VIDEO: Dr. Paul Kangor over zijn nieuwe boek “Dupes”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Paardestaart)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Dr. Paul Kangor over zijn nieuwe boek “Dupes”

 1. Jan zegt:

  Geweldig boek. Ik las het in een keer uit. Woodrow Wilson: ‘UtterSimpleton’, Roosevelt die uitverkoop hield van Oost-Europa terwijl hij zei er voor te hebben gevochten, Bernadette Dohrn, terroriste die nu ‘gewoon’ colleges geeft aan de universiteit, verrader John Kerry met Hanoi Jane (Fonda), moordenaar Ted Kennedy (Mary Jo Kopechne) en natuurlijk Jimmy Carter, nu beroeps-antisemiet.

  Like

 2. Jan zegt:

  Past goed bij de bespreking van het boek:
  De radicaal racistische achtergrond van Michelle Obama
  http://reclaimourrepublic.wordpress.com/2013/08/20/the-radical-racist-background-of-michelle-obama/

  Michelle Obama heeft de bijnaam ‘Mooch’ ofwel parasiet. Presteerde nooit wat, zag en ziet net als Ophra Winfrey overal racisten en kan niets anders dan ouwehoeren over ‘gezond’ voedsel en push ups.

  Like

 3. Paardestaart zegt:

  En Obama die als een sock puppet gegroomed en naar voren geschoven is?? Hoe is het mogelijk dat journalisten daar geen enkele aandacht aan besteden – is toch ongelofelijk verhaal?!

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Goed, we weten nu dat Obama een moslim is. Dat Obama een communist is. Dat Obama een schriftvervalser is of minstens opdracht heeft gegeven tot schriftvervalsing. We weten ook dat hij alle Amerikaanse veiligheidsdiensten liet infiltreren door islamitische minstens islamofiele agenten die het terrorisme gunstig gezind zijn, en dat hij (minstens mede-) verantwoordelijk is voor de moord op zijn eigen ambassadeur in Libië.
  We weten ook dat de graad van fascistische staatsinmenging en controle op de privacy van zijn opponenten liet opdrijven tot op een niveau dat vergelijkbaar is met dat wat bestaat in Pyongyang.

  Bedankt voor het leesadvies. Weer een tipje van de sluier opgelicht. Ben nu bezig met enkele werken van Peter Siebelt. Den Haag is niet bepaald mijn cup of tea maar is sta perplex hoe de in onze (Vlaamse) ogen de zo nuchtere Nederlanders zich laten misleiden, oplichten en bedonderen door een pseudo-elite van misdadigers. Want dat is Obama in feite in vergelijking met al zijn voorgangers: een misdadiger. Niet meer of niet minder. Net zoals vele Europese oligarchen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Nederland had ook zijn dupes waarvan de meest bekende Harrie Mulisch was. Bewonderaar van het communisme en in het bijzonder van Fidel Castro. Ook toen lang en breed de misdaden zoals o.a het interneren van homoseksuelen door het regime Castro bekendheid had, bleef Mulisch zijn bewondering voor de persoon Fidel Castro toch trouw.

  http://petrusnelissen.blogspot.nl/2012/06/harry-mulisch-tussen-eichmann-en-fidel.html

  Like

 6. Jan zegt:

  AGENDA GRINDING AMERICA DOWN

  Like

 7. luckybee zegt:

  Was Mullisch niet links, dan heeft hij niets kunnen winnen.Je kan alleen iets winnen als je Marxist ben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s