“Verrijking” in Salzgitter: Koerdenoorlog met vuurwapens

Screenshot_2

Maria Böhmer, integratiegevolmachtigde van de Duitse regering: “Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde zijn een verrijking voor ons allen”

Woensdagmorgen mochten de inwoners van Salzgitter kennismaken met de verrijkende “levensvreugde en hartelijkheid” van twee vijandige Mhallamye-Koerdenclans. De Mhallamye zijn een groepering, die als bijzonder gevaarlijk bekendstaat. Met vuurwapens, messen en honkbalknuppels vochten ze hun geschillen openlijk op straat uit. Het resultaat: zeven zwaargewonden en één levensgevaarlijk gewonde. Uwe Kolmey van de recherche van de deelstaat Niedersachsen spreekt van een “probleem dat zich uitstrekt over het hele gebied”.

De Arabische familieclans zouden de Duitse rechtsstaat niet accepteren en proberen zelf hun problemen op te lossen, bericht de “Hannoverische Allgemeine”. Dit in tegenstelling tot de politiek correcte NDR, die ons informeerde over twee “rivaliserende groepen”, die “grotendeels uit Salzgitter afkomstig zijn”. Het kan best zijn dat dit laatste voor enkele van de geweldplegers van toepassing is – hun “veelzijdige cultuur” echter komt vast en zeker niet uit Salzgitter.

Hieronder het bericht uit de “Hannoverische Allgemeine”:

Het was een regelrecht straatgevecht tussen twee groepen, dat zich woensdagochtend in Salzgitter afspeelde. De mannen gingen elkaar o.a. te lijf met vuurwapens. Er raakten zeven mensen gewond, één man is verkeert nog in levensgevaar. Blijkbaar ging het om Koerdenclans.

Een zwaar geval van bendecriminaliteit houdt de politie en het Openbaar Ministerie in Salzgitter bezig. Daar zijn volgens de politie woensdagmorgen in het stadsdeel Lebenstedt twee groepen op straat met elkaar slaags geraakt, wat bloedig eindigde. Er namen minstens tien mannen aan het straatgevecht deel. Bij de gevechten, waarbij vuurwapens werden ingezet, raakten zeven mannen gewond. Eentje van hen, een 52-jarige man, werd zelfs zo zwaar  gewond, dat er volgens het Openbaar Ministerie in Braunschweig voor zijn leven gevreesd moet worden.

De hoofdofficier van justitie uit Braunschweig, Klaus Ziehe, wilde om onderzoekstechnische redenen geen informatie verschaffen over de vermoedelijke daders: “Ik zeg alleen maar dat het geen hooligans, rechtsextremen of rockerbendes waren.” Uit politiekringen werd intussen bekend, dat leden van de zogenaamde Mhallamye-Koerden de daders zouden zijn – een groep, die door de landelijke recherche als bijzonder gevaarlijk wordt gekwalificeerd. Volgens informatie van hoofdofficier van justitie Ziehe werden er tijdens de gevechten ook slag- en steekwapens gebruikt. De 52-jarige zou een schotwond hebben.

Van de Mhallamye-Koerden wordt gezegd dat ze verwikkeld zijn in de georganiseerde criminaliteit, bijvoorbeeld in de drugshandel. De chef van de recherche van Niedersachsen, Uwe Kolmey, sprak onlangs nog van een “probleem dat zich uitstrekt over het hele gebied” en beklaagde dat het steeds moeilijke zou worden om met succes processen tegen de groepering aanhangig te maken. De Arabische familieclans zouden de Duitse rechtsstaat gewoon niet accepteren en proberen hun conflicten zlef op te lossen.

Bronnen:

http://www.pi-news.net/2013/07/salzgitter-kurdenkrieg-mit-schusswaffen/

http://www.haz.de/Nachrichten/Der-Norden/Uebersicht/Sieben-verletzte-bei-Schiesserei-in-Salzgitter

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Verrijking” in Salzgitter: Koerdenoorlog met vuurwapens

  1. Dorith zegt:

    “De Arabische familieclans” – De Koerden zijn toch geen Arabieren?
    Ik heb een Koerdische elektronische vriend in Iraq die Arabieren met een passie haat.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Dorith 17.09u. Nee- bij mijn weten heeft U gelijk. Koerdistan ligt verspreid over Turkije, Iran en Irak. Dat is niet de Arabische zone, inderdaad.
      Wie het niet voortdurend door een vergrootglas bekijkt, kàn de neiging hebben om alle Oosterse volkeren op één hoop te gooien. Dat komt natuurlijk omdat ze duidelijke overeenkomsten vertonen. Maar de verschillen zijn uiteraard eveneens essentieel.

      Like

    • Luchtpint zegt:

      Koerden zijn eigenlijk Perzen. Koerdisch is een Indo-Europese taal, nauw verwant met standaard modern Perzisch. Beide talen vallen onder de subgroep Iraanse talen. De meeste Perzische volkeren migreerden uit het gebied dat vandaag bekend staat als Tajikistan naar Mesopotamië. De eersten onder die volkeren, de Meden, worden door de Koerden als hun voorouders beschouwd. Later kwamen de Achaemenidische Perzen, die uiteindelijk via de Perzische Sassaniden om, de meerderheid van de Iraniërs uitmaken vandaag. Tajieks is trouwens sterk verwant aan middel-Perzisch, dwz Perzisch dat archaïsche invloeden uit het Perzisch van de Sassaniden heeft behouden. (dus middeleeuws Perzisch). Arabieren zijn een semitisch volk. Semitische talen zijn niet verwant aan Indo-Europese talen. Pas veel later emigreerden de Turkse volkeren uit het gebied West-China (waar nu grosso modo de Oeigoeren leven) in dezelfde richting. Turkse talen vormen een aparte taalgroep. Ongeveer 23% van de mensen met Iraanse nationaliteit zijn Azeri (Azerbaijanen) een volk verwant aan de “standaard” Turken van vandaag.

      Tot zover de geschiedenisles.

      Like

      • Luchtpint zegt:

        Het ethnisch onderscheid tussen Turken, Arabieren en Perzen is vrij relevant om wat te kunnen begrijpen van de geschiedenis van het MO, maar de meeste zelfverklaarde MO experts van de gewone media hebben er totaal geen begrip van, wat vrij typisch is voor journalisten vandaag, ze beweren maar wat alsof ze een schoolkrant schrijven. Dat verbaast mij al lang niet meer. Trouwens, ik ben al vaak op Islam kritische blogs terechtgekomen waar commenters vaak alle volkeren in de regio, met uitzondering van de Joden, verkeerdelijk aanduiden als Arabieren.

        Like

  2. bigljohn zegt:

    Koerden, of personen afkomstig uit de V.A.E, wat maakt het uit. Ze hebben allemaal lak aan de Wet, terwijl de politie zeer welwillend meewerkt of zelfs in zijn broek doet van angst. Die import maakt van onze straten slagvelden gelijk als in Syrie. En dat blijft niet in Duitsland of Frankrijk alleen, Nederland komt ook aan de beurt. Eerst de strijd om de macht tussen verschillende Islamitische stromingen, en is de Sharia een feit, dan komt het autochtone volk aan de beurt voor een rituele slachting. Wat men in Europa ziet, is in feite een reactie van Moslims aangaande de gebeurtenissen in de Arabische wereld ! Ik heb het altijd al gezegd, als het karwei in de Arabische wereld is geklaard dan zijn wij aan de beurt. De Moslims willen schijnbaar niet zolang wachten, zodat ze nu al op straat oorlogen voeren. Het absolute einde van Europa is weer een stap dichter bij gekomen !

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @bigLjohn 17.43. uur. En deze verrijking, met haar prachtige taferelen-kots- vinden ze in het verradersnest in BRUSSEL te weten de EUSSR geheel normaal. Daar zit zo een achterlijke mafdoos MALMSTRÖM-volkscommissaris voor het binnenhalen van nog meer moslimgebroed en aanverwant tuig- die deze volkeren nog meer toegang wenst te verlenen in heel Europa-kots! Vuile gore verraderskliek, jullie eigen bevolking opofferen, voor jullie communistische utopie! En John, tenzij wij NIET AFREKENEN met onze verraderspartijen; vvd,cda,d66,pvda,gl,cu,sp gaat dit dag en dag maar door! Wanneer is onze bevolking het eindelijk zat?

      Like

  3. luckybee zegt:

    Zo kan je zien dat Marxisten geen hersenen hebben.

    Like

    • Tiny zegt:

      Klopt, en die zijn in Niedersachsen op het ogenblik aan de macht en trekken dus aan de touwtjes. Met alle gevolgen van dien. De klos is weer de politie, die zich ertussen mag gooien om de boel uit elkaar te halen. Er zijn al opvallend veel politie mensen die naar een positie in een “rustiger” gebied gesolliciteerd hebben, Weg van die plaatsen waar de diverse grote M.O. clans de dienst uitmaken en hun vetes en andere zaken op de straten , daarbij ook niet schuwen de autochtone bevolking te bewerken. En die Maria B, is een simpele, domme muts die haar positie alleen dankt aan de lange jaren in de partij. Net zo als dat hier gebeurt. Kijk maar eens wat voor “intelligentia” er op dat blauw zit te plakken.

      Like

  4. Willie zegt:

    Dit staat er ons ongetwijfeld te wachten Europe in 2029 (als t al niet veel eerder is )

    Like

  5. oogenhand zegt:

    Reblogged this on oogenhand and commented:
    Koerden die elkaar afslachten… Iedere dode Koerdische man betekent meer vrouwen voor de andere Koerdische mannen…

    Like

  6. R.A.F zegt:

    Mensen met een veelzijdige cultuur ????
    Kan iemand mij uitleggen wat ze daar mee bedoelt !!!
    Bedoelt ze niet gewoon mensen met een andere cultuur ??/

    Like

Plaats een reactie