Slotdebat: alternatieven euro actueler dan ooit

Screenshot_25

Aanstaande maandag 2 december vindt het derde en laatste debat plaats van het Internationale DDS Eurodebat. Plaats van handeling is sociëteit Nieuwspoort, Lange Poten 10 in Den Haag.
Toegangskaarten (ad € 15,- en € 10,- voor studenten) kunt u bestellen door een mailtje te sturen via de volgende link eurodebat@dagelijksestandaard.nl

De bijeenkomst begint om 20:00, maar de deuren gaan een uurtje eerder open.

Tijdens dit slotdebat zal een Nederlands alternatief voor de euro centraal staan:The Matheo Solution (TMS), een ontwerp van euro-researcher, jurist en ingenieur André ten Dam. In de vooruitblik op dit debat heeft de redactie hieraan reeds aandacht besteed. De recente ontwikkelingen binnen de eurozone en de Europese Unie maken dit debat actueler dan ooit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Slotdebat: alternatieven euro actueler dan ooit

  1. Theresa Geissler zegt:

    Zouden er nou ècht spijkers met koppen geslagen worden?

    Like

    • bigljohn zegt:

      Eerder gaan ze spijkers op laag water zoeken. Onze Gulden die was spijkerhard, heeft ons altijd veel welvaart gebracht, maar moest plaats maken voor een soort van monopoly geldstuk. Nep geld, Euro genaamd. Van monopoly kun je niet rijk worden, en van de Euro worden we steeds armer en armer. Van al die debatten worden we niet wijzer. Iedere andere munt als vervanger voor de gulden, kan in de verste verte niet tippen aan die aloude succesvolle gulden, en is ook gedoemd om een flop te worden.

      Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    DE EU EN DE EURO ZIJN ONZE ONDERGANG! STERF EU STERF!!

    Like

  3. luckybee zegt:

    Helemaal mee eens.

    Like

Plaats een reactie