Syrische televisie: de chemische wapens worden bewaard om Israël uit te roeien

 

Uitzending van de Syrische staatstelevisie, 25 augustus 2013.

“Barack Obama, jij Amerikaans minderwaardig tuig, jij Amerikaanse schooier, jij hebt jouw zwarte volk verraden en jij hebt de eer van de zwarten niet gewroken die vervolgd werden in Amerika sinds de dagen van Kunta Kinte, die de Amerikanen hadden ontvoerd uit Mozambique [sic], tot aan de dagen van Malcolm X en Martin Luther King. De zwarten leden onder het onrecht dat hen door de blanken werd aangedaan en die u thans als slaaf gebruiken om [hun macht] uit te breiden over de Arabische wereld.

Ik zeg aan Barack Obama: Dit is Syrië, dus matig uw stem maar. Ik zeg tegen Obama: Dit is het Syrische leger, dus matig uw stem maar. Jij Amerikaans minderwaardig tuig, Syrië is niet het soort land dat kan worden binnen gevallen. Wat de chemische wapens en atoombommen betreft, zijn het [de Amerikanen] die de menselijkheid hebben vernietigd.

O Obama, ik vertel jou niet dat jij je eerst moet reinigen voordat jij over Syrië spreekt, omdat jij net zo onrein bent als jouw slaven in de schaapachtige Golfstaten, maar ik zeg je om toch een beetje zelfrespect te hebben. Het Arabisch Syrische leger is een eervol leger, dat geen kinderen verwondt en niet vecht met chemische wapens.

De chemische wapens worden voorbehouden voor de Israëlische entiteit en voor Amerika als die het zouden wagen een voet op Syrische bodem te zetten.

Bij Allah, wij zullen hen uitroeien.

Bij Allah, op het ogenblik dat de Verenigde Staten er nog maar over denken om Syrië binnen te vallen – en dan spreek ik over de as van het verzet, die mij gemachtigd heeft om namens hen te spreken – zal de Galilea in het noorden van Palestina worden veroverd door het Libanese verzet, Iran zal de Straat van Hormuz sluiten en onze raketten staan klaar. Het Syrische militaire opperbevel heeft de opdracht gegeven om op te rukken – als Syrië wordt aangevallen, zullen wij de Zionistische entiteit [Israël] uitroeien.

Er bestaat een principe dat ik heb geleerd tijdens mijn werk voor de media voor meer dan een kwarteeuw: de Verenigde Staten zijn een leugenachtig land van bastaarden. Wanneer het spreekt over oorlog, dan wil het vrede en andersom.

Je kunt de Amerikanen niet vertrouwen. De schaapachtige emirs van de Golf vertrouwden Amerika omdat ze zich dubbel plooiden in overgave. Sommigen van hen zijn zo vet geworden dat ze op hun knieën moeten gaan zitten en de anderen – ik heb geen flauw idee wat met hen is gebeurd. Ze zijn zo verwijfd geworden dat ze hun onafhankelijkheid hebben verkocht.

Op dit punt zou ik een directe boodschap willen richten tot Bandar bin Sultan, die de Saoedische inlichtingendiensten leidt: ‘Speel niet met vuur.’ Trouwens, in de Indische taal betekent Bandar aap.

Wij willen Barack Obama niet – die slaaf, die de eer van de zwarten ten dienste heeft gesteld van de neocons [neoconservatieven] – om aan een somber einde te komen. Als je komt, zullen wij je vernietigen. We hebben verrassingen in petto.

Dit is de taal van David Cameron en Barack Obama. Beiden zijn bastaard kinderen. Echt. Barack Obama beweert afgestudeerd te zijn aan de Harvard Law School, maar hij weet helemaal niets van de wet. Hij slacht de Pakistanen af met drone aanvallen in Pakistan en Afghanistan. En wat David Cameron betreft – we zouden hem naar Kameroen in Afrika moeten sturen, om opgegeten te worden door een stam kannibalen, die ons zouden verlossen van zijn kwaad.

We zouden hen graag willen herinneren dat wij ook 10.000 mensen hebben die naar het martelaarschap verlangen. Wanneer de eerste Amerikaanse eenheden Jordanië binnentrekken – u kunt zich amper voorstellen hoeveel van hen zullen gedood worden.

In alle eerlijkheid, als ik over chemische bommen zou beschikken, zou ik ze afwerpen boven de Arabische Liga. Bij Allah, als ik nucleaire of chemische wapens zou hebben, zou ik ze afwerpen op de Arabische Liga in Caïro.”

Bron:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Obama, Syrië. Bookmark de permalink .

35 reacties op Syrische televisie: de chemische wapens worden bewaard om Israël uit te roeien

 1. bobzelf zegt:

  nou een vriendelijke boodschap toch , vredelievend ook !!!!!
  Laat ze toch gloeiende, gloeiende elkaar afmaken daar in die zandbak !
  Dan houden wij ons effe bezig om brussel te ontmantelen !
  Is dat gifgas trouwens ook in brusselse gebouwen te gebruiken ??

  Zomaar een vraag hoor !!!!

  Like

  • Leo zegt:

   Tuurlijk !!

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Volgens mij zijn het nog steeds mensen daar, heer Bob.
   En er leven misschien ook wel heel aardige en goedwillende mensen daar.
   Kinderen zijn sowieso onschuldig.
   Ik kan me voorstellen dat iemand om allerlei praktische redenen vindt dat we die oorlog daar moeten laten uitwoeden en ons er niet mee moeten bemoeien, maar . . . . . . .dat is een tragische beslissing, niet iets om genietend over te doen, zoals jij.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Comment verwijderd.

    Like

   • bobzelf zegt:

    nou sorry dan , dan vraag ik ze wel op mijn verjaardag !
    Volgens mij staat daar in die videoboodschap een volslagen geschifte idioot
    ons alles wat de apotheek verkoopt toe te wensen !

    Like

   • Beau Fester zegt:

    Zo is het Martien en niet anders! Jij hebt je hart op de goede plaats, geldt idem voor je verstand. IN deze godverlaten, mad mad world. Is beslist geen beeldspraak van mij, wel harde realiteit! Om is iets anders te benoemen; Wij in de westerse wereld zijn te veel bezig met luxe problemen terwijl niet eens zover van ons vandaan dood en verderf woedt.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Wie zou vuilere taal kunnen bedenken en uitspreken dan SATAN ZELF?
  Het is mij wel duidelijk wie hier dus aan het woord was…!

  Ontstellend, wát een woorden….!

  Like

  • Beau Fester zegt:

   Was puur frustraties van deze beste man. Hoe zou jij reageren, als je land wordt aangevallen en/of geterroriseerd door vreemde machten (Lees; IS gevoed door de CIA / Massad Israel idd een zgn. vredelievend clubje van je geliefde uncle Sam)

   Like

 3. Rick zegt:

  Comment verwijderd!

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Nou heb ik dus gezegd dat dit regime nooit zo gek zou zijn om chemische wapens tegen de eigen burgers te gebruiken, wetende dat ze daarmee een reactie van het Westen zouden uitlokken.
  Maar als ik deze gek beluister, die dus namens dat regime spreekt, dan begin ik toch weer eerlijk te twijfelen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het meest geweldige vind ik steeds te moeten horen en zien hoe de religieuze islamitische wereld verdeeld is tot op het bot. Misschien is er nog hoop voor de seculiere Arabische groepen en de niet islamitische wereld? Aan dit soort betogen merk je dat het Arabisch islamitisch gedachtegoed een inherent agressief culturele entiteit is waarmee culturen die ingesteld zijn op verdraagzaamheid en er samen uitkomen niet kunnen samen gaan. Het meest verstandige dat je kunt doen is hun links laten liggen en al je aandacht richten op het beschermen van je eigen grenzen en natuurlijk Israël. Want Israël is absoluut vervlochten met de fatsoenlijke wereld. Tast de islamitische entiteit echter de grenzen van de fatsoenlijke wereld aan (De islamitische wereld is nu eenmaal niet fatsoenlijk, hoe je het ook bekijkt) dan ook resoluut en keihard terugslaan. Niks geen dialoog en niks geen respect, want hoe geef je respect aan het volledig respectloze? Meteen de volle laag. Dat is het enige waar ze gevoelig voor zijn. De islamitische wereld moet je letterlijk laten creperen totdat er niets meer te creperen overblijft. Alleen zo is er kans dat ze een moment van helderheid krijgen en eindelijk werk maken de moraal en het fatsoen nieuw leven in te blazen in hun door de islam gecorrumpeerde en getormenteerde wereld.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Israel kan er maar baat bij hebben dat Syrië er uit gaat zien als Libanon destijds. Zelfs als Assad zou winnen dan moet hij onder ogen zien dat de prioriteit vroeg of laat moet komen liggen op het heropbouwen van zijn land. Ik vraag me af hoeveel Syriërs er nog een boodschap zullen hebben aan dat geraaskal als ze in ruïnes moeten wonen op lange termijn ?

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Dit artikel is het zoveelste bewijs, hoe nefast de ISLAM is. Al de ellende in het Midden-Oosten is naar mijn mening voor een groot deel gerelateerd aan het haatgeschrift de Koran. Tevens is de positie van Amerika discutabel, als we ons voor de “geest” halen, wat voor kunstje men met Lybië heeft geflikt, omdat Khadaffi zijn olie niet meer in Dollars betaald wenste te krijgen, maar in een andere munteenheid. Verder is de rol van de BILDERBERGKLIEK en de NWO niet te onderschatten. Dit overziende, zeg ik NIET INMENGEN!

  Like

 8. Harry zegt:

  Gezien het taalgebruik van deze mijnheer hebben wij nu ook het recht om iets ons iets minder genuanceerd uit te laten over de islam , zeker ? Volgens de meeste publieke media zouden we onze woorden op een goudschaaltje moeten wegen en liever nog helemaal niks zeggen over die achterlijke ideologie .
  Ik krijg ook Nederlanders ( ja , de gewone witte ) op mijn kantoor die tegen me zeggen dat ik woorden als geitenn**ker niet moet gebruiken . Zover is het al gekomen . De toekomstige generatie nsb-ers . Soms stuur ik ze gewoon weg , heb meer met principes dan met geld .

  Moslims zelf zijn al bij het minste of geringste beledigd , kennelijk leven ze in een andere dimensie .
  Eigenlijk is alles eenrichtingsverkeer bij die lui .
  Soms hebben ze de mond vol over democratie , maar die gebruiken ze alleen totdat ze hun achterlijke ideologie kunnen inplanteren . Einde democratie .
  Zag trouwens een Syrisch jongetje van naar schatting een jaar of zeven , acht , al vol overtuiging uitroepen dat ie Assad wel even zou vermoorden als ie binnen bereik kwam . Geeft toch te denken dat deze “onschuldige” kinderen op die leeftijd al zover zijn geïndoctrineerd dat ze binnenkort ook al rijp zijn om te moorden . Op hun achtste , negende lopen ze al met automatische wapens te sjouwen . En als ze geraakt worden zijn het altijd van die lieve onschuldige kindertjes . Laat ons nou ook maar eens relativeren . Niks onschuldig . Bestaan onschuldige moslims wel ?

  Als we ons niet snel heel erg gaan verzetten tegen het gezwel dat islam heet , gaan we de strijd niet meer kunnen winnen ben ik bang .

  Op Obama hoeven we niet te rekenen , integendeel .
  Europa is inmiddels omsingeld door de islam , daarnaast worden we van binnenuit uitgehold .
  Hoe lang hebben we nog ?

  Like

  • Lucie zegt:

   Ben bang dat we nog maar hel weinig tijd hebben,en veel Nederlanders zien het nog steeds niet.
   Tegen de tijd dat die zover zijn,is het te laat en zijn we overgeleverd aan die idioten.
   Een vreselijk vooruitzicht……

   Like

 9. gielah zegt:

  Inderdaad… niet inmengen.
  Maar wat een non-niveau heeft zo´n meneer…. stuitend.
  Maar door zijn geraaskal weten we nu tenminste, hoe men in Syrië schéldt.
  Kennelijk is het in dat land een gruwelijke belediging om ‘schaapachtig’ genoemd te worden.
  En waarom die schreeuwerd het dan ook nog nodig vindt om te melden, dat in de Indische taal (?) de naam Bandar ‘aap’ betekent, ontgaat mij ook ten enen male.
  Hoe relevant is dat?

  Eén ding weet ik wel: het moet een ware hel zijn om in dat land te leven…. en al helemaal als je een christen bent.
  Ik ben absoluut niet dol op de grote stromen asielzoekers, die men hier al decennialang meent te moeten toelaten – zeker als zij helemaal niet in gevaar zijn in hun eigen landen – maar zou men deze christenen niet een veilig plekje moeten aanbieden buiten Syrië?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @gielah: 22.54. uur. U zegt-terecht- “maar zou men deze christenen niet een veilig plekje moeten aanbieden buiten Syrië?”. Ja, ik vind van wel gielah. In mijn ogen zouden we in Nederland de moslims moeten bewegen naar hun thuislanden terug te keren, zodat we onze vervolgde mede-christenen bij ons zouden kunnen toelaten in Nederland. Maar, dat MAG NATUURLIJK NIET VAN DE RODEN EN ANDERE GUTMENSCHEN. Van hun mogen alle HAATBAARDEN hier blijven. Nederlans= ABSURDISTAN geworden!

   Like

 10. Philippine zegt:

  Wat een beerputtentaal hanteert die vent.
  Ik ben het eens met alle reactie.

  Like

 11. Marc Bouwman zegt:

  Nou ja, die driftkikker gaat bij zijn kritiek op Obama, waarin hij stelt dat deze de zwarten en de VS verraden zou hebben, er helemaal aan voorbij dat hij een blanke moeder heeft. Verder is duidelijk dat hij onrust binnen de VS zelf wil veroorzaken door het raciale probleem aldaar eens flink aan te wakkeren. Hij heeft natuurlijk ongelijk als hij zegt dat Kunta Kinte door Amerikanen uit Mozambique is ontvoerd: het zijn natuurlijk Afrikaanse en Arabische slavenhandelaren geweest die Kunta Kinte aan de Engelsen hebben verkocht die hem naar Amerika brachten. Maar geschiedenis is niet bepaald het sterkste punt van moslims. Ten aanzien van de VS put hij zich verder uit in beledigingen ten aanzien van hun eetgewoonten, niet helemaal onterecht: vetzucht. Een typische mix van kleine waarheden met grote leugens.

  Wat verder opvalt is zijn belofte hoe chemische wapens te gebruiken. Eerst stelt hij alle chemie over Israël te willen storten. Maar op het eind stelt hij toch dat als hij chemische wapens had, hij ze over de Arabische Liga in Caïro zou willen storten. Hieruit kunnen twee dingen afgeleid worden:
  1. De Syriërs beschikken wellicht over chemische middelen, maar niet in de vorm van bommen.
  2. Als ze chemische wapens zouden hebben, en ze zouden ze gebruiken, dan blijft toch de mogelijkheid open dat ze eerder op Caïro en Riyaad dan op Tel Aviv losgelaten zullen worden.

  Met dit laatste komt toch mijn eerdere opmerkingen in artikelen van de laatste week naar voren: de haat tussen soennieten en sjiieten lijkt aanzienlijk groter dan de haat jegens de joden. Niet uitgesloten moet worden dat Arabisch antisemitisme eerder een afgeleide is van de haat jegens elkaar. Daarom lijkt een oorlog tussen de twee waarschijnlijker dan een oorlog tegen Israël zelf, ook al zal deze er zeker niet zonder kleerscheuren vanaf komen.

  Als geconcludeerd zou kunnen worden dat de haat jegens soennieten groter is dan die tegen Israël, kan een vergelijk getrokken worden met de eerste reacties van Khadaffi toen Libië door het Engeland en Frankrijk gebombardeerd werd, na hulpvraag vanuit de soennitische Arabieren in Libië. Khadaffi’s haat gold in dit geval niet de soennieten maar de Arabieren! Khadaffi zelf was geen Arabier, evenals zijn clan en regering niet uit Arabieren bestond.

  Als laatste merk ik op dat die Syrische minister de Saoedische diplomaat Bandar noemt. In een eerder artikel op deze site “Rebellen geven toe verantwoordelijk te zijn voor aanval met chemische wapens” worden links gegeven naar diverse kranten en sites, waaronder die van Al Monitor. Dit bericht geeft een nauwkeurig verslag van het overleg tussen Bandar en Poetin op 30 juli jl. Hierin komt duidelijk het verraderlijke gedrag van de Saoedis naar voren. Zo stelde Bandar namens zijn regering, en kennelijk mede namens de VS, Poetin voor om in ruil voor het intrekken van Russische steun aan Assad de Russen het energiemonopolie over Europa te gunnen, naast allerlei Saoedische investeringen in Rusland zelf ten behoeve van hun ‘gezamenlijke’ belangen in energie. Daarnaast dreigde Bandar de Russen met aanvallen door Tjetjeense rebellen op de spelen in Sochi. Al met al geen frisse jongen, deze Bandar. Daar hebben de Syriërs gelijk in.

  Over de toon van deze schreeuwlelijk hierboven kan gezegd worden dat het alleszins afkeurenswaardig is. Toch geef ik mee dat deze man midden in een uiterst verwoede oorlog zit, zich bedreigd voelt door soennieten in eigen land en daarbuiten, bedreigd werd met nog grotere aanvallen door de VS: zijn adrenaline giert hem natuurlijk door de keel. Eigenlijk niet geheel onbegrijpelijk. Toch moeten we op onze qui vive zijn.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Toevoeging: bij zijn kritiek op de wijze waarop de VS met hun zwarte bevolking omgaan, gaat die man geheel voorbij aan het gegeven dat de 18 miljoen (sommige bronnen spreken van 42 miljoen) Afrikaanse slaven die de Arabieren naar het Midden-Oosten hebben gehaald vrijwel geen nageslacht hebben nagelaten omdat ze gecastreerd werden. Alleen Irak blijkt zo’n 1 miljoen afstammelingen van Afrikaanse slaven te hebben. Verder in het Midden-Oosten schijnen ze niet voor te komen.

   Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Marc Bouwman: 01.58. uur. Respect voor uw reactie.

  Like

 13. Maja zegt:

  “Daarnaast dreigde Bandar de Russen met aanvallen door Tjetjeense rebellen op de spelen in Sochi. Al met al geen frisse jongen, deze Bandar. Daar hebben de Syriërs gelijk in”.

  Ergens heb ik gelezen dat Putin als antwoord op het dreigement gezegd zou hebben: “bij de 1e terroristische aanval op de spelen bombardeer ik Mekka en Medina 100 meter de grond in.”

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Die reactie van Poetin is nieuw voor mij. Ik zou het fijn vinden als je me kon vertellen waar je dat gelezen hebt. Maar als het niet lukt, lukt het niet.

   Like

   • Maja zegt:

    Nee Marc, helaas weet ik niet meer waar ik dat gelezen heb maar het stond er echt. Ik dacht dat het elders ook wel te lezen zou zijn maar heb het nog niet kunnen vinden. Maar ik zoek verder en als ik het tegenkom zal ik het hier vermelden.

    Like

 14. luckybee zegt:

  Huuuuuh Amerikanen die Kunta Kinte uit Mozambique ontvoerd heeft? Waren het niet de Portugezen die slaven naar Amerika vervoerd hebben en ze daar aan de Franse plantagen eigenaars in het zuiden van Amerika verkocht hebben?

  Like

 15. Louisa zegt:

  Waarom zie je dit soort gebral nou nooit eens bij de NOS ?

  Like

 16. Eline zegt:

  Dit is de taal van een waanzinnige.
  Een wezen wat geen controle heeft over de woorden die uit zijn b*k komen.
  Maar griezelig is het wel.

  Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  Het valt me op dat hij wel HEEL erg blank is.

  Like

 18. Daiyu-ninja zegt:

  Marc Bouwman zegt:
  2 september 2013 om 13:00

  ???
  ————————————————————————————————————————————

  Wat ik bedoelde te zeggen is, dat als ik hem zou tegen komen, dan zou ik niet vermoeden dat er een gevaarlijke moslim in dat chique pak zit. Juist omdat hij zo blank is zou ik hem eerder aanzien voor een westerling dat voor een mo aanhanger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s