Wie durft nog te beweren dat Nederland niet geïslamiseerd is?

Screenshot_1

(Door: Henk Lomax)

Vanaf het begin van de 21e eeuw versnelt de dhimmificering van Nederland zich met een sneltreinvaart. Na 11 september 2001 wordt het officiële regeringsstandpunt dat er geen relatie bestaat tussen (moslim!)terrorisme en de islam. Het wordt beleid bij de mainstream media om systematisch nieuwsfeiten te negeren die een negatieve indruk over de islam zouden kunnen wekken. In toenemende mate worden islamcritici bestempeld tot islamofoben, xenofoben of racist. Op velerlei gebied worden kwaliteitstandaarden en toelatingseisen naar beneden bijgesteld ter bevordering van integratie en arbeidsparticipatie van moslims.Tegen haatpredikende imams wordt zelden opgetreden.

2001: In de Tweede Kamer worden serieuze voorstellen bediscussieerd over een verbod op flessen wijn in kerstpakketten.

2002: Een kwart van de basisscholen in de Randstad verschuift de viering van Sinterklaas, omdat dit samenvalt met een islamitische feestdag, of schaft deze geheel af.

Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 benoemt met name de PvdA onevenredig veel gemeenteraadsleden en wethouders met een islamitische achtergrond, waarvan er vele op grond van hun verleden, dan wel daden of sympathieën in het heden, in opspraak komen. In vrijwel alle gevallen neemt de partijleiding de betrokkenen in bescherming.

2006: Koningin Beatrix woont in Den Haag het 50-jarige bestaan van een moskee bij en spreekt tevoren af om geen handen te zullen schudden.

Wat minister Donner (Justitie) betreft, mag in Nederland de islamitische wetgeving (sharia) worden ingevoerd.

De Brabantse commissaris van de koningin Hanja Maij-Weggen verbiedt het afbeelden van een zwijn in het logo voor de viering van 900 jaar hertogdom Brabant.

De homo- en vrouwenhatende moslimfundamentalist Faizel Enait uit Rotterdam wint de hoofdprijs van een essaywedstrijd van de Wiardi Beckman Stichting (WBS), het wetenschappelijke bureau van de Partij van de Arbeid.

Blijkens het factbook islam nl vindt in 2006 62% van de autochtone volwassenen dat de leefwijze van moslims niet samengaat met de West-Europese normen. Dit gegeven is en wordt door de opeenvolgende kabinetten volslagen genegeerd.

2007: Eisen gesteld aan een pasfoto voor officiële documenten worden aangepast. Voor moslims wordt een uitzondering gemaakt.

Meerdere islamitische scholen en moskeeën komen in opspraak wegens fraude en misstanden:
– As-Soennah moskee in Amsterdam
– El Amien I en El Amien II in Amsterdam
– Salah Eddin El Ayyoubi in Helmond
– Overkoepelende stichting van de Amsterdamse Islamitische basisscholen (SIBA)
– As-Siddieq en het ICA Islamitisch College Amsterdam
– Ibn Ghaldoun in Rotterdam

Er worden nauwelijks maatregelen getroffen.

Screenshot_2

Stadsdeelbestuur De Baarsjes Amsterdam verleent een bouwvergunning voor de megalomane Westermoskee aan de omstreden Milli Görüs beweging en schenkt hen 2 miljoen euro.

Binnen één week verklaart ex-hoofdcommissaris Joop van Riessen op tv dat Wilders-stemmers eigenlijk het land moeten worden uitgezet, ontneemt Pauline Meurs ons via de WRR onze Nederlandse identiteit en verklaart Tjibbe Joustra (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding) in het AD dat de toon van het debat inzake de islamisering van Nederland hem niet aanstaat.

Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam wil kerstfeest personeel afschaffen.

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen neemt afstand van vroegere pogingen om de ontwikkeling van de islam in een liberale richting te stimuleren en vindt dat straatcoaches (gemeenteambtenaren) een vrouw geen hand hoeven geven als hun geloof dit niet toestaat.

Bisschop Muskens zegt “Allah = God” en pleit er voor om de Tweede Pinksterdag af te schaffen als vrije feestdag en die dan terug te geven aan de moslims voor het Suikerfeest of Offerfeest.

Bouwvakkers in Almere wordt gesommeerd lange broeken aan te trekken omdat moslims zich aan hun zomerse kleding ergeren. Decente naaktschilderijen worden om dezelfde reden uit het gemeentehuis in Huizen verwijderd.

Fortis neemt het spaarvarken uit de roulatie om moslims niet tegen het hoofd te stoten.

Polygame huwelijken die in de veelal islamitische landen van herkomst zijn toegestaan, worden in Amsterdam -in strijd met de wet- gewoon geregistreerd in de Gemeentelijke Basisadministratie.

750.000 autochtone Nederlanders houden ook ramadan.

Screenshot_3

Staatssecretaris Tineke Huizinga (ChristenUnie, Verkeer en Waterstaat- waar bemoeit ze zich mee!?), wil dat het Suikerfeest een nationale feestdag wordt.

Een proces tegen een roofovervaller wordt uitgesteld vanwege de ramadandeelname van de verdachte.

Moslimadvocaat hoeft niet op te staan voor rechter.

Een aantal ziekenhuizen houdt buiten de reguliere polikliniektijden vrouwelijke artsen oproepbaar voor het geval moslims dit eisen.

Openbare scholen sluiten deuren tijdens Suikerfeest.

Politiekorps Hollands-Midden staat moslims toe hun ambtseed af te leggen aan Allah.

2009: De gemeente Utrecht gaat twee informatieloketten openen in moskee Omar Al Farouk bij station Overvecht. Het ene loket is speciaal bedoeld voor mannen, de ander voor vrouwen.

In maart worden in Theater Zuidplein Rotterdam voor een optreden van Salaheddine, 50 stoelen gereserveerd speciaal voor moslimvrouwen, die niet naast mannen willen zitten. Dit onder het mom van een ‘experimenteel marketinginstrument’. Daarmee handelt het theater in strijd met het verbod op het maken van direct onderscheid bij het aanbieden van een dienst en het uitvoeren van een overeenkomst zoals dat te vinden is in artikel 7, lid 1 van de Algemene Wet Gelijke Behandeling.

Screenshot_6

De door een paar moslima’s opgerichte Poldermoslima Hoofddoekbrigade organiseert een conferentie in de Al Kabir moskee in Amsterdam. Daarbij aanwezig zijn onder anderen voorzitter van vakbond FNV Agnes Jongerius en voorzitter Doekle Terpstra van de HBO-raad. De eerste Hoofddoekprijs wordt uitgereikt aan een bedrijf dat zich heeft ingezet voor de maatschappelijke acceptatie van de hoofddoek op de werkvloer.
Het ministerie van Defensie wil de omstreden radicale moslim Ali Eddaoudi aanstellen als geestelijk verzorger van Nederlandse soldaten.

De Gemeente Haarlem financiert 5.000 oranje hoofddoeken voor Koninginnedag.

Om moslims geen aanstoot te geven, wordt reeds na twee weken besloten om in de nieuwsvoorziening niet meer te spreken van varkensgriep, maar van Mexicaanse griep.

Het gerechtshof in Amsterdam gaat definitief over tot vervolging van Wilders vanwege het aanzetten tot haat en discriminatie. Er zal een politiek proces worden gevoerd tegen een democratisch gekozen Nederlandse politicus die als enige het lef toont om al de hierboven vermelde hypocriete dhimmitude aan de kaak te stellen. Wilders vormt een te grote electorale bedreiging voor de gevestigde politiek en moet worden uitgeschakeld. Door middel van een veroordeling wil men hem op voorhand een mogelijke aanspraak op het premierschap ontnemen.

In een publiciteitscampagne van de provincie Overijssel wordt door middel van een reclameposter aandacht gevraagd voor de kwaliteiten van het Overijsselse landschap. Op de poster staat prominent een moslima met hoofddoek afgebeeld.

Screenshot_5

De gemeente Apeldoorn wil een stemlokaal inrichten in de As Soena Moskee.

Gedetineerden in tal van Nederlandse gevangenissen krijgen alleen nog islamitisch eten. Dat komt doordat Justitie voordelige contracten heeft afgesloten met leveranciers die alleen halal voedsel leveren. Varkensvlees staat nu dus helemaal niet meer op het menu in veel Nederlandse gevangenissen.

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen (PvdA) vindt het prima dat de politie medewerkers gaat werven in moskeeën. Zo zorgt het korps voor een ‘divers team’, een wens van het kabinet.

De Rotterdamse GGD verleent Mekka-gangers korting op vaccinatie.

Een democratisch gekozen parlementslid wordt vervolgd voor het beledigen van de islam.

Men wil het christelijke kruis op de Sinterklaasmijter verbieden omdat dit voor moslims kwetsend zou kunnen zijn. Amsterdam bant daadwerkelijk kruis van mijter Sinterklaas.

Christelijke school serveert halal kerstmaaltijd.

School verwijdert kerstboom om moslims niet te kwetsen.

Geweldpleging door moslims -Gouda, Culemborg- en ernstige bedreiging van ziekenhuispersoneel -Bergen op Zoom- blijft onbestraft. Politie kijkt slechts toe.

2010: De gemeente Tilburg verstrekt voor bijna 150.000 euro subsidie aan moslimvrouwen voor saunabezoek, Eftelingbezoek en reisjes naar Brussel.

Uitspraak van prof. Dr. Mr. Maurits Berger (Universiteit van Leiden): “De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk”.

De website van het ministerie van Buitenlandse Zaken vermeldt dat er een subsidie van 1 miljoen dollar is toegekend aan de organisatie American Society for Muslim Advancement. Die organisatie is, in samenwerking met de islamitische organisatie Cordoba Initiative, verantwoordelijk voor het honderd miljoen dollar kostende islamitische centrum inclusief moskee, dat bij Ground Zero gerealiseerd moet worden.

2011: Amsterdam bedekt zwembadramen als moslima’s baantjes trekken.

2012: Attractiepark Walibi Holland introduceert islamitsche gebedsruimte

enzovoort…..

Screenshot_7

Bron:

http://eunmask.wordpress.com/2013/08/22/wie-durft-nog-te-beweren-dat-nederland-niet-is-geislamiseerd/

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/de-dhimmificering-van-nederland

Auteur: Henk Lomax

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

41 reacties op Wie durft nog te beweren dat Nederland niet geïslamiseerd is?

 1. Cathja zegt:

  WALGING….!!!

  Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken.

  Dit is mijn Nederland niet meer!

  Like

 2. Wie moeten we de schuld geven dat dit gebeurd. Het is fout om de moslim individueel de schuld hieraan te geven. Het is de politiek, gemeentelijke ambtenaren die de ware schuldigen zijn dat dit gegeven is gegroeid. Veel van de beslissingen die voorhand zijn genomen door ambtenaren, zijn niet op verzoek van de moslims uitgevoerd, maar door het denken van absurde ambtenaren die denken hiermee de moslims een plezier te doen. Daarom is het ook belangrijk deze mensen met naam en daad aan te schrijven en te protesteren.

  Like

 3. felix zegt:

  De Fuhrer Joop van Riessen..

  Like

 4. Weg ermee . zegt:

  Extremist of geen extremistische moslim , al jaren gehad met hun en hun achterlijke cultuur !
  Laatste 10 tot 20 jaar voor enorme maatschappelijke onrust gezorgd !
  Ben hierin dan ook resoluut : Zij horen niet hier én Wij niet daar !

  Ja weet het , schuld hiervan grotendeels op bordje van vele krankzinnige islam/moslim knuffelaars die – helaas- ons landje rijk is gelegd kan worden . Maar dan nog …

  Like

 5. Republikein zegt:

  De politiek is er voor de burger, de burger niet voor de politiek Mij werd nog nooit iets gevraagd, is dat democratie? Het zijn allen bekrompen geesten die denken goed bezig te zijn. Ja, het is goed betaald, opgehoest door de burger.Minkukels zijn het, weg ermee, op naar nieuwe verkiezingen.

  Like

 6. ya’akov (@metzada3833) Het constant moslim-pamperen door onze islamofiele “bestuurders” is zeker de oorzaak van de islamisering in dit land. Echter hierdoor wordt het superioriteitsgevoel bij de moslims alleen maar versterkt en gaan zij steeds een stap verder met hun eisen!
  Niet genoemd in dit artikel o.a. is: het verbieden van het dragen van kettinkjes met een kruisje bij de bestuurders van het openbaar vervoer om moslims niet te beledigen. Het niet aanpakken van de veelvuldige criminaliteit van moslims door onze justitie (taakstrafjes) geeft hen een vrijbrief, waardoor ze zich onschendbaar voelen!

  Like

  • Realpredictor hier heb je absoluut gelijk in je geeft ze een pink en ze nemen je hele hand. Maar ook hierin ligt de schuld bij de regering. Die stelt geen grens. Het enigste wat ze doen is, een complete afkeer van alles wat maar enigszins met islam of Marokkanen te maken heeft. Deze reactie is dan ook geheel terecht, maar het zal op den duur hetgeen veroorzaken wat Enoch Powel heeft voorspeld..

   Like

 7. luckybee zegt:

  Onze enige troost is, dat in Sura 9 vers 123 zegt dat als de Jihad uitgeroepen wordt , is de plicht van een moslims om eerst de naast staande Kafirs uit te roeien, zo dat wij in de tussen tijd, tijd hebben om ons te organiceren hoe wij, de Jihadi’s naar de duivel kunnen sturen.Met de hulp van God gaat het ons ook nog lukken.

  Like

 8. Henk daar blijft het niet bij. Volgend jaar nog eens zoiets.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Vooral mogelijk gemaakt door de volgende verrader/politieke partijen± vvd,d66,cda,pvda,gl,cu,pvdd.
  En zolang er nog volop op deze NSB partijen wordt gestemd, verandert er geen barst. Net als Cathja, zeg ik, dit is mijn land niet meer. Bedankt hufterige verraderkliek in Den Haag!

  Like

 10. Q zegt:

  Breitvikje, iemand ?

  Like

 11. Join the Facebook Group : CONFEDERATION of NO ! NO to changing our Population and our Civilization !

  Like

 12. Lucie zegt:

  Der Führer Joop van Riessen.
  Wat een walgelijke kwal,leeft dat monster eigenlijk nog?
  Die zou je toch met alle liefde boven Libanon of Syrié uit het vliegtuig donderen.
  Kan hij eens meemaken hoe het daar bij die baardapen toegaat.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, omdat ik vind dat iedereen het MOET weten, het volgende:
  waarom wordt dat Antiliaanse stuk VUIL vrijgelaten, zgn in afwachting van hoger beroep?
  Hoe GESCHIFT moet je als justitie zijn om een dergelijk waanzinnig besluit te nemen.???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21836000/__Zware_jongen_uit_de_cel__.html

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  En hier is “veegdeboelmaarschoon”-J.v.Riessen nog een keer.
  Waarom ze deze retro-fascist destijds niet vervolgd hebben wegens overduidelijk haatzaaien
  en oproepen tot MOORD, is me tot op de huidige dag een groot raadsel.
  Maar weten doe ik het eigenlijk wel. Binnen justitie Nederland BV heerst al jaren een zgn “elkaardehandbovenhethoofdhoudendoofpotjegereedhouden”-cultuur. Waarvan acte.
  http://tinyurl.com/l3ysjfh

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl:20.20. uur. Deze J.Riessen, is een gore klootzak, en wordt door de RODEN en ander LINKS GESPUIS, beschermd. En daar bedoel ik ook de verraders van gutmensch politici mee. Je mag iemand doodwensen, als het maar uit de LINKSE-of politiek correcte hoek komt. Zover is het hier gekomen, in deze banananmonarchie van Willem de Overbodige. Dat geteisem Gerrit, houdt elkaar de hand boven het hoofd!

   Like

   • Jade zegt:

    Beste Tom, WA keek dan ook niet bepaald blij
    op de dag dat hij de teringzooi van z`n moeder
    moest overnemen…

    Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer over de islamisering van Nederland:
  http://tinyurl.com/m28vpsk
  http://tinyurl.com/kzs8zrh
  http://tinyurl.com/kbwzsrw
  Ziezo, jullie kunnen weer even vooruit.

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  In een griepvaccinatie zijn grofweg drie categorieën ingrediënten te vinden: de virussen en gecultiveerde bacteriën; geaborteerde menselijke foetuscellen, varkensbloed, nierweefsel van apen, koepokken pus, kalf serum (hierin groeien de bacteriën en virussen);

  Toch zijn niet alle moslims in Nederland constant verkouden of grieperig.

  .Gezien de samenstelling van de pandemievaccins zullen moslims en joden vaccinatie weigeren. De enorme lijst van ingrediënten bestaat namelijk o.a. uit dierlijke weefsels en varkensbloed.
  Hetzelfde geldt voor de coronavirussen in Saudi Arabie (SARS) waarbij d ehelft van d epatueneten sterft. Zou dat hier mee te maken hebben.

  Geloof gaat boven leven?

  Like

 17. Helena zegt:

  Ook in Amerika schrijdt de islamisering in gestaag tempo voort.
  Die kerel in de video wil ik lynchen.
  Ondanks 70% tegenstemmers is in Oklahoma door een rechter besloten dat sharia in de rechtspraak gebruikt mag worden.
  http://shariaunveiled.wordpress.com/2013/08/23/federal-judge-establishes-islamic-sharia-law-as-officially-recognized-in-the-u-s/

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit is allemaal walgelijk -Overigens steekt Joop van Riessen er bij deze opsommingen met kop en schouders bovenuit- Maar islamisering? Noem het liever POGINGEN tot islamisering.
  Gerealiseerd zijn vooral wat uitzonderingsposities voor moslims. En die schilderijen dan, dat is inderdaad schandalig.
  Echter, lieve mede-reageerders, hier op de site passeert genoeg informatie, ook met betrekking tot de toestand in de buurlanden, om ons te realiseren, dat, wat hier plaatsvindt, in het buitenland óók plaatsvindt. EN vaak nog heel wat erger!
  Wat hier wordt opgesomd, zijn voor een deel voorstellen, die (nog) niet gerealiseerd zijn. En voor nog een deel speldenprikken, die teruggedraaid kunnen worden. Het is wel ernstig, natuurlijk, dat het überhaupt zo ver kon komen, maar laten we niet gaan doen als of er niets tegen te beginnen valt!
  NEDERLAND HEEFT HAAR VRIJHEID VAN MENINGSUITING NOG! En die raakt het niet kwijt ook! Dit is GEEN België; Een Resolutie-Anciaux wordt hier niet eens overwogen, al zouden sommige zieke geesten het nog zo graag willen!
  Dus: POGINGEN tot islamisering. Waartegen we moeten vechten om ze weer ongedaan te maken.
  Steun Wilders! En steun zijn streven om een nationalistische Alliantie tot stand te brengen!
  En bedenk, dat geen enkel buurland tot op heden een politicus heeft zoals hij!
  En mochten de bakens verzet worden, dan kunnen figuren als die van Riessen hun borst op hún beurt nat maken!
  Dàt is,wat we ons voor ogen moeten houden! Het kàn. Denk aan die twee vrijspraken.

  Like

 19. Q zegt:

  Ik help het u hopen Theresa. Ik hoop het echt.
  Dat we de bakens nog via de stembus zouden kunnen verzetten bedoel ik.

  Maar als ik eerlijk naar de mensen om me heen kijk
  dan zijn realisten zoals u en ik toch echt in de minderheid.
  De buren hier in de straat willen maar weinig van dit soort denkbeelden weten. Islamisering is hier gelukkig nog ver weg en voor de rest
  ach morgen is er weer een dag.

  In zoverre is het dus wel democratisch legitiem dat we door onze leiders in versnelde pas naar de afgrond gelid worden. Een afgrond die bestaat uit schuldslavernij en ademocratische dictatuur van de meerderheid+1.

  Ik zie het zwart in dat de stembusgang het beleid nog zal beïnvloeden.
  De apparatsjiks zijn reeds in stelling gebracht immers.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Q 22.27. uur, op24/8. Verkiezingen beste Q, dat is een groot vraagteken geworden voor mij. Vorig jaar, op 12 september, feliciteerde PINOKKIO RUTTE, nog voor de uiteindelijke uitslag de RODE SAMSOM met de goede uitkomst voor de PvdA. Ik heb mijn twijfels hierbij, en denk aan de uitspraak van de communist Lenin, namelijk: “wat de mensen kiezen, dat maakt niets uit, wel wie de stemmen tellen”.

   Like

   • Lucie zegt:

    Ja,en ik heb dus altijd het idee dat bij de laatste verkiezingen heel wat gefraudeerd is,vertrouw die uitkomst voor geen cent.
    Daar hebben heel wat rooien zitten tellen……

    Like

 20. Eline zegt:

  Al halverwege het lezen van dit artikel werd ik overvallen door een gevoel van machteloze woede.
  Er is ons al zoveel ontnomen !!!

  Like

 21. Jan Hamer zegt:

  Als hier een moskee moet komen dan kan dat zonder meer, maar als Christenen in een moslimland een kerk willen bouwen dan mag dat niet. Hoezo discriminatie?

  Like

 22. Fubar zegt:

  Altijd moeite hier mijn reacties door te laten komen. Nu maar een poging zonder linkje. Heb het toegevoegd aan mijn eigen dossiertje: islamisering.

  Like

 23. Fubar zegt:

  Kijk eens aan. Het schijnt nu wel te lukken. Dan maar een hernieuwde poging met linkje. De aanhouder wint denk ik maar.
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2011/11/islamisering.html

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  @ Fubar: 00.11. uur. Ik heb het gelezen Fubar. Het is nog veel erger, dan wij dachten. Onze ROVERHEID heeft ons NEDERLANDERS laten vallen, en is vrindje geworden, van de volgers der nazi-ideologie ISLAM. Ik hoop, dat we eens zover zijn, dat we met PEK EN VEREN optrekken naar DEN HAAG, om de verraders der politieke partijen eruit te jagen!

  Like

 25. Pingback: Islamisering | Fubar

 26. Pingback: Islamisering | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s