Duitsland: 43.016 asielaanvragen in het eerste halfjaar van 2013

Screenshot_2

In het eerste halfjaar van 2013 werden bij het “Bundesamt voor Migratie en Vluchtelingen” 43.016 asielaanvragen ingediend. In vergelijking met dezelfde periode in 2012 steeg het aantal asielzoeker met 19.950 personen (86,5%).

Op nummer 1 de Russische Federatie met 9.957 personen, die voor het overgrote deel geen russen, maar islamitische minderheden of de bij de politie zo bijzonder populaire islamitische Tsjetsjenen zijn. Sinds ons eigen Constitutionele Hof opdracht heeft gegeven om in Duitsland meer geld te verstrekken aan asielbedriegers uit allerlei landen, nemen hun aantallen weer krachtig toe. Hoe lang moet dat eigenlijk nog doorgaan? Alleen al uit Afrika krijgen we toch met gemak 80 miljoen arme Afrikanen het land binnen. Wordt er dan bij iedere Duitser een Afrikaan op de rug vastgebonden? Het hele asielsysteem is één grote leugen en brutaliteit, waar je ook kijkt!

BILD: Armoede-immigratie bedreigt “sociale vrede”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/43-016-asylerstantrage-im-ersten-halbjahr-2013/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Overheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland: 43.016 asielaanvragen in het eerste halfjaar van 2013

 1. Cathja zegt:

  Er zou wel eens een moment kunnen komen, als grote groepen immigranten Duitsland blijven overspoelen, dat de toeristen wegblijven! Al sinds mijn kindertijd komt ik met regelmaat in Duitsland, en met plezier, maar wanneer de grote steden onveilig zouden worden (denk bijvoorbeeld aan Londen, waar een groot gedeelte van de stad eigenlijk niet meer toegankelijk is voor ‘heidenen’) zullen ze mij -en waarschijnlijk vele anderen- niet meer aantreffen.
  Het is onvoorstelbaar dat de Duitse overheid geen paal en perk stelt aan de instroom van zóveel buitenlanders! Zwitserland heeft een quotum ingesteld, en dat is een wijs besluit. Ik moet er dan natuurlijk wel bij zeggen dat Zwitserland geen EU-land is (wát een zegen!!). Zij hebben dan ook niets te maken met de druk vanuit Brussel, die wij wel ervaren. Zij varen lekker hun eigen koers! En kijk eens naar de welvaart in het land: niks mis mee!
  “Duitsland schaft zich af”, zo zei iemand nog niet zo lang geleden. Hij heeft gelijk!
  Maar het is hem niet in dank afgenomen!
  Men wil er niets over horen.
  Want Brussel regeert!!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de zegeningen van de EUSSR, de RESOLUTIE van STRAATSBURG, en de vileine BILDERBERGMAFFIA en de NWO. Ze willen de van oorsprong blanke Europeaan helemaal kapot krijgen, en daarvoor gebruiken ze de “cultuur des doods”, de islam. Dat is mijn bescheiden mening.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Duitsland en Engeland zullen binnen no time omgeturnd zijn tot sharia staten. Belgie en Zweden doen ook al hun uiterste best om Allah te gerieven. En daar zitten wij dan tussen in. Rutte en Samson en andere hoge pieten, hebben hun prive jet van onze belastingcenten, al klaar staan voor een vlucht naar Zuid Amerika.

  Like

 4. KCMO zegt:

  Waarom wordt er bij zo’n aanvraag niet naar diploma’s gevraagd of werkervaring, dan is het toch stukken makkelijker om ze meteen in het juiste werkkamp te plaatsen.

  Like

 5. Lucie zegt:

  Gatverdegatver,wat een idiote regeringen hebben we in Europa.
  Je zou ze allemaal met de koppen tegen elkaar slaan.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2365252/Germany-admits-mass-immigration-threatens-social-peace.html

  ‘Romanian gypsy ghettos. Schools filled with children who do not speak our language. A surge in crime. Social benefits abused’: Now GERMANY admits mass immigration threatens ‘social peace’

  Report warns of possible civil disturbance unless immigration is checked
  437,000 Romanians and Bulgarians flooded into Germany in three years
  EU restrictions on movements by Romanians and Bulgarians lifted on January 1, 2014

  Germany faces a wave of crime and disorder because of large-scale immigration from Romania and Bulgaria, according to a leaked government document.

  In what could serve as a warning to Britain, the report describes overcrowded slum conditions, public health threats and disruption on the streets as a result of the influx from the two countries.

  The German statistics office estimates that 437,000 Romanians and Bulgarians have travelled to the country over the past three years alone, with numbers rising to 176,000 last year. 

  Duitsland geeft toe dat de massa-immigratie de ‘sociale rust’ verstoord. De afgelopen drie jaar zijn er 437.000 Roemenen en Bulgaren binnengestroomd. Het afgelopen jaar is die instroom gestegen tot 176.000 in één jaar. Per 1 januari gaan de grenzen open.

  Er vormen zich Roemeense zigeuner-getto’s Steeds meer kinderen die de Duitse taal niet spreken komen naar school . Overbevolkte achterbuurten, De volksgezondheid wordt bedreigd.

  Deze gegevens komen van een uitgelekt rapport van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken.

  Like

 7. Pingback: Britse krant waarschuwt voor Duitse toestanden | E.J. Bron

 8. Jan zegt:

  Winkel plaats bord met tekst in Arabisch, Perzisch, Albanees en Servisch-Kroatisch dat asielshoppers niet meer in de winkel toegelaten worden wegens diefstal van producten. Links volk vliegt in de gordijnen: “Dit is mensenverachtend, zolang niet bewezen is dat ‘onze bewoners’ proletarisch winkelen, pardon, stelen, is collectief straffen ontoelaatbaar.”
  Inmiddels zijn de minister van Binnenlandse Zaken Pistorius (SPD (waarvan anders) en de burgemeesterES Liesel Höltermann (alweer SPD) zich met de qaistie gaan bemoeien en beloofd een eind te maken aan deze discriminatie.
  Het bord is nu weliswaar weg, maar daarvoor in de plaats staat nu bewaking. Wel zo effectief.
  http://www.rp-online.de/panorama/deutschland/supermarkt-erlaesst-hausverbot-fuer-asylbewerber-1.3623945

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s