleving, de andere tradities en opvattingen, en de associatie met geweld en radicalisering hebben ertoe geleid dat een deel van de mensen de islam als een bedreiging is gaan ervaren. Dat laatste is een zorgelijke ontwikkeling omdat dit de samenhang en stabiliteit in de samenleving bedreigt.” Dat schrijft Asscher in antwoord op Kamervragen van de PVV.

PVV-leider Geert Wilders wilde van Asscher weten hoe hij het onderzoek van Maurice de Hond beoordeelt dat een meerderheid van de Nederlanders vindt dat er geen immigranten meer uit islamitische landen zouden moeten worden toegelaten en dat er een stop moet komen op de bouw van nieuwe moskeeën.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

87 reacties op Asscher: zorgelijk dat islam als bedreigend wordt ervaren

 1. E.J. Bron zegt:

  Klinkt als…………Cameron!!!!!!

  Like

 2. Helena zegt:

  Wat een ongelooflijke stomme klootzak. Alweer wil ik vloeken, krijsen en tieren.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Had ook kunnen doen als Ivo: zeggen dat ie zich ernstige zorgen maakt om vervolgens zn vrouw te bellen om te vragen of de chablis koud staat.

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik vind het zeer zorgelijk dat het zolang geduurd heeft.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Is deze ‘man’ nog wel lekker bij zijn verstand voor zover aanwezig?? Hoe DURFT ie àl die mensen die VERMOORD zijn door deze inteelt imbecielen ZOO te beledigen met zijn stompzinnige uitspraken! WEG met dit soort ‘analfabeten’, voor de KRIJGSRAAD ermee!

  Like

 6. Het meest voor de hand liggende antwoord voor iemand uit een partij die zwaar leunt op de allochtone stemmers, wat zorgelijk is dat is dat hij het bestaat om het een toevalligheid noemt dat terroristen als in Boston of Londen “toevallig” zijn onderworpen aan de islam.( ja inderdaad onderworpen, islam heeft namelijk weinig te maken met al dan niet geloven maar veel meer met onderwerping).
  Helemaal dramatisch wordt het als je bedenkt dat hij als jood wethouder in Amsterdam is geweest alwaar joden niet langer veilig zijn als ze in het openbaar een keppeltje dragen, het gevaar komt uitdrukkelijk niet van nederlandse antisemieten maar alleen en uitsluitend van moslims.
  Hij weet dat als geen ander en toch durft hij dan deze uitlating te doen.

  Like

 7. Rick zegt:

  Dit is toch geen (S)links “wegkijken” meer; maar puur kwade opzet!!?

  Like

 8. KCMO zegt:

  De toenemende zichtbaarheid van de islam in onze samenleving, de andere tradities en opvattingen, en de associatie met geweld en radicalisering hebben ertoe geleid dat een deel van de mensen de islam als een bedreiging is gaan ervaren.

  Ja, Lodewijk, heel goed daarom.

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Zo dom kan toch niemand zijn dus kan ik enkel maar concluderen dat Asscher omgekocht is door hen die Nederland willen onderwerpen aan een middeleeuwse dictatuur.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Als je dit nou nog steeds durft te beweren, dan kan het anders dan dat je uit een ei komt.

  “Het gegeven dat de vermeende daders van deze inderdaad verwerpelijke terreurdaden het Islamitische geloof aanhangen zegt mij niets over de aard van het Islamitische geloof als zodanig.”

  Dit was dus puur een vervelende samenloop van omstandigheden. Het had iedereen kunnen zijn dus die dit gedaan heeft.
  refo’s, mormonen, amish, de paus zelf, noem maar op. Het had dus iedereen even in ze bol kunnen schieten.
  Maar wat enorm vervelend toch telkens dat het altijd moslims zijn.
  Maar die toevalligheden die heb je nou eenmaal soms. Kunnen ze niets aan doen.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Ergens begrijp ik die Asscher wel.
  Hij heeft natuurlijk jouw site bekeken met al dat vertederende nieuws.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/10/afrikanen-dreigen-met-kindermoord-en-dwingen-zo-binnenkomst-af/
  Ja dan kan je niet anders meer. Dan smelt je hart weg bij het zien van zoveel kinderliefde verpakt in 1 mens. Hoe is het mogelijk dat 1 mens zoveel liefde kan opbrengen.
  Dat soort mensen wil je nooit meer kwijt. Ik begrijp ‘m wel.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   I get the message Bert. Leg je nu gewoon neer bij dat verwijderde comment.

   Webmaster

   Like

   • BertG. zegt:

    Daar heb het helemaal niets mee te maken.
    Ik probeer het gedrag van Asscher te verklaren. En zijn gedachtegang.
    Dat verwijderde comment was ik allang weer vergeten.
    Ik had elk artikel als voorbeeld kunnen nemen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die Asscher die zou trouwens jou site eens moeten bekijken en lezen.
    Als hij het aankan om het allemaal ook nog goed te verwerken wat hij hier zou lezen.
    Zou hij dan nog steeds zo iets met droge ogen durven beweren?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Yep. Wishful thinking Bert… Ik weet echter zeker dat mensen van een andere partij (partijen?) hier wel degelijk meelezen!

    Like

 12. luckybee zegt:

  Dit staat in de Koraan geschreven:”8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.
  Ik wil geen Allah als God hebben deze despoot.Jezus Christus onze democratische Heer is mij veel liever.

  Like

  • luckybee zegt:

   Lodewijk Asscher is toch een stomme Marxist geloof ik.

   Like

  • luckybee zegt:

   Bovendien, is Hitlers lebensraun aanspraken toch veel minder erg is als de hele wereld voor Allah te willen veroveren.Wat voor Hitler de joden zijn is voor moslims de Kafirs en daar horen ook Joden er bij egaal of ze Marxisten zijn of niet.

   Like

 13. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Asscher weet kennelijk nog altijd niks over de islam. Wat schiet je dan ongelofelijk tekort als politicus. Lees toch eens wat Lodewijk, de Koran bijvoorbeeld. Het is maar een dun boekje en als je dat uit hebt begrijp je precies waarom de islam overal ter wereld wordt gevreesd.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  “De toenemende zichtbaarheid van de islam in onze samenleving, de andere tradities en opvattingen, en de associatie met geweld en radicalisering hebben ertoe geleid dat een deel van de mensen de islam als een bedreiging is gaan ervaren. Dat laatste is een zorgelijke ontwikkeling …..”

  Het is voor Ascher duidelijk dat de islam steeds zichtbaarder wordt in onze samenleving: daar kan hij niet onderuit.

  Ook is het voor hem een FEIT dat de moslims andere tradities en opvattingen hebben, daar kan hij ook niet van weglopen.

  Dan blijft de vraag waardoor de islam steeds zichtbaarder wordt in onze samenleving, is dat vanwege de positieve bijdragen die worden geleverd en omdat hun ‘andere tradities en opvattingen’ een meerwaarde hebben voor onze maaschappij?

  Asscher spreekt daar niet over en geeft geen voorbeelden.

  Moeten we blij zijn met de gewelddadigheden, niet alleen onderling, vooral naar meisjes en vrouwen die maar niet op het rechte pad willen blijven en dus op allerlei manieren onderdrukt moeten worden of naar ‘ongelovigen’ en in het bijzonder de Joden, ouderen en jawel, weer vrouwen en jonge meisjes?

  ” … Een deel van de bevolking is de islam als een bedreiging gaan ervaren ….. dat is een zorgelijke ontwikkeling …”

  Of die bedreiging gerechtvaardigd is of niet ….. Ascher laat zich er niet over uit ….

  Het blijft dus in het midden of wij ons terecht zorgen maken en of het deel dat die zorgen niet deelt, eenvoudig slaapt of door het linkse ‘gutrmensch’ denken gehersenspoeld is,

  Ook blijft het mogelijk dat wij ons voor niets zorgen maken, dat de problemen die wij zien in feite niet bestaan, we lijden dan aan ‘islamofobie’, een ongerechtvaardigde angst.

  Asscher geeft ons geen duidelijk beeld over zijn opvattingen daaromtrent.

  Zover gaan de inzichten van de heer Asscher waarschijnlijk niet, maar dat kunnen wij ook niet verwachten, tenslotte is hij slechts onze Minister van Sociale Zaken, hij vangt daarvoor een zeer redelijk salaris, maar daar moet het dan ook bij blijven.

  Of behoort hij tot de linkse dromers, die de waarheid niet onder ogen willen zien, omdat dan hun droom van een ideale samenleving, waar blank en bruin, moslim, christen, atheïst en aanhangers van diverse andere godsdiensten allen met elkaar gelukkig leven, uiteen spat?

  Like

 15. Cathja zegt:

  Met deze uitspraken van Asscher kun je goed zien dat hij en zijn politieke vrienden willens en wetens de autochtone Nederlanders in de kou laat staan. Elk normaal mens kan zien dat islam en geweld met elkaar verbonden zijn. En dan nóg zeggen dat hij het zorgelijk vindt dat een deel van de Nederlanders de islam als een bedreiging zien? Is die man wel goed wijs? Wat moet er eerst gebeuren voordat hij begrijpt waarvoor Geert Wilders ons steeds waarschuwt? Moet eerst zijn gezin geraakt worden door uitzinnige moslims, moet zijn vrouw wat worden aangedaan, eer hij wil toegeven dat we gelijk hebben v.w.b. de islam?
  Hij moet eens nadenken waaróm de Nederlanders geen nieuwe moslims meer willen toelaten. Hij spreekt nergens over vluchtelingen, dus de deur staat blijkbaar open voor iedere moslim die hier binnenkomt. Ook moet hij er eens over nadenken waaróm we geen nieuwe moskeeën erbij willen hebben. Nog meer van dat gejank als ze moeten komen bidden! Ze krijgen in steeds meer steden en dorpen toestemming om de luidsprekers (azan) aan te zetten, tot ergernis van de buurt er omheen! Hoe krijg je onvrede, burenruzies en uiteindelijk een burgeroorlog? Dan moet je mensen tot op het bot irriteren!! Ons land is veel te klein om zoveel vreemden toe te laten. Het kan me niks schelen dat dit een opdracht is van Brussel, en indirect van mevrouw Malmström; we willen dit zo niet meer. Moslims zijn niet democratisch en worden dit ook niet, ze passen zich niet aan hier, en dat ergert ons continue. En de boel belazeren? Daar hebben velen geen moeite mee. Denk aan de examenfraude op het Ibn Ghaldoun en de vriendjespolitiek in de Rotterdamse deelraad in de wijk Fijenoord. Er zijn tal van voorbeelden te noemen dat het hier gierend uit de hand gaat lopen.
  Tijd voor Lodewijk Asscher om de slaap eens uit de ogen te wrijven!!!

  Like

 16. Makropoelos zegt:

  Het kan best zijn dat die hele linkse bende als de dood zijn dat de islamse vlam in de pan slaat!
  Anders is zon`n stom antwoord op de vraag van wilders: of de islam wel of niet een verrijking is voor onze samenleving, voor hem geen relevante vraag is.
  Elke normaal denkende mens weet toch dat het de doodsteek is voor onze westerse Wereld.

  Even een waarschuwing! Elke nieuw geproduceerde auto die op benzine rijd brengt ons dieper in de islam ellende.

  Conclusie: Omschakelen op electrische voertuigen. En electrischiteit opwekken met atoomkracht.

  Hoe zo, maakt u zich zorgen om electrischiteit opgewekt door atoomkracht?

  Leeft u liever onder de islam?

  Vergeet niet, dat door die verdomde olie de islam is kunnen worden wat zij nu is.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Ik zal niet zo ver gaan, te beweren, dat Wilders die Kamervragen net zo goed niet had kunnen stellen: Dàt moest hij natuurlijk wel doen. Maar het resultaat is als vanouds hetzelfde: Van regeringszijde wordt geen duimbreed toegegeven en de antwoorden kun je van tevoren wel raden. Marc Bouwman had enige tijd geleden nog goede hoop, dat er juist met Asscher wel te praten viel en dat we hem de tijd moesten gunnen, herinner ik me. Dat was in verband met die Dickensiaanse gedr……ahem, die moskéé-internaten. Heel eerlijk gezegd ben ik benieuwd of U er nu nóg zulke hoopvolle gedachten over heeft, Mijnheer Bouwman; Asscher zit bij deze weer dezelfde schoollesjes op te lepelen als zijn collega’s. Je zou zeggen, dat hij een medicijn heeft ingehad, een pilletje, gefabriceerd uit stukjes Verdrag-van-Straatsburg-1975 dat natuurlijk op een veilige plaats is opgeborgen, tot de politici er aan toe zijn om er weer eens mee behandeld te worden. Je schiet er geen donder mee op en het enige is, dat het volk eens opstaat en zich flink roert, te beginnen op 21 September!

  Like

 18. Martien Pennings zegt:

  Het was een leerzaam moment: arabist Hans Jansen werd ergens in 2011 bij Pauw & Witteman gevraagd om voorbeelden van islamisering aan te dragen en hij wist er geeneen te noemen. Die mond vol tanden pleitte voor Jansen en wees op zijn weigering riedels uit het hoofd te leren, waarvan moslims en hun linkse vrienden altijd gebruik maken.

  Ik denk dat ik zelf op zo’n moment onder de tv-lampen en voor het front van een miljoen kijkers net zo verrast zou zijn geweest. Daarom heb ik in 2011, het initiatief genomen http://bit.ly/eaT4Pr om tot een inventarisatie te komen van de verschijnselen van islamisering. De bedoeling was die verschijnselen dan vervolgens te ordenen en in kategorieën onder te brengen om zo te komen tot definities van islamisering, tot handige formules die ook in het heetst van het debat gebruikt kunnen worden.

  Sinds 2011 zijn inmiddels zijn twee jaar verstreken, heb ik het project een paar weken geleden opnieuw opgepakt en begrepen dat de ordening van de verschijnselen van (zelf-) islamisering maanden werk zal zijn. Het is namelijk een tsunami, maar dan niet van water, maar duizenden feiten die dermate heterogeen zijn dat het je duizelt als je je er eenmaal in gaat verdiepen. Het probleem is niet alleen de hoeveelheid en diversiteit, maar ook het kernachtige benoemen van de verschijnselen zelf.

  Nu geloof ik dat onze quasi-elite heel erg dom is en moreel corrupt, maar zó dom zijn ze NIET en DUS nog een stuk moreel corrupter dan wanneer ze echt te dom zouden zijn om te weten wat de islam werkelijk is. Wat er sinds de aanslag op de Twin Towers in 2001 bezig is, is niet meer of minder dan een project, een wereldwijd project van het grootste deel van onze Westerse nep-elite om de islam te appeasen met flagrante leugens. Het is alsof ze tegenover een grommende bloedhond staan, kwijl uit de bek en klaar voor de aanval, terwijl ze roepen: “Braaf beest!”

  Kijk hier eens http://bit.ly/175ARGt naar anderhalve minuut lofzang van David Cameron op de islam naar aanleiding van het uitbreken van de laatste Ramadan. De woorden van Lodewijk Asscher waarover het hier gaat, vallen in dezelfde kategorie. Dit is geen vergissing meer, dit komt niet voort uit onwetendheid, dit is puur opzettelijk en beleid. Dit is het diepste verraad dat er bestaat: cultuurverraad, het kwadraat van landverraad.

  Het Twin-Towers-project – (zo noem ik het maar) – is de tweede stap in het cultuurverraad van onze nep-elite. De eerste stap werd gezet door de Europese nep-elite na de oliecrisis van 1973, toen een bewuste politiek van Araberfreundlichkeit, van haat tegen Israël en van moslim-immigratie werd ingezet. Het Eurabië-project (1973) en het Twin Towers-project (2001): onthóúd die mijlpalen.

  Voor wie het niet gelooft, met name van dat Twin-Towers-project, moet hier http://bit.ly/wQAdsi nog maar eens gaan kijken naar Tony Blair, George Bush en Bill Clinton vlak na nine-eleven. Ze zijn meteen aan het begin van de docu te vinden van 00:26 tot 02:20. Nogmaals: dat zijn woorden gesproken direct nadat onder Allah-hoe-Akbar de vliegtuigen in de Twin Towers waren gevlogen. De laffe huichelachtigheid druipt van de koppen en de heren leggen uit dat de aanslag niks met de islam te maken heeft en dat de islam een “religie van de vrede” is.

  Let erop hoe de laffe kop van Cameron in het bovengelinkte toespraakje http://bit.ly/175ARGt van juli 2013 ter gelegenheid van het uitbreken van Ramadan zó naast de smoelen van Blair, Bush en Clinton gemonteerd kan worden. Het is één lijn van puur verraad en bewust bedrog die je kunt trekken vanaf 2001 naar 2013. En in die lijn past ook Asscher. Hij is bewust bezig met hetzelfde verraad en hetzelfde bedrog. Ongetwijfeld. Want nogmaals: zó stom kan je niet zijn. Wel zo moreel corrupt en laf blijkbaar.

  Voor wie niet wil wachten op het definitieve en verlossende woord dat ik persoonlijk over een paar maanden zal spreken inzake de islamisering, zou bijvoorbeeld het boek ter hand kunnen nemen dat in 2010 verscheen onder redacteurschap van vader en zoon Van Rooy. Daarin zoeke men dan de opstellen van Amanda Kluveld (“De islamisering van Europa”) en dat van Jos de Man (“De zelfislamisering van Europa”). Ach, en als je dan toch bezig bent in dat boek: gewoon het openings-opstel van Machteld Allan (“Het onvolprezen harem-systeem: de islam als politieke orde”).

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Ben het helemaal eens met de vaak zeer voortreffelijke reacties, hulde mede-reageerders.
  Maar hadden we van de Partij van de Allahtonen anders kunnen verwachten, incluis van de rest van de politiek-correcte kaste, VVD,CDA,D66,GL,CU,Sp,PvdD? Ik denk het niet, denk terug aan de motie Halsema, alleen de PVV en de SGP waren en zijn TEGEN ISLAMISERING.
  Verder is dit alles onderdeel van het grote complot, van de BILDERBERGERS en de NWO.
  Toevallig zijn MARX RUTTE en “kereltje PECHTHOLD”, daar op bezoek geweest, we allemaal heel toevallig vindt U niet?

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  “De toenemende zichtbaarheid van de islam in onze samenleving, de andere tradities en opvattingen, en de associatie met geweld en radicalisering hebben ertoe geleid dat een deel van de mensen de islam als een bedreiging is gaan ervaren. Dat laatste is een zorgelijke ontwikkeling omdat dit de samenhang en stabiliteit in de samenleving bedreigt.”

  Wat is dat nou voor praat van een banaan? Hierboven citeer ik de uitspraak van een waanzinnige.
  Hij vindt kennelijk dat de ‘toenemende zichtbaarheid van de islam’ normaal en acceptabel voor ons is!
  De enige ‘zorgwekkende ontwikkeling’ is dat we verkocht en verraden worden aan een vreemde mogendheid door een stel dictators in Den Haag!
  Snel wegwezen met deze liegende en bedriegende prutsers, dan nieuwe verkiezingen en ruim baan voor Geert Wilders om het land er weer bovenop te helpen met een grote schoonmaak in alle geledingen van de samenleving.

  Like

 21. DonnaDolce zegt:

  Het bekende bord voor de domme harses……men leert ook nooit.

  Like

 22. BertG. zegt:

  Typisch toch dat mensen zich bedreigt voelen als je met je gezinnetje boodschappen loopt te doen en je komt allerlei kolenkitten tegen met borden waarop staat, zeg wat over ons of ons geloof en je kop gaat er af. En verder kunnen jullie allemaal naar de hel lopen met je vrijheid.

  Zou toch geen reden moeten zijn om dat als bedreigend te ervaren met zulke goede bedoelingen.
  Hij snapt er werkelijks niks van die asscher. Als je daar al bang van wordt.

  Like

 23. Tony zegt:

  Regeren is vooruitzien. Maar dat was vroeger. Nu is regeren vrome praatjes verkopen met de ogen dicht. Vraagt die kinderloze Rutte zich nou nooit eens af hoe onze grote steden er over 50 jaar uitzien?

  Like

 24. Martha zegt:

  “zorgelijk, dat Nederlanders de islam als bedreigend ervaren”.

  Dat schrijft Asscher in antwoord op Kamervragen van de PVV.

  Hoe durft hij!!
  Wetende, dat Geert Wilders al jaren 24/7 bewaakt wordt
  juist vanwege de doodsbedreigingen van islamieten.

  Als lezer van dit blog en andere islamkritische blogs komt regelmatig
  een gevoel van grote eenzaamheid en wanhoop boven.
  Maar ook een diep verlangen, heimwee, naar de jaren ’50 en ’60
  toen wij als vanzelfsprekend aannamen, dat ons land, waar wij in woonden
  en werkten, van ons was, een veilige haven, ook voor onze toen nog
  toekomstige kinderen.

  Maar, zoals Martien aangeeft, 1973 en 2001 waren alles bepalende jaren.
  Toen verdween de zon en het werd aardedonker.

  Like

  • BertG. zegt:

   En je het touwtje van je voordeur nog door de brievenbus kon laten zitten, nooit een fietsslot hoeven hebben, boodschappen kon doen en alles open laten staan en ook
   ’s nachts je raam open kon laten staan, kinderen veilig op straat kon laten spelen zonder dat ze berooft werden.
   En zo kan ik nog wel bergen A4tjes vullen.
   Het komt nooit meer terug ben ik bang voor. En het gaat nog veel erger worden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat hebben we op zichzelf ook niet zo nodig, Bert. De tijd staat niet stil en wees daar ergens blij om.
    Die goeie ouwe tijd had óók zijn minpunten en hoe!
    Het enige is, dat we nog eens van die verdomde EU en van die rottige Islam af moeten. In die volgorde, anders lukt het niet.
    Zo niet, dan krijgen we vroeg of laat de oude tijd wèl terug. En in een zéér destructieve vorm, vrees ik.

    Like

 25. Hoogste tijd om de Partij van de Afbraak, Groen Slinks, Debielen66 en de net zo hard islamknuffelende splinterpartijen aan te merken als staatsondermijnende organisaties.
  Daarna moeten zonder aanzien des persoons alle politiek verantwoordelijke hotemetoten voor een nieuw op te richten volkstribunaal worden gesleept.
  Wij willen graag meedenken over een passende straf!

  Met vriendelijke groet van Giel Jo & Tine.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Giel, Jo en Tine,

   U komt uit Frankrijk, neem ik aan? http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/badgrin.gif

   Like

   • Mais oui, bien sûr!
    Nous nous appelons Guillaume, Joséphine et Christine,
    écourté Giel, Jo & Tine.
    Salutations sincères de la Place de la Bastille à Paris.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Giel, Jo en Tine 10.49. uur. Mee eens, het moet een Tribunaal worden op de leest van Neurenberg, waar de NAZI en de SS kopstukken werden veroordeeld en daarna opgehangen. Graag hetzelfde scenario voor de verraders van onze soevereine landen!

   Like

   • luckybee zegt:

    BertG. zegt:
    Luckybee, het werd verwijderd door regel 3 van deze website.
    Je verpakt het nu alleen iets stiekemer. Maar je bedoeld ‘t zelfde.

    Heb je wat tegen een gezonde gemeente?of toch liever een ziekelijke gemeente waar de meeste hun hele leven verzorgd moeten worden?
    Sorry Tom Hendrix ik weet anders niet waar ik dit moet plaatsen.

    Like

 26. Henk.V zegt:

  Het komt mij voor dat geen enkel signaal van haat dat zich in de islam nadrukkelijk tegen Joden richt de joodse PvdA politicus Asscher ooit heeft bereikt.Ook andere linkse politici van linkse huize vertonen dat manco.
  Ik vind dat schokkend. Zelfs het gegeven dat de islam de eerste ideologie is die grote weerstanden oproept in Nederland schijnt de man niet aan het denken te kunnen zetten.ALLE andere religies zijn hier in rust aanwezig en verstoren de geest van tolerantie, die Nederland zeer eigen is (!), op geen enkele wijze! Zij existeren hier en niemand stoort zich daaraan, maar andermaal komt ook via Asscher de GROTE ONTKENNING weer eens in actie: wat er ook gebeurt in ons land, aan de islam zal het NOOIT liggen!
  Zijn vinger wijst automatisch naar degenen die vraagtekens zetten bij de invloed die er van de aanwezigheid van de islam uit gaat!

  De les is duidelijk de ziektekiem van de politiek correcte denkwijze kan IEDEREEN aanstekend, ongeacht diens religieuze of etnische achtergrond.

  Wel vraag ik mij af op welke wijze Asscher zijn betrokkenheid bij de lotgevallen van zijn geloofsgenoten in het Midden Oosten ervaart, de Joden in Israël, zij die dagelijks zich moeten inspannen om hun vrijheid , veiligheid en gerechtvaardigde onafhankelijkheid veilig te blijven stellen.

  Ik vrees dat in dat geval Asschers gezichtsvermogen richting islam andermaal vertroebeld is en hij de joden de schuld geeft van het conflict met de Palestijnen. Het zou mij niet verbazen wanneer hij werkelijk niet zal beseffen dat ook in dat probleem de islam een doorslaggevende rol speelt..

  Like

 27. Rick zegt:

  De cirkel is rond ;<)) Het is uiteindelijk allemaal terug te voeren naar het Bere-Goeie artikel op ditzelfde forum: https://ejbron.wordpress.com/2013/07/11/amerikaanse-psychiater-goedmenschen-zijn-klinisch-geestesziek/#more-42082 Die Asscher types wéten simpelweg niet beter. Blijkt dus daadwerkelijk om een zekere staat van geestesziekte te gaan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Het angstaanjagende is dat overal ter wereld de geesteszieken aan de macht zijn!
   Wee ons, arme gezonde redelijke mensen!

   Like

   • luckybee zegt:

    Ik heb de antwoord hier op in een andere topic beantwoord maar het wordt gedeleted.Bloed Groepe O kan hier an een verandering maken.egaal of het een man is of vrouw.Het kan mischien de geboorten van zulke mensen stoppen.

    Like

   • Rick zegt:

    Jaha Tistochwat…Daar zeg je wat. Maar hoe heeft het toch zover kunnen komen?
    Waarom heeft het gros der Naties de waanideeën van deze geesteszieken toch zo omarmt!?? Waarschijnlijk de “alles is gratis & voor niets” politiek. Dáár win je uiteraard wel veel zieltjes mee. En wij; de steeds armere “gezonde redelijke mensen” mochten EN mogen er voor opdraaien.

    Like

   • BertG. zegt:

    Luckybee, het werd verwijderd door regel 3 van deze website.
    Je verpakt het nu alleen iets stiekemer. Maar je bedoeld ’t zelfde.

    Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  De schuldigen in Nederland voor dit drama zijn: de socialisten (pvda,sp), de links-liberalen (vvd,d66), cda, gl, cu, pvdd, in samenwerking met de bilderbergkliek, de werkgevers, en de nwo.

  Like

 29. Jan zegt:

  Ik vond zijn geknoei met bonnetjes/declaraties/rekeningen zorgelijk, zeker van iemand met zo’n hoge bijstandsuitkering en dan te weten dat dit privérekeningen waren.

  Like

 30. jowitteroos zegt:

  Zorgelijk zijn de Islamlovers !!

  Like

 31. Joannes den Hollander zegt:

  “zorgelijk, dat Nederlanders de islam als bedreigend ervaren”.
  Dat schrijft Asscher in antwoord op Kamervragen van de PVV.

  Zorgelijk dat vijandig gezinde regeringsleiders ons mooie Nederland verkwanselen aan de bezettingsmacht.

  Jammer dat wij zo tolerant zijn geworden, althans een groot deel des volks onzes. Onze voorouders zouden deze landverraders op de brandstapel geknikkerd hebben.

  Like

 32. koddebeier zegt:

  Ik ervaar links en gutmenschen ook als bedreigend

  Like

 33. luckybee zegt:

  BertG. zegt:
  Luckybee, het werd verwijderd door regel 3 van deze website.
  Je verpakt het nu alleen iets stiekemer. Maar je bedoeld ‘t zelfde.

  Heb je wat tegen een gezonde gemeente?of toch liever een ziekelijke gemeente waar de meeste hun hele leven verzorgd moeten worden?

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Had ik ergens in een ander topic al vermeld dat ik die adoratie voor verlossers al eens in een ander vorm en met andere symbolen gekend hebt.

   Like

   • luckybee zegt:

    Er is alleen een mannier dat ik ken om beschadigde Chromosoom te omzeilen.en dat is door Mensen met Bloedgroepe O aan de bak te laten.Maar voor de rest, de Heer zal beslissen of het door gaat of niet. dat ligt niet in mijn handen.Alleen hij kan beschadigde chromosomen repareren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou dat is ie bij jou dan zeker vergeten om dat beschadigde chromosoompje te repareren. Anders zou er niet zoveel onzin uit komen de hele dag door.
    Daar begint ie niet eens meer aan. Ook hij kent dus blijkbaar ze grenzen.

    Alleen hij kan beschadigde chromosomen repareren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb helemaal niks tegen welke godsdienst dan ook. Of hun beoefenaars hiervan.
    Ga vooral je gang. Je mag het zelf net zo gek bedenken als je maar kan bedenken om je er mee bezig te houden. Maar hou het voor je eigen en val andere er niet mee lastig.

    Ik heb alleen een gruwelijke hekel aan zelfbenoemde predikanten en evangeliseerders die menen iedereen hier maar mee moeten lastig te vallen met hun eigen waarheidje.

    Is het nou nog niet duidelijk.
    Wat snap je hier niet van. Bij welk woord wordt het onduidelijk voor je.

    Like

  • BertG. zegt:

   Wordt jij nou nooit moe van jezelf. Waarschijnlijk niet.
   Het is maar wat je gezond noemt. Een gemeente waarin ze nog niet in staat zijn om zelfstandig te poepen zonder de heer hiervan op de hoogte te brengen.
   1 dag zonder heer en je hou een kleuterklas over met mensen die op geen enkele wijze meer in staat zijn om nog een zelfstandig leven te leiden. Noem dat maar gezond.
   Want dan moet je namelijk zelf nadenken en beslissen over je eigen leven.
   Je moet toch wel erg simpel zijn als je denkt dat er vrouwen met verstand zitten te wachten op zo’n duivel broedsel uit de hel van jou. De arrogantie alleen al om dat te denken. Dat doe je toch geen mens aan zo iets.
   Dit is de taal van oude vieze gefrustreerde mannetjes die overal uitgescheten zijn.
   En zo lees ik het. Niet anders.

   Like

   • max zegt:

    Wordt jij nu niet moe van je zelf BertG? Steeds op de persoon te spelen? En het afzeiken en belachelijk maken van gelovigen?

    Ach, met zulke vrienden hebben we geen vijanden nodig, dan maken we elkaar wel kapot voor dat de vijand dat doet!

    Misschien heb jij wel een chromosoompje los zitten, zou ook nog kunnen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat is nou zo moeilijk te begrijpen om andere NIET lastig te vallen met je eigen gelijk.
    Op deze fanatieke wijze kommen ze ook erg belachelijk over.
    Het is bijna zielig te noemen zo een adoratie.

    Zo als een puber fan is van een pop groepje. Daar moet je ook geen verkeerd woord over zeggen want anders worden ze boos. Als je een puber bent.

    En ja, ik word ook moe van me zelf. Maar dat geëvangeliseer moet nou maar een keer afgelopen zijn.
    Ik val jou of wie dan ook, ook niet lastig met mijn overtuiging omdat ik vind dat deze beter is dan die van jou. Daar zit jij ook niet op te wachten op mijn opdringerigheid.

    Like

   • BertG. zegt:

    En Max,
    Hoe zou jij het nou vinden als ik hier ook ga beweren dat iedereen graag een kindje van mij wil hebben en dat dat uiteindelijk de beste keus is om de wereld te redden en anders wordt het nooit wat zonder mijn kindjes bij alle vrouwen.

    Dan ga je ook twijfelen aan mijn verstand. Of je denkt er net zo over.
    Maar helemaal gezond vind ik het niet als je zoiets beweert.
    Iets ziekelijks gaat er van uit.

    Like

   • max zegt:

    Ach, Bert G. Je bent minstens net zo erg als Luckybee maar dan tegenovergesteld!

    “Maar dat geëvangeliseer moet nou maar een keer afgelopen zijn.”

    Juist daar zit het probleem!

    Luckybee evangeliseert niet en heeft dat nooit gedaan ook. Hij heeft wel bijbelteksten (en ook te veel) genoemd, maar de manier waarop hij dat deed had niets te maken met evangeliseren. In tegendeel. Evangeliseren heeft met passie en gevoel te maken en overtuigingskracht, dat mis ik bij Luckybee.

    Je geeft het zelf al aan: “Op deze fanatieke wijze kommen ze ook erg belachelijk over.”

    Maar jij blijft afzeiken, je blijft op de persoon spelen en je blijft het geloof belachelijk maken, dan vraag ik mij af wie wordt er steeds boos, en wie zeikt wie af, wie maakt wie belachelijk?

    Ik heb Luckybee noch een andere gelovige jou of anderen zien afzeiken of belachelijk maken.

    Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, en we kunnen op inhoud gaan discussiëren, geen enkel punt, maar zeik elkaar niet af, maak elkaar niet belachelijk. Respecteer elkaar en tolereer elkaar!

    Daar gaat het mij om.

    Like

   • luckybee zegt:

    Ik kan ook niet evangeliceren, daar voor ben ik niet opgeleidt.Ik ben geen priester of zo iets.Ik ben opgeleid om op een dag aardse dingen gaat doen om de vrouw te behagen zo als dat in 1Korinthe 7 geschreven staat in vers33 Over het Huwelijk.Tenminste als God het toe laat.

    Like

   • max zegt:

    “En Max,
    Hoe zou jij het nou vinden als ik hier ook ga beweren dat iedereen graag een kindje van mij wil hebben en dat dat uiteindelijk de beste keus is om de wereld te redden en anders wordt het nooit wat zonder mijn kindjes bij alle vrouwen.”

    Wie heeft dat nu beweerd? Luckbee had het over Bloedgroep O, nergens anders over. Niet over kindertjes van hem. Ik weet ook niet wat hij bedoeld en wat daar van waar is. Ik laat zo als het is.

    Laat het toch leg op elke slak toch geen zout!

    Like

   • BertG. zegt:

    Het is mij wel duidelijk dat jij een hoop reacties van luckybee “gemist” hebt.
    Het hele verhaal was eerst veel langer. Hij verpakt het steeds iets anders en korter.
    Je oren hadden anders staan te klapperen als je het wel gelezen had.

    Wie heeft dat nu beweerd? Luckbee had het over Bloedgroep O, nergens anders over. Niet over kindertjes van hem.

    Zelfs mensen die iets met het geloof hebben vielen hier over.
    Dan heb je het toch wel goed voor elkaar hé.
    Omdat het bijna een verkrachting verhaal begon te worden.
    Dat ie dat niet meer kan maken heeft ie wel door. Nu verpakt ie het steeds anders.

    Like

   • luckybee zegt:

    Dat onze gemeenten ziek is dat kan je bij de lofti band zien allemaal downsyndroom invaliden die zo wel lichamelijk als geetig ziek zijn.Maar een helehoop zijn alleen geestig ziek of invaliden Ook die hebben hun hele leven verzorging nodig. Hier over heb ik met verschillende doctoren gesproken.En ze bejahen dat alleen Boedgroepe O met iedereen een intercourse maken kan. en anderen niet.Dit heeft met religie niets te maken.maar het overleven van onze eigen gemeenten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou dan kunnen we daar kort over zijn.
    Ik ben weer wat gestegen op jouw ladder met mijn bloedgroep O.
    Dus met die chromosoompjes zal het dan wel goed zitten.
    Dus in jouw visie en denkwijze hoor ik dus ook als ongelovige bij de uitverkorenen.
    Kijk, en daar hoef je dus niet gelovig voor te zijn of iets te volgen.
    Het kan dus niet meer stuk met me bloedgroep O voorlopig.
    Ben benieuwd wat je nou weer verzint.

    Like

   • luckybee zegt:

    Heb ik het dan beweerd beste Gert, dat je bloedgroepe O kan hebben als je gelovig bent?

    Like

 34. Theresa Geissler zegt:

  BertG. 8.07u. Dit is bedoeld als een neutrale site, maar sommigen hier willen daar nu eenmaal niet aan. Die denken: Als het hier ANTI Islam is, is het dus PRO Christendom. En dan kan ik af en toe best eens wat spuien van die prachtige leer van Jezus Christus, waar ik zelf zo vol van ben en waar ik de he-le wereld in zou willen laten delen.
  Op zichzelf nog te begrijpen, maar hinderlijk voor degenen die met dat geloof rot-ervaringen hebben gehad en hier zitten om de Islam te bestrijden, maar bepaald niet om evangelisatie-lesjes voor hun kiezen te krijgen.
  Ze (die gelovigen) weten vaak ook niet eens goed waar ze mee bezig zijn en op welke manier, want van degenen die dat wel weten, verdraag je het meteen veel beter. Dan komt de boodschap automatisch beter over. Ben Kok is zo iemand. Maar hij is dan ook professioneel en weet waarover hij het heeft.
  Ik zou op zijn eigen site, Tora-Yeshua, uiteindelijk niet op mijn plaats zijn. Maar hier waardeer ik hem erg, op zijn tijd.
  Dat is echter niet iedereen gegeven. De meesten zijn nu eenmaal geen professionele pastores, al denken ze soms van wel. En díe zouden zich beter kunnen realiseren dat dit als een neutrale site opgezet is. Meestal zijn het trouwens vrouwen en dat heeft alles met de vrouwelijke sentimenten te maken.
  En we hebben dus minstens één man, ja.
  Hij is ontzettend bijbelvast, maar dat zegt niets over een goede, oprechte aanpak -als die al gevraagd zou worden- want dat heeft met bijbelvastheid niets uit te staan. En nogmaals, de meesten hier zitten er niet op te wachten. Vervelend, zoiets.
  Ik snap je geen 100 maar 200% want ik word er óók doodziek van, langzamerhand.
  Maar ik vrees, dat het niemand zal lukken om dit te stoppen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Maar ik vrees, dat het niemand zal lukken om dit te stoppen”

   Echt wel!!! (als het écht te gek wordt)

   E.J.

   Like

   • BertG. zegt:

    En hier zit ‘m in.
    Als het hier ANTI Islam is, is het dus PRO Christendom.
    Dat is dus blijkbaar iets waar sommige van uit gaan.

    Misschien eens een regel erbij maken dat het niet toegestaan is om reclame te maken voor welke godsdienst dan ook.

    Laten we het inderdaad ALSJEBLIEFT neutraal houden.
    Dan zal je mij en vele met mij hier nooit meer een woord aan horen vuil maken.
    Ik heb waardering voor iedereen, waar je ook mee bezig bent in je vrije tijd.
    Maar laat mij dan ook in mijn eigen waarde met me eigen overtuiging zonder me iets op te dringen wat ik niet wil weten.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron 9.44u. Prima, Webmaster, dan vertrouwen we daarop. U bent ook de enige, die daartoe de bevoegdheid zou hebben. Dat bedoel ik eigenlijk te zeggen.
    Maar af en toe voel ik de behoefte om BertG. te laten weten ik oprecht aan zijn kant sta, want ik zou hem hier niet graag missen, weet U.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Mocht ik persoonlijke voorkeuren hebben dan laat ik die niet blijken Theresa. Maar één ding is zeker: er is maar één kapitein op het schip, en dat ben ik!! Dus IK bepaal welke comments ik wel of niet doorlaat, het is MIJN blog (en vergis je niet hoeveel comments ik rechtstreeks in de prullenbak moet gooien!)

    Webmaster

    Like

   • luckybee zegt:

    Perzoonlijk heb ik ook niets tegen BertG hoe wel ik een Christen ben.Ik kijk die dingen wel uit een Christelijk oogpunt natuurlijk, daar het niemand kwaad kan doen ook BertG niet.Maar zonder God , dat vind ik ook maar niets.Dat ik nog leefd heb ik aan hem te verdanken, Ik heb tussen de Darul Islam geleefd , in Malangbong, maar zo als julie zien, ik leef nog steeds.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ben Kok kan er ook wat van in een aantal reacties.
   Daar had hij het over christen-LIJKEN. En precies zo bedoeld als dat het er staat.
   Werd ‘m ook niet in dank afgenomen. Ik vond het ook wel ver gaan.
   Zo iets zou ik nou weer nooit zeggen over christelijken of andere gelovige.

   Like

   • luckybee zegt:

    Als dit een antie Islam web site is , dan wil ik wel zeggen waarom ik antie islam ben; ik prefereer een democratiesche God boven zo’ despoot als Allah.In Matthéüs 20,20-28
    De twee zonen van Zebedéüs
    heeft Jezus Christus in vers 28 gezegd,28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.
    Dit is geen uitspraak van een despoot maar van een democraat.Zijn kinderen die van de huis van de vader weg willen, word door hem toegestaan, alleen wie terug komen wil, moet hij wel zelf terug kunnen vinden, anders volgt de tweede dood. Dus ook hier geen dwang.

    Like

   • BertG. zegt:

    Met alle respect (is niet het goede woord want respect moet je eerst verdienen in mijn ogen) mag JIJ dat vinden en dat is JOUW goed recht ook om dat te mogen vinden en te willen geloven en blijven belijden zo als het JOUW belieft en JOUW uitkomt.

    Maar hou het voor je eigen.
    Waar jij blij mee bent en in de wolken mee loopt geld alleen voor jou.
    En als ik het wil weten (of iemand anders) dan vragen we het wel aan je of ik zoek het op.
    Maar zo iets ben ik nog niet tegen gekomen in een vraag.
    Zo iets als, kom op luckybee vertel vertel, ik wil het weten, vertel het nou.
    Als dat gebeurt, dan heb jij een reden om je nader te verklaren.
    Voorlopig is het niet meer dan totaal ongewenste info waar niemand om gevraagd heeft.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo ben ik b.v. erg druk bezig met het uitzoeken van versterking factoren van oude radiobuizen. En dan met name voorversterker buizen zoals een 12AU7, 12AV7, 12AT7 en een 12AX7.
    Maar zou je het willen weten als ik je dit steeds ongevraagd vermeld hoe blij ik er mee ben en waar ik achter gekomen ben.
    Ik denk het niet omdat het je waarschijnlijk geen enne malle moer interesseert.
    Je zou het ook zien als totaal ongewenste info waar niemand op zit te wachten.
    Snap je ‘m nou. (Waarschijnlijk nog steeds niet.)

    Like

   • luckybee zegt:

    Ben Kok is een priester. Heeft hij je bekeerd, dan kan hij je direct dopen, ik weet daar niets mee te beginnen ik ben geen priester dat enige wat ik kan doen,is de bijbel volledig ontleden en zo makkelijk maken het te begrijpen. Ik ben een goede technieker; dus aardse dingen doen, ben ik goed in.

    Like

  • max zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens Theresa Geissler op 12 juli 2013 om 09:09.

   Ik vind dat je respect moet hebben voor elkaars mening, je hoeft het er niet mee eens te zijn. Inderdaad dit is een neutrale site.

   Maar Bijbelteksten noemen op zich is geen evangeliseren. Als luckybee bijvoorbeeld in zijn commentaar van 12 juli 2013 om 11:22 probeert uitleggen dat er geen dwang is, is dat geen evangeliseren.

   Sommigen voelen zich toch aangesproken en voelen dit als evangeliseren, en zitten meteen boven in de boom. Hier heb ik moeite mee: dat men vanuit frustratie reageert en niet van uit het verstand: van uit het denken. En vervolgens op de persoon te speelt, afzeiken en anderen belachelijk maken.

   Ik blijf zeggen:
   “Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, en we kunnen op inhoud gaan discussiëren, geen enkel punt, maar zeik elkaar niet af, maak elkaar niet belachelijk. Respecteer elkaar en tolereer elkaar!”

   @BertG. op 2013 om 09:13.

   Misschien maakte ik in mijn commentaar van 12 juli 2013 om 08:51 een denkfout wat betreft de “bloedgroep O” van Luckybee en jouw commentaar “Hoe zou jij het nou vinden als ik hier ook ga beweren dat iedereen graag een kindje van mij wil hebben en dat dat uiteindelijk de beste keus is om de wereld te redden en anders wordt het nooit wat zonder mijn kindjes bij alle vrouwen.

   Ik weet ook niet wat Luckybee exact bedoeld met zijn theorie “bloedgroep O” en wat daar van waar is. Ik laat de uitspraken van Luckybee zo als het is.

   Verder Luckybee onderbouwd zijn zienswijze met een verhaal uit de bijbel (12 juli 2013 om 11:22)Wat jij doet BertG., je ergert je aan zijn onderbouwing. Vervolgens kom jij met radiobuizen 12AU7, 12AV7, 12AT7 en een 12AX7 aan. Inderdaad nutteloze informatie op deze site: Jij kunt met jouw radiobuizen kunt jouw zienswijze niet onderbouwen. Dat is het verschil! Daarmee is de info van Luckybee wel relevant, maar voor jou BertG. is het te veel en niet interessant.

   Maar gelukkig bepaald de webmaster wat te veel is, net zoals hij al zei: “Maar één ding is zeker: er is maar één kapitein op het schip, en dat ben ik!!”

   I rest my case.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    De webmaster vindt trouwens sowieso dat er veel te veel niet relevante onzin wordt uitgekraamd in de nodige comments!! 😦

    Nogmaals: ON TOPIC blijven, anders worden er rigoureuze maatregelen genomen!

    Webmaster E.J.

    Like

   • luckybee zegt:

    AMEN !

    Like

 35. Tistochwat zegt:

  Beste mensen die hier over bepaalde zaken discussiëren, 😉
  Ik noem mezelf geen Christen (want daarvoor komt heel veel kijken) en behoor tot geen enkele religieuze groepering omdat ik zelf wil bepalen hoe ik wil omgaan met een eventuele God, maar ik vind het buitengewoon interessant om te zien hoe de profetieën in de Bijbel in vervulling aan het gaan zijn.
  Vooral de boeken Daniël en Openbaring verklaren veel over de huidige toestanden in deze wereld. Volgens de Bijbel zou ik ‘geen deel van de wereld’ mogen zijn.
  Dat houdt in dat ik niet zou moeten reageren op deze site en me niet zou moeten bezighouden met de politiek.
  Maar tóch ga ik op 21 september a.s. naar de demonstratie die door Geert Wilders wordt georganiseerd.
  Ik wil nl. ook NU al een aangenam leven zonder Haagse, Brusselse en islamitische onderdrukkers.
  God heeft vast een prachtig plan, maar het duurt misschien nog zo lang voordat we daar de vruchten van zouden kunnen gaan plukken en ik begin nogal een beetje tamelijk heel erg ongeduldig te worden!
  En ik heb geen zin meer om alleen maar te ‘leven’ voor het betalen van belasting en andere kosten die de overheid elke dag opnieuw voor ons bedenkt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s