DEMONSTRATIES EN BELEDIGINGEN VAN AMBTENAREN GAAN AAN BANDEN GELEGD WORDEN

Screenshot_23

(Door: Martha N.)

De Europese Unie is bezig met het wetsvoorstel dat het strafbaar maakt je onvrede over deze groep verkwisters (de EU) te uiten. Tevens dat het strafbaar gemaakt wordt om je mening over moslims/de islam te uiten. Waar is het verbod dat het strafbaar wordt om christenen, Joden en atheïsten (ook een soort geloofsovertuiging) of welk andere geloof dan ook te beledigen.? Nee de nadruk wordt gelegd op de moslims en de EU. Deze fijnbesnaarde wezens moeten beschermd worden..! Anders worden ze door de autochtone bevolking van landen onder de voet gelopen en vernederd.

Hoog nodig dat deze vreedzame moslim mensen, gehuld in een jurk met een jasje, de vrouwen gehuld in zwarte lappen, beschermd worden. Deze arme vreedzame mensen hebben geen wapens om mee te strijden, nee, zij worden vervolgd door ongelovigen..! De autochtone bevolking begrijpt nog steeds niet dat Allah de ware is en dat de gedachten van de profeet de ware zijn. Lees de koran toch mensen..!

Ja, lees de koran en huiver!

Welk persoon, geen moslim zijnde, die de koran gelezen heeft, durft de mensen van de EU uit te dagen en de koran te bespreken. Welk persoon, werkzaam in Brussel en geen moslim, die de koran werkelijk gelezen heeft, treedt eens naar voren..!

Moslims mogen niet beledigd worden..! Nederlanders en de autochtone bevolking van andere landen mogen vrijuit beledigd worden. De oorspronkelijke bevolking telt niet mee in het grote EU- gebeuren, alleen als belastingbetaler. Zij, die ooit een eigen vaderland hadden, tellen niet meer mee. Ze zijn vogelvrij verklaard, overgeleverd aan bekwame Brusselse handen en die van de vreedzame moslims.

Screenshot_24

In Spanje is het binnenkort verboden om offensieve slogans tegen de staat in je bezit te hebben, waarschijnlijk mag je ook geen offensieve slogans meer uiten. Autochtone bewoners worden monddood gemaakt ten gunste van outsiders! Spanje gaat als eerste een verbod instellen, een proefballon zo te noemen. In ieder geval hebben de heren/dames politici weer wat uitgevonden, vast niet eenvoudig geweest al dat denkwerk. Onder het mom van “het beschermen van de burgers” kan men de eigen burgers nu aanpakken wanneer ze het niet eens zijn met de gang van zaken en protesteren. Het beschermen van de burgers…  een lachertje..!

Achter alle maatregelen tegen onze vrijheid van meningsuiting, staan moslims en politici gekozen door eigen vaderlanders! De burger moet de mond gesnoerd worden, zodat de EU, politici en moslims vrij spel hebben. Kunnen we stellen dat de door Nederlanders gekozen politici VOOR ons eigen vaderland kiezen? Mensen maakt U zich vooral niet bezorgd. Dit zal ons in Nederland niet gebeuren..!

Mag ik toevoegen, een gesprek met iemand die niet dom is en beter zou moeten weten.. Ja, toch een fijn bericht voor dit komende jaar, het gaat weer beter met Nederland, we zijn uit de crisis. Ja, het stond in de krant en we hebben gekeken naar P&W, maar we zijn er uit… Wat er allemaal verloren is gegaan lijkt vergeten. Wat er nog komen gaat, is niet gehoord. Vanaf begin januari gaat het beter met Nederland. Europa is geweldig, de mensen beginnen weer te geloven.

Screenshot_25

Frankrijk is failliet, net zoals de andere EU-landen die alleen maar hun hand ophouden… Nee dat hebben we even vergeten  mee te delen… Nederland is financieel failliet. De schulden zijn torenhoog, maar we moeten mee blijven doen aan betalingen van miljarden wanneer Brussel dit van ons eist.

Onze regering zegt: De crisis is voorbij, we gaan vooruit (tot de Europese Parlementsverkiezingen, daarna zien we wel verder!) Zo gaat het toch al jaren en jaren lang! Hoe lang duurt het voor de kiezers het doorhebben? Nederlanders zijn mensen van goed vertrouwen, ze geloven wat politici hen vertellen… De mooie verhalen verzonnen door onze regeringsleiders worden weer met een lachend gezicht door de media verspreid.

Let wel mensen; “Verhalen”, en een verhaal is verwant aan een sprookje, dus het politieke sprookjesboek gaat weer open. Rutte bescheurt zich van het lachen… Ja, Samsom, ze trappen er weer in, moet je kijken, goed hè… Wat hebben wij weer een prachtig “verhaal” gebracht, heerlijk toch die blije kindertjesonderdanen… Maar straks komt de grote boze wolf: Brussel. Dat hebben ze toch niet in de gaten, want de vaderlandse Roodkapjes zijn zo onschuldig… Het verhaal van de wolf “Brussel” en de goedgelovige burger. Het kiezersbedrog verpakt in een leuk “verhaal”.

Screenshot_26

Maar waar horen we een groot protest tegen het afmaken van christenen… door moslims..? Waar horen we een tegengeluid door Europa over het onthoofden van kinderen die het christelijk geloof aanhangen..? Hebt U het allemaal goed gelezen..? Ja, kinderen. Door de vreedzame moslims, die een vreedzame ideologie aanhangen… Er is een groot verschil tussen christenen, die zelden moslims aanvallen, en moslims die iedereen die anders denkt met alle geweld af willen maken.

Wat de EU eigenlijk zou moeten doen, is de moslims monddood maken. NIET de autochtone bevolking die het niet eens is met de EU. Het  is gewoon niet te geloven wat er nu plaatsvindt! Hoe is het mogelijk dat deze EU-mensen zo ziende blind zijn..? Ze geven zelfs de meest verschrikkelijke wapens in handen van moslims. Frankrijk levert de wapens aan diegenen die de christenen afmaken… Ja, handel is handel en mensenvlees telt niet, maakt de handelaren niet uit waar de kogel in terechtkomt.

Mensen denk na…U kunt nu nog vrijuit spreken, maar niet meer voor lang. Het is niet de bedoeling U bang te maken, maar te waarschuwen tegen de sluwe praktijken van eigen politici. Zij die het beste met ons, de mensen van Nederland, hun eigen volk, voor zouden moeten hebben. Bent U het eens met alles wat u voorgeschoteld wordt, of zegt u: NEE, het is genoeg. Wij hebben het eerste recht van spreken in eigen land, niet ieder is gelijk… Wij willen onze vrijheid en misschien willen wij deze ooit eens delen… Maar niet op deze manier..! Wij zijn niet onderdanig in ons eigen land, wij hebben het recht verworven op onze vrijheid! Wij laten deze niet teniet doen door de EU met haar dwaze plannen, wij laten ons niet onderdrukken door moslims.

Wij zijn Nederlanders, vaderlanders in hart en nieren en wij willen onze eigenwaarde behouden. Kies voor uw vrijheid, ons vaderland..! Zeg nee tegen de strop van Brussel. Zeg nee tegen onze vernietiging genaamd de EU.

Screenshot_27

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Eurofielen, EUSSR, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

44 reacties op DEMONSTRATIES EN BELEDIGINGEN VAN AMBTENAREN GAAN AAN BANDEN GELEGD WORDEN

 1. Jean zegt:

  Een reden temeer om in mei anti EU te stemmen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ze bedelen om een pak slaag !

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  De gebruikte methode om Europa aan een dictatorschap te onderwerpen is vrijwel gelijk aan de manier waarop de Nazi’s Duitsland in hun greep gekregen hebben.
  De geschiedenis herhaalt zich weer.

  Like

 4. Harry zegt:

  Wat anders kunnen we nog doen tegen dit gezwel dan op de PVV stemmen ?
  Het is om moedeloos van te worden .
  Moeten we straks al onze woorden op een goudschaaltje wegen ?
  Mogen we dan alleen nog begrip voor onszelf vragen nadat ze al ons geld afgepakt hebben ?
  Die optocht met hooivorken naar Brussel zie ik ook niet gebeuren .
  Iemand een oplossing ?

  Like

  • Driek zegt:

   @Neen – , meneer Harry, er is geen oplossing, want nog altijd zien de mensen het gevaar niet in van de oprukkende Islam, het lijkt wel alsof iedereen ineens achterlijk is, wanneer het gaat over die tyfus Mohammedanen. En ik stuit iedere keer weer op zo ongelooflijk veel weerstand en tegenargumenten als ik met mensen in discussie ga over de Islam, dat ik het nu maar zo laat. Af en toe even mijn hart luchten op deze site of op GN. Verder bekijken ze het maar, want straks stemt iedereen toch weer op dezelfde klungels. Een patriottisch stemgeluid mag je niet meer laten horen, want dan word ik voor een fascist uitgemaakt. Gezien mijn leeftijd maakt ik het toch allemaal niet meer mee, ik vind het wel jammer van onze mooie landje.

   Like

   • Ekster zegt:

    Driek, je haalt de woorden uit mijn mond, er is geen oplossing. Ik weet werkelijk niet wat er nog moet gebeuren voordat de mensen een keer wakker worden. Discussies hebben totaal geen zin, men is verblind en WIL DAT BLIJVEN, dat is het punt. Ik denk dat de meeste mensen in wezen bang zijn maar het niet willen zijn en het zeker niet willen laten merken. Inderdaad, bang om voor racist te worden uitgescholden. En dat komt dan van islamofielen, types dus die de grootste racisten op aarde door dik en dun steunen.

    Like

  • Ja ik heb een oplossing , een vereniging , of actiegroep opzetten gezamelijk .

   Desnoods ondergronds gaan , om dit satanssysteem een halt toe te roepen

   Helemaal allemaal NIET meer stemmen , want wie stemt is het eens met het huidige ondemocratische systeem .

   Verdorie 361.000 lieden ( leden van ALLE politieke partijen ) bepalen wat ca. 16.000.000 mensen MOETEN & MOGEN !!!!

   Ook GEEN Wilders stemmen , die maakt ook deel uit van de politieke maffiaclans !

   zie ; http://wuzondergumgum.forum2go.nl/nederland-word-door-nog-geen-320-000-mensen-ge-terroriseert-t9760.html

   Like

 5. Peter,R de Boer zegt:

  Als het van mij zou afhangen zou er morgen al geen EU meer zijn en ook geen €€€ meer.Lekker weer baas ineigen land en gezellig guldens wisselen om op vakatie te gaan.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Maar de islamieten mogen wél gewoon: “Dood aan de Christenhonden!” blijven roepen, hoop ik?
  Want deze delicate ‘gelovigen’ mogen zich natuurlijk niet ongemakkelijk gaan voelen.

  Like

 7. realist zegt:

  zij kunnen dat wel willen maar daarom is het nog niet zo,ze zullen nooit wetten kunnen TOEPASSEN om meningen te vervolgen.hier in belgie zijn de gevangeniissen overvol,waar gaan ze de 50% misnoegde rechtsen opsluiten?ze zijn daar goed bezig met veel breiviks te creéren

  Like

  • Hier ( OLLANDISTAN AM Nordsee ) krijg je minimaal TAAKSTRAF , ik heb al een keer 30 uur aan me reet gehad , omdat ik een BOA heb gezegd wat ik van ze vond !

   Maar 30 uur koffiedrinken , en plaatjes draaien met en voor bejaarde demente mensen vind ik niet echt straf hoor hahahahaha.

   Iets anders MOCHTEN ze me n.l. NIET laten doen vanwege mijn beperkingen , en handicaps hahahahahaha.

   Het is dat ik banen weg pik , maar anders had ik het best nog wel vrijwillig willen doen .

   Mij hadden ze er niet mee de hufters !

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Helaas Martha N. zover is €uropa verworden.
  Het zal wel de gang zijn die volkeren moeten maken.
  Het wordt alsmaar slechter in onze op vele manieren verwende wereld en dan te zien dat er mensen zijn die denken dat het steeds beter gaat.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan Martha N! En we hebben het hier vaker over gehad, ga maar na waar in Europa geen kritiek mag worden geleverd; namelijk de RODE GORE EUSSR en de satanideologie ISLAM!
  Het artikel van Martha klopt van A tot Z. Maar zolang veel NEDERLANDSE kiezers blijven stemmen met name op de grote HUICHELPARTIJEN: CDA,VVD,PvdA en D66, verandert er niets.
  Deze smerige vuile verraderskliek, ik walg van ze!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  In zin 2 lezen: geen kritiek op mag worden gegeven etc.

  Like

 11. Martha zegt:

  Dank je Martha N.

  Dit is dus wat die verdorven geesteszieke breinen voor ons in petto
  hebben.
  Monddood.
  Geen kritiek op EU en de islam.
  Financieel uitgekleed want dwangbijdrage hebben wij ook nog
  tegoed.

  Wat moeten wij nu…

  Like

 12. rakkertje zegt:

  Gaan ze ons het zwijgen opleggen ? …
  Hahaha … Dat wil ik dan nog wel eens zien.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Stel dat al VOOR de meimaand de regelgeving ingaat dat protesteren tegen de E.U. en tegen de Islam verboden wordt ? Als een uiterste tegenwerking van de E.U. , de befaamde kat in het nauw, zou dit zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Over welk onderwerp zouden we het dan in dit forum nog moeten hebben. Over de Islam, de E.U. over Israel, de Palestijenen, enz. enz. Ons forum krijgt dan net zoveel impact als een cafe zonder bier. Zoals ik al eerder schreef, onze wereld begint steeds meer op de bezetting tijdens de tweede wereld oorlog te lijken. Ook al omdat zowel het parlement, politie en justitie op de hand van de Moslims zijn. Twee indringers tegelijk, het kan niet op. De E.U. en de Moslims. De eigen bevolking als de underdog. Als het nu geen diepe ellende gaat worden, weet ik het niet meer. Ik hoop daarom dat onze stem eerder komt dan die nieuwe regelgeving. En ik hoop ook dat er met onze stemmen niet gefraudeerd gaat worden !

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Heel simpel. U bent binnen 24 uur gearresteerd na een opmerking op dit blog die tegen de wet indruist. Zal wel een stroom van nieuwe jurisprudentie opleveren. Je gaat ook iets krijgen van de jaren 60. ´Jhonson Molenaar´.

   Like

  • fleckie zegt:

   met “BEDEKTE TERMEN”werken, (een goed verstaander!heeft maar een half woord nodig)!

   Like

 14. Roeltje zegt:

  Als het ooit in Nederland zover komt dan hoop ik dat allen die op het internet kritisch zijn wat betreft de EU en de islam de straat opgaan en luidkeels hun mening uiten. Het is onmogelijk voor het juridisch systeem om 1 1/2 miljoen mensen te berechten en op te sluiten.
  De propaganda waar het gaat om de EU en de religie van de vrede blijkt niet te werken, dus moeten ze nu kennelijk al tot deze maatregelen grijpen. Het is werkelijk te zielig voor woorden.
  De moslims zijn al sinds lange tijd bezig om via de VN hun sharia godslastering wetten aan de wereld op te leggen en de EU is kennelijk bezig uit te testen of dat gaat.
  Voor ieder onder ons die de Engelse taal goed machtig is bekijk deze video:

  Robert Spencer en David Wood bespreken dit thema (poging van moslims om hun sharia wetten m.b.t. godslastering op te leggen aan de niet moslims). Omdat de moslims het ietwat neutraal proberen te houden vragen ze om een algeheel verbod om godslastering. Spencer en Wood tonen aan dat, als het gaat om godslastering, dat de koran het eerste boek zou zijn dat verboden zou moeten worden.

  Like

 15. Exter zegt:

  Volgens mij hebben ze de regels van salin , gevonden het rode boekje van Mao, of de agenda van pol pot.Voor het te laat is je stem laten horen ,op de partij die dit niet pikt PVV.

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  emailadressen v Kamerleden vd 2e kamer verzamelen n PROTEST MAILS STUREN met zijn allen NU T NOG KÀN!! emailadressen v Kamerleden vd 2e kamer verzamelen n PROTEST MAILS STUREN met zijn allen NU HET NOG KÀN!! AUB iedereen die mail adressen heeft vd ‘overheid’ zet ze hier neer zodat iedereen protest mails kan sturen! Want wij worden niet alleen MONDDOOD gemaakt wij vrouwen zijn OOK nog eens OORLOGSBUIT die VERKRACHT MOGEN WORDEN en WIJ MOGEN ER NIETS VAN ZEGGEN DUS! Syrian Mufti’s Aide Gives Army Permission to Rape
  Deputy Chief Mufti gives Syrian army soldiers religious permission to rape women in order to take revenge on them and on rebel forces. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/175856#.UsmVZrSwwjJ

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan komt het nog zover,:dat vrouwen zich moeten gaan verdedigen via verdedigingspraktijken,(stiletto’s,is een beetje te kras,maar verdiend heeft dat tuig het dan wel). O.a.zwaardere verdedigingsporten, bijv.maar ja, d.w..z.discipline kunnen opbrengen,?!

   Like

 17. Avidia zegt:

  Ik heb het al eens eerder naar voren gebracht, ik negeer de EU, of misschien juist niet, ik doe alles wat verboden is en juist niet wat ons wordt opgelegd, ik heb TEGEN de EU gestemd, dus ik hoef me nergens aan te houden!!!!

  Like

 18. Kraftavilqa zegt:

  “n dan te zien dat er mensen zijn die denken dat het steeds beter gaat” ik ben veeleer van mening dat het nooit meer goed komt.
  ‘hier in belgie zijn de gevangeniissen overvol,waar gaan ze de 50% misnoegde rechtsen opsluiten?” Nou dat is simpel daar dienen die nieuwe eu(voormalige oostblok)-landen toe ruimte zat daar om wat prettige goelags in te richten, lekker ver buiten het zicht van iedereen.

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Bedankt Martha N. voor jouw artikel.

  Geeft in ieder geval heel duidelijk weer waarna het dreigt toe te gaan met de Eussr, de Eurofielen zijn toch redelijk geïrriteerd door de vele blogs waar de anti tolerantie tegen de EU dagelijkse kost is geworden, dus het helpt wel degelijk een handje mee. Vooralsnog kunnen de burgers van Europa op 22 mei hun stem uitbrengen op de leden van het Europees Parlement let wel deze verkiezing is van doorslaggevende betekenis en het zou zomaar kunnen dat de voorgestelde maatregelen om de Europese burgers zijn vrijheid van meningsuiting aan banden gelegd wordt, gewoon verdwijnen en op een later tijdstip er toch nog door heen gedrukt wordt, waar heeft men dit wel eens meer gehoord?

  Like

 20. Theodoor zegt:

  Volgens mij komt de afrekening vanzelf een keer. De meeste mensen hebben nog te veel te verliezen. Het nadeel is echter als het losbrand zijn de mensen niet meer te houden en ontstaan er allerlei drama’s.
  Stem allemaal op de PVV dit jaar dan kan het nog meevallen en de grootste problemen via het politieke kanaal worden opgelost.
  En er meer aan de hand in Europa, denk maar eens aan Schotland en Spanje waar bevolkingsgroepen los willen van de centrale regeringen.

  Like

 21. Jean zegt:

  Wat ze ook nog allemaal mogen uitvogelen het zal niet meer helpen, onze strijd tegen het verderf, dat verderf is nu de islam én die EU misdaadorganisatie, zal vernietigd worden want wij EISEN ONZE VRIJHEID EN ONAFHANKELIJKHEID OP en dat zonder dictators, despoten, barbaren resp. geweldplegers.

  Like

 22. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Als de EU dus Kremlin Brussel dit doordrukt dan tekenen zij hun eigen doodvonnis zeker wat landen aangaat zoals Spanje ( ETA-Catalonie )en ook Frankrijk ( de bakermat van de REVOLUTIE ) zullen dit nooit pikken. Dit vraagt om massaprotesten en lynchpartijen van de politieke leiders en zal een vloedgolf veroorzaken over heel Europa heen. Vergeet niet dat vaak het leger in deze landen niet op handen is van de politiek en misschien ( waarschijnlijk ) de kant van de bevolking kiest. Toen Merkel in 2012 op staatsbezoek was in Spanje om de EU uitbreiding en de euro te promoten waren er grote demonstraties van ex-en gepensioneerde militairen die reservisten zijn van o.a. para-commandotroepen en seals openlijk in uniform en onder luid applaus van de bevolking!
  Dit loopt uit op een bloedbad zeker in Spanje gezien de vrijheidsstrijd van de Etrusken en de Cataloniers die dit al helemaal niet zullen accepteren

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Kortom: wij moeten ons laten beledigen, bedreigen, bestelen en naar de slachtbank laten voeren maar we mogen niet één klaagwoord uiten; het is een griezelige wereld geworden.
  Nog griezeliger dan deze was:

  Like

 24. Rene H. zegt:

  Herkent u het mechanisme? Zoals top-vrijmetselaar Edward Mandell House in zijn boek; ‘The Intimate papers’ al in 1919 verkondigde;’we moeten als overheid zelf de problemen veroorzaken en vervolgens aan de bevolking die oplossingen aanbieden, die ons uiteindelijk doel ( de Nieuwe Wereld Orde), is het altijd gegaan.
  De politie in dit land is effectief werken in de afgelopen 40 jaar, door linkse wetgevers stap voor stap onmogelijk gemaakt. Ze mochten toch niets meer. Dit heeft geleid tot een effectief oplossingspercentage van misdaden, ( waarbij de daders ook naar rato bestraft werden), van niet meer dan 1,5%.
  Er bestaat dus onder de bevolking weinig respect voor het instituut Politie, waarbij nog veel mensen best willen geloven dat de agent op straat heus wel van goede wil is.
  Vanwege het softe imago van de politie roept dit juist agressie op bij anderen. Nu heeft de overheid een reden om de politie te transformeren tot een repressief apparaat. Kijk naar de VS, daar zijn ze al een paar stappen verder dan bij ons en is er een heuse paramilitaire politie neergezet ( Homeland security e.a.). Maak je geen illusie dat gaat hier ook komen.

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Wanneer worden we is eindelijk verlost van de dictatoriale fascistische Europese Unie ??

  Like

 26. dutch zegt:

  Gewoon een anonieme ip proxy aanmaken
  Ff googelen en we hebben weer fun

  Like

 27. rommeli zegt:

  Een echte verzetsstrijder lacht hier om. Die doet graag 20 jaar strafkamp op Texel voor zijn politieke visioen. Er schuilt in ons allemaal een Nelson Mandela.

  Like

 28. Jan zegt:

  Er gaat geen dag voorbij of de eurocraten menen ons te moeten inpeperen hoe wij ons hebben te gedragen en wat wij mogen Zeggen. maar hoe staat het met die instelling van de junta zelf? Niet te best, want dan ineens geldt een andere moraal, namelijk als de EU verder uitgebreid moet worden, bijv. met de Oekraïne dat bepaald geen schoonheidsprijs wint als het gaat over het beschermen van de eigen burgers tijdens de Tweede Wereldoorlog, namelijk de Joden.

  De EU meent iedereen te moeten uitmaken voor nazi of islamofoob die hun communistische doctrine afwijst maar zelf zijn zij er niet vies van coalities met partijen aan te gaan die zich niet schuwen direct samen te werken met hitleristen, in dit geval dus de Oekraïne. Tot nu toe werd direct contact met pro-EU Oleg Tjagnibok (partij Swoboda) vermeden, maar niet door Helga Schmid die lang met Joschka Fischer samenwerkte. Schmid is paatsvervanger van Catherine Ashton.
  Oleg Tjagnibok en zijn kliek zijn notoire antisemieten en generen zich niet tijdens demonstraties ‘Dood de Jood’ en ‘Joods-Russische maffia’ te scanderen. Ook voor Julia Timoschenko en Vitali Klitschko (UDAR) is de visie van Tjagnibok geen probleem om met hem samen te werken.
  Ook voor de Poolse ambassadeur Jan Tombinski vormt de verrotte mentaliteit van Tjagnibok geen hindernis, maar ziet hem als gelijkwaardige gesprekspartner voor de EU.

  http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/wallfahrt-der-heuchler.html

  Zo blijkt dus WEER dat antisemitisme onderdeel is van het socialisme en dat de EU een fascistische en totaitaire terreurstaat is, waarvoor slechts één oplossing bestaat: totale liquidatie, incluis eurocraten.

  Like

  • gielah zegt:

   Maar het wrange is… zodra je dit smerige spel doorziet en daar mondeling of schriftelijk voor uitkomt, gaan de linkse losers ú van antisemitisme beschuldigen… of van racisme… of van xenofobie… of van anti-EU opvattingen, wat in het jargon van deze griezelige en gelijkgeschakelde mensen allemaal één pot nat is, hoe ongerijmd dit ook op normale verstandige mensen moge overkomen.
   Zo zie je de enige echte vriend van Israël onder de Nederlandse politici ( naast Joël Voordewind, van wie ik ondanks zijn CU-partij dat ook geloof) met de regelmaat van de klok door absoluut NIET-Israëlvrienden voor antisemiet worden uitgekreten!
   Dat zouden zij helemaal niet érg moeten vinden, als warme bewonderaars van Hamas en ander Palestijns gespuis!

   Zo zie je latente of al helemaal bewuste antisemieten juist Israël-vrienden voor antisemiet uitmaken.

   Gewoon omdat dit als heel erg en heel gemeen overkomt.
   ZIJ hebben de daad…. maar de vrienden van Israël plakken ze hun eigen belabberde etiket op.

   Dit is vergelijkbaar met een Stalin, die de Amerikaanse president uitjouwt als : ‘smerige communist’….
   Het slaat nergens op.
   Maar in het ‘leuke’ spel van: hoe maak ik mijn tegenstanders zo afschrikwekkend mogelijk… denken de linkse losers toch dat het wérkt… en gezien de domheid van een groot deel van deze generatie zouden ze daar wellicht ook nog gelijk in kunnen blijken te hebben.

   Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @gielah: 18.29. uur. Zo is het gielah. En als men het boekje: ” De schijnelite van de valsemunters”, gelezen heeft, is men voorgoed genezen van zowel de RODEN als de politiek correcte bende van VVD,D66,CDA,GL,SP.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s