De bevrijding van een mishandeld slavenmeisje in Londen

Screenshot_5

Hier nog zo´n prachtig verhaal uit de Sprookjes van Duizend-en-een-nacht – echter niet uit de verre Oriënt, maar uit Europa, uit Londen:
Ilyas Ashar en zijn vrouw (foto) hadden in hun geboorteland Pakistan spotgoedkoop een 10-jarig doofstom meisje gekocht. Ze namen hun allround-slavin mee naar Groot-Brittannië en hielden haar daar meer dan tien jaar thuis gevangen. De slavin was voor de Ashars een uiterst lucratieve handel, die haar koopprijs vele malen heeft terugverdiend, want ze was op vele terreinen inzetbaar:

Tijdens een eerdere hoorzitting in de rechtbank van Manchester kwamen de rechters er achter dat het meisje uit Pakistan volledig doofstom is, geslagen werd en en gedwongen werd om als slavin te werken voor de Ashars, hun familie en vrienden.

Bovendien werd het meisje al op 10-jarige leeftijd als seksslavin gebruikt. Daarbij moet je weten, dat de op seks beluste Pakistani Ashar nu 84 jaar is.

De Ashars vonden nog een gebruiksmogelijkheid voor hun goedkoop ingekochte huisslavin: ze meldden haar aan bij de Britse sociale dienst en incasseerden 30.000 Britse Pond voor haar – bovenop de winst waarvoor ze als slavin had gezorgd:

Ashar gebruikte de slavin om zijn seksuele lusten te bevredigen, terwijl zijn vrouw de personalia van het meisje gebruikte om meer dan 30.000 Britse Pond uitkeringsgeld te stelen.

Independent

Deze boze “ongelovige” Britten! Deze barbaarse cultuurverachters! Weten zij dan niet dat de profeet zelf, vrede zij met hem, slavinnen hield? Voor huishoudelijk werk, maar ook om zijn seksuele lusten te bevredigen! Dat alles is uiterst moreel, onberispelijk islamitisch en religieus. Alhamdulillah!

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/24/die-befreiung-eines-misshandelten-sklavenmaedchens-in-london/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, migrantengeweld, Mohammed, Moslims, Pakistan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op De bevrijding van een mishandeld slavenmeisje in Londen

  1. heleen zegt:

    In de voetsporen van de profeet en met de zegen van Allah;;;;(die nu huis zal houden in ex-katholieke kerken)….

    Like

  2. Jean zegt:

    Waarom wordt dergelijke vuiligheid niet opgehangen?
    Behoort toch tot de geliefde bezigheid van die perverse pedofiel.

    Like

  3. Islam religie en màg dus v ‘onze overheden’ gek dat je ze dààr nooit over hoort terwijl de berichten erover ‘aan de orde van de dag’ zijn… hoe heet dit gedrag ook alweer? Schuldig door wetenschap erover?

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Luister, fijn, dat dat arme kind nu bevrijd is (10 jaar te laat) maar worden die ouwe hufters nu ook nog eens gestràft?!
    En streng graag! Zal wel weer niet gebeuren; iets in verband met hun hoge leeftijd of zo…..
    Toch hóóp ik het! En niet uitleveren aan Pakistan; daar begrijpen ze sowieso niet dat dit een misdrijf is!
    In de cel kreperen zouden ze moeten!

    Like

  5. delamontagne zegt:

    Wat er nu aan ,t verhaal ontbreekt:! ? ! “die 2 zijn zich van geen kwaad bewust” Schering en inslag in de landen van herkomst. En dan te bedenken dat alle culturen gelijkwaardig worden geacht in NL……………..

    Like

  6. Tiny zegt:

    Las ik toch daadwerkelijk: “de proLeet zelf, vrede zij met hem, slavinnen hield?”
    Ik moest nog even terug kijken zelfs.
    Nu ben ik ook daadwerkelijk benieuwd hoe het vonnis luidt of zal luiden.
    Iets van ies koeltoer of zo, verder niet meer doen hoor en dus geen straf daar te oud.

    Like

  7. Rudi zegt:

    Jihad in Spanje: In het Spaanse stadje Motril (in Andalusië) heeft een moslim geprobeerd een 4-jarig meisje te ontvoeren van een lokaal schooltje terwijl hij schreeuwde: “Wij gaan dit land binnenvallen, wij zullen jullie kinderen onderwijzen. De islam zal worden opgelegd in Al-Andalus!”

    (overgenomen van Jihad Watch, hieronder de link naar het artikel)
    http://www.jihadwatch.org/2013/10/spain-muslim-tries-to-kidnap-4-year-old-girl-saying-were-going-to-invade-this-place-we-will-educate-.html

    Like

  8. Koloth zegt:

    Zulk volk binnenhalen is nog erger als de domheid van dat volk.
    Maar het zal allemaal wel gepland zijn door onze leiders.

    Like

  9. guusvelraeds zegt:

    Het misbruik voor arbeid en anderszins van kinderen is niet alleen bij Pakistani bon ton, overal waar de musselman zijn stempel heeft gezet op de maatschappelijke ontwikkeling worden kinderen misbruikt. Zowel voor arbeid als ook voor seks. Pedofilie is naast kinderarbeid sharia gesanctioneerd wijdverspreid in islamitische culturen.

    Like

  10. treintrien zegt:

    ’t Meisje moest ook wasknijpers maken, las ik ergens.
    Wat moet dat wicht zich rot hebben gevoeld.
    En geen enkele mogelijke manier om om hulp te vragen.
    Dat lijkt me het allerergste, letterlijk je mond niet open kunnen doen.

    Wat een gebrek aan empathie laten deze twee figuren zien,
    wat mij betreft is dit onmenselijk gedrag….
    bij de beesten af, zogezegd.

    Like

  11. luckybee zegt:

    Doof en stom? dat meisje heeft nooit kunnen protesteren denk ik, ideeal voor een moslim het als slavin te houden.

    Like

  12. star zegt:

    TRJa daar hoor je die mevrouw Sheperd van de VN niet ober, die maakt zich alleen druk over Zwarte Piet en is aan een rechtszaak begonnen om nog achteraf even veel geld te innen vanwege de vroegere slavernij.Maar over deze dingen maakt de VN zich niet druk en kijkt zelfs de andere kant uit.

    Like

  13. Thomasson zegt:

    Dat is weer zo’n typisch gedrag van Moslim migranten. Wat hadden de Britten verwacht? Als men hyena’s of Bavianen importeert, om ze vervolgens in de bebouwde kom vrij te zetten, moet men niet van opkijken dat ze overlast bezorgen. Beesten kunnen nu eenmaal hun gedrag niet precies aanpassen aan die van beschaafde mensen. Ik hoop dat de Britten zouden het geld van deze denderende verrekijkers terugvorderen en dat zooi (hoe oud ze ook zijn) terug naar de woestijn sturen.

    Like

Plaats een reactie