Angstaanjagend doortrapt

Screenshot_38

(Door: Leon de Winter)

Trayvon Martin was een zeventienjarige zwarte jongen die op een fatale februaridag in 2012 door een latino genaamd George Zimmerman werd doodgeschoten. Door deze zaak wordt Amerika nu al wekenlang beziggehouden.

Links en rechts staan fel tegen over elkaar, ofschoon het incident – voor de families van zowel slachtoffer en dader een tragedie – een statistisch incident is: drieënnegentig procent van alle moorden waarbij zwarten slachtoffer zijn, zijn door zwarte moordenaars gepleegd. De dood van Trayvon Martin is dus niet kenmerkend voor een blanke golf van moorden op zwarten; die golf bestaat niet. De golf van ’black on black‘ geweld bestaat echter wel.

George Zimmerman ziet er uit als een latino en hij omschrijft zichzelf ook als latino. De bizarre rassenregels in Amerika kennen vele nuances en tinten, maar die van ’blanke latino‘ bestond nog niet. Die werd door The New York Times uitgevonden om Zimmerman blanker te maken dan hij was. Zimmerman, de zoon van een Peruaanse moeder, werd in de media een blanke man die uit racistische overwegingen een onschuldige zwarte jongen had doodgeschoten.

Zimmerman heeft wel degelijk de zwarte jongen doodgeschoten, maar de omstandigheden gaven Zimmerman de ’benefit of the doubt’. Trayvon Martin gedroeg zich verdacht in een omheind appartementencomplex, hij droeg een ’hoodie’ (een vest met capuchon), waardoor zijn gezicht niet zichtbaar was, en hij was een agressieve vechtersbaas. Dit zijn details die in de linkse media niet aan bod kwamen.

Blower

De foto’s die van Trayvon Martin circuleerden, toonden een lieve, onschuldige jongen van twaalf. In werkelijkheid was hij een boom van een vent geworden met, in navolging van rappers, vergulde tanden, ogen die verraadden dat hij dagelijks blowde, was hij geschorst van school na de vondst van inbrekersmateriaal en gestolen spullen, en uitte hij zich via Twitter als een crimineel in de dop.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Angstaanjagend doortrapt

 1. KCMO zegt:

  ’t is natuurlijk puur toeval die cartoon van Martien Pennings, maar bekijk die eens goed.
  Je hoeft er niet op te broeden of mediteren, maar rustig laten inzinken.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En natuurlijk zal de hele RODE EN LINKSE KERK, blijven krijsen dat Zimmermann schuldig en een racist is. En natuurlijk ook de hele gutmensch scene, dat spreekt vanzelf. Voor de RODEN en de rest van de LINKSE-en GUTMENSCH kolonie, is de blanke man ALTIJD SCHULD. Kotsmisselijk ben ik van dit grafvolk, en landverraders!

  Like

 3. Helena zegt:

  Alles zal Obama er aan doen om de USA naar de filistijnen te helpen.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Yep, heb het artikel net gelezen op http://www.bloggen.be/roeland/archief.php?ID=2282660 een blog van de vrienden én ook lezenswaardig voor Rechtsen én islamofoben.
  Goed wat mijnheer De Winter schrijft is de bevestiging van iets wat wij al langer vermoeden.
  1 De USA van moslimbroeder HUSSEIN barack verwordt tot een Nationaal Socialistische vorm van een samenraapsel van staten. 2 moslimbroeder HUSSEIN barack is (in mijn ogen voorwaar) één van de SLECHSTE presidenten ooit die die grote trotse natie ooit heeft gehad, ik praat dan nog niet over zijn werleklijke rol ; die van pion van de moslimbroeders om van de USA een Nationaal Socialistisch gedoe te maken om zo gemakkelijker tot een US (of) ARABIA te komen. 3 moslimbroeder HUSSEIN barack die zich mengt in een schietpartij waar de beklaagde werd VRIJGESPROKEN wegens het simpele gegeven dat de media ALLE DETAILS rond deze zelfverdedigingsactie heeft VERDRAAID.
  We weten dat de media STELSELMATIG MANIPULEERD als links, multikul, geitenwollensokken islamofiel in het gedrang komt, dan zijn de KWAKERS die het nieuws aflezen opeens hun gedragscode vergeten (hoewel aangezien NEGENTIG PROCENT of MEER, jawel 90 % of meer voor deze groepen kiest of sympathie heeft moet men al van Mars of verder komen om te weten wat in de media verschijnt NIET WAAR is als het hun belangen schaad.
  We weten evenzo dat er toch nog honderduizenden dagelijks de media volgen (ook bij ons in Vlaanderen) en daadoor krijgt men verkiezingsresultaten die bewijzen dat de kiezer DOM is en in sommige gevallen IDIOOT.
  De laaste kategorie betreft de liefhebbers van poppenkasten uit de middeleeuwen waar rechtoplopende spermacellen zichzelf koning laten heten…ik heet de aanbidders van deze folklore net zo gek als pakweg de helft die opgesloten zit in één of ander psyhiatrisch hospitaal, niet te genezen en hopeloos verloren om ook maar enige vorm van zelfreflextie te uiten laat staan nuchter verstand te (kunnen) bezitten.
  Daarom dus dat er ruttes, balkenendes samsons en bij ons nichten als de rupo die samen met de linkse multikulle geitenwollensokken islamofiele kiezers het pad effenen voor hun vriendjes de islamieten.
  Punt aan de lijn.

  Like

 5. JiepMK zegt:

  Angstaanjagend doortrapt? You kid me not, Leon? Iedereen met een IQ van boven de 90 ziet toch dat die Zimmerman geen blanke is en dat het aanmeten van de slachtofferrol zo ongeveer het enige bestaansrecht van zwarten is? Wereldwijd, om de thesis te onderbouwen.

  Zelfs voormalig linkse ‘intellectuelen’ die nu voor een VVD-krantje schrijven zien de samenhang in het geheel tegenwoordig wel, maar ook dat is niet voor Leon weggelegd, wat een nono zeg.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Net zo als de cowboys van vroeger weten de roden precies hoe ze de kudde kunnen beheersen. alleen ging het de cowboys om de veiligheid, met de roden gaat het om het westen naar de verdommenis te helpen. Arme, met rood besmette, mensen, zo onbeschrijflijk DOM!

  Like

 7. Tiny zegt:

  Dat is nu precies wat Obama is en doet, Hij is inderdaad behoorlijk doortrapt.

  By the way, welke president gaat zich nu bemoeien met een rechtszaakje ergens in zo’n stadje, waar normaal de rest van de VS geen haan naar kraait. Dagelijkse kost. Maar het was weer een kans en die heeft de mister ten volle benut.

  Like

 8. Jan zegt:

  Vriend van Obama is de rassenhater Al Sharpton die voortdurend gebruikt wordt om de haat tegen blanken en Joden te voeden

  Bill O’Reilly: “Sharpton and others are attacking me because I am a threat to them. They have failed. FAILED. to deal with problems in the black community and they make a lot of money promoting racial division… Talking Points believes the day of the race hustler has come to an end. This we and them business gets the country nowhere. There are severe problems in the black community that have to be solved…”

  Sharpton was verantwoordelijk voor de moord op Yankel Rosenbaum (“Kill the Jew”)(1) Intussen heeft deze ‘moraalridder’ zijn vrouw stilletjes gedumpt. Een goed voorbeeld van moslims doet immers volgen, volgens socialisten:
  Rev. Al Sharpton Has A Hot Young Girlfriend–But Wait He Is Still Married!
  Rev. Al Sharpton,58, has been spotted around town with several younger gorgeous women including 35-year-old “personal stylist” Aisha McShaw. The two have been seen at numerous events since last October; but there’s just one problem, sort of, Sharpton is still legally married.
  http://obnoxioustv.wordpress.com/2013/07/19/rev-al-sharpton-has-a-hot-young-girlfriend-but-wait-he-is-still-married/

  1. “Kill the Jew”: Sharpton’s Zimmerman Verdict Hypocrisy
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/kill-the-jew-sharptons-zimmerman-verdict-hypocrisy/

  Like

 9. Jan zegt:

  Hoe Obama en zijn bende de VS verder van binnenuit slopen:

  Grinding America Down

  Like

 10. Jan zegt:

  Michelle Obama (officiële blognaam: Parasiet) even grote racist als Obama. Schreef in haar (waardeloze) proefschrift (verdween in eerste instantie in ) de vuilnisbak dat zij zich vreselijke zorgen maakte dat zwarten zich wel thuis voelen in de blanke cultuur.

  Gaat zij toch fijn in een hutje op de savanne wonen.

  En ook opoe Winfrey zevert eindeloos door. Eerst liegen over het voorval in Zwitserland en nu mekkeren dat ook iemand die niet het woord ‘neger’ gebruikt toch een racist is.
  http://www.mediaite.com/tv/oprah-talks-trayvon-race-on-cnn-people-think-if-they-dont-use-the-n-word-theyre-not-racist/

  Waardeloos mens met waardeloos programma en waardeloze boekbesprekingen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Met dank aan rassenhater Hussein Obama worden blanken in de VS nu vermoord omdat zij blank zijn:

  witnesses told police that the car drove past David, stopped and backed up. One of the suspects (Mario Patterson) got out of the car and walked toward Santucci, fired a shot and ran back to the car, jumping into the driver’s seat and speeding off.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/22/another-senseless-murder-youre-not-hearing-about-and-some-in-the-family-wonder-if-it-could-be-a-trayvon-martin-revenge-murder/

  Een gestoorde prof verkondigt dat Trayvon Martin vermoord werd en dat dit gebeurde wegens de blanke heerschappij, het kapitalisme en kolonialisme
  Dr. Erica R. Meiners, a professor in the Gender and Women’s Studies Department at Northeastern Illinois University
  http://www.campusreform.org/blog/?ID=5012

  Bijzonder dat zulke gekken colleges mogen geven. Ik krijg de indruk dat Amerika geschifter is dan Europa.

  Medewerker van Buitenlandse Zaken (DH “SS”)van de VS roept om om massamoord op blanken te plegen
  Ayo Kimathi, a.k.a. “the Irritated Genie,” advocates for:
  The mass murder of white people. His site says, “warfare is eminent, and in order for Black people to survive the 21st century, we are going to have to kill a lot of whites – more than our christian hearts can possibly count.”
  A conspiracy theory arguing that white people are trying to “homosexualize” black men in order to make them more effeminate and therefore weaker.
  http://www.theatlanticwire.com/national/2013/08/homeland-security-employee-moonlights-race-warrior/68600/

  Like

 12. Jan zegt:

  Dankzij Hussein Obama’s blankenhaat gaat is het vermoorden van blanken door zwarten in de VS dagelijkse praktijk:

  89-jarige invalide oorlogsveteraan doodgeslagen door twee zwarten
  In Spokane, Washington, on Wednesday night, according to local reports, World War II veteran and Battle of Okinawa survivor Delbert Belton was beaten by two African American teenagers described as between the ages of 16 and 19. Belton passed away Thursday morning of head injuries.

  Like

 13. Jan zegt:

  Drie zwarte meisjes slaan blanke vrouw in elkaar omdat zij blank is
  Teens face ethnic intimidation charges after brutally beating woman in North Side
  http://www.wpxi.com/news/news/local/teenage-girls-accused-beating-robbing-woman-north-/nZc8W/

  (met dank aan het uitschot rondom Hussein Obama, de terroristen Black Panthers, Schorem als Jackson enz.

  Like

 14. Jan zegt:

  Criminele zwarte gearresteerd die blanke man hinderde om in ‘zijn’ park t wandelen: ‘Alleen voor zwarten’ (let op de smerige kop)

  Allegedly unprovoked assault of 71-year-old New Haven man leads to multiple charges
  Police arrested a 35-year-old New Haven man on gun charges among others after an allegedly unprovoked attack on a 71-year-old man.
  Jorge DelaPaz was arrested on charges of assault in the third degree of an elderly person, carrying a dangerous weapon, carrying a pistol without a permit, criminal posession of a pistol and interfering with police.
  http://www.nhregister.com/general-news/20130826/allegedly-unprovoked-assault-of-71-year-old-new-haven-man-leads-to-multiple-charges

  Like

 15. Jan zegt:

  Obama gaat de haat tegen blanken opvoeren, brengt bezoek aan de ouders van crimineel Trayvon Martin:

  Intussen worden elders blanken in elkaar geslagen of verkracht:
  17-jarige zwarte verkracht en berooft 93-jarige!!!! blanke!!!! vrouw.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2402971/Rape-victim-93-speaks-17-year-old-boy-charged-assault-elderly-womans-home.html

  Meer zwarte k*t-kinderen die blanke kinderen treiteren:
  white toddler, 3, being ‘racially bullied’ by her black neighbors, aged five
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2403070/Shocking-Facebook-video-white-toddler-3-racially-bullied-year-old-black-neighbors.html#comments

  Zwarten gooien blanke fietser kegel in het gezicht omdat hij blank is: hersenschudding en tanden kwijt. Kut-zwarten identificeren zich met crimineel Martin.
  http://www.kgw.com/news/local/Bicyclists-attacked-in-NE-Portland–221350601.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s