Palestijnse minister bedreigt Volkswagen – vanwege nepreclame

Palestijnse kranten berichten dat de minister van Buitenlandse Zaken van de Palestijnse Autoriteit Riyad al-Malki Volkswagen wil aanklagen. “We hebben onze ambassade in Duitsland gevraagd om de kwestie aan te kaarten bij het bedrijf. Wij vragen om het intrekken van de commercial en om het aanbieden van excuses voor dit wangedrag. Ik heb de commercial nog niet gezien, maar als die ophitsend materiaal bevat, zullen we alle mogelijke juridische stappen ondernemen tegen het bedrijf.”

Dat is heel opmerkelijk, want:

1. In de bewuste commercial wordt nergens gesproken over Palestijnen. Het gaat wel over een zelfmoordterrorist. Bedoelt de Palestijnse minister echt dat de Palestijnse regering het imago van zelfmoordterroristen dient te verdedigen?
2. De Palestijnse minister verklaart zelf dat hij actie onderneemt op een gerucht, zonder na te gaan of het wel waar is. Had hij dat gedaan, had hij geweten dat de commercial niet van Volkswagen is, maar van een nog onbekende maker. Die wilde blijkbaar een humoristische video maken en gebruikte daarbij een auto van Volkswagen, maar dat heeft er dus niets mee te maken.

Sterker nog, Volkswagen is zelf op zoek naar de maker, om die zelf aan te klagen voor het onrechtmatige gebruik van de naam en het logo van Volkswagen!

Dit laat weer eens zien hoe de Palestijnse fantasie op hol kan slaan, zonder dat feiten er toe doen. Ze zijn er blijkbaar aan gewend geraakt dat de wereld alle leugens klakkeloos napraat.

Door:

Likoed Nederland

LIKOED

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina". Bookmark de permalink .

12 reacties op Palestijnse minister bedreigt Volkswagen – vanwege nepreclame

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik vind hem geinig en een ijzersterkte reclame voor de superieure carrosserie bouw van Volkswagen. Volkswagen moet de maker maar snel in dienst nemen. Kan wat beloven in de toekomst voor de commercials voor deze fabrikant. Volkswagen moet overigens niet kinderachtig doen want veel automobielen zijn al herkenbaar aan het model. Bovendien is het logo van Volkswagen zo algemeen ingeburgerd dat het al niet meer opvalt. Wat Riyad al-Malki betreft zegt dit alleen maar dat hun handelsmerk (het wereldwijde terrorisme) inmiddels volledig is vergroeit met Palestina, Palestijnen en P.A.. Nederland heeft daar overigens een mooi spreekwoord voor. Wie de schoen past die trekt hem aan.

  Like

 2. Ach, niet alleen drugs maar gebrek aan hersencellen veroorzaakt schijnbaar ook hallucinaties..

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Zo de FILISTIJNEN en BOOSLIMS zijn weer eens boos. Dat volk is 24/7 ofwel erg boos op ons-infidels- ofwel boos omdat Israel nog steeds bestaat, ofwel boos dat het WERELDKALIFAAT er nog niet is. Deze filistijnen en moslims doen ons en zichzelf een groot plezier, door zich NU allemaal zelf op te hangen. Zij niet meer boos, en de wereld is weer a better place to be.

  Like

 4. nn zegt:

  De zwart-wit geblokte sjaal di de man draagt, is een Palestijnse sjaal, dus er is wel sprake van een Palestijn. Ik vind het overigens een hele goede reclame. Volkswagen moet er blij mee zijn!,

  Like

  • tjonge zegt:

   dus omdat iemand een zwart wit geblokte sjaal draagt is het een palestijn ?
   vreemde aanname…

   wel een heel leuk filmpje trouwens.

   Like

  • multidifficulti zegt:

   Een zwartwit uitgevoerde keffiyeh(theedoek) is inderdaad des Palestijns hoewel een roodwitte keffiyeh ook des Palestijns is. De zwartwitte zijn meer des Yasser Arafat, de roodwitte zijn meer des Jordanië. In Jordanië, voor het merendeel Palestijnen zijn ze bepaald niet positief over de zwartwitten daar Yasser Arafat in het verleden een staatsgreep probeerde aldaar. Dat Riyad al-Malki denkt dat zijn Palestijnen nu slechte PR krijgt is op zich verbazingwekkend, een terrorist die klaagt dat hij neergezet wordt als een terrorist.
   Een groengele keffiyeh zou meer duiden op Hezbollah of een wannabier uit Den Haag.

   Like

   • tjonge zegt:

    heb hier in nl ook mensen met zo een “theedoek” zien lopen, ik wist dat die 100% nederlander waren.
    wat ik dus bedoel; zo een gedragen “theedoek” bepaald iemands afkomst niet, alleen maar dat hij/zij hem draagt.
    oftewel…iedereen kan zo een ding dragen.

    Like

 5. felix zegt:

  Heb `m dus akl gedeeld via Facebook.

  Like

 6. felix zegt:

  De K zit erg dicht bij de L op mijn toetsenbord dus vandaar…

  Like

 7. Azrael zegt:

  Dit filmpje ging een paar jaar geleden ook al over het net.

  Like

 8. Seculiere zegt:

  hahaha

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dat is de islam maak mensen olie dom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s