VIDEO: Lars Hedegaard – “Zoals Dracula als opzichter van een bloedbank”

Screenshot_3

Lars Hedegaard

(Door: Lars Hedegaard)

Op dit moment doet een video de ronde, waarin Deense terroristen in  Syrië te zien zijn, die schietoefeningen doen op foto´s van bekende Deense islamcritici, waaronder Lars Hedegaard. Hieronder de reactie van Lars Hedegaard op deze nieuwe bedreiging tegen hem na de poging tot moord in het begin van dit jaar:

Als je voor het eerst, zoals ik, het slachtoffer bent geworden van een aanslag, gevolgd door bedreigingen van Deens sprekende moslims die je willen doden, kun je op verschillende manieren reageren.

Je kunt huilen, sidderen, instorten of je verontschuldigen voor datgene wat men een oude pedofiel, rover en seriemoordenaar heeft aangedaan.

Mijn reactie is woede.

Ik ben bang dat ik om me heen begon te schreeuwen toen een vriendelijke man van de Deense geheime en veiligheidsdienst PET met gisteren opbelde. Hij wilde me ervan verzekeren dat de politie de volle controle over de islamitische groepen zou hebben die me dood willen zien. “We hebben ze op het oog”, zei hij.

De PET, die volgens mij 800 medewerkers heeft, observeert dus alle moskeeën, alle islamitische organisaties en alle netwerken in Denemarken die, zoals de voormalige imam Ahmed Akkari zei, allemaal door extremisten worden geëxploiteerd.

Nee, dat kunnen ze niet! Het onderlinge contact betekent dat de listige heersers van de moskeeën, die worden betaald door goed bemiddelde bandieten in het Midden-Oosten, de politie binnenlaat en haar en de politici, die zij adviseert, gebruiken en hen het advies geven hun huichelachtige boodschap dat de islam in principe vreedzaam en aardig zou zijn verder te verbreiden.

De PET heeft zojuist een nieuwe “anti-radicaliseringsstrategie” aangekondigd, die tot doel zou hebben de moskeeën te verzoeken hun invloed aan te wenden opdat jonge moslims zich afkeren van extremisme en de heilige oorlog.

De volgende stap zal vermoedelijk zijn om Dracula de verantwoordelijkheid voor een bloedbank te geven.

Maar de politie moet uiteraard luisteren naar de regering. Precies deze regering, die wegkijkt wanneer Denen het slachtoffer worden van islamitisch geweld, moord, verkrachting en andere misdaden, die hun religie toestaat – of hen zelfs voorschrijft.

Het geweten van de daders is zuiver. Of beter gezegd: ze hebben geen geweten. Alles wat ze moeten doen, is de koran lezen en als ze niet kunnen lezen, luisteren naar hun imams, die hen vertelt wat ze moeten doen met afvalligen en ongelovigen.

Mijn woede richt zich niet tegen de aanhangers van de profeet. Zij doen alleen maar wat Mohammed hen heeft opgedragen als ze in de hemel willen komen om zich aan 72 maagden te laven en wijn te drinken, of – als dit beter overeenkomt met hun seksuele oriëntatie – bereidwillige jongens willen bestijgen.

Winston Churchill merkte in een boek uit 1902 op, dat er nog nooit zo´n achterwaarts gerichte en domme religie zou hebben bestaan.

Ik weiger te geloven dat de verschillende Deense regeringen slechter geïnformeerd zijn dan Winston Churchill en andere schrijvers waren, die de islam in duizenden boeken hebben omschreven.

Maar dat interesseert onze regering niet. Zij is lang geleden al in dienst getreden van buitenlandse heersers. Oorspronkelijk was het de belangrijkste plicht van een staat om schade af te wenden van zijn burgers, die door buitenlanders wordt veroorzaakt. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo.

De afgelopen 30 tot 40 jaar is dit helemaal omgedraaid. Regeringen – of ze zichzelf nu rechts of links hebben genoemd – hebben als ingehuurde toejuichers een bloeddorstige en imperialistische ideologie gediend en hebben ijverig iedere Deen vervolgd die het waagde zijn stem te verheffen.

De politiek van onze huidige regering luidt om de weg te effenen voor een maximale islamitische immigratie.

Steeds meer commentatoren hebben de overeenkomst tussen de islam en het nationaalsocialisme opgemerkt.

Maar hoewel de westelijke democratieën Engeland en Frankrijk ervoor werden bekritiseerd Hitler niet gestopt te hebben toen ze het konden, werden ze er nooit van beschuldigd hem rechtstreeks geholpen te hebben bij zijn machtsstrijd.

Maar bij onze huidige regering ziet dat er anders uit.

Zij staat op massa-immigratie door moslims en vervolgt iedereen die het waagt de islam te bekritiseren.

Dat weet ik, omdat ik anderhalf jaar geleden mijzelf in de rechtbank moest verdedigen, omdat ik de islamitische visie op vrouwen bekritiseerd had.

Ik ben me er volledig van bewust dat de Deense, islamofiele officier van justitie dit artikel zorgvuldig zal lezen om in te schatten of men mij opnieuw voor het gerecht kan slepen.

Laat ze maar komen. Een man, die voortdurend met doodsbedreigingen leeft, is niet bang voor de gedienstige helpers van de islam.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/70970

Bron oorspronkelijk artikel:

Dispatch International

Auteur: Lars Hedegaard

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(met dank aan Pieter Veenstra voor het uploaden van de video naar YouTube)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Denemarken, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Lars Hedegaard – “Zoals Dracula als opzichter van een bloedbank”

 1. luckybee zegt:

  Laat ze in Syrie tot ze dood gaan vechten; wedden dat ze dan niet meer terug willen als ze als beloning die 72 maagden krijgen?Whaaaaaahahaha.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik vind dat “Whaaaaaahahaha” heel sterk.
   De voorgaande zin trouwens ook.
   Kan die gek een perma-mega-totaal-ban krijgen, Webmaster?
   Ik schrijf namelijk ook op dit weblog!
   Kan het webmaster?
   Graag!

   Like

 2. Lucie zegt:

  Bijna alle regeringsleiders in Europa,zijn totale imbecielen.
  Maar ook bijna de hele media is rood en totaal gestoord.
  Op de site van http://www.gewoon-nieuws.nl mag je niet kritiek hebben op hun linkse denken.
  Als je reageert en je bent het niet eens met hun standpunt,maar je bent een voorstander van Wilders,wordt je reactie niet geplaatst.
  Walgelijke blinde idioten hebben we in Europa,pas als het straks totaal uit de hand is gelopen,met die baardapen,en ze de islam aan den lijve zullen ondervinden,beginnen ze te janken.

  Like

  • Lucie zegt:

   Sorry……dit moet zijn,

   http://www.geennieuws.com

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, díe…..!
    Nou, die hèbben niet eens een links denken, die hebben niet eens een rechts denken; na veel hoofdbrekens ben ik er nóg niet in geslaagd om er achter te komen, wat ze nou eigenlijk wèl hebben!
    Het enige, dat duidelijk geworden is, is, dat je mening op welke manier dan ook geen lettergreep mag afwijken van wat met name ene Cathy vindt. Dat is zoiets als de Queen Bee daar en zodra je ook maar met één woord tegen haar in gaat, brandt ze je meteen af! Met één of twee stomme ja-knikkers in haar kielzog.
    En als je dan één keer tegen hààr uit je slof schiet, wordt die reactie meteen verwijderd!
    Ik geloof zelfs dat ik daar ook een ban heb, laatst uit curiositeit eens geprobeerd, maar ik kwam er niet door.
    Nou ze kúnnen me wat: De algemene opinie hing daar als los zand aan elkaar en ik kwam er geen streek verder! En híer wèl, ik bedoel maar……
    Het is een zielig zooitje en ze zullen op deze manier totaal marginaal blijven, geloof me.
    Geen Nieuus….Breek me de bek niet open! (Zijn wij elkaar daar niet ooit tegengekomen, Lucie? Ik dacht, dat ik me je naam kon herinneren….)

    Like

   • Lucie zegt:

    Theresa,dat klopt,we waren toen nog allebei actief op geennieuws.
    Maar ze doen hun naam wel eer aan,weinig tot geen nieuws op die site.
    Heb hem uit mijn bestand geknikkerd,en ja,die Cathy heb ik ook al eens mot mee gehad.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Toch wel aardig hoe ze het koningshuis en de graaiende ambtenaren blootleggen, alsmede de misstanden in Brussel.

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Lucie, media is een Latijns woord en het is een meervoud,
   Medium is het enkelvoud.
   Dus je kunt NIET schrijven: ” de hele media IS rood”.
   Dat moet echt zijn: “alle media ZIJN rood”.
   Ik begrijp dat Louis van Gaal de uitdrukking ” de media is” erg populair heeft gemaakt, maar het blijft FOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

  • Driek zegt:

   Beste Lucie,
   U schrijft: Als je reageert en je bent het niet eens met hun standpunt, maar je bent een voorstander van Wilders, wordt je reactie niet geplaatst.

   Ik reageer nogal eens op de site van Geen Nieuws, maar ik heb nimmer bemerkt, dat ze een reactie weigeren, wanneer je voorstander van Geert Wilders bent. U doet de redactieleden van Geen Nieuws hiermede onrecht aan. En links zijn ze absoluut niet.
   Ik ben trouwens uw reacties wel eens tegengekomen, maar meer dan twee regels beslaan ze meestal niet, en ze hebben weinig inhoud. Maar misschien komt dat nog? Ik ben reuze benieuwd.

   Vriendelijke groeten,

   Driek

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijn ervaring was dat ook niet zozeer, met dat voorstander van Wilders zijn, bedoel ik. Je hebt daar ook ene Harry, een mannelijke tegenhanger van Cathy, die wèl pro-Wilders is. Daar had ik uiteindelijk ook nog niet eens zoveel moeite mee, met hèm dus. Maar zij is op de één of andere manier anti-alles en dan moet iedereen dat zijn van haar. En als je de dingen op jouw manier ziet valt ze je onmiddellijk aan en nog knap persoonlijk ook! Onze webmaster, E.J., zou dat zéker niet lang laten voortduren -staat hier trouwens ook in de regels: Niet op de man/vrouw spelen, maar wat dat betrof leek dààr geen controle te bestaan. Dat wou zeggen……waar het hààr betrof. Maar als iemand -ik dus- haar één keer met gelijke munt terug betaalde, werd dat comment verwijderd. Erg raadselachtig. Iemand hier heeft al eens gesuggereerd, dat ze er misschien geld in stopte en daarom alles kon maken. Dat lijkt me niet onmogelijk. Ik had er hoe dan ook genoeg van; het was een oneerlijke situatie en dat hóud je niet uit. Nu ik er zo over nadenk kan het trouwens best zijn, dat U minder last heeft omdat U een màn bent. Ik liet me daar nogal gelden, na het eerste begin, en van een vróuw kon zij dat waarschijnlijk helemaal niet hebben. Ik begrijp dat ergens nog wel, omdat ik in zo’n situatie van tijd tot tijd ook wel eens moet slikken; dat is onze aangeboren ‘krabbenmand-mentaliteit’ denk ik. Maar ík kom daar eerlijk voor uit en ik heb het me aangeleerd, dat slikken. Er zijn vrouwen -zoals zij- die het eeuwig ontkennen en intussen maar dóórdenderen.

    Like

   • Lucie zegt:

    @Driek
    In het begin dat ik begon met reageren,had ik inderdaad korte reacties.
    De laatste weken heb ik meerdere geplaatst,en het waren hele epistels verzeker ik u.,ze zijn allemaal geweigerd,is toch zeker wel een bewijs dat ze inhoud hadden.
    Vooral mijn reactie op het artikel “Wilders ruikt bloed”,was de schrijver niet naar ’t zin,omdat ik ook over hem iets schreef,en dat doe ik wel vaker als een artikel mij niet bevalt.
    En juist deze worden dan altijd geweigerd,vinden ze zeker niet leuk,commentaar.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Wat leven we toch in een wereld vól BLINDEN! Wat ís dit toch, dat overheden die verschrikkelijke islam en zijn volgelingen alle medewerking en ruimte geven, maar hun eigen bevolking de mond snoeren? Dit is toch verraad van het ergste soort?!
  Wat is er in mensen gevaren dat ze een zó barbaarse ideologie in hun hart sluiten, terwijl ze weten dat overal ter wereld in naam van allah en zijn ‘profeet’ veel bloed vloeit?
  Ze weten toch dat christenen, Joden, homo’s en vele andere minderheden aan de lopende band doelwit zijn van deze goddeloze barbaren? Zijn de minderheden het niet (meer) waard om beschermd te worden? Elke overheid heeft toch de taak om zijn burgers te beschermen?

  Ik kan me de gevoelens van Lars Hedegaard heel goed voorstellen. Hij is een Deen, die gewend is aan democratie en vrije meningsuiting. Nu er mensen zijn land binnenkomen die geen enkele binding hebben met Denemarken, en HIJ kritiek en veroordeling heeft gekregen om zijn opmerkingen over de moslimvrouwen, zal hij zich zeker verbitterd, achtergesteld en in de steek gelaten voelen! Het is echter geen puur Deense kwestie; we zien dit beeld in veel EU-landen, en overal wordt het onrechtvaardige van het pro-islam beleid door velen gevoeld.

  Ik denk dat de volkeren vroeg of laat in opstand komen. De kruik gaat net zolang te water tot hij barst.
  En dát hij een keer barst, daarvan ben ik overtuigd!

  Like

 4. hoi polloi zegt:

  Something is rotten in the state of Denmark.

  Like

 5. Mooie woorden van Lars! Prima vertaald! Ik ben ook niet bang voor de gedienstige helpers van de islam. Dat zijn niet alleen moslims maar ook hun linkse vrienden. Waarvan één mij een harde klap op mijn wang gaf. Een maand geleden. Maar de linkse vrienden van de islam zijn tot veel erger in staat. Dat hebben we kunnen zien aan Volkert van de Graaf, die binnenkort vrijkomt…

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  “De PET, die volgens mij 800 medewerkers heeft, observeert dus alle moskeeën, alle islamitische organisaties en alle netwerken in Denemarken die, zoals de voormalige imam Ahmed Akkari zei, allemaal door extremisten worden geëxploiteerd.”

  Probleem is dat die bewering van de PET niet op de realiteit kan gebaseerd zijn. Want controle veronderstelt dat je van minuut op minuut kan monitoren wat er in moskeeën door imams wordt gezegd tegen het publiek. En dan zou je eigenlijk als geheime dienst in staat moeten zijn om per moskee ten minste één agent te laten infiltreren in de vermomming van moslim met lange kleren aan en eventueel een baard, die, om de schijn op te houden, ook de Koran in het Arabisch zou moeten kunnen reciteren om het geloofwaardig te maken.

  En dat kan uiteraard niet. De PET liegt maw. En elke geheime dienst in het Westen die iets dergelijks zou beweren uiteindelijk ook. Dus moeten we er niet te veel vertrouwen in hebben en heeft Lars Hedegaard overschot van gelijk als hij dat zegt.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Richtafluisterapparatuur en/of een Klein miniscuul microfoontje.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Nu je het zegt, dat was ik helemaal vergeten. Waarschijnlijk zullen geheime diensten in het Westen wel wettelijk gemachtigd zijn om in te breken en afluisterapparatuur te plaatsen (bijvoorbeeld ’s nachts) zonder sporen achter te laten.

    Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  Geweldige man, doe Lars Hedegaard.
  Verdient de volgende Nobelprijs.

  Like

 8. Dr. Kwast zegt:

  Als ik naar Syrië wil om te vechten, krijg ik denk ik alle medewerking ( inclusief wapens ) van hen die daar voor colporteren. Als ik terug kom ? Wordt mij niets in de weg gelegd, om als slapende mijn aandeel te leveren

  Als ik hier wil vechten voor mijn land en Nederlanders wordt mij dat kwalijk genomen en ben ik een rechts nazist. Wilders vecht allen met worden, dan vraag ik me af is dat voldoende als ik naar de videobeelden kijk. Ook hij staat op zo’n schietschijf. Wanneer wij ?

  Like

 9. Helena zegt:

  Vanwege het een aantal dagen afwezig zijn van DE BRON waaraan ik mij laaf, belande in op facebook in een zich 3 dagen voortslepende discussie met een groen links stemmende christen.
  Ik ben compleet van mijn stuk geraakt door de ongelofelijke stompzinnigheid van die man.
  Het willen oplossen van alle problemen met “de gouden regel” en dialoog. Compleet feiten
  resistent, de waarheid gewoon niet WILLEN zien. Gezamenlijke gronden vinden in het christendom en de islam, waar en hoe in GODSNAAM!
  Jongens wat ben ik blij om weer onder normale mensen met gezond verstand te verkeren.
  Jullie zijn stuk voor stuk mijn helden net als Lars Hedegaard.
  Bedankt dat jullie er zijn, eerst en vooral Bert Bron.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Beste Helena. Als je alleen mensen die het met jou eens zijn normaal vindt met een gezond verstand, geeft dat toch te denken. Er zijn genoeg mensen die vanuit axioma´s tot en bepaalde conclusie komen. Je kunt dat niet abnormaal vinden en van geen gezond verstand getuigen. Je kunt enkel concluderen dat deze mensen een ander wereldbeeld hebben dan jezelf en dat de oplossingen die zij aandragen in jouw optiek niet zullen
   leiden tot de oplossingen die jij denkt te hebben uitgaande van jouw axioma en wereldbeeld. Mensen die het niet met je eens zijn en daarom abnormaal en geen verstand hebben te vinden, doet mij sektarisch aan.

   Like

   • Helena zegt:

    Ach kom nou, we doen hier niet anders dan de linkse medemens betichten van, en laat een uitdrukking van Martien lenen, starnakelse domheid.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Helena Toch heeft Joost niet helemaal ongelijk, Helena: De problematiek zit nu eenmaal dieper dan dat bepaalde groepen mensen eenvoudig ‘dom’ of ‘abnormaal’ zouden zijn.
    Het is verleidelijk om alles daarmee af te willen doen, maar daarmee doorgrond je het verschijnsel nog niet voldoende.
    Je kunt bijvoorbeeld ook onmogelijk, ik zei het al twee keer eerder ergens, de complete staf van de KU van Leuven dom noemen, ondanks hun, in onze ogen, waanzinnig streven. Dat is gewoon bezijden de waarheid. Als je de ware oorzaak op het spoor wilt komen, zul je dieper moeten graven.
    Martien heeft zich intussen wel van méér uitdrukkingen bediend, onder andere: ‘hedonistisch narcisme.’ Dat laat zich al wat moeilijker uitleggen, maar dekt naar mijn mening de lading in veel gevallen heel wat beter.
    Het gaat er maar om, onze waarnemingen doordacht te onderbouwen, te probéren ons ervan bewust te zijn, waar we het over hebben.
    In de oude comedy-serie “All in the family” -zul je wel kennen- kwam schoonzoon Mike, de zogeheten intellectueel, nooit veel verder dan schoonvader Archie’s grove, maar snedige kwinkslagen te bekritiseren met: “Dat is de zoveelste domme opmerking, Arch’ !” maar omdat hij geen argumenten vond om dat te onderbouwen, bleef die kritiek verder totaal in de lucht hangen. Het wàs misschien wel dom, maar zo ja, waaróm dan?
    That’s the question!

    Like

   • Helena zegt:

    Als iemand zijn axioma’s feitelijke onjuistheden zijn, kun je dat wel degelijk stellen.
    Een voorbeeld, islam kent ook “de gouden regel”. (punt!)
    Als je dat als grondbeginsel neemt waarop je een wereldbeeld creëert dan zal de
    gedachte uitkomst niet stroken met de werkelijke uitkomst.
    Dat noem ik kortzichtig en ja, getuigend van domheid.
    Aangezien die gouden regel in islam bewijsbaar alléén voor geloofsbroeders geldt.

    Juist omdat ik niet snap en heel graag wil doorgronden hoe bij b.v. een Groen Links stemmer of bij een C.U stemmende christen dat utopische wereldbeeld tot stand komt waag ik mij buiten dit blog en ga op andere plaatsen met RESPECT voor de zienswijze van die ander de discussie aan. Dat zijn vaak vermoeiende maar toch ook nuttige ontmoetingen.
    Een andere reden voor het feit dat ik contact zoek met die andere denkwereld is
    dat ik zelfs bereid ben onder ogen te zien dat mijn grondbeginselen misschien wel eens op onwaarheden zouden kunnen berusten. Aangezien we hier per definitie toch best een “sektarisch” clubje zijn zou het kunnen zijn dat wij hier iets over het hoofd zien en iets “missen”, misschien zelfs wel dom en kortzichtig zijn. Altijd bereid om te leren van de ander, zeg maar, ook al heeft die ander andere uitgangspunten.

    En ja, Theresa ook ik lees de stukken van Martien en ben mij zeer wel bewust van al zijn onvermoeibare pogingen om de goedmens geest te doorgronden en te ontrafelen.
    Daar leren wij hier allemaal heel veel van.

    Maar mijn eerste stukje was een verzuchting en een uiting van blijdschap
    weer terug te zijn op het “honk”. Ik vind het wel een beetje jammer dat het niet als zodanig herkend is.

    Like

   • @Helena; jij had een zinloze discussie met iemand van Groen Links. Ik had een zinloze discussie met mijn buurvrouw. Die zei dat wij oorlog veroorzaken met radicale moslims. Door onze uitspraken en opstelling. Ik heb ook nog een andere buurvrouw die is ook Rechts en denkt net als mij over de islam. Dat is dan weer een hele opluchting!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s