Noorwegen: meer politie nodig om recht en orde te handhaven

Screenshot_9

Een interessant aspect in dit bericht is, dat de tweede generatie migranten, die in Noorwegen is geboren en opgegroeid, crimineler is dan de eerste generatie. Dit druist in tegen de aanname van veel mensen dat de migranten steeds beter zouden integreren des te langer ze in het land wonen. Dezelfde tendens kan men waarnemen in Denemarken.

Nicolai Sennels citeert in “Islam versus Europa” uit een rapport van de Noorse politie, waarin o.a. staat dat de zware criminaliteit oververtegenwoordigd zou zijn. Dit zou vooral het geval zijn bij de jongens van de 2e generatie immigranten, waarvan een klein percentage zeer crimineel is.

Niet-westerse migranten zijn vooral oververtegenwoordigd als het om geweld en seksuele misdaden zou gaan.

Screenshot_10De PST (binnenlandse veiligheidsdienst) stelde al in 2008 vast, dat politiek gemotiveerd geweld, dat door individuen en groepen, die ideologisch extreem islamitisch zouden zijn, wordt gepleegd, de komende jaren een significante uitdaging voor Noorwegen zou vormen.

De toegenomen radicalisering zou de graad van bedreiging binnen het land in onvoorspelbare mate vergroten.

Men zou tot 2020 naar schatting 1000 burgers met een volledige baan nodig hebben bij de politie. Zulke banen betekenen werk, dat niet onder het normale politiewerk valt. Bovendien zou men tot 2020 100 extra officieren van justitie nodig zijn.

De te verwachten demografische ontwikkeling heeft verschillende aspecten:

De leeftijdsgroep van de 15 – 29-jarigen en de immigratiesamenleving zullen in grote mate toenemen. Men streeft naar een verhouding van 2 politieagenten op 1000 inwoners, nu is die verhouding 1,8 op de 1000.

Screenshot_12

Bron:

http://europenews.dk/de/node/70442

Bron oorspronkelijk artikel:

http://islamversuseurope.blogspot.ca/2013/07/to-maintain-law-and-order-in-norway.html

Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Eurabië, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Noorwegen: meer politie nodig om recht en orde te handhaven

  1. Theodoor zegt:

    Geweldig nieuws, hieruit blijkt maar weer dat politici vaak niet eens weten waar ze echt mee bezig zijn, ze staan buiten de werkelijkheid te dromen over de verrijking die de islam met zich meebrengt.
    En gelijk hebben ze, meer banen! Die zijn we echt nodig in deze barre tijden. Dat kan nu nog betaald worden door het gas en de olie, straks is het op, net zo als het Slochterense gasveld, gas weg en geld voor onzinnige dingen uitgegeven. Ze hebben er toch mooi maar mooi, mooi weer mee kunnen spelen, deze selfkickers en de belastingbetaler betaald het gelag.

    Like

  2. Luchtpint zegt:

    Dat doet me denken dat het in België niet anders is. Vandaag heb je nog veel mensen van de eerste generatie uit Marokko die in de mijnen kwamen werken. Die mensen hoor je nooit lawaai verkopen over hoe “schandalig” ze behandeld zouden worden. Die mensen zijn naar hier gekomen uit pure noodzaak en waren bijgevolg ook content dat ze socio-economisch een betere toekomst kregen door hard werk. Wat in hun eigen land niet mogelijk was.

    De generaties na hen kregen de sociale zekerheid gewoon op hun bord voor niks in ruil. Dan krijg je dat. .

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Wel, als Noorwegen langzamerhand nog eens tot dat soort inzichten komt, is dat in meer dan één opzicht een goede zaak, want dan gaan ze Fjordman misschien nog eens beter op waarde schatten.
    Weliswaar is hem die studiebeurs toegekend, maar men wil niet weten met welk begeleidend commentaar! Schandalig natuurlijk; ze zouden juist trots moeten zijn op zo’n briljante jonge filosoof en onderzoeker. Wacht maar eens af: Als we twintig jaar verder zijn -en we hebben deze puinhopen wonder boven wonder overleefd- zal Noorwegen zich nog eens verplicht voelen om hem met terugwerkende kracht haar excuses aan te bieden voor deze houding! (Althans, als de regering dan anders samengesteld zou zijn).

    Like

    • Tiny zegt:

      Zier er op een paar details na, uit als de Texaanse vlag. 🙂

      Verwonder me erover, dat dit artikel in Noorwegen gepubliceerd is. Of is dit een rapport wat ergens opgegraven werd?

      Like

  4. luckybee zegt:

    Schop de Marxisten uit Noorwegen.Dan keert ook daar de rust terug.

    Like

  5. Lucie zegt:

    Ook in Nederland zijn de 2e en 3e generatie moslims zeer crimineel geworden..
    De 1e groep kwam hier en hield zich rustig,maar wat erna kwam heeft zich steeds meer misdragen.
    Dat de ouders hier ook debet aan zijn is logisch,het is toch jou broedsel wat je op de wereld zet,zorg dan ook dat ze een goede opvoeding krijgen,maar die is totaal mislukt,vooral bij de zonen.
    Het zijn natuurlijk gezinnen waar 10 of meer kinderen heel normaal zijn,en ja,dan heb je niet veel tijd als moeder zijnde,het enige wat vader belangrijk vindt is een konijnenhok vol.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Lucie 12.00u. En bovendien wil het er bij mij nog steeds niet in, dat er naar die moeders voor ook maar één meter geluisterd wordt.
      In elk geval niet door de jongens.

      Like

Plaats een reactie