De waanzin is aan de macht, ook in Amerika

Screenshot_4

Barry Rubin

(Door: Martien Pennings)

Dat er in Europa een krankzinnige goedmensen-nep-elite aan de macht is, betoog ik al jaren. Ze hebben alle touwtjes en netwerken in handen. Geen subsidie-niche in de politiek, de media of het onderwijs of ze zitten er in. Een verstikkende deken van leugens en desinformatie wordt over heel Europa gelegd, inzake alle belangrijke kwesties: de islam, Israël, de EU, het klimaat en de economie.

En in Amerika gaat het  dezelfde kant op. Barry Rubin, een scherpe analist van de internationale politiek, beschrijft het aan de hand van het voorbeeld van Obama’s beleid richting Egypte. Maar hij begint met de vaststelling dat de New York Times openlijk en bewust pleit voor een alliantie met radicale islamitische krachten in het Midden-Oosten gericht tegen alle Amerikaanse bondgenoten en vrienden.

Ik weet toevallig iets van de eigenaren van de NYT. Het zijn Joden en ze zijn links en dus overtuigde goedmensen: een soort Harry de Winters van Een Akelig Joods Geluid. Echte narcistisch-hedonistische gekken.  Deze soort is zijn greep op Amerika aan het verstevigen. In een bijzin geeft Rubin aan dat hetzelfde informele cordon sanitaire aan het werk is als in Europa: als je durft te zeggen dat het Obama-NYT-beleid krankzinnig is, dan “wordt u uitgesloten van 95 procent van de banen in de massamedia en in academia”.

Screenshot_5

Ik zal hieronder het stuk van Rubin samenvatten:

De partijen in de Israël-Palestijnse besprekingen zijn het nog niet eens over de punten die besproken gaan worden, zegt Rubin,  maar John Kerry voorspelt toch maar vast succes binnen negen maanden.

En dan schrijft de NYT in een redactioneel en leidend hoofdartikel dat de militaire heersers van Egypte een slechte situatie nog veel erger aan het maken zijn. Dit is kenmerkend voor de quasi-elite die nu in Amerika aan de macht is: ze weten beter wat goed is voor Egypte en Israël dan de mensen die er wonen. De “afslachting” van pro-Morsi-betogers” dus van Moslimbroeders, schrijft de NYT, zal “de nationale verzoening en een terugkeer naar de democratie veel moeilijker maken”.

Het punt is echter, meent Rubin, dat Egypte in het Midden-Oosten ligt en dat er dus geen sprake kan zijn van zoiets als “democratie” en “verzoening” en “een vreedzame oplossing “ zoals de NYT belerend schrijft richting Egyptische militairen. Zo werkt het in Egypte niet. Het is afslachten of afgeslacht worden. Als de Moslimbroederschap aan de macht zou zijn, zouden ze precies hetzelfde doen. De moslimbroederschap is intussen bezig met een massieve des-informatiecampagne, die herinnert aan de technieken van de Sovjet Unie in de Koude Oorlog.

Rubin linkt naar een recente speech van Al Qaradawi, de man die als laatste daad voor hij sterft nog graag Joden zou mitrailleren en een favoriet van Hassnae Bouazza, Peter Breedveld en Ahmed Marcouch. Ik zag in die recente speech waarnaar Rubin verwijst overigens een uitgebluste Al-Qaradawi, die niet meer echt gelooft in zijn oproepen tot haat en geweld.

Rubin haalt een aantal keren de Egyptische krant Al-Ahram aan, die uitlegt dat het Witte Huis en de Amerikaanse elite geen bal snappen van wat er in Egypte speelt.

De NYT heeft het over “jaren van inconsistente Amerikaanse politiek” jegens Egypte, waarop Rubin in een korte geschiedenisles uitlegt dat dit in die vroegere jaren niet lag aan Amerika, maar aan de onvoorspelbare nukken van de Egyptische werkelijkheid.

Ik weet niet meer bij wie, maar laatst las ik dat de linkse mens altijd vol is van “intentionaliteit”: ze zijn altijd bezig met goede bedoelingen en hoe het zou moeten wezen zonder erg veel naar de werkelijkheid te kijken of er veel vanaf te weten. Tsja, dan is het fijn in je eigen hoofd tot de werkelijkheid zich onontkoombaar opdringt. Zo zeggen ze dat Obama ook vol zit met goede bedoelingen. Maar Rubin meent dat het bij Obama anders zit. Hij is, volgens Rubin, echt wel bezig om in het hele Midden-Oosten de Moslimbroederschap en de sharia zoveel mogelijk aan de macht te helpen. En inderdaad, zoals Pamela Geller al eens vroeg: als Obama een echte moslimbroeder zou zijn – wat hij volgens mij gewoon is – wat zou hij dan in de jaren dat hij nu president is anders hebben gedaan. Het antwoord luidt: niets.

Rubin geeft nog meer detailkritiek op het domme, foute en paternalistische geouwehoer van de NYT-redacteuren. Maar één puntje wil ik er nog uitlichten. Als de NYT meent dat Obama veel strenger moet zijn tegen Egyptische generaals en de “democratie” van de Morsi-aanhangers moet bevorderen, dan betekent dat een versterking van Hamas in Gaza en nóg veel minder kans op enig resultaat van die “vredesbesprekingen” tussen “de Palestijnse Autoriteit” van Abbas en Israël.
________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Censuur, Communisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op De waanzin is aan de macht, ook in Amerika

  1. luckybee zegt:

    Mijn TV is kapot . Ik krijg zaterdag, dus morgen, een nieuwe.het wordt voor mij nieuw gemonteert en zo. Maar tot zover kan ik niets beslissen want ik ben, goed of kwaad, van de wereld afgesloten.

    Like

  2. beny zegt:

    “Het is afslachten of afgeslacht worden”,ik denk dat dit in de toekomst ook op europa van topassing zal zijn,spijtig genoeg.

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    Het is ongelooflijk, hoe de RODE LINKSE KANKERBACIL zelfs is doorgedrongen tot in de Verenigde Staten. En het is triest te moeten constateren, dat er dus “linkse Joden”, zijn die bewust meehelpen, ISRAEL te vernietigen, en de ISLAM overal toegang te verlenen. Van minder zou ik al depressief worden. En het gaat maar door, dag en nacht, deze kwaadwillenden willen “koste wat het kost”, ons overleveren aan onze grootste vijand de ISLAM. In NEDERLAND kennen we de verraders al, nu leren we ze ook kennen in Amerika.

    Like

  4. Jan zegt:

    De Verlosser, aka Chicago Jesus

    Like

  5. Jan zegt:

    Is dit kwaadwilligheid, krankzinnigheid of gemeend, wat in feite betekent dat zij gek is

    Ashton over de ‘Palestijnen’ en Joden: “Both Israel and the Palestinians have a reliable friend and ally in the European Union.” en [I] firmly believe that a final end to this conflict is within reach.”
    http://www.jpost.com/International/Ashton-Revived-talks-opens-new-doors-for-EU-contribution-to-peace-security-321640

    Like

  6. HenkV zegt:

    Hier is de kern van de waanzin, als we het hebben over aandrijfkracht van het westerse democratische, politiek correcte, gezwatel , dat helemaal geen werkelijkheid meer nodig heeft om aan ideologische luchtfietserij te doen:. Het ”ideaal” is een doel in zichzelf geworden en inderdaad: zo begint elke waanzin.

    ”Obama zit – volgens velen ook vol met goede bedoelingen. Maar Rubin meent dat het bij Obama anders zit. Hij is, volgens Rubin, echt wel bezig om in het hele Midden-Oosten de Moslimbroederschap en de sharia zoveel mogelijk aan de macht te helpen. En inderdaad, zoals Pamela Geller al eens vroeg: als Obama een echte moslimbroeder zou zijn – wat hij volgens mij gewoon is – wat zou hij dan in de jaren dat hij nu president is anders hebben gedaan. Het antwoord luidt: niets.”

    Het enige waar de wereldverbeteraars het oog op hebben is de islam,en de onaantastbare belangen van de islam . De waarheid kan niet ontnuchterend genoeg worden onderkend.
    Niets anders telt buiten de belangen van de islam.De joden niet, Israël niet, de vervolgde christenen in de islamitische wereld niet, de steeds meer ontheemd wordende autochtone bevolkingen van Europa niet. Zij zijn niet belangrijk!!!

    Er is maar één stroming die absolute voorrang heeft: DE ISLAM.
    En voor het eerst werkt het Witte huis volop mee aan dit ”idealistische project”, als dirigent.

    Totdat de bom overal gaat barsten.

    Like

  7. Jan zegt:

    Financieel toezichthouder van Rahm Emanuel, tevens lid van de Moslimbroederschap in Chicago voor gerecht wegens witwassen van geld. Naar nu blijkt wist Rahm Emanuel (absolute nul) hiervan af.
    Mayor Rahm Emanuel’s administration on Monday produced a letter showing it knew about questions surrounding Amer Ahmad and a controversial government contract in Ohio before the mayor hired him as Chicago’s comptroller in April 2011.
    http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/muslim-brotherhood-chicago-comptroller-hired-by-rahm-emanuel-charged-with-money-laundering/

    Like

  8. Jan zegt:

    Het ‘onderwijs’ in Amerika, voorbeeld Philadelphia, propaganda van SJW om rassenhaat tegen blanken aan te wakkeren

    Like

Plaats een reactie