CARTOON

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CARTOON

 1. luckybee zegt:

  Zinds wanneer is de befolking van Nederland bruin?Of is de wisseling van de bevolking in Nederland al voltooid?

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  hee Van Baalen heeft HONGER?

  Like

 3. Dr.Kwast zegt:

  PvdA zet Agnes Jongerius op 2 voor Europees pluche

  Het verenigen van de arbeider is wel nodig, om een vuist te kunnen maken tegen de ondernemer en de regering. MAAR dan komt het, de arbeider zelf is vaak niet bekwaam om weerwoord te geven. De van oorsprong arbeiders zoon, dochter, die dat wel kan (zie de oud gedienden) verworden als de oud gedienden. Wat rest de enorme frustratie van onvermogen die achter blijven en het enorme goed gevoel van hen die ons stiekem uitlachen en verheerlijkt de centen die zei verdienen op een warme plaats uit geven, waar ze het niet verdient hebben, zodat de arbeider er nog verder door achteruit gaat doordat het werk ergens anders naar verplaatst wordt. Zo komt de arbeider aan de keizer zijn kleren. Boeken vol frustratie + Plaatjes.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  h/t delamontagne De waarheid, helaas ik had hem al.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  HIj is steengoed!!!
  Hoe treffend kan men met slechts één plaatje een situatie weergeven!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Als Wilders premier is, komt alles goed. Dan gaat de bezem erdoor!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Wans Horst helaas man dat word hij nooit, het volk is zo dom kijk maar op de telegraaf op wuz een bekende bloemenman uit Aalsmeer schrijft een stuk over de PVV ze zijn alle maal bang, de man heet in het echt jaap waterdrinker helaas ik krijg het er niet bij op een BAN

    google op waterdrinker. Aalsmeer en je weet met wat voor iemand je te maken heeft rijke jongens

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Het zou een gemiste kans zijn voor Nederland als hij geen premier wordt, ik zie het toch een stukje positiever in. Mannetjes als de Joop uit jouw verhaal zien de Euro nog steeds als een heiligdom, lekker makkelijk, geen wisselkoers enzo en nog wat van dat kortzichtige gebazel, waar zelfs de Europese Commissie heeft toegegeven (wel erg toevallig zo voor de verkiezingen…) dat de Euro een instrument blokkeert om uit de recessie te komen, namelijk devalueren van de nationale munteenheid. Volgens de EC is dat de aanleiding voor het enorme verlies van banen en de verharde samenleving, alhoewel ze nu doen aan damage control, want de hele EU met al z’n verlammende regeltjes is daar schuldig aan. Eigenlijk geef ik de EU te veel waardering nu, want de leiders van de lidstaten hadden dit kunnen keren als ze echt begaan waren met hun land. Nee, de kiezer die ervoor gekozen heeft het gemanipuleer niet te zien is de echte schuldige.

    Rijkdom is niet per definitie een slecht iets. Het brengt hoop op een beter leven, hoop op een onbezorgde oude dag. Pas als iemand absurd veel geld heeft, zoveel dat hij het niet gaat opkrijgen in dit leven, en hij het doel van het leven niet meer ziet gaat het fout en daar kan hij wel wat aan doen hoor.

    Stel dat ik 30 miljoen zou winnen, dan zou ik daarvan 20 miljoen verdelen onder mensen die al een onvoorwaardelijke liefde voor mij hadden toen ik nog arm was. 10 miljoen voor mezelf natuurlijk zodat ik nooit wat tekort zal hoeven komen en ik laat dat geld zeker niet in de Europese flut-valuta staan. Je kunt ook bij je lokale bank een rekening openen in een andere valuta dan Euro’s trouwens…

    Normale mensen zien geld als middel, dit soort mensen zien geld als doel en als ze er te veel van hebben zien ze het ook niet meer als doel, dan voelen zij zich uitverkoren om voor anderen te bepalen hoe zij moeten leven. Dat is de drempel welke deze lieden van mij niet mogen betreden. Ik heb iets te bepalen ja, u heeft allen iets te bepalen, laat u niet leiden door anderen die u, zonder dat zij harder werken dan u, grenzen op pogen te leggen opdat zij meer vrijheden kunnen bezitten.

    Mensen die iets zorgvuldig hebben opgebouwd moeten daarvan natuurlijk de vruchten kunnen plukken, pensioenen moeten niet verdampen, maar materialiseren. Mensen die harder werken dan anderen moeten een breder leven kunnen leven, maar mensen die meer geld hebben dan ze hun hele leven kunnen uitgeven moeten dat overtollige geld schenken aan hun naasten.

    Ik pleit voor een ongelimiteerde belastingvrije schenking, evenals het opheffen van de erfbelasting met terugwerkende kracht vanaf het jaar 2006, dus vóór de crisis.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    U schetst in uw reactie meteen een schitterend beeld van ‘onze’ hebzuchtige ‘koninklijke’ familie.
    Als ik zo’n schandalige bult geld had als die parasieten, zou ik heel veel doen voor dieren en arme hulpeloze wezens in dit land!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wans Horst deze man waar ik het over heeft die levert ook bloemen bij AH en benzinepompen (dus ik koop geen bloemen of planten bij AH) hij teert op zijn vaders werk, het bedrijf heeft vorig jaar een gigantisch bedrijfshal neer gezet en misschien nog wel met de EU subsidie maar kom niet bij deze man aan de EU, maar ga maar die diskusi aan over de EU en wisselkoers ik heb deze man al genoeg verteld dat we weer terug moeten naar die EEG toen ging het ook goed bij zijn bedrijf, helaas ik ken deze man al te goed hij weet alleen niet wie ik ben, en als je lastig word dan krijg je een ban bij de telegraaf, maar daar word weer aan gewerkt een ander IP adres + een ander e-mail dan zit je er weer boven op. kijk deze man heeft nog een hobby hij heeft in zijn leven veel Aude auto’s gekocht (dat deet zijn vader al) deze worden nu allemaal verkocht het zwarte geld? maar Wans worst als ik 30 miljoen zou winnen dan vertrok ik direct uit duitsland en ging met mijn gezin buiten de EU wonen, liever gisteren nog dan morgen (maar dat is een droom)

    Klik om toegang te krijgen tot 20120622%20Vakblad%20Bloemisterij%20nieuwbouw.pdf

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Bedankt voor de waarschuwing!

    Like

 6. Jean zegt:

  Aan deze cartoon is niets aan toe te voegen alleen moet de huidskleur verwisseld worden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s