Is Nederland een democratisch land?

Erik60

(Door: Erik60)

Dat Nederland een democratie is weten we allemaal. We genieten veel vrijheid, kunnen onze mening verkondigen en we kunnen om de vier jaar nieuwe beleidsmensen gaan kiezen. Vrijheid troef zou je zeggen. Maar leven wij eigenlijk wel in een democratie? Want we klagen steen en been over de regering die we eigenlijk zelf gekozen hebben. 

Screenshot_24Ik hoor jullie al denken: deze verkozen regering heeft haar beloften tegenover ons gebroken. Zij behandelt ons niet rechtvaardig. Belast ons zo zwaar dat we de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en tegelijkertijd gooit zij het geld door ramen en deuren naar buiten. Bovendien tiert de misdaad welig in ons mooie landje, omdat de straffen een lachertje zijn. De pakkans is hier klein en als ze gearresteerd worden dan staan ze enkele uren later weer op straat als het om een klein vergrijp gaat. De misdaad mag dan nog veel zwaarder zijn, de crimineel in kwestie wordt naar huis gestuurd met een taakstraf. Voor moord ga je nog de cel in. Maar ook niet voor lang. Kijk maar naar de politieke moord op Pim Fortyun door Volkert van der Graaf. Hij kreeg voor een politieke moord 18 jaar en na 12 jaar komt hij vrij. Deze moord was niet alleen een moord op Pim Fortyun, maar op het gehele Nederlandse volk.  Want Volkert van der Graaf heeft een aanslag gepleegd op de Nederlandse democratie.

De meeste Nederlanders willen gerechtigheid. Ongeacht onze afkomst of huidskleur. Indien iemand onszelf, onze familie of onze vrienden iets aandoet, willen wij dat de dader of daders gestraft worden.  Maar de vandaag de dag zijn de straffen zo laag dat de meeste slachtoffers met een levenslang trauma blijven zitten. Dit vergroot het onveilige gevoel van de gewone hardwerkende burger, die maar niet begrijpt waarom criminelen niet echt voor lange tijd achter de tralies gaan. Daarom vragen de brave burgers van Nederland dat er nu eens eindelijk echte straffen worden uitgesproken. Geen taakstraf voor een verkrachting, maar jarenlange celstraf. Heb je een gruwelijke moord gepleegd, levenslang.  Terroriseert een bende jarenlang de buurt, stop ze voor heel lange tijd weg. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar daar schieten we echt niks mee op. De politiek moet om de criminaliteit in te dijken actie ondernemen.

Screenshot_25En eigenlijk zou het heel simpel moeten gaan om een ander beleid omtrent criminaliteit te voeren. Onze politici vertellen ons dagelijks dat wij in een democratie leven. Dat zij er maar eens werk van maken. Zij worden er tenslotte ruim voor betaald. Laat de rechters en de officieren van justitie zich om de vier jaar verkiesbaar stellen. Zo kan de burger beslissen welke rechters het verdienen om de maatschappij te beschermen. Dan zullen er niet veel slappe rechters meer zijn en zal er veel zwaarder gestraft worden.  Dan zullen de burgers in dit mooie land zich veel beter voelen als criminelen lange tijd moeten boeten voor hun daden.

En zo zou het ook in de politiek moeten gaan. Laat een burgemeester zich om de vier jaar verkiesbaar stellen. Dit zal ons burgers ten goede komen. De criminaliteit zal dalen en de steden zullen weer veilig worden. Want geen enkele verkozen burgemeester wil de geschiedenis ingaan als de slechtste ooit. Wat nu schering en inslag is. Ook zou onze minister-president moet rechtstreeks verkozen worden. Ongeacht van welke partij hij of zij lid is. Elke minister of staatssecretaris die het leven van de burgers in gevaar brengt, moet verantwoording aan het volk afleggen en desnoods gestraft worden. En zo moet dit ook gaan met de ministers en staatssecretarissen die met het zuurverdiende geld van de hardwerkende burger moordzuchtige ondemocratische regimes steunen of het geld in onnozele projecten steken waar geen mens iets aan heeft. Deze mensen zouden zich openlijk moeten verantwoorden tegenover hun kiezers. Indien zij hun post moeten verlaten wegens wanbeleid, dan zonder wachtgeld.

Screenshot_23

In een echte democratie wordt de burger regelmatig naar zijn mening gevraagd in een referendum. Maar dat is iets wat wij in Nederland niet snel meer zullen meemaken. Onze beleidsmensen zijn misschien ook wel bang voor onze mening, want voor het merendeel hebben zij er niks mee. Zij kijken neer op het gewone klootjesvolk dat wij in hun ogen zijn. Wij zijn volgens hen te dom om een mening te hebben. Zo denk de politieke elite over ons. Dat ze het maar niet ontkennen daar in Den Haag. Heeft kereltje Pechtold nog niet zo lang geleden geen referendum geblokkeerd? De Zwitsers (zij hebben nog politici met ballen) hebben een democratisch referendum gehouden en de burgers hebben nee gezegd tegen massa-immigratie.  De zogenaamde democratisch verkozenen in het Europees Parlement zijn er niet mee akkoord en beraden zich op sancties. En dit noemt de linkse Europese elite nu democratie! Verbeter de wereld, politici. Begin bij jezelf.

En zoals Marcia Wieder ooit zei: “Inzet leidt tot actie. Actie brengt je dromen dichterbij.”

Screenshot_26

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)    

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, lafheid, landverraad, Nederland, politici, praatjesmakers. Bookmark de permalink .

28 reacties op Is Nederland een democratisch land?

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Het enige waar de regenten hier echt bang voor zijn is inderdaad het referendum want op het moment dar iets door de bevolking afgewezen word laat de bevolking ook zien hoe incompetendtd die eikels in Den Haag zijn.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Vooral dat van die Referenda, Erik60! Hier hebben we nota bene politici -zeker van CDA en VVD- die er openlijk voor uitkomen, dat ze tegen referenda zijn! Je snapt niet dat ze het uit hun arrogante bek krijgen! En dan het referendum betreffende de EU, waarvan Balkenende de uitslag zonder pardon van tafel veegde! De grootste 16de Eeuwse absolutisten zouden het ze niet verbeterd hebben! Ze kjken inderdaad op ons neer en het ergste is nog, dat ze dat niet eens meer weten te verbergen óók! Je moet niet gek opkijken, als ze ècht niet weten, wat er onder het volk leeft en misschien wel in alle ernst geloven, dat een meerderheid de EU best nog ziet zitten. Of dat wíllen geloven. Het enig deugdelijke zou een werkelijk verrassende verkiezingsuitslag zijn; dan zouden ze althans gedwongen zijn, hun oogkleppen af te zetten!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Met die gedachten als beschreven in het stukje loop ik al jaren rond. Op welke politieke partij zal ik nu eens stemmen om naderhand niet bedonderd te worden. Sinds verscheidene jaren stemmen wij daarom op de PVV. Maar ook die slaagt er helaas niet in om een vuist te maken door de alom aanwezige Eurofielen, Moslim-lovers, die allemaal uit de linkse hoek komen, en allemaal de PVV in de verdomhoek proberen te krijgen. Ongeacht welke politieke partij, het hele politieke zooitje kan men omschrijven als links tuig dat lak heeft aan de kiezer en de PVV. Sinds na de tweede wereldoorlog zijn in ieder kabinet de rooien volop aanwezig met hun gifspuit. En door de welwillende medewerking van de MSM kan dat in eeuwigheid zo maar door blijven gaan. Stemmen doen wij voor de goede zaak al jaren op de PVV. Maar of het ooit effect zal sorteren ? Over de E.U. verkiezingen in Mei hebben wij al sowieso geen hoge pet op ! Voor de goede zaak gaan we wel stemmen, maar de dictator in Brussel heeft zijn truckendoos en gifspuit al klaar liggen.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Is Nederland een democratisch land? daar heb ik een antwoord op het is NEE.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nederland is beslist geen democratie !!!!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Neen, Nederland is geen democratie maar een particratie. Ik kan mij verder goed vinden in de conclusies van Erik60.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Volgens de leer van Jezus Christus zijn wij een democratisch land, want iedere mens is gelijk geschapen, niemand staat hoger dan anderen.
  Maar na de Franse bezetting hebben wij de Wetten van Napoleon Bonnaparte aan genomen en hij was een abslolute keiser.Daar om zijn onze wetten niet meer democratisch maar door een Absolute heerscher opgesteld.

  Like

 8. Jean zegt:

  Democratie en monarchie gaan NOOIT samen, daar wij een ‘democratie’ eisen is het duidelijk wat moet ophoepelen.
  Nog 7 te gaan in Europa, moet kunnen binnen de 6 maanden, niet? Dus éérst die EU misdaadorganisatie definitief sluiten en dan die 7 circussen.

  Like

 9. Pingback: IS NEDERLAND NOOIT EEN DEMOCRATISCH LAND GEWEEST? | eunmask

 10. Tempelier. zegt:

  Het enigste wat hier democratisch is, is dat je mag stemmen en daarna snel je mond houden.

  Like

 11. bryanbarbu zegt:

  Ik wil wel even doorgeven dat dit in de verste verte te maken heeft met democratie.
  Nederland is wel degelijk een democratie, u heeft alleen meer kritiek op de rechtspraak en het tijdsbestek van verkiezingen.
  Een democratie houdt NIET in of een referendum wordt gehouden of niet.
  Even een opfrissertje: ”Een democratie houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten, zoals in het oude Athene, of het volk verkiest vertegenwoordigers die de wetten maken, zoals in België en Nederland.”
  Is dit niet wat er nu gebeurt’?

  Like

  • wesley zegt:

   Nederland is geen democratie
   democratie houd in door het volk voor het volk
   Hier is het door het volk voor jezelf en mooi weer spelen in de EU.

   Nederland is en particratie waarbij we een lijn volgen volgens partij ideologie
   mooie belofte die nooit waar gemaakt kunnen worden.
   partijen met minder dan 10 zetels zouden niet meer mee mogen doen zodat we eens echt een regering kunnen krijgen die potten breekt.
   ipv ons aan de bedelstaf en opvreters uit andere landen financieel bevoordeeld

   Like

 12. Jade zegt:

  De democratie is door Balkenende door de plee gespoeld…
  Ik snap het niet, maar hij komt er mee weg.

  Like

 13. ed zegt:

  democratie hahahaha wat een lachertje ik ben dankzij besluiten van die democraten mijn bedrijf kwijtgeraakt grenzen opengesteld voor mensen die omder mijn prijs kunnen gaan werken en zo zijn er nog tienduizenden zzpers hun werk kwijtgeraakt en om die mensen nu nog eens extra te pakken hebben ze nu ook de participatie samenleving bedacht zodat je nu als je geen werk hebt tegen behoud van je uitkering werken ?????oftewel eerst pak je mensen hun werk af en daarna laat je ze slavenarbeid verrichten onder de noemer vrijwilligerswerk !!en wat ook vreemd is ik ben het niet eens met het beleid wat gevoerd word maar ondertussen moet ik wel belasting betalen zodat die lui waar ik het niet mee eens ben(of erger nog )een salaris kunnen krijgen om vervolgens nog meer besluiten te nemen die mij nog meer in het nauw brengen ik word hier zo depressief van!! het is te gek voor woorden dat ze het nog democratisch durven noemen!!SCHIJNVERTONING NEDERLAND!!!?????!wanneer durven de mensen hun mond open te trekken ????????????????

  Like

 14. Analysis zegt:

  Nederland is een oligarchie. Dat betekent dat het land bestuurd wordt door banken en multinationals. In naam is Nederland een democratie maar dat is slechts een rookscherm om de burgers in slaap te sussen zodat de heersende partijen rustig hun gang kunnen gaan. Zo simpel is dat. Al heel lang. Overigens is die situatie in heel veel landen zo. Democratie is de uitzondering en de burgers zijn eeuwenlang bedrogen, bestolen en in oorlogen meegesleept waar zij part noch deel aan hadden. Weinigen weten van de Bilderberg groep waar de top van bedrijven, banken en politiek bijeenkomen. Burgers en journalisten zijn niet welkom en worden afgeschermd door een politiemacht. De media, in handen van de elite, zwijgt hierover in alle talen. Deze Bilderberggroep (opgericht door een zekere Bernhard, ja die) bepaalt niet alleen voor NL maar ook voor de EU het beleid voor de komende periode. Dat verklaart ook onmiddellijk het gemak waarmee de EU werd geintroduceerd! De politici fungeren slechts als trekpoppen en worden na goed gedrag vorstelijk beloond als zij na hun politieke carriere aan mogen schuiven bij de gevestigde partijen. Wie daaraan twijfelt behoeft slechts na te gaan waar de ex politici terecht kwamen. Het is de hoogste tijd dat burgers wakker worden en begrijpen hoe de Nederland in elkaar steekt. Pas dan kunnen we verder om de situatie drastisch te hervormen. Zoek op internet naar de feiten. Er is heel veel informatie te vinden zolang het internet nog niet wordt gecensureerd.

  Like

 15. Koert petersen zegt:

  We raken ons land kwijt. Voorgoed als we niet heel snel wakker worden. De open grenzen en de onwil om de identiteit van ons land te verdedigen hebben Nederland ziek gemaakt. Doodziek. De terreurdreiging is groter dan ooit. Nederland is geen veilig land meer. We hebben honderdduizenden mensen ons land binnengelaten zonder ze te vertellen dat het ons land is. En daar betalen we nu de prijs voor.

  Maar Nederland is toch echt van ons. Veel mensen hebben naast hun Turkse of Marokkaanse paspoort ook nog een Nederlands paspoort. Maar een deel van hen gedraagt zich niet als Nederlanders. We kunnen het elke dag zien. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs, ze halen het bloed onder onze nagels vandaan, ze tarten het gezag, dansen op politieauto’s, schelden ons uit, kijken op ons neer, spugen op ons en trekken zich nergens wat van aan. Ze hebben ons paspoort maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.

  En ik zeg tegen al die mensen die zich misdragen: Nederland is ons land. Het is van ons. Niet van jullie. En als je je niet gedragen wil, als je ons terroriseren wil, als je hier een klein-Turkije of klein-Marokko van wil maken, dan zal je dat niet lukken. Want is dit is ons land. Waar we tolerant zijn maar niet tegen diegenen die ons land kapot maken. Waar we respect hebben voor ieder individu maar niet voor mensen die geweld gebruiken en ons terroriseren.

  Wij zijn Nederland en dit is ons land. En dat we gaan terugveroveren. Vanaf vandaag. We gaan niet meer toestaan dat onze vrouwen en dochters door jullie worden lastiggevallen. Dat onze wijken worden geterroriseerd. Onze winkels bestolen. Dat ouderen ’s avonds geen ommetje meer durven te maken. Dat van balkons eieren en glazen naar ons worden gegooid. Dat onze uitkeringen worden misbruikt door gasten in dikke BMW’s. Dat Nederland wordt kapotgemaakt. Wij pikken dat niet meer.

  Genoeg is genoeg. Vanaf vandaag vechten we terug. Keihard. Geen buurthuizen of uitkeringen meer, geen slachtofferrol en geen begrip meer. Wat mij betreft pakken we iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt het Nederlandse paspoort af en zetten ze ons land – ja ons land – uit. Als het kan met hun hele familie. En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.

  Mevrouw de Voorzitter,
  Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

  Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, of tokkies, populisten of nazi’s. De criticasters worden bedreigd, verketterd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Ook ik voorzitter. Overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de rechtbank. Half Europa staat in brand, onze premier roept Pleur Op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Slowaakse premier Fico zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar ik moet me vrijdag weer verantwoorden bij de strafrechter voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat de Kamer en Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.
  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.
  29 juni: 3 ISIS-terroristen doden 45 onschuldige mensen bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook moslims zijn de slachtoffers van de islam.
  14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. ISIS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van twee Franssprekende gevangen in Mosul, Irak.
  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijf mensen waarvan drie ernstig.
  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een moeder en drie dochters waaronder een meisje van 8 neer in Frans vakantiepark
  22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negen mensen dood in winkelcentrum München en verwondt 36 anderen.
  24 juli: Een 21-jarige Syrische asielzoeker doodt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere vrouw met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische vluchteling Mohammed D. zichzelf op bij muziekfestival in Ansbach, Duitsland.
  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.
  27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden.
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt een vrouw dood en verwondt vijf anderen op Russel Square in Londen.
  6 augustus: Een 33-jarige Algerijn valt politie-agenten aan met een kapmes in Charleroi, België, terwijl hij Allahu Akbhar roept.
  19 augustus: Een allahu akbar schreeuwende man steekt een rabbijn neer in Straatsburg
  30 augustus: Een in Bosnië geboren Deense moslim steekt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger neer
  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in de Franse stad Toulouse.
  7 september: Een Marokkaanse illegaal steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.
  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame in Parijs.
  9 september: Een allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in de Servische stad Raska.
  17 september: Een Somaliër valt negen mensen aan met een mes in een winkelcentrum in St. Cloud in de Amerikaanse staat Minnesota.
  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Vrouwen lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: Die is gek, die Wilders, daar is geen enkel bewijs voor, Hoe kan dat nou. En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, VZ? Wij willen geen jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdogan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

  Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen.
  Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

  En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit.
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Vz, dat is de toekomst en daar staan wij voor.

  Like

 16. We raken ons land kwijt. Voorgoed als we niet heel snel wakker worden. De open grenzen en de onwil om de identiteit van ons land te verdedigen hebben Nederland ziek gemaakt. Doodziek. De terreurdreiging is groter dan ooit. Nederland is geen veilig land meer. We hebben honderdduizenden mensen ons land binnengelaten zonder ze te vertellen dat het ons land is. En daar betalen we nu de prijs voor.

  Maar Nederland is toch echt van ons. Veel mensen hebben naast hun Turkse of Marokkaanse paspoort ook nog een Nederlands paspoort. Maar een deel van hen gedraagt zich niet als Nederlanders. We kunnen het elke dag zien. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs, ze halen het bloed onder onze nagels vandaan, ze tarten het gezag, dansen op politieauto’s, schelden ons uit, kijken op ons neer, spugen op ons en trekken zich nergens wat van aan. Ze hebben ons paspoort maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.

  En ik zeg tegen al die mensen die zich misdragen: Nederland is ons land. Het is van ons. Niet van jullie. En als je je niet gedragen wil, als je ons terroriseren wil, als je hier een klein-Turkije of klein-Marokko van wil maken, dan zal je dat niet lukken. Want is dit is ons land. Waar we tolerant zijn maar niet tegen diegenen die ons land kapot maken. Waar we respect hebben voor ieder individu maar niet voor mensen die geweld gebruiken en ons terroriseren.

  Wij zijn Nederland en dit is ons land. En dat we gaan terugveroveren. Vanaf vandaag. We gaan niet meer toestaan dat onze vrouwen en dochters door jullie worden lastiggevallen. Dat onze wijken worden geterroriseerd. Onze winkels bestolen. Dat ouderen ’s avonds geen ommetje meer durven te maken. Dat van balkons eieren en glazen naar ons worden gegooid. Dat onze uitkeringen worden misbruikt door gasten in dikke BMW’s. Dat Nederland wordt kapotgemaakt. Wij pikken dat niet meer.

  Genoeg is genoeg. Vanaf vandaag vechten we terug. Keihard. Geen buurthuizen of uitkeringen meer, geen slachtofferrol en geen begrip meer. Wat mij betreft pakken we iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt het Nederlandse paspoort af en zetten ze ons land – ja ons land – uit. Als het kan met hun hele familie. En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.

  Mevrouw de Voorzitter,
  Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

  Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrim voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.

  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.

  29 juni: 13 ISIS-kinderen doden 45 onschuldige Nederlandse joden bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook Joden zijn de slachtoffers van de islam.

  14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. IS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van eenëntwintig gevangen Koptische christenen in Raqgga, Syrië.

  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijfentachtig mensen( Rotterdammers) waarvan tien ernstig.

  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een Nederlandse moeder en drie dochters uit Tilburg dood waaronder een meisje van 8 in een Frans Centerparks -vakantiepark en vlucht

  22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negeënveertig Amsterdammers en Rotterdammers dood in een winkelcentrum in München en verwondt 36 anderen.

  24 juli: Een 21-jarige Turkse steekt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere Nederlandse vrouw uit Rotterdam dood met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische Mohammed D. zichzelf op bij een muziekfestival in Ansbach, Duitsland.

  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.

  27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden
  .
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt vier vrouwen dood en verwondt vijf op Russel Square in Londen.

  6 augustus: Een 22-jarige Turk valt politie-agenten aan met een kapmes in Binnenstad(Den Haag, Nederland terwijl hij Allahu Akbhar roept.

  19 augustus: Een onbekende Allahu akbar schreeuwende gebochelde gestoorde steekt een rabbijn neer in Straatsburg

  30 augustus: Een in Bosnië geboren Turkse moslima doodt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger

  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in het Franse Toulouse.

  7 september: Een 22-jarige Marokkaanse illegale vrouw steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.

  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame en Stade de France in Parijs.

  9 september: Een Allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in het Servische Raska.

  17 september: Een Somaliër valt negeënveertig mensen aan met een mes in een winkelcentrum in de Bogaard (Wateringen),Den Haag,Nederland.

  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Vrouwen lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: “Die is zo gek als een deur, die dictatuur van Wilders, Er blijft niets van ons NL’ ers over”, En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, VZ? Wij willen geen jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdogan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

  Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen.
  Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

  En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit.
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Vz, dat is de toekomst en daar staan wij voor.

  Like

 17. We raken ons land kwijt. Voorgoed als we niet heel snel wakker worden. De open grenzen en de onwil om de identiteit van ons land te verdedigen hebben Nederland ziek gemaakt. Doodziek. De terreurdreiging is groter dan ooit. Nederland is geen veilig land meer. We hebben honderdduizenden mensen ons land binnengelaten zonder ze te vertellen dat het ons land is. En daar betalen we nu de prijs voor.

  Maar Nederland is toch echt van ons. Veel mensen hebben naast hun Turkse of Marokkaanse paspoort ook nog een Nederlands paspoort. Maar een deel van hen gedraagt zich niet als Nederlanders. We kunnen het elke dag zien. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs, ze halen het bloed onder onze nagels vandaan, ze tarten het gezag, dansen op politieauto’s, schelden ons uit, kijken op ons neer, spugen op ons en trekken zich nergens wat van aan. Ze hebben ons paspoort maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.

  En ik zeg tegen al die mensen die zich misdragen: Nederland is ons land. Het is van ons. Niet van jullie. En als je je niet gedragen wil, als je ons terroriseren wil, als je hier een klein-Turkije of klein-Marokko van wil maken, dan zal je dat niet lukken. Want is dit is ons land. Waar we tolerant zijn maar niet tegen diegenen die ons land kapot maken. Waar we respect hebben voor ieder individu maar niet voor mensen die geweld gebruiken en ons terroriseren.

  Wij zijn Nederland en dit is ons land. En dat we gaan terugveroveren. Vanaf vandaag. We gaan niet meer toestaan dat onze vrouwen en dochters door jullie worden lastiggevallen. Dat onze wijken worden geterroriseerd. Onze winkels bestolen. Dat ouderen ’s avonds geen ommetje meer durven te maken. Dat van onze balkons van onze eigen huizen bedden+tafels+stoelen+bankstellen+tv’s en fietsen naar ons worden gegooid. Dat onze uitkeringen worden gefraudeerd door Poolse en Bulgaarse gasten in hun dikke BMW’s. Dat Nederland wordt kapotgemaakt. Wij pikken dat niet meer.

  Genoeg is genoeg. Vanaf vandaag vechten we terug. Keihard. Geen buurthuizen of uitkeringen meer, geen slachtofferrol en geen begrip meer. Wat mij betreft pakken we iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt het Nederlandse paspoort af en zetten ze ons land – ja ons land – uit. Als het kan met hun hele familie. En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.

  Mevrouw de Voorzitter,
  Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

  Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrim voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.

  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.

  29 juni: 13 ISIS-kinderen doden 45 onschuldige Nederlandse joden bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook Joden zijn de slachtoffers van de islam.

  14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. IS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van eenëntwintig gevangen Koptische christenen in Raqgga, Syrië.

  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijfentachtig mensen( Rotterdammers) waarvan tien ernstig.

  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een Nederlandse moeder en drie dochters uit Tilburg dood waaronder een meisje van 8 in een Frans Centerparks -vakantiepark en vlucht

  22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negeënveertig Amsterdammers en Rotterdammers dood in een winkelcentrum in München en verwondt 36 anderen.

  24 juli: Een 21-jarige Turkse steekt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere Nederlandse vrouw uit Rotterdam dood met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische Mohammed D. zichzelf op bij een muziekfestival in Ansbach, Duitsland.

  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.

  27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden
  .
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt vier vrouwen dood en verwondt vijf op Russel Square in Londen.

  6 augustus: Een 22-jarige Turk valt politie-agenten aan met een kapmes in Binnenstad(Den Haag, Nederland terwijl hij Allahu Akbhar roept.

  19 augustus: Een onbekende Allahu akbar schreeuwende gebochelde gestoorde steekt een rabbijn neer in Straatsburg

  30 augustus: Een in Bosnië geboren Turkse moslima doodt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger

  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in het Franse Toulouse.

  7 september: Een 22-jarige Marokkaanse illegale vrouw steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.

  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame en Stade de France in Parijs.

  9 september: Een Allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in het Servische Raska.

  17 september: Een Somaliër valt negeënveertig mensen aan met een mes in een winkelcentrum in de Bogaard (Wateringen),Den Haag,Nederland.

  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Onze dochters aangerand en bedreigd en lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: “Die is zo gek als een deur, die dictator Wilders, Er blijft niets van ons NL’ ers over”, En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, VZ? Wij willen geen jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdogan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

  Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen.
  Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

  En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit.
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Vz, dat is de toekomst en daar staan wij voor.

  Like

 18. Wolf Brandel zegt:

  „Een einde van de immigratie uit welk moslimland is precies is wat we nodig hebben om onze kinderen en kleinkinderen beter te beschermen. Ook in Nederland”, De islam en onze vrijheid zijn onverenigbaar.”aldus Wilders.

  Stop de discriminatie van de “echte geboren Nederlanders !!!!!!

  #refugeesnotwelcomehere

  Like

 19. Igor zegt:

  Wel een zeer geliefde dictator Koert peterse bij zijn bevolking. Ik heb nog geen enkele Nederlander over Wilders weten klagen. Ken er velen en ben er waarempel met een getrouwd. Wat Wilders reeds voor de gewone man heeft gedaan is niet mis . bv. 50 miljoen Euro geboortepremie voor een tweede,derde kind betekent een klein fortuin voor een gemiddeld gezin.Gerechtigheid is vervangen door Brusselse EU-propaganda. Men, = het westen met kleine w, betaalt al jaren, net als in Oekraiëne tot voor de coupp,protestmensen om te protesteren via zgn MKB’s maar het haalt niet veel uit. Wij Nederlanders hebbe dat heus wel door. En die vele ONZIN over geloofsvrijheid voor al die haatpredikende profiteurs en bezetters christelijk-joods-islamitische cutuur van de laatste tijd hebben de Nederlanders al genoeg gehoord en nog meer sterker gemaakt onder hun leider.Wij Nederlanders zijn een zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer sterk volk. Zowel fysiek als mentaal. De EUSSR zou er beter aan doen de Turken te droppen en zijn banden met USA and Russia te vertstevigen want het wordt de toekomst. Dat weet Obonobom en zijn bende natuurlijk ook en niet toevallig doet men er nu alles mar dan ook ALLES aan om Wilders te provoceren via valse beschuldigingen.

  Of Poetin een moordenaar is weet ik niet. Feit is dat al onze regeringen boter op het hoofd hebben op dat vlak. Maar wat ik wel weet is dat Turkije veel meer een dictatuur is dan ginder onzer EUSSR in Europa en dat Erdogan op moordenaarsvlak een megabiljoen keer hoger staat gerangschikt.

  Like

 20. Wolf Brandel zegt:

  Den Haag, Buitengoed Dorrepaehl 13 maart 2017

  Nou, voorzitter, daar zitten ze dan.
  Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat.
  Maar liefst 24 ministers en staatssecretarissen van het kabinet Rutte III.

  Maar een betere naam is: ‘Planeet Rutte’.
  In hun eigen zonnestelsel.
  Een planeet losgezongen van de werkelijkheid van miljoenen Nederlanders.
  Met hun gelijk van de helft plus 1.

  Op Planeet Rutte hebben ze niet zo veel met democratie. Zo’n burger, dat is maar lastig.
  Daarom stond de tweede partij van Nederland bij voorbaat buitenspel.
  Anderhalf miljoen stemmers zijn uitgesloten. Hun mening doet er niet toe.
  Het referendum wordt niet alleen afgeschaft, maar als het toch nog een keer wordt gehouden, zal niemand op de planeet er naar luisteren, heeft meneer Buma verzekerd.
  Wat een vreselijke arrogantie.
  Wat een totale mislukking is dit kabinet en de vierpartijencoalitie nu al geworden.
  Het zit al vast in de modder voordat het is weggereden.
  Het gaat dus niet om wat de burger vindt maar om platte macht, het pluche, en het verdelen van de mooie baantjes.
  Vanaf hun wolk kijken ze naar beneden. Naar die echte wereld, ver weg.
  Naar een wereld waar ze op neer kijken. Die ze niet begrijpen en ook niet willen begrijpen.
  In de democratie van Rutte, heb je geen kiezers, maar stemvee.
  Op planeet Rutte zijn de gewone Nederlanders ook niet uitgenodigd.
  Het lachen is hen al een tijdje vergaan.

  Premier Rutte pleegt al jaren een professionele plofkraak op de portemonnee van heel veel Nederlanders.
  Miljoenen zijn uitgeknepen en kaalgeplukt.
  Veel mensen zijn de afgelopen jaren tot de rand van de afgrond gebracht.
  Wie denkt dat het economisch goed gaat met Nederlanders heeft het heel erg goed mis.

  Nederland zit in een diepe crisis.
  Een politieke crisis.
  Een religeuze crisis.
  Maar vooral een identiteitscrisis.
  Ons land was heel,heel,heel,heel,heel erg vroeger in 1579 om precies te zijn,het mooiste land ter wereld. Met eigen grenzen, een eigen cultuur. We gaven ons geld uit aan onze eigen mensen.
  Er was fatsoenlijke zorg voor onze ouderen.Er was welvaart. Op straat struikelde je niet over hoofddoekjes en Allahu Akbar roepende en sissende kankertuigTurken en kankerMarokkaantjes.
  We waren een groot sterk, eigenwijs en vooral trots land.

  Geen angst voor terreuraanslagen.
  Geen corrupte allochtonen bij de politie.

  Niemand kreeg ons kapot.
  We waren soeverein de baas over ons eigen land en onze eigen grenzen en namen onze eigen beslissingen..
  Er waren geen moskeeën in onze steden.
  Nederland was Nederland.
  Hoe anders is het vandaag.

  Wat is ons land verschrikkelijk vernietigd.
  onze teerbeminde normen en vrijheden vernietigd.
  Heel veel Nederlanders zijn vreemden en slaven geworden in hun eigen land . We hebben het groteske grommende islamitisch monster binnengelaten.
  Overal op straat, op het strand, in de bioscoop, tijdens koopavonden in de tram en in de bus, overal hebben we last van de geïmporteerde cultuurverrijkers.
  Parades van honderden ‘Allahu Akhbar’ hysterisch gillende en krijsende Turkse moslima’s met islamitische vlaggen van IS in kriijgsoptocht door onze straten, onlangs nog hier om de hoek in Den Haag.

  Het is met geen pen meer te veel te beschrijven. Nederland vloekt en hull t waar het eens heeft gelachen. En de islamitische invasie gaat maar door.
  Op kosten van u raad het al….U en ik samen en de rest van de bevolking van ons neutrals Neerlandse Rijk. We financieren onze eigen ondergang. Zoveel miljoenen boze Nederlanders voelen zich machteloos, voelen zich buitengesloten, voelen zich gediscrimineerd,niet vertegenwoordigd en zijn heel,heel,heel,heel,heel erg kwaad.

  Omdat ze hun Nederland zijn kwijtgeraakt.
  Omdat Den Haag hun zorgen niet serieus neemt. Omdat ze zien dat hun wereld (gelukkig…een hele andere is dan die van planeet Rutte).

  En nu gaat ons land opnieuw bestuurd worden als erg zieke islamitische dictatuur door – onze Islamknuffellaars daar in vak K daar zitten ze – voor wie het behoud van ons mooie Nederland niets maar dan ook niets maar dan ook niets meer betekent.
  Onze identiteit verdwijnt langzaam steeds meer onder de inktzwarte shariachaduw van de racistische islam. Kijk naar Den Briel. Of Borne. Of Maastricht. Of kijk naar Brussel, naar Groningen, naar Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag waar nu ook al bijna de helft van de inwoners (56000 in December 2012 tot 74.84000 nu) niet-westerse allochtonen jonger dan 25 jaar Marrokaan is. Dat betekent meestal: moslim. Mohammed of of Abdul Mohammed of Achmed of Emed is inmiddels een van de meest populaire jongensnamen in het vroeger zó neutrale Nederland.

  Ons eveneens zó geliefde Den Haag ,de thuisbasis, het wonder uit de hemel dat onze voorouders met hun bloedeigen bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd, ons o zo lieve lieve vaderland, wordt steeds meer weggegeven..

  We zien het ieder uur weer ieder jaar wer
  De ellende die die vieze vieze vieze stinkende islamisering ons brengt.
  Met dank aan een driëenhalve eeuw pure lafheid.

  Want dat zijn de weggevers van Nederland van Planeet Rutte en zijn gezinden: politiek correcte lafaards en verraders.

  Voorzitter, ook het Regeerakkoord van Rutte III deugt niet. Integendeel.
  Het wordt alleen maar erger en erger en erger.
  De malaise gaat gewoon door. Onder Rutte II en III een asielinstroom van minstens 3%25 kwart miljoen mensen. Met een Kennkarte en verblijfsvergunning altijd prijs in Nederland of niet maar dan krijg je als illegaal gewoon gratis bed, bad en brood want dan heb je ook wat.

  Terwijl onze mensen zich blauw moeten betalen aan de zorg, is dat gratis voor asielzoekers. Onze eigen mensen worden gediscrimineerd.

  Op straat kunnen we zien hoe die culturele verrijking door de massa-immigratie er uit ziet:

  Dat onze vrouwen en dochters tijdens het winkelen of op weg naar en van school van hun fiets worden getrokken en in elkaar worden geslagen en geschopt, bespuugd, beroofd en aangerand.

  De multicriminele samenleving betekent dat vrijmetselaars, wederdorpers, arminianen, lutheranen, contraremonstranten en Jehova’s getuigen,liberalen, liberaal-democraten, conservatieven en socialisten,pacifisten homoseksuelen,khatolieken, Joden en intellectulelen……etc….etc…..etc…… in elkaar mogen worden geslagen. Dat vrouwen voor kankerhoer mogen worden uitgescholden.

  Radicale moskeeën daar waar haat tegen ons gepredikt wordt die hele mooie wijken en buurten verpesten. Waar nog alleen maar Arabisch en Afghaans en Turks en Syrisch mag worden gesproken.

  En dat zelfs ons ouwe trouwe SINTERKLAASFEEST ons KERSTFEESTt ter ere van onzer HEERE. Jezus Christus en Koningsdag. EN ZELFS!!!!!!!!!!……ONS NIEUWJAARSFEEST VERBODEN IS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De dreiging is groter dan ooit.

  In heel Europa zien we aanslagen van Parijs en Brussel tot Manchester, van Amsterdam tot Barcelona en Istanbul en Helsinki tot Donetsk, van Constantinople tot Helsinki, en van Helsinki tot Berlijn en Stockholm. En gisteren nog in New York waar een Allahu akbar schreeuwende gebochelde moslim achtendertigduizend onschuldige mensen vermoordt waaronder een Waalssprekende Belg.

  En ik vraag GODVERDOMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nogmaals: hoeveel onschuldige mensen moeten nog worden vermoord voordat DIT nepkabinet wakker maar dan ook WAKKKER wordt???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Voordat wordt begrepen dat islam en geweld bij elkaar horen en islam nooit maar dan ook NOOIT ZAL integreren!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hou nou eens GODVERDEGODVERDOMME GODVERDEGODVERDOMME op met die politiek correcte SMERIGE ONZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wordt wakker. We moeten af van de islam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Want ze willen ons vermoorden !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vernietigen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Verdelgen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kapotmaken wat wij hebben opgebouwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Maar liefst vijfendertig procent van de moslims in ons land – zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam – is bereid geweld te gebruiken voor de islam.
  Dat zijn zesenzestighonderdentienduizend mensen, twee keer de omvang van het Nederlandse leger.

  Die 610.000 zitten over 16 jaar overal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ze wonen misschien bij u en ik om de hoek, of hangen rond bij de supermarkt bij u en ik in de buurt of lopen langs de scholen van uw kinderen of zitten bij u in de trein.
  Misschien zit er hier wel eentje in de plenaire zaal, wie o wie zal het zeggen.

  Inlichtingendiensten in geheel Europa hebben nu al honderdduizenden jihadisten in het vizier

  En doze honderduizenden jihadgangers keren nu ook nog eens terug naar Europa vanuit Syrië.
  Waar ze hebben geleerd hoe te moorden, te martelen, te verkrachten, in naam van Allah. Allemaal jihadisten en testosteronbommen die dankzij Schengen en de VVD en PVDA met HUN open grenzen door heel Europa kunnen moorden en verkrachten.
  En hoe reageert Planeet Rutte daarop? Nou, die brengt meneer Grapperhaus nu ook in stelling.

  Die krijgt de cruciale functie van minister van Justitie.
  De man die gaat over de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen.
  En wat zegt dat gevaarlijke dwaaslicht?

  Hij vindt dat we jihadisten gewoon terug naar Nederland moeten laten komen.
  Dat we de dialoog met ze aan gaan.

  Dat is dus onze verdedigingslinie.
  Dat is hoe wij ons na 1945 jaar opeens opstellen. Vz, dit is een nepNederland dat de capitulatie heeft getekend aan dictator Recep Tayip Erdogan.. Dat zegt: hier is Nederland, wij willen er niet meer voor zorgen.

  Veel succes ermee, Ali, Mohammed, Omar, Abdul, Emed, en natuurlijk dictator Recep Tayip Erdogan.
  Laat het op u inwerken: Iemand die verantwoordelijk is voor onze veiligheid meneer de minister-president is in werkelijkheid een gevaar voor onze veiligheid. Ferdinand Grapperhaus Minister van Justitie en Veiligheid is alsof je Tunahan Kuzu minister-president van ons land maakt.

  De Partij voor de Vrijheid kent in ieder geval geen genade.

  Als je gezellig met het AD en de Metro in gesprek wilt met jihadisten heb je wat mij betreft niets te zoeke in dit kabinet.

  Het gaat gebeuren Koert peterse komt morgen met een fantastische geweldadige gewapende revolte tegen de discriminatie van de “echte geboren Nederlanders door Schippers, van der Steur, Asscher, Schouten,de Jonge Grapperhaus en Premier Rutte.

  Onze indentiteit en vrijheid als vrij Europees land komt steeds meer en steeds verder onder druk te staan. Hoe lang is Nederland ons land nog? De waarheid over demografische ontwikkelingen in Europa en Afrika is te gruwelijk en verschrikkelijk voor woorden

  Van gewone mensen, heel erg gewone mensen met soms grote problemen.
  De gewone man en vrouw, de echte Nederlanders van Nederland, de ouden van dagen, onze jongeren in HUN studentenflat’s van HUN studentenverenigingen,gepensioneerden, de mensen die kei-en-kei-kei-keihard moeten werken voor hun geld en die buiten hun schuld om zonder baan zitten, zoals werklozen en gehandicapten.

  Allemaal waren ze de afgelopen eeuw de klos. Ze werden geconfronteerd met belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging..
  Huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging. Premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging. Eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De BTW word verlaagd, de gaswinning in Groningen en Loppersum word helemaal terugedraaid, de WW verbeterd, de verzorgingshuizen verbeterd en zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer streng. DE HUISHOUDELIJKE HULP IN ONZE VERZORGINGSHUIZEN EN/OF ZIEKENHUIZEN IS TOTAAL FRONTAAL VERNIETIGD EN ZO KAN IK NOG GODVERDOMME EVEN ZO OP DEZENHOUDING BLIJVEN DOORGAAN RUUD LUBBERS,IVO OPSTELTEN ELS BORST ALEXANDER PEChTOLD DE TERRORROEHOE FERD GRAPPERHAUSER ENLODEWIJK ASSCHER EN TERROROEHOE RUTTE EN SCHERTSKONING WILLY hebben ons land leeggeplunderd, Verwoest. EN TREKKEN ZICH NERGENS WAT VAN AAN VAN BILJOENEN VRIJE NEDERLANDERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HEEL HEEL HEEL HEEL ERG VEEL NEDERLANDERS, KUNNEN GEEN EENS MEER HUN,ZUURVERDIENDE REKENINGEN NIE EENS MEER BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  949.111.565880000..000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mensen zitten sinds de invoering van de ILLEGALE EURO en DAT VERDOEMDE LEENSTELSEL ROND DE EEUWWISSELING in de belastinggeldinfuus of in de midlifecrisis VOOR HET EIGEN RISICO TERWIJL WIJ HEEL ERG NETJES JA HEEL ERG NETJES ONZE BELASTINGCENTJES BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IS DE ECONOMIE met 89.000% gedaald, en het besteedbare inkomen van Nederlandse huishoudens steeg nauwelijks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  Zowel het CPB als de zeggen dat het beleid van de afgelopen jaren maar liefst 45 miljard euro aan economische groei heeft gekost en zelfs een paar view honderdduizend banen (1425.000).
  Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft inmiddels meer dan 965.0000 euro spaargeld of zelfs helemaal niets.

  Bij de kleinste of geringste tegensstand tegen HUN vervloekte Wet op de inlichtingen-en veiligheidsdiensten komt DIT nepparlement Rutte III in de financiële problemen.

  Als de wereldeconomie kapot gaat hebben ze een probleem.
  En veel pensioenen zijn jarenlang bevroren of gekort terwijl de pensioenpotten barsten van het geld. Dan hebbe ze een probleem!

  Veel gewone Nederlanders vallen na jarenlang keihard slavenarbeid terug om verschrikkelijk wraak te nemen werken ziek om voordat ze überhaupt met pensioen kunnen. Bedankt Mark Rutte.

  Dat zijn de Gewone Nederlanders, waar Mark Rutte het altijd over heeft.
  Maar hij is ze straal vergeten.
  Ze worden uitgelachen.
  Recht in hun gezicht.

  Gewone Nederlanders zien ook dat twee derde van alle bijstandsuitkeringen naar allochtonen gaat. Hún geld dat naar honderdduizenden migranten gaat die het vaak veel slechter hebben dan zij.

  Waar de mensen in Nederland nu behoefte aan hebben is geld in hun portemonnee zonder dat het er meteen weer wordt uitgejat.

  De premier die de Nederlander de afgelopen jaren heeft verraden gaat nu aan het werk!!!!!!!!!!!!

  Terwijl Afrika van dit kabinet de Postcodekanjer ontvangt. 1 miljard extra aan ontwikkelingshulp, een enkele reis richting bodemloze putten.

  Niet naar onze ouderen.

  Niet naar hardwerkende Nederlanders. Nee, onderweg naar het intens corrupte Afrika.

  Wie heeft er nog vertrouwen in een premier die dit soort keuzen maakt?
  Die Nederlanders belazert.

  Wat een leugens voorzitter, wat een politieke oplichterij.
  Want opnieuw snoeit de VVD hard in de hypotheekrenteaftrek.
  En wat heb je aan een verlaging van de inkomstenbelasting als je extra BTW moet betalen?

  En wat heb je aan een gelijk blijvend eigen risico als je zorgpremie met ruim driehonderd euro omhoog gaat? Ruim driehonderd euro!

  wat heb je aan een lager eigenwoningforfait als de hypotheekrenteaftrek eraan gaat?

  wat heb je aan een lagere elektriciteitsrekening als de totale energierekening fors omhoog gaat?
  Goocheltrucs Vz, allemaal goocheltrucs, het werk van politiek illusionisten.
  Niets is wat het lijkt. Je krijgt iets en je bent meteen iets anders kwijt.
  Dit is niet het kabinet Rutte III maar het kabinet Hans Klok 1.
  De belastingverlaging waar ze nu mee komen is dus grotendeels een sigaar uit eigen doos, en deels ook al eerder toegezegd geld.
  En het levert gemiddeld ook nog eens een schamel procentje koopkracht per jaar op. En structureel worden de lasten voor gezinnen zelfs met 1.2 miljard euro verhoogd. U hoort het goed, verhoogd!
  Wat zijn dat voor een grappen? Mensen schieten niet veel op met een gelijkblijvend eigen risico maar willen dat het wordt verlaagd of afgeschaft.

  Dus Voorzitter, wat zou er nu moeten gebeuren?
  Het allerbeste zou natuurlijk zijn als dit kabinet meteen opstapt en het Regeerakkoord door de shredder gaat.

  En als we daar niets aan doen mensen betekent dat het einde van Nederland.
  Het einde van ons volk.
  Neerlandistan is dan hooguit nog een paar maanden,weken wie zal het zeggen Welkom in Eurabië. Welkom sharia.
  Weg vrijheid, democratie en welvaart.
  Weg christendom en jodendom.
  En Weg Nederland.

  Een echte dictatoriale superstaat
  Een verschrikkelijk gedrocht JA GEDROCHT vol met zakkenvullende eurocommissarissen
  Niemand wil ze. Niemand kent ze. Maar het idiote is: deze gestoorde lieden bepalen wél de toekomst van Nederland.

  Vz, een democratie kan alleen bloeien in een natiestaat. Nationale soevereiniteit gecombineerd met een eigen nationale cultuur maakt ons tot wie we zijn, geeft ons zekerheid. En de Europese Unie heeft géén eenduidige identiteit en zal die ook nooit MAAR DAN OOK NEVER NOOITMEER krijgen!!!!!!!!!!! En omdat die daar ontbreekt heeft men geen bezwaar tegen een invasie van islamitische gelukszoekers en profiteurs.

  Als je geen identiteit hebt kan je hem immers ook niet kwijtraken.
  Als je niet weet wie je bent weet je immers wel wat je niet bent.

  Wij zijn Nederland en geen Marokko of Libië of Turkije of Afghanistan of Syrië of welke antisemitisch anti-communistisch anti-sinterklaasplek dan ook.

  En wij willen al helemaal geen islamitisch land worden.

  Wij willen niet haat en geweld importeren van een barbaarse cultuur die ons toch wereldvreemd is.

  Wij willen dat Nederland Nederland blijft.
  Zo simpel is het. En daar moeten we naar handelen.
  Ik zou dan ook de volgende concrete voorstellen willen voorstellen om Nederland voor de ondergang te behoeden en de islamisering te keren voor het te laat is:
  1.
  Verlaat de EU – NEXIT DUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- zodat we weer een soeverein land worden dat ook weer over zijn eigen grenzen en waar we weer trots op mogen én kunnen zijn.

  1.
  Sluit de grenzen voor alle asielzoekers en immigranten uit islamitische landen. En laat geen enkele terugkerende jihadist meer ons land terugkomen.

  2.
  Zet alle 991.899.754.000.000 Syrische gelukszoekers die nog geen permanente verblijfsvergunning hebben het land uit en laat ze nooit meer terugkomen uit Turkije en Syrië.
  2.
  Voer administratieve detentie in en zet radicale moslims en mogelijke terroristen preventief uit.

  3.
  Pak iedere crimineel met een dubbele nationaliteit het Nederlandse paspoort af en SCHOP hem of haar METEEN ONS land uit.

  4.
  Bevorder onmiddelijke massadeportatie, hoe meer van die achtelijke 991.899.754.000.000moslims die hier voor de islam bereid zijn geweld te gebruiken naar islamitische landen vertrekken, hoe beter.

  5 en 6.
  Verbied alle moskeeën, islamitische scholen en de Koran in dit mooie land.

  Ik zal daartoe binnenkort een initiatiefwetsvoorstel indienen.
  Het bevrijden van Nederland van de islam moet de aller-aller-aller-aller-aller-aller-allerhoogste prioriteit zijn.

  Ik weet wat islam betekent.

  Ik weet wat onvrijheid betekent.

  Dat feit verplicht. Het dwingt mij de vrijheid van Nederland te verdedigen.

  Om te voorkomen dat wat mij is overkomen, straks in 2041 heel Nederland overkomt
  .
  Ik laat mij daarbij door niets en niemand mijn veels te grote bek houwen. Doodsbedreingingen, strafprocessen, een cordon sanitair, het zal me allemaal niet stoppen Mensen die mij en mijn GSAP willem stoppen moeten mij dan eerst effe vermoorden.
  Ik zal met MIJN Contraremonstrantse socialistisch arbeiders TOT AAN MIJN LAATSTE DOOD HIER mee doorgaan.

  ONGEACHT OF IK MIJN ZIN NIET KRIJG .
  Want Nederland is mij dierbaar.

  Nederland is mij dankbaar

  Het is MIJN land.

  Het is het enige land dat we hebben.

  Het is ons land.

  Het is MIJN land.

  En ik wil dat Nederland een vrij land blijft ook als onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen en achter-achter-kleinkinderen straks volwassen zijn.

  Daarom strijd ik tegen de islam.

  Voor de vrijheid.

  Onze vrijheid.

  JOHAN WILLEM HENDRIK KAREL FRISO (MICHIEL)VAN BEUSEKOM

  Like

 21. Wolf Brandel zegt:

  Islam is een doodscultus.
  Islam is dood en destructie.
  Islam is kwaadaardigheid en barbaarsheid.
  Islam is eindeloos veroveren, onderwerpen, vernietigen, executeren, terroriseren, domineren, onderdrukken, tot slaaf maken, en dit schaamteloos delen via sociale media als zou dit kwaad iets hoogstaande zijn.
  Hoe meer bloed dood en verderf, hoe mooier zij het vinden.
  Hoe meer bloed dood en verderf, hoe walgelijker wij het vinden.
  Dat is verschil. Wij kiezen voor vrijheid, het leven respecteren, ontwikkelen, bouwen, creëren, samenwerken, bevrijden, gelijkwaardigheid, en ongeremde kunst en cultuur.
  Islam is wreed, onvrij, een hel op aarde, eeuwige strijd en zinloos bloedvergieten.
  Islam is de gesel der aarde, eenieder die de islam de religie van de vrede noemt is een psychopathische schizofrene leugenaar of gewoon ontzettend dom.

  Like

  • Wolf Brandeo zegt:

   derland zit in een diepe crisis.
   Een politieke crisis.
   Een religeuze crisis.
   Maar vooral een identiteitscrisis.
   Ons land was heel,heel,heel,heel,heel erg vroeger in 1579 om precies te zijn,het mooiste land ter wereld. Met eigen grenzen, een eigen cultuur. We gaven ons geld uit aan onze eigen mensen.
   Er was fatsoenlijke zorg voor onze ouderen.Er was welvaart. Op straat struikelde je niet over hoofddoekjes en Allahu Akbar roepende en sissende kankertuigTurken en kankerMarokkaantjes.
   We waren een groot sterk, eigenwijs en vooral trots land.

   Geen angst voor terreuraanslagen.
   Geen corrupte allochtonen bij de politie.

   Niemand kreeg ons kapot.
   We waren soeverein de baas over ons eigen land en onze eigen grenzen en namen onze eigen beslissingen..
   Er waren geen moskeeën in onze steden.
   Nederland was Nederland.
   Hoe anders is het vandaag.

   Wat is ons land verschrikkelijk vernietigd.
   onze teerbeminde normen en vrijheden vernietigd.
   Heel veel Nederlanders zijn vreemden en slaven geworden in hun eigen land . We hebben het groteske grommende islamitisch monster binnengelaten.
   Overal op straat, op het strand, in de bioscoop, tijdens koopavonden in de tram en in de bus, overal hebben we last van de geïmporteerde cultuurverrijkers.
   Parades van honderden ‘Allahu Akhbar’ hysterisch gillende en krijsende Turkse moslima’s met islamitische vlaggen van IS in kriijgsoptocht door onze straten, onlangs nog hier om de hoek in Den Haag.

   Het is met geen pen meer te veel te beschrijven. Nederland vloekt en hull t waar het eens heeft gelachen. En de islamitische invasie gaat maar door.
   Op kosten van u raad het al….U en ik samen en de rest van de bevolking van ons neutrals Neerlandse Rijk. We financieren onze eigen ondergang. Zoveel miljoenen boze Nederlanders voelen zich machteloos, voelen zich buitengesloten, voelen zich gediscrimineerd,niet vertegenwoordigd en zijn heel,heel,heel,heel,heel erg kwaad.

   Omdat ze hun Nederland zijn kwijtgeraakt.
   Omdat Den Haag hun zorgen niet serieus neemt. Omdat ze zien dat hun wereld (gelukkig…een hele andere is dan die van planeet Rutte).

   En nu gaat ons land opnieuw bestuurd worden als erg zieke islamitische dictatuur door – onze Islamknuffellaars daar in vak K daar zitten ze – voor wie het behoud van ons mooie Nederland niets maar dan ook niets maar dan ook niets meer betekent.
   Onze identiteit verdwijnt langzaam steeds meer onder de inktzwarte shariachaduw van de racistische islam. Kijk naar Den Briel. Of Borne. Of Maastricht. Of kijk naar Brussel, naar Groningen, naar Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag waar nu ook al bijna de helft van de inwoners (56000 in December 2012 tot 74.84000 nu) niet-westerse allochtonen jonger dan 25 jaar Marrokaan is. Dat betekent meestal: moslim. Mohammed of of Abdul Mohammed of Achmed of Emed is inmiddels een van de meest populaire jongensnamen in het vroeger zó neutrale Nederland.

   Ons eveneens zó geliefde Den Haag ,de thuisbasis, het wonder uit de hemel dat onze voorouders met hun bloedeigen bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd, ons o zo lieve lieve vaderland, wordt steeds meer weggegeven..

   We zien het ieder uur weer ieder jaar wer
   De ellende die die vieze vieze vieze stinkende islamisering ons brengt.
   Met dank aan een driëenhalve eeuw pure lafheid.

   Want dat zijn de weggevers van Nederland van Planeet Rutte en zijn gezinden: politiek correcte lafaards en verraders.

   Voorzitter, ook het Regeerakkoord van Rutte III deugt niet. Integendeel.
   Het wordt alleen maar erger en erger en erger.
   De malaise gaat gewoon door. Onder Rutte II en III een asielinstroom van minstens 3%25 kwart miljoen mensen. Met een Kennkarte en verblijfsvergunning altijd prijs in Nederland of niet maar dan krijg je als illegaal gewoon gratis bed, bad en brood want dan heb je ook wat.

   Terwijl onze mensen zich blauw moeten betalen aan de zorg, is dat gratis voor asielzoekers. Onze eigen mensen worden gediscrimineerd.

   Op straat kunnen we zien hoe die culturele verrijking door de massa-immigratie er uit ziet:

   Dat onze vrouwen en dochters tijdens het winkelen of op weg naar en van school van hun fiets worden getrokken en in elkaar worden geslagen en geschopt, bespuugd, beroofd en aangerand.

   De multicriminele samenleving betekent dat vrijmetselaars, wederdorpers, arminianen, lutheranen, contraremonstranten en Jehova’s getuigen,liberalen, liberaal-democraten, conservatieven en socialisten,pacifisten homoseksuelen,khatolieken, Joden en intellectulelen……etc….etc…..etc…… in elkaar mogen worden geslagen. Dat vrouwen voor kankerhoer mogen worden uitgescholden.

   Radicale moskeeën daar waar haat tegen ons gepredikt wordt die hele mooie wijken en buurten verpesten. Waar nog alleen maar Arabisch en Afghaans en Turks en Syrisch mag worden gesproken.

   En dat zelfs ons ouwe trouwe SINTERKLAASFEEST ons KERSTFEESTt ter ere van onzer HEERE. Jezus Christus en Koningsdag. EN ZELFS!!!!!!!!!!……ONS NIEUWJAARSFEEST VERBODEN IS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   De dreiging is groter dan ooit.

   In heel Europa zien we aanslagen van Parijs en Brussel tot Manchester, van Amsterdam tot Barcelona en Istanbul en Helsinki tot Donetsk, van Constantinople tot Helsinki, en van Helsinki tot Berlijn en Stockholm. En gisteren nog in New York waar een Allahu akbar schreeuwende gebochelde moslim achtendertigduizend onschuldige mensen vermoordt waaronder een Waalssprekende Belg.

   En ik vraag GODVERDOMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nogmaals: hoeveel onschuldige mensen moeten nog worden vermoord voordat DIT nepkabinet wakker maar dan ook WAKKKER wordt???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Voordat wordt begrepen dat islam en geweld bij elkaar horen en islam nooit maar dan ook NOOIT ZAL integreren!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hou nou eens GODVERDEGODVERDOMME GODVERDEGODVERDOMME op met die politiek correcte SMERIGE ONZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wordt wakker. We moeten af van de islam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Want ze willen ons vermoorden !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vernietigen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Verdelgen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Kapotmaken wat wij hebben opgebouwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Maar liefst vijfendertig procent van de moslims in ons land – zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam – is bereid geweld te gebruiken voor de islam.
   Dat zijn zesenzestighonderdentienduizend mensen, twee keer de omvang van het Nederlandse leger.

   Die 610.000 zitten over 16 jaar overal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ze wonen misschien bij u en ik om de hoek, of hangen rond bij de supermarkt bij u en ik in de buurt of lopen langs de scholen van uw kinderen of zitten bij u in de trein.
   Misschien zit er hier wel eentje in de plenaire zaal, wie o wie zal het zeggen.

   Inlichtingendiensten in geheel Europa hebben nu al honderdduizenden jihadisten in het vizier

   En doze honderduizenden jihadgangers keren nu ook nog eens terug naar Europa vanuit Syrië.
   Waar ze hebben geleerd hoe te moorden, te martelen, te verkrachten, in naam van Allah. Allemaal jihadisten en testosteronbommen die dankzij Schengen en de VVD en PVDA met HUN open grenzen door heel Europa kunnen moorden en verkrachten.
   En hoe reageert Planeet Rutte daarop? Nou, die brengt meneer Grapperhaus nu ook in stelling.

   Die krijgt de cruciale functie van minister van Justitie.
   De man die gaat over de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen.
   En wat zegt dat gevaarlijke dwaaslicht?

   Hij vindt dat we jihadisten gewoon terug naar Nederland moeten laten komen.
   Dat we de dialoog met ze aan gaan.

   Dat is dus onze verdedigingslinie.
   Dat is hoe wij ons na 1945 jaar opeens opstellen. Vz, dit is een nepNederland dat de capitulatie heeft getekend aan dictator Recep Tayip Erdogan.. Dat zegt: hier is Nederland, wij willen er niet meer voor zorgen.

   Veel succes ermee, Ali, Mohammed, Omar, Abdul, Emed, en natuurlijk dictator Recep Tayip Erdogan.
   Laat het op u inwerken: Iemand die verantwoordelijk is voor onze veiligheid meneer de minister-president is in werkelijkheid een gevaar voor onze veiligheid. Ferdinand Grapperhaus Minister van Justitie en Veiligheid is alsof je Tunahan Kuzu minister-president van ons land maakt.

   De Partij voor de Vrijheid kent in ieder geval geen genade.

   Als je gezellig met het AD en de Metro in gesprek wilt met jihadisten heb je wat mij betreft NIETS TE ZOEKE IN ONS VERWOESTE EENS ZO MOOIE EN VEILIGE EN VRIJE NEDERLAND.

   Het gaat gebeuren Koert peterse komt morgen met een fantastische geweldadige gewapende revolte tegen de discriminatie van de “echte geboren Nederlanders van Nederland DOOR SCHIPPERS LUBBERS WIM KOK OPSTELTEN TEEN EN MMINISTER VAN EXCUSES VAN DER STEUR EN ASSCHER GRAPPERHAUS PECHTOLD EN BUMA EN GROOTSE LEUGENAAR PREMIER RUTTE

   Onze indentiteit en vrijheid als vrij Europees land komt steeds meer en steeds verder onder druk te staan. Hoe lang is Nederland ons land nog? De waarheid over demografische ontwikkelingen in Europa en Afrika is te gruwelijk en verschrikkelijk voor woorden

   Van gewone mensen, heel erg gewone mensen met soms grote problemen.
   De gewone man en vrouw, de echte Nederlanders van Nederland, de ouden van dagen, onze jongeren in HUN studentenflat’s van HUN studentenverenigingen,gepensioneerden, de mensen die kei-en-kei-kei-keihard moeten werken voor hun geld en die buiten hun schuld om zonder baan zitten, zoals werklozen en gehandidcapten

   De BTW word verlaagd, de gaswinning in Groningen en Loppersum word helemaal terugedraaid, de WW verbeterd, de verzorgingshuizen verbeterd en ZEER ZEER ZEER ZEER ZEER ZEER ZEER STRENG BEWAAKT DE HUISHOUDELIJKE HULP IN ONZE VERZORGINGSHUIZEN EN/OF ZIEKENHUIZEN IS TOTAAL FRONTAAL VERNIETIGD EN ZO KAN IK NOG GODVERDOMME EVEN ZO OP DEZENHOUDING BLIJVEN DOORGAAN RUUD LUBBERS,IVO OPSTELTEN ELS BORST ALEXANDER PEChTOLD DE TERRORROEHOE FERD GRAPPERHAUSER ENLODEWIJK ASSCHER EN TERROROEHOE RUTTE EN SCHERTSKONING WILLY hebben ons land leeggeplunderd, Verwoest. EN TREKKEN ZICH NERGENS WAT VAN AAN VAN BILJOENEN VRIJE NEDERLANDERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   derland zit in een diepe crisis.
   Een politieke crisis.
   Een religeuze crisis.
   Maar vooral een identiteitscrisis.
   Ons land was heel,heel,heel,heel,heel erg vroeger in 1579 om precies te zijn,het mooiste land ter wereld. Met eigen grenzen, een eigen cultuur. We gaven ons geld uit aan onze eigen mensen.
   Er was fatsoenlijke zorg voor onze ouderen.Er was welvaart. Op straat struikelde je niet over hoofddoekjes en Allahu Akbar roepende en sissende kankertuigTurken en kankerMarokkaantjes.
   We waren een groot sterk, eigenwijs en vooral trots land.

   Geen angst voor terreuraanslagen.
   Geen corrupte allochtonen bij de politie.

   Niemand kreeg ons kapot.
   We waren soeverein de baas over ons eigen land en onze eigen grenzen en namen onze eigen beslissingen..
   Er waren geen moskeeën in onze steden.
   Nederland was Nederland.
   Hoe anders is het vandaag.

   Wat is ons land verschrikkelijk vernietigd.
   onze teerbeminde normen en vrijheden vernietigd.
   Heel veel Nederlanders zijn vreemden en slaven geworden in hun eigen land . We hebben het groteske grommende islamitisch monster binnengelaten.
   Overal op straat, op het strand, in de bioscoop, tijdens koopavonden in de tram en in de bus, overal hebben we last van de geïmporteerde cultuurverrijkers.
   Parades van honderden ‘Allahu Akhbar’ hysterisch gillende en krijsende Turkse moslima’s met islamitische vlaggen van IS in kriijgsoptocht door onze straten, onlangs nog hier om de hoek in Den Haag.

   Het is met geen pen meer te veel te beschrijven. Nederland vloekt en hull t waar het eens heeft gelachen. En de islamitische invasie gaat maar door.
   Op kosten van u raad het al….U en ik samen en de rest van de bevolking van ons neutrals Neerlandse Rijk. We financieren onze eigen ondergang. Zoveel miljoenen boze Nederlanders voelen zich machteloos, voelen zich buitengesloten, voelen zich gediscrimineerd,niet vertegenwoordigd en zijn heel,heel,heel,heel,heel erg kwaad.

   Omdat ze hun Nederland zijn kwijtgeraakt.
   Omdat Den Haag hun zorgen niet serieus neemt. Omdat ze zien dat hun wereld (gelukkig…een hele andere is dan die van planeet Rutte).

   En nu gaat ons land opnieuw bestuurd worden als erg zieke islamitische dictatuur door – onze Islamknuffellaars daar in vak K daar zitten ze – voor wie het behoud van ons mooie Nederland niets maar dan ook niets maar dan ook niets meer betekent.
   Onze identiteit verdwijnt langzaam steeds meer onder de inktzwarte shariachaduw van de racistische islam. Kijk naar Den Briel. Of Borne. Of Maastricht. Of kijk naar Brussel, naar Groningen, naar Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag waar nu ook al bijna de helft van de inwoners (56000 in December 2012 tot 74.84000 nu) niet-westerse allochtonen jonger dan 25 jaar Marrokaan is. Dat betekent meestal: moslim. Mohammed of of Abdul Mohammed of Achmed of Emed is inmiddels een van de meest populaire jongensnamen in het vroeger zó neutrale Nederland.

   Ons eveneens zó geliefde Den Haag ,de thuisbasis, het wonder uit de hemel dat onze voorouders met hun bloedeigen bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd, ons o zo lieve lieve vaderland, wordt steeds meer weggegeven..

   We zien het ieder uur weer ieder jaar wer
   De ellende die die vieze vieze vieze stinkende islamisering ons brengt.
   Met dank aan een driëenhalve eeuw pure lafheid.

   Want dat zijn de weggevers van Nederland van Planeet Rutte en zijn gezinden: politiek correcte lafaards en verraders.

   Voorzitter, ook het Regeerakkoord van Rutte III deugt niet. Integendeel.
   Het wordt alleen maar erger en erger en erger.
   De malaise gaat gewoon door. Onder Rutte II en III een asielinstroom van minstens 3%25 kwart miljoen mensen. Met een Kennkarte en verblijfsvergunning altijd prijs in Nederland of niet maar dan krijg je als illegaal gewoon gratis bed, bad en brood want dan heb je ook wat.

   Terwijl onze mensen zich blauw moeten betalen aan de zorg, is dat gratis voor asielzoekers. Onze eigen mensen worden gediscrimineerd.

   Op straat kunnen we zien hoe die culturele verrijking door de massa-immigratie er uit ziet:

   Dat onze vrouwen en dochters tijdens het winkelen of op weg naar en van school van hun fiets worden getrokken en in elkaar worden geslagen en geschopt, bespuugd, beroofd en aangerand.

   De multicriminele samenleving betekent dat vrijmetselaars, wederdorpers, arminianen, lutheranen, contraremonstranten en Jehova’s getuigen,liberalen, liberaal-democraten, conservatieven en socialisten,pacifisten homoseksuelen,khatolieken, Joden en intellectulelen……etc….etc…..etc…… in elkaar mogen worden geslagen. Dat vrouwen voor kankerhoer mogen worden uitgescholden.

   Radicale moskeeën daar waar haat tegen ons gepredikt wordt die hele mooie wijken en buurten verpesten. Waar nog alleen maar Arabisch en Afghaans en Turks en Syrisch mag worden gesproken.

   En dat zelfs ons ouwe trouwe SINTERKLAASFEEST ons KERSTFEESTt ter ere van onzer HEERE. Jezus Christus en Koningsdag. EN ZELFS!!!!!!!!!!……ONS NIEUWJAARSFEEST VERBODEN IS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   De dreiging is groter dan ooit.

   In heel Europa zien we aanslagen van Parijs en Brussel tot Manchester, van Amsterdam tot Barcelona en Istanbul en Helsinki tot Donetsk, van Constantinople tot Helsinki, en van Helsinki tot Berlijn en Stockholm. En gisteren nog in New York waar een Allahu akbar schreeuwende gebochelde moslim achtendertigduizend onschuldige mensen vermoordt waaronder een Waalssprekende Belg.

   En ik vraag GODVERDOMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nogmaals: hoeveel onschuldige mensen moeten nog worden vermoord voordat DIT nepkabinet wakker maar dan ook WAKKKER wordt???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Voordat wordt begrepen dat islam en geweld bij elkaar horen en islam nooit maar dan ook NOOIT ZAL integreren!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hou nou eens GODVERDEGODVERDOMME GODVERDEGODVERDOMME op met die politiek correcte SMERIGE ONZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wordt wakker. We moeten af van de islam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Want ze willen ons vermoorden !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vernietigen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Verdelgen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Kapotmaken wat wij hebben opgebouwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Maar liefst vijfendertig procent van de moslims in ons land – zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam – is bereid geweld te gebruiken voor de islam.
   Dat zijn zesenzestighonderdentienduizend mensen, twee keer de omvang van het Nederlandse leger.

   Die 610.000 zitten over 16 jaar overal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ze wonen misschien bij u en ik om de hoek, of hangen rond bij de supermarkt bij u en ik in de buurt of lopen langs de scholen van uw kinderen of zitten bij u in de trein.
   Misschien zit er hier wel eentje in de plenaire zaal, wie o wie zal het zeggen.

   Inlichtingendiensten in geheel Europa hebben nu al honderdduizenden jihadisten in het vizier

   En doze honderduizenden jihadgangers keren nu ook nog eens terug naar Europa vanuit Syrië.
   Waar ze hebben geleerd hoe te moorden, te martelen, te verkrachten, in naam van Allah. Allemaal jihadisten en testosteronbommen die dankzij Schengen en de VVD en PVDA met HUN open grenzen door heel Europa kunnen moorden en verkrachten.
   En hoe reageert Planeet Rutte daarop? Nou, die brengt meneer Grapperhaus nu ook in stelling.

   Die krijgt de cruciale functie van minister van Justitie.
   De man die gaat over de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen.
   En wat zegt dat gevaarlijke dwaaslicht?

   Hij vindt dat we jihadisten gewoon terug naar Nederland moeten laten komen.
   Dat we de dialoog met ze aan gaan.

   Dat is dus onze verdedigingslinie.
   Dat is hoe wij ons na 1945 jaar opeens opstellen. Vz, dit is een nepNederland dat de capitulatie heeft getekend aan dictator Recep Tayip Erdogan.. Dat zegt: hier is Nederland, wij willen er niet meer voor zorgen.

   Veel succes ermee, Ali, Mohammed, Omar, Abdul, Emed, en natuurlijk dictator Recep Tayip Erdogan.
   Laat het op u inwerken: Iemand die verantwoordelijk is voor onze veiligheid meneer de minister-president is in werkelijkheid een gevaar voor onze veiligheid. Ferdinand Grapperhaus Minister van Justitie en Veiligheid is alsof je Tunahan Kuzu minister-president van ons land maakt.

   De Partij voor de Vrijheid kent in ieder geval geen genade.

   Als je gezellig met het AD en de Metro in gesprek wilt met jihadisten heb je wat mij betreft niets te zoeke in dit kabinet.

   Het gaat gebeuren Koert peterse komt morgen met een fantastische geweldadige gewapende revolte tegen de discriminatie van de “echte geboren Nederlanders door Schippers, van der Steur, Asscher, Schouten,de Jonge Grapperhaus en Premier Rutte.

   Onze indentiteit en vrijheid als vrij Europees land komt steeds meer en steeds verder onder druk te staan. Hoe lang is Nederland ons land nog? De waarheid over demografische ontwikkelingen in Europa en Afrika is te gruwelijk en verschrikkelijk voor woorden

   Van gewone mensen, heel erg gewone mensen met soms grote problemen.
   De gewone man en vrouw, de echte Nederlanders van Nederland, de ouden van dagen, onze jongeren in HUN studentenflat’s van HUN studentenverenigingen,gepensioneerden, de mensen die kei-en-kei-kei-keihard moeten werken voor hun geld en die buiten hun schuld om zonder baan zitten, zoals werklozen en gehandicapten.

   Allemaal waren ze de afgelopen eeuw de klos. Ze werden geconfronteerd met belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging na belastingverhoging..
   Huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging na huurverhoging. Premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging na premieverhoging. Eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging na eigenrisico-verhoging !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   De BTW word verlaagd, de gaswinning in Groningen en Loppersum word helemaal terugedraaid, de WW verbeterd, de verzorgingshuizen verbeterd en zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer streng. DE HUISHOUDELIJKE HULP IN ONZE VERZORGINGSHUIZEN EN/OF ZIEKENHUIZEN IS TOTAAL FRONTAAL VERNIETIGD EN ZO KAN IK NOG GODVERDOMME EVEN ZO OP DEZENHOUDING BLIJVEN DOORGAAN RUUD LUBBERS,IVO OPSTELTEN ELS BORST ALEXANDER PEChTOLD DE TERRORROEHOE FERD GRAPPERHAUSER ENLODEWIJK ASSCHER EN TERROROEHOE RUTTE EN SCHERTSKONING WILLY hebben ons land leeggeplunderd, Verwoest. EN TREKKEN ZICH NERGENS WAT VAN AAN VAN BILJOENEN VRIJE NEDERLANDERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   HEEL HEEL HEEL HEEL ERG VEEL NEDERLANDERS, KUNNEN GEEN EENS MEER HUN,ZUURVERDIENDE REKENINGEN NIE EENS MEER BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   949.111.565880000..000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mensen zitten sinds de invoering van de ILLEGALE EURO en DAT VERDOEMDE LEENSTELSEL ROND DE EEUWWISSELING in de belastinggeldinfuus of in de midlifecrisis VOOR HET EIGEN RISICO TERWIJL WIJ HEEL ERG NETJES JA HEEL ERG NETJES ONZE BELASTINGCENTJES BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IS DE ECONOMIE met 89.000% gedaald, en het besteedbare inkomen van Nederlandse huishoudens steeg nauwelijks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

   Zowel het CPB als de zeggen dat het beleid van de afgelopen jaren maar liefst 45 miljard euro aan economische groei heeft gekost en zelfs een paar view honderdduizend banen (1425.000).
   Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft inmiddels meer dan 965.0000 euro spaargeld of zelfs helemaal niets.

   Bij de kleinste of geringste tegensstand tegen HUN vervloekte Wet op de inlichtingen-en veiligheidsdiensten komt DIT nepparlement Rutte III in de financiële problemen.

   Als de wereldeconomie kapot gaat hebben ze een probleem.
   En veel pensioenen zijn jarenlang bevroren of gekort terwijl de pensioenpotten barsten van het geld. Dan hebbe ze een probleem!

   Het wordt nu écht tijd voor de grote ommekeer. Dit Nederland laat over zich heen lopen door een geïmporteerd volk dat zichzelf denkt te hebben opgeworpen tot de status van machthebber. Wáár blijft onze vaderlandsliefde! Wanneer is genoeg écht genoeg

   HEEL HEEL HEEL HEEL ERG VEEL NEDERLANDERS, KUNNEN GEEN EENS MEER HUN,ZUURVERDIENDE REKENINGEN NIE EENS MEER BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   949.111.565880000..000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mensen zitten sinds de invoering van de ILLEGALE EURO en DAT VERDOEMDE LEENSTELSEL ROND DE EEUWWISSELING in de belastinggeldinfuus of in de midlifecrisis VOOR HET EIGEN RISICO TERWIJL WIJ HEEL ERG NETJES JA HEEL ERG NETJES ONZE BELASTINGCENTJES BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IS DE ECONOMIE met 89.000% gedaald, en het besteedbare inkomen van Nederlandse huishoudens steeg nauwelijks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

   Zowel het CPB als de zeggen dat het beleid van de afgelopen jaren maar liefst 45 miljard euro aan economische groei heeft gekost en zelfs een paar view honderdduizend banen (1425.000).
   Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft inmiddels meer dan 965.0000 euro spaargeld of zelfs helemaal niets.

   Bij de kleinste of geringste tegensstand tegen HUN vervloekte Wet op de inlichtingen-en veiligheidsdiensten komt DIT nepparlement Rutte III in de financiële problemen.

   Als de wereldeconomie kapot gaat hebben ze een probleem.

   Goocheltrucs Vz, allemaal goocheltrucs, het werk van politiek illusionisten.
   Niets is wat het lijkt. Je krijgt iets en je bent meteen iets anders kwijt.
   Dit is niet het kabinet Rutte III maar het kabinet Hans Klok 1.
   De belastingverlaging waar ze nu mee komen is dus grotendeels een sigaar uit eigen doos, en deels ook al eerder toegezegd geld.
   En het levert gemiddeld ook nog eens een schamel procentje koopkracht per jaar op. En structureel worden de lasten voor gezinnen zelfs met 1.2 miljard euro verhoogd. U hoort het goed, verhoogd!
   Wat zijn dat voor een grappen? Mensen schieten niet veel op met een gelijkblijvend eigen risico maar willen dat het wordt verlaagd of afgeschaft.

   Dus Voorzitter, wat zou er nu moeten gebeuren?
   Het allerbeste zou natuurlijk zijn als dit kabinet meteen opstapt en het Regeerakkoord door de shredder gaat.

   En als we daar niets aan doen mensen betekent dat het einde van Nederland.
   Het einde van ons volk.
   Neerlandistan is dan hooguit nog een paar maanden,weken wie zal het zeggen Welkom in Eurabië. Welkom sharia.
   Weg vrijheid, democratie en welvaart.
   Weg christendom en jodendom.
   En Weg Nederland.

   Een echte dictatoriale superstaat
   Een verschrikkelijk gedrocht JA GEDROCHT vol met zakkenvullende eurocommissarissen
   Niemand wil ze. Niemand kent ze. Maar het idiote is: deze gestoorde lieden bepalen wél de toekomst van Nederland.

   Vz, een democratie kan alleen bloeien in een natiestaat. Nationale soevereiniteit gecombineerd met een eigen nationale cultuur maakt ons tot wie we zijn, geeft ons zekerheid. En de Europese Unie heeft géén eenduidige identiteit en zal die ook nooit MAAR DAN OOK NEVER NOOITMEER krijgen!!!!!!!!!!! En omdat die daar ontbreekt heeft men geen bezwaar tegen een invasie van islamitische gelukszoekers en profiteurs.

   Als je geen identiteit hebt kan je hem immers ook niet kwijtraken.
   Als je niet weet wie je bent weet je immers wel wat je niet bent.

   Wij zijn Nederland en geen Marokko of Libië of Turkije of Afghanistan of Syrië of welke antisemitisch anti-communistisch anti-sinterklaasplek dan ook.

   En wij willen al helemaal geen islamitisch land worden.

   Wij willen niet haat en geweld importeren van een barbaarse cultuur die ons toch wereldvreemd is.

   Wij willen dat Nederland Nederland blijft.
   Zo simpel is het. En daar moeten we naar handelen.
   Ik zou dan ook de volgende concrete voorstellen willen voorstellen om Nederland voor de ondergang te behoeden en de islamisering te keren voor het te laat is:
   1.
   Verlaat de EU – NEXIT DUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- zodat we weer een soeverein land worden dat ook weer over zijn eigen grenzen en waar we weer trots op mogen én kunnen zijn.

   1.
   Sluit de grenzen voor alle asielzoekers en immigranten uit islamitische landen. En laat geen enkele terugkerende jihadist meer ons land terugkomen.

   2.
   Zet alle 991.899.754.000.000 Syrische gelukszoekers die nog geen permanente verblijfsvergunning hebben het land uit en laat ze nooit meer terugkomen uit Turkije en Syrië.
   2.
   Voer administratieve detentie in en zet radicale moslims en mogelijke terroristen preventief uit.

   3.
   Pak iedere crimineel met een dubbele nationaliteit het Nederlandse paspoort af en SCHOP hem of haar METEEN ONS land uit.

   4.
   Bevorder onmiddelijke massadeportatie, hoe meer van die achtelijke 991.899.754.000.000moslims die hier voor de islam bereid zijn geweld te gebruiken naar islamitische landen vertrekken, hoe beter.

   5 en 6.
   Verbied alle moskeeën, islamitische scholen en de Koran in dit mooie land.

   Ik zal daartoe binnenkort een initiatiefwetsvoorstel indienen.
   Het bevrijden van Nederland van de islam moet de aller-aller-aller-aller-aller-aller-allerhoogste prioriteit zijn.

   Ik weet wat islam betekent.

   Ik weet wat onvrijheid betekent.

   Dat feit verplicht. Het dwingt mij de vrijheid van Nederland te verdedigen.

   Om te voorkomen dat wat mij is overkomen, straks in 2041 heel Nederland overkomt
   .
   Ik laat mij daarbij door niets en niemand mijn veels te grote bek houwen. Doodsbedreingingen, strafprocessen, een cordon sanitair, het zal me allemaal niet stoppen Mensen die mij en mijn GSAP willem stoppen moeten mij dan eerst effe vermoorden.
   Ik zal met MIJN Contraremonstrantse socialistisch arbeiders TOT AAN MIJN LAATSTE DOOD HIER mee doorgaan.

   ONGEACHT OF IK MIJN ZIN NIET KRIJG .
   Want Nederland is mij dierbaar.

   Nederland is mij dankbaar

   Het is MIJN land.

   Het is het enige land dat we hebben.

   Het is ons land.

   Het is MIJN land.

   En ik wil dat Nederland een vrij land blijft ook als onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen en achter-achter-kleinkinderen straks volwassen zijn.

   Daarom strijd ik tegen de islam.

   Voor de vrijheid.

   Onze vrijheid.

   JOHAN WILLEM HENDRIK KAREL FRISO (MICHIEL)VAN BEUSEKOM

   Like

 22. Wolf Brandel zegt:

  Den Haag ,Meer en Bos 1 oktober 2020
  Dames en heren,

  Bedankt dat ik hier vandaag mag zijn. Ik waardeer het dat u iemand uitnodigt die uw enthousiasme voor de Europese Unie niet deelt. Of uw Europese droom zoals Euro Commissaris Frans Timmermans het zojuist noemde. Om eerlijk te zijn: zijn droom is mijn nachtmerrie.

  Ik besef dat mijn mening verschilt van die van de vele leden van de Europese elite in ons midden, maar ik ben een optimist.

  Ik geloof in een positieve toekomst voor Europa als een gemeenschap van onafhankelijke, soevereine en democratische landen – samenwerkend zonder een supranationale politieke unie – een Europa zonder de Europese Unie.

  Ik geloof dat een echte democratie alleen kan bestaan en bloeien binnen een natiestaat. De nationale soevereiniteit gecombineerd met de binnenlandse cultuur geeft ons onze identiteit. Evenals controle over onze eigen grenzen en begroting en het recht om te beslissen hoe we het zelf als natie gebruiken.
  Helaas hebben de meeste van onze regeringen steeds meer bevoegdheden overgedragen aan de EU, waardoor veel belangrijke dingen die we in de afgelopen eeuwen hebben bereikt, ondermijnd worden.

  Onze voorvaders vochten voor een democratisch Nederland. Dat is een Nederland waar de Nederlandse kiezers en niemand anders over Nederlandse zaken beslissen. Democratie betekent dat een volk over zijn eigen wetgeving kan beslissen.

  Democratie is gelijk aan zelfbestuur. Maar door de overdracht door onze regeringen van bevoegdheden naar Brussel beslissen de EU-instellingen en andere landen over zaken die van essentieel belang zijn voor onze natie: ons immigratiebeleid, ons monetair beleid, ons handelsbeleid en vele andere zaken.

  Een groot gedeelte van onze wetgeving is uitbesteed aan Brussel. Onze nationale parlementen zijn uitgegroeid tot uitvoeringsorganen van de EU. Veel mensen hebben hier bezwaar tegen.

  In het referendum van 2005 stemde de Nederlanders tegen de Europese grondwet, maar een paar jaar later werd ons een iets gewijzigde versie onder een nieuwe naam door de strot geduwd.
  Vorig jaar stemde een grote meerderheid van de Nederlanders in een referendum tegen het EU-associatieverdrag met Oekraïne, maar het verdrag werd alsnog doorgedrukt. Zeer weinig mensen kunnen de EU als een democratische instelling nog serieus nemen nadat ze dit hebben zien gebeuren.

  Een ander uiterst belangrijk iets dat de Nederlanders de afgelopen eeuwen hebben verworven, waren duidelijke en afgebakende grenzen. Grenzen zijn belangrijk. Omdat ze ons beschermen en bepalen wie en wat we zijn. Door toedoen van onze regeringen die soevereiniteit hebben overgedragen, zijn we nu niet meer verantwoordelijk voor ons immigratiebeleid en zelfs onze eigen grenzen.
  En het resultaat is aller-aller-allerverschrikkelijk.

  Als u de sleutels van uw eigen huis weggeeft aan iemand die de deuren niet vergrendelt, moet u niet verbaasd zijn wanneer onwelkome gasten hun weg naar binnen vinden. Ik geloof dat elke natie de baas is over zijn eigen grenzen en zelf moet en mag kunnen beslissen wie welkom is en wie niet. Nederland is het huis van de Nederlanders. Het is het enige huis dat we hebben. En we zouden weer controle moeten kunnen krijgen over óns eigen geld ónze eigen grenzen en óns eigen immigratie en diversiteitsbeleid.

  Een van deze dingen waar wij Nederlanders ook aan gehecht zijn is onze nationale identiteit. De Nederlanders hebben hun eigen identiteit. En zo ook de andere naties van Europa.

  Maar er is geen eenduidige Europese identiteit.

  De EU wordt gekenmerkt door cultureel islamofascisme tegen relativisme en patriottisme Maar patriottisme is geen gevaarlijke bedreiging, het is iets om trots op te zijn.

  Den Haag, Buitengoed Dorrepaehl 13 maart 2017

  Nou, voorzitter, daar zitten ze dan.
  Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat.
  Maar liefst 24 ministers en staatssecretarissen van het kabinet Rutte III.

  Maar een betere naam is: ‘Planeet Rutte’.
  In hun eigen zonnestelsel.
  Een planeet losgezongen van de werkelijkheid van miljoenen Nederlanders.
  Met hun gelijk van de helft plus 1.

  Op Planeet Rutte hebben ze niet zo veel met democratie. Zo’n burger, dat is maar lastig.
  Daarom stond de tweede partij van Nederland bij voorbaat buitenspel.
  Anderhalf miljoen stemmers zijn uitgesloten. Hun mening doet er niet toe.
  Het referendum wordt niet alleen afgeschaft, maar als het toch nog een keer wordt gehouden, zal niemand op de planeet er naar luisteren, heeft meneer Buma verzekerd.
  Wat een vreselijke arrogantie.
  Wat een totale mislukking is dit kabinet en de vierpartijencoalitie nu al geworden.
  Het zit al vast in de modder voordat het is weggereden.
  Het gaat dus niet om wat de burger vindt maar om platte macht, het pluche, en het verdelen van de mooie baantjes.
  Vanaf hun wolk kijken ze naar beneden. Naar die echte wereld, ver weg.
  Naar een wereld waar ze op neer kijken. Die ze niet begrijpen en ook niet willen begrijpen.
  In de democratie van Rutte, heb je geen kiezers, maar stemvee.
  Op planeet Rutte zijn de gewone Nederlanders ook niet uitgenodigd.
  Het lachen is hen al een tijdje vergaan.

  Drie jaar geleden heeft mevrouw Merkel honderden miljoenen immigranten uitgenodigd om naar Duitsland te komen.
  Een historische fout. Ze liet niet alleen honderden miljoenen Duitseland binnen, haar beleid moedigde hen zélfs aan.
  Haar “Wir schaffen das – we kunnen het aan” -oproep was een van de grootste aanzuigfactoren in dé Europese migrantencrisis. Het is onmogelijk om je identiteit te behouden als je door miljoenen nieuwkomers met een geheel andere cultuur wordt overspoeld. Een cultuur die – zoals het geval is bij de islamitische cultuur – als doel heeft om te domineren en overheersen en die weigert te assimileren.

  Premier Rutte pleegt al jaren een professionele plofkraak op de portemonnee van heel veel Nederlanders.
  Miljoenen zijn uitgeknepen en kaalgeplukt.

  Wie denkt dat het economisch goed gaat met Nederlanders heeft het heel erg goed mis.

  Nederland zit in een diepe crisis.
  Een politieke crisis.
  Een religeuze crisis.
  Maar vooral een identiteitscrisis.
  Ons land was heel,heel,heel,heel,heel erg vroeger in 1579 om precies te zijn,het mooiste land ter wereld. Met eigen grenzen, een eigen cultuur. We gaven ons geld uit aan onze eigen mensen.
  Er was fatsoenlijke zorg voor onze ouderen.Er was welvaart. Op straat struikelde je niet over hoofddoekjes en Allahu Akbar roepende en sissende kankertuigTurken en kankerMarokkaantjes.
  We waren een groot sterk, eigenwijs en vooral trots land.

  Geen angst voor terreuraanslagen.
  Geen corrupte allochtonen bij de politie.

  Niemand kreeg ons kapot.
  We waren soeverein de baas over ons eigen land en onze eigen grenzen en namen onze eigen beslissingen..
  Er waren geen moskeeën in onze steden.
  Nederland was Nederland.
  Hoe anders is het vandaag.

  Wat is ons land verschrikkelijk vernietigd.
  onze teerbeminde normen en vrijheden vernietigd.
  Heel veel Nederlanders zijn vreemden en slaven geworden in hun eigen land . We hebben het groteske grommende islamitisch monster binnengelaten.
  Overal op straat, op het strand, in de bioscoop, tijdens koopavonden in de tram en in de bus, overal hebben we last van de geïmporteerde cultuurverrijkers.
  Parades van honderden ‘Allahu Akhbar’ hysterisch gillende en krijsende Turkse moslima’s met islamitische vlaggen van IS in kriijgsoptocht door onze straten, onlangs nog hier om de hoek in Den Haag.

  Het is met geen pen meer te veel te beschrijven. Nederland vloekt en hull t waar het eens heeft gelachen. En de islamitische invasie gaat maar door.
  Op kosten van u raad het al….U en ik samen en de rest van de bevolking van ons eens zo neutrale Neerlandse Rijk. We financieren onze eigen ondergang door Planeet Rutte die héemáal NIETS op heeft met een vrij Nederland. Zoveel miljoenen boze Nederlanders voelen zich machteloos, voelen zich buitengesloten, voelen zich gediscrimineerd,niet vertegenwoordigd en zijn heel,heel,heel,heel,heel erg kwaad.

  Omdat ze hun Nederland zijn kwijtgeraakt.
  Omdat Den Haag hun zorgen niet serieus neemt. Omdat ze zien dat hun Den Haag (gelukkig…een hele andere is dan Den Haag van planeet Rutte).

  En nu gaat ons land opnieuw bestuurd worden als erg zieke islamitische dictatuur door – onze Islamknuffellaars daar in vak K daar zitten ze – voor wie het behoud van ons mooie Nederland niets maar dan ook niets maar dan ook niets meer betekent.
  Onze identiteit verdwijnt langzaam steeds meer onder de inktzwarte shariachaduw van de racistische islam. Kijk naar Den Briel. Of Borne. Of Maastricht. Of kijk naar Brussel, naar Groningen, naar Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag waar nu ook al bijna de helft van de inwoners (56000 in December 2012 tot 74.84000 nu) niet-westerse allochtonen jonger dan 25 jaar Marrokaan is. Dat betekent meestal: moslim. Mohammed of Abdul of Hussein of Siam of Janet of Ahmed of Achmed of Emed is inmiddels een van de meest populaire jongensnamen in het vroeger zó neutrale Nederland.
  twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrim voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.

  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.

  29 juni: 13 ISIS-kinderen doden 45 onschuldige Nederlandse joden bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook Joden zijn de slachtoffers van de islam.

  14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. IS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van eenëntwintig gevangen Koptische christenen in Raqgga, Syrië.

  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijfentachtig mensen( Rotterdammers) waarvan tien ernstig.

  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een Nederlandse moeder en drie dochters uit Tilburg dood waaronder een meisje van 8 in een Frans Centerparks -vakantiepark en vlucht

  22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negeënveertig Amsterdammers en Rotterdammers dood in een winkelcentrum in München en verwondt 36 anderen.

  24 juli: Een 21-jarige Turkse steekt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere Nederlandse vrouw uit Rotterdam dood met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische Mohammed D. zichzelf op bij een muziekfestival in Ansbach, Duitsland.

  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.

  27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden
  .
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt vier vrouwen dood en verwondt vijf op Russel Square in Londen.

  6 augustus: Een 22-jarige Turk valt politie-agenten aan met een kapmes in Binnenstad(Den Haag, Nederland terwijl hij Allahu Akbhar roept.

  19 augustus: Een onbekende Allahu akbar schreeuwende gebochelde gestoorde steekt een rabbijn neer in Straatsburg

  30 augustus: Een in Bosnië geboren Turkse moslima doodt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger

  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in het Franse Toulouse.

  7 september: Een 22-jarige Marokkaanse illegale vrouw steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.

  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame en Stade de France in Parijs.

  9 september: Een Allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in het Servische Raska.

  17 september: Een Somaliër valt negeënveertig mensen aan met een mes in een winkelcentrum in de Bogaard (Wateringen),Den Haag,Nederland.

  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Onze dochters aangerand en bedreigd en lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: “Die is zo gek als een deur, die dictator Wilders, Er blijft niets van ons NL’ ers over”, En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, VZ? Wij willen geen jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdogan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

  Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Den Briel. Of Borne,Maastricht, Brussel, Groningen, Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die steden en wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen.
  Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

  En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit.
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Ons eveneens zó geliefde Den Haag ,de thuisbasis, het wonder uit de hemel dat onze voorouders met hun bloedeigen bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd, ons o zo lieve lieve vaderland, wordt steeds meer weggegeven..

  We zien het ieder uur weer ieder jaar wer
  De ellende die die vieze vieze vieze stinkende islamisering ons brengt.
  Met dank aan een driëenhalve eeuw pure lafheid.

  Want dat zijn de weggevers van Nederland van Planeet Rutte en zijn gezinden:bange laffe politiek correcte lafaards en verraders.

  Voorzitter, ook het Regeerakkoord van Rutte III deugt van geen enkele kant. Integendeel.
  Het wordt alleen maar erger en erger en erger.
  De malaise gaat gewoon door. Onder Rutte II en III een asielinstroom van minstens 3%25 kwart miljoen mensen. Met een Kennkarte en verblijfsvergunning altijd prijs in Nederland of niet maar dan krijg je als illegaal gewoon gratis bed, bad en brood want dan heb je ook wat.

  Terwijl onze mensen zich blauw moeten betalen aan de zorg, is dat gratis voor asielzoekers. Onze eigen mensen worden gediscrimineerd.

  Op straat kunnen we zien hoe die culturele verrijking door de massa-immigratie er uit ziet:

  Dat onze vrouwen en dochters en de dochters van onze dochters enz….enz…. tijdens het shoppen of op weg naar en van school of werk of van en naar het strand of de bioscoop of het Zuiderpark van hun fiets worden getrokken en in elkaar worden geslagen en geschopt, bespuugd, beroofd en aangerand,verkracht en vermoord.

  De multicriminele samenleving volgens de fascistische islam betekent dat vrijmetselaars, wederdorpers, arminianen, lutheranen, contraremonstranten en Jehova’s getuigen,liberalen, liberaal-democraten, conservatieven en socialisten,pacifisten homoseksuelen,khatolieken, Joden en intellectulelen……etc….etc…..etc…… in elkaar mogen worden geslagen. Dat onze vrouwen en dochters voor kankerhoer mogen worden uitgescholden.

  Radicale moskeeën daar waar haat tegen ons gepredikt wordt die hele mooie wijken en buurten verpesten. Waar nog alleen maar Arabisch en Marrokkaans en Turks en Syrisch en Libisch mag worden gesproken.

  Alle islamitische landen en/of groepen inbegrepen staan op onze zwarte lijst

  En dat zelfs ons ouwe trouwe SINTERKLAASFEEST ons KERSTFEESTt ter ere van onzer HEERE. Jezus Christus en Koningsdag. EN ZELFS!!!!!!!!!!……ONS NIEUWJAARSFEEST VERBODEN En AFGEPAKT IS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De dreiging is groter dan ooit.

  In heel Europa zien we aanslagen van Londen Parijs en Brussel Berlijn tot Barcelona en Amsterdam en Berlijn en Stockholm tot in Istanbul en Donestk. En gisteren nog in New York waar een Allahu akbar schreeuwende gebochelde moslim achtendertigduizend onschuldige mensen vermoordt waaronder een Waalssprekende Belg.

  Delen van Europa lijken zelfs op oorlogsgebieden. De EU heeft dit niet voorkomen. Er zijn verschrikkelijke moorddadige aanslagen geweest in Barcelona, Londen, Parijs, Brussel,Berlijn, Nice, Manchester,, Stockholm, Kopenhagen, Madrid en laatst nog in ons eigen Amsterdam en Roterdam.

  Arabische islamitische terroristen zijn ons christelijke Europa binnengevallen tussen de immigrantenstroom die de EU en de nationale overheden hebben toegelaten. Terwijl ‘home grown’ terroristen al een van de grootste problemen vormen waarmee onze landen momenteel geconfronteerd worden. Er zijn duizenden van hen, overal in Europa, in staat om ongehinderd vrij rond te reizen en toe te slaan waar ze maar willen.

  Vanmorgen zei de Europese antiterrorisme coördinator Gilles de Kerckhove in een Belgische krant dat er nu 90.584 radicale moslims in Europa zijn. Ze kunnen elk moment een terreuraanslag plegen, zoals de afgelopen tijd al zo vaak is gebeurd.
  twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrim voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.

  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.

  29 juni: 13 ISIS-kinderen doden 45 onschuldige Nederlandse joden bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook Joden zijn de slachtoffers van de islam.

  14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. IS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van eenëntwintig gevangen Koptische christenen in Raqgga, Syrië.

  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijfentachtig mensen( Rotterdammers) waarvan tien ernstig.

  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een Nederlandse moeder en drie dochters uit Tilburg dood waaronder een meisje van 8 in een Frans Centerparks -vakantiepark en vlucht

  22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negeënveertig Amsterdammers en Rotterdammers dood in een winkelcentrum in München en verwondt 36 anderen.

  24 juli: Een 21-jarige Turkse steekt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere Nederlandse vrouw uit Rotterdam dood met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische Mohammed D. zichzelf op bij een muziekfestival in Ansbach, Duitsland.

  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.

  27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden
  .
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt vier vrouwen dood en verwondt vijf op Russel Square in Londen.

  6 augustus: Een 22-jarige Turk valt politie-agenten aan met een kapmes in Binnenstad(Den Haag, Nederland terwijl hij Allahu Akbhar roept.

  19 augustus: Een onbekende Allahu akbar schreeuwende gebochelde gestoorde steekt een rabbijn neer in Straatsburg

  30 augustus: Een in Bosnië geboren Turkse moslima doodt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger

  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in het Franse Toulouse.

  7 september: Een 22-jarige Marokkaanse illegale vrouw steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.

  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame en Stade de France in Parijs.

  9 september: Een Allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in het Servische Raska.

  17 september: Een Somaliër valt negeënveertig mensen aan met een mes in een winkelcentrum in de Bogaard (Wateringen),Den Haag,Nederland.

  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Onze dochters aangerand en bedreigd en lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: “Die is zo gek als een deur, die dictator Wilders, Er blijft niets van ons NL’ ers over”, En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, VZ? Wij willen geen jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdogan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

  Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Den Briel.,Borne,Maastricht,Brussel, naar Groningen, naar Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag Poelenburg, TarwewijkZwalk , Oosterwei, noem maar op die grotre en kleinen, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen.
  Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

  En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit.
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Vz, dat is de toekomst en daar staan wij voor.

  Op mijn kantoor in Den Haag(ons eige Jeruzalem) hangt een enorm portret van onze eige Baruch Spinoza. In 1774 hield hij een toespraak waarin hij pleitte voor wat hij noemde – ik citeer – ‘een soort ondeelbare vrije Verenigde Staten van Europa en Amerika.’. Hij roemde het Joods verzet in het Britse Mandaatgebied Palestina als voorbeeld: een losse federatie van naties, economisch samenwerkend en gebonden aan een aantal principes.

  Maar toen hij in de 30-40er jaren premier werd van Groot-Brittanië vroeg Churchill het lidmaatschap van de voorloper van de EU niet aan. Hij vond het idee om de nationale soevereiniteit op te geven afschuwelijk. Omdat hij wist dat dit zou leiden tot het einde van democratie, identiteit en veiligheid voor zijn volk.

  En ook zorgt de EU niet voor behoud van de joodse christelijke cultuur.
  Integendeel, het faciliteert de islamisering.

  Onze Europese christelijk-joodse cultuur,beschaving, gebaseerd op de christelijk-joodse cultuur van Jeruzalem, Athene en Dillenburg, is de beste beschaving op aarde. Het gaf ons democratie, vrijheid, gelijkheid voor de wet, de scheiding van kerk en staat, en de opvatting dat soevereine staten er zijn om dit alles te beschermen. De remedie tegen alle ellende en terreur is duidelijk: we moeten opnieuw benadrukken wat we zijn. Pas dan kunnen we onze kinderen een toekomst verzekeren in een veilig, sterk en vrij Europa.

  De problemen met islam waarmee ons Europa én ook Amerika geconfronteerd wordt, zijn existentieel. Niet corona maar islamisering, terrorisme en massale immigratie zijn onze belangrijkste problemen. Existentieel, inderdaad, want het bepaalt wie we zijn, wat we zijn en of we in de toekomst nog als vrij volk en land zullen bestaan.

  Dames en heren,

  Ik geloof in de vrijheid van meningsuiting. Ik betaal er een zware prijs voor. Ik sta op dodenlijsten van Turkije, Al-Qaida,IS, de Palestijnen, Leger van de Heilige strijd Islamitische Jihadi Pakistaanse Taliban en andere islamitische landen groepen. Ik woon in een safehouse van de Nederlandse staat en ik sta al 13 jaar onder 24/7 politiebescherming. Iedereen heeft recht op zijn of haar vrijemening. Dat heb ik ook.

  En ik denk dat de islamisering de grootste bedreiging vormt voor onze Europese toekomst. Ik heb het niet over alle moslims, van wie veel gematigd zijn, maar ik heb het over de islamitische ideologie die onverenigbaar is met vrijheid en democratie en die we massaal importeren.

  De Europese Commissie spreekt zijn bezorgdheid uit over de zogenaamde bedreiging voor democratie in landen als Polen en Hongarije, maar het negeert het vernietigende effect dat de islamisering op de veiligheid en de vrijheid van Europa heeft.

  Om al deze redenen – bescherming van onze democratie, onze grenzen, onze identiteit, onze veiligheid en onze vrijheid – willen we een Europa zonder de EU. Soevereine democratische landen zijn perfect in staat om samen te werken waar er gemeenschappelijke belangen zijn – zonder dat een supranationale politieke institutie als de EU nodig is.

  Maar ondanks al het slechte nieuws, ben ik, zoals ik in het begin al zei, een optimist. Overal in Europa worden steeds meer mensen trotse patriotten.

  En weet dat de patriotten zullen winnen. En ook de natiestaat.

  Naties die natuurlijk bereid zijn samen te werken waar ze een gemeenschappelijk belang zien. Er is niets mis met economische samenwerking, integendeel. We kunnen ook samenwerken om het terrorisme te bestrijden. Maar alles op vrijwillige basis, als soevereine naties .
  Want Nederland is mij dierbaar.

  Nederland is mij dankbaar

  Het is MIJN land.

  Het is het enige land dat we hebben.

  Het is ons land.

  Het is MIJN land.

  En ik wil dat Nederland een vrij land blijft ook als onze kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen en achter-achter-kleinkinderen straks volwassen zijn.

  Daarom strijd ik tegen de islam.

  Voor de vrijheid.

  Onze vrijheid.

  En zonder een politieke unie. Zonder de EU.

  De toekomst behoort aan het Europa van soevereine naties.

  Dank u wel.

  Like

 23. Wolf Brandel zegt:

  Den Haag ,Meer en Bos 1 oktober 2020
  Dames en heren,

  Bedankt dat ik hier vandaag mag zijn. Ik waardeer het dat u iemand uitnodigt die uw enthousiasme voor de Europese Unie niet deelt. Of uw Europese droom zoals Euro Commissaris Frans Timmermans het zojuist noemde. Om eerlijk te zijn: zijn droom is mijn nachtmerrie.

  Ik besef dat mijn mening verschilt van die van de vele leden van de Europese elite in ons midden, maar ik ben een optimist.

  Ik geloof in een positieve toekomst voor Europa als een gemeenschap van onafhankelijke, soevereine en democratische landen – samenwerkend zonder een supranationale politieke unie – een Europa zonder de Europese Unie.

  Ik geloof dat een echte democratie alleen kan bestaan en bloeien binnen een natiestaat. De nationale soevereiniteit gecombineerd met de binnenlandse cultuur geeft ons onze identiteit. Evenals controle over onze eigen grenzen en begroting en het recht om te beslissen hoe we het zelf als natie gebruiken.
  Helaas hebben de meeste van onze regeringen steeds meer bevoegdheden overgedragen aan de EU, waardoor veel belangrijke dingen die we in de afgelopen eeuwen hebben bereikt, ondermijnd worden.

  Onze voorvaders vochten voor een democratisch Nederland. Dat is een Nederland waar de Nederlandse kiezers en niemand anders over Nederlandse zaken beslissen. Democratie betekent dat een volk over zijn eigen wetgeving kan beslissen.

  Democratie is gelijk aan zelfbestuur. Maar door de overdracht door onze regeringen van bevoegdheden naar Brussel beslissen de EU-instellingen en andere landen over zaken die van essentieel belang zijn voor onze natie: ons immigratiebeleid, ons monetair beleid, ons handelsbeleid en vele andere zaken.

  Een groot gedeelte van onze wetgeving is uitbesteed aan Brussel. Onze nationale parlementen zijn uitgegroeid tot uitvoeringsorganen van de EU. Veel mensen hebben hier bezwaar tegen.

  In het referendum van 2005 stemde de Nederlanders tegen de Europese grondwet, maar een paar jaar later werd ons een iets gewijzigde versie onder een nieuwe naam door de strot geduwd.
  Vorig jaar stemde een grote meerderheid van de Nederlanders in een referendum tegen het EU-associatieverdrag met Oekraïne, maar het verdrag werd alsnog doorgedrukt. Zeer weinig mensen kunnen de EU als een democratische instelling nog serieus nemen nadat ze dit hebben zien gebeuren.

  Een ander uiterst belangrijk iets dat de Nederlanders de afgelopen eeuwen hebben verworven, waren duidelijke en afgebakende grenzen. Grenzen zijn belangrijk. Omdat ze ons beschermen en bepalen wie en wat we zijn. Door toedoen van onze regeringen die soevereiniteit hebben overgedragen, zijn we nu niet meer verantwoordelijk voor ons immigratiebeleid en zelfs onze eigen grenzen.
  En het resultaat is aller-aller-allerverschrikkelijk.

  Als u de sleutels van uw eigen huis weggeeft aan iemand die de deuren niet vergrendelt, moet u niet verbaasd zijn wanneer onwelkome gasten hun weg naar binnen vinden. Ik geloof dat elke natie de baas is over zijn eigen grenzen en zelf moet en mag kunnen beslissen wie welkom is en wie niet. Nederland is het huis van de Nederlanders. Het is het enige huis dat we hebben. En we zouden weer controle moeten kunnen krijgen over óns eigen geld ónze eigen grenzen en óns eigen immigratie en diversiteitsbeleid

  democratie hahahaha wat een lachertje ik ben dankzij besluiten van die democraten mijn bedrijf kwijtgeraakt grenzen opengesteld voor mensen die omder mijn prijs kunnen gaan werken en zo zijn er nog tienduizenden zzpers hun werk kwijtgeraakt en om die mensen nu nog eens extra te pakken hebben ze nu ook de participatie samenleving bedacht zodat je nu als je geen werk hebt tegen behoud van je uitkering werken ?????oftewel eerst pak je mensen hun werk af en daarna laat je ze slavenarbeid verrichten onder de noemer vrijwilligerswerk !

  Nederland zit in een diepe crisis.
  Een politieke crisis.
  Een religeuze crisis.
  Maar vooral een identiteitscrisis.
  Ons land was heel,heel,heel,heel,heel erg vroeger in 1579 om precies te zijn,het mooiste land ter wereld. Met eigen grenzen, een eigen cultuur. We gaven ons geld uit aan onze eigen mensen.
  Er was fatsoenlijke zorg voor onze ouderen.Er was welvaart. Op straat struikelde je niet over hoofddoekjes en Allahu Akbar roepende en sissende kankertuigTurken en kankerMarokkaantjes.
  We waren een groot sterk, eigenwijs en vooral trots land.

  Geen angst voor terreuraanslagen.
  Geen corrupte allochtonen bij de politie.

  Niemand kreeg ons kapot.
  We waren soeverein de baas over ons eigen land en onze eigen grenzen en namen onze eigen beslissingen..
  Er waren geen moskeeën in onze steden.
  Nederland was Nederland.
  Hoe anders is het vandaag.

  Wat is ons land verschrikkelijk vernietigd.
  onze teerbeminde normen en vrijheden vernietigd.
  Heel veel Nederlanders zijn vreemden en slaven geworden in hun eigen land . We hebben het groteske grommende islamitisch monster binnengelaten.
  Overal op straat, op het strand, in de bioscoop, tijdens koopavonden in de tram en in de bus, overal hebben we last van de geïmporteerde cultuurverrijkers.
  Parades van honderden ‘Allahu Akhbar’ hysterisch gillende en krijsende Turkse moslima’s met islamitische vlaggen van IS in kriijgsoptocht door onze straten, onlangs nog hier om de hoek in Den Haag.

  Het is met geen pen meer te veel te beschrijven. Nederland vloekt en huil
  t waar het eens heeft gelachen. En de islamitische invasie gaat maar door.
  Op kosten van u raad het al….U en ik samen en de rest van de bevolking van ons neutrals Neerlandse Rijk. We financieren onze eigen ondergang. Zoveel miljoenen boze Nederlanders voelen zich machteloos, voelen zich buitengesloten, voelen zich gediscrimineerd,niet vertegenwoordigd en zijn heel,heel,heel,heel,heel erg kwaad.

  Omdat ze hun Nederland zijn kwijtgeraakt.
  Omdat Den Haag hun zorgen niet serieus neemt. Omdat ze zien dat hun wereld (gelukkig…een hele andere is dan die van planeet Rutte).Webmaster,Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

  Arabische islamitische terroristen zijn ons christelijke Europa binnengevallen tussen de immigrantenstroom die de EU en de nationale overheden hebben toegelaten. Terwijl ‘home grown’ terroristen al een van de grootste problemen vormen waarmee onze landen momenteel geconfronteerd worden. Er zijn duizenden van hen, overal in Europa, in staat om ongehinderd vrij rond te reizen en toe te slaan waar ze maar willen.

  Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen,noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Ook ik,Webmaster Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar de Turken en naar die verschrikkelijke gemene dictator Erdögan, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon hardop dat ze geen moslims in hun land willen maar alleen christenen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrin voor iets wat miljoenen vrije Nederlanders denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is,terwijl dat allemaal gebeurt wordt een democratisch gekozen oppositieleider door zijn eigen regering vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Webmaster we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat de Kamer en Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
  Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:Wat gebeurde er allemaal:

  12 juni: Een 17-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.

  13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 35-jarige Franse van Marokkaanse afkomst.

  29 juni: 13 ISIS-kinderen en 3 vrouwen doden 45 onschuldige Nederlandse joden bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook Joden zijn slachtoffers van de islam.

  14 juli: Een Syriër zonder verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. IS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van eenëntwintig gevangen Koptische christenen in hoodstad Raqgga, Syrië.

  18 juli: Een 17-jarige Afghaanse hakt terwijl zij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijfentachtig mensen( Rotterdammers) waarvan tien ernstig.

  19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een Nederlandse moeder en drie dochters uit Tilburg dood waaronder een meisje van 8 in een Frans Centerparks -vakantiepark en vlucht

  22 juli: Een 20-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negeënveertig Amsterdammers en Rotterdammers dood in een winkelcentrum in München en verwondt 36 anderen.

  24 juli: Een 18-jarige Turkse steekt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere Nederlandse vrouw uit Rotterdam dood met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische Mohammed D. zichzelf op bij een muziekfestival in Ansbach, Duitsland.

  26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.

  27 juli: In Troisdorf in Duitsland slaat een Allahu Akbhar roepende 16-jarige Palestijnse een groepje Duitse chirurgen KO
  .
  4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt vier vrouwen dood en verwondt vijf op Russel Square in Londen.

  6 augustus: Een 17-jarige Palestijsne valt politie-agenten aan met een kapmes in Binnenstad(Den Haag, Nederland terwijl zij Allahu Akbhar roept.

  19 augustus: Een onbekende Allahu akbar schreeuwende gebochelde Palestijn steekt een rabbijn dood in Straatsburg

  30 augustus: Een in Bosnië geboren 19-jarige Turkse doodt in Christiana, Denemarken, 8 politieagenten en 8 burgers

  31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in het Franse Toulouse.

  7 september: Een 22-jarige Marokkaanse illegale vrouw steekt twee agenten dood in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.

  8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame en Stade de France in Parijs.

  9 september: Een Allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in het Servische Raska.

  17 september: Een Syrische van ISIL doodt negeënveertig mensen met een mes in een winkelcentrum in de Bogaard (Wateringen),Den Haag,Nederland.

  Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaanse.

  Vz, ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken.
  De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

  Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Onze dochters aangerand en bedreigd en lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asielzoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een Syrier een meisje van zestien te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Syriëgangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de Heilige Oorlog. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel op 23 maart bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

  Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn.
  Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen,noemen ze extreemrechts, óf zombies óf tokkies, populisten,racisten of nazi’s. De criticasters worden voor schut gezet,beledigd,verkettert,
  bedreigd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Ook ik,Webmaster Half Europa staat in brand, onze premier roept pleur op naar de Turken en naar die verschrikkelijke gemene dictator Erdögan, Europese regeringsleiders zoals de Oekraïense dictator Jahnoekovitsch,de Litouwse premier Grybauskaitė,de Slowaakse premier Fico,de Hongaarse dictator Orban zeggen gewoon hardop dat ze geen moslims meer in hun land willen maar alleen christenen, het mag allemaal. Maar overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de extra beveiligde rechtbank Amsterdam voor het Sahnhedrin voor iets wat miljoenen vrije Nederlanders denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is,terwijl dat allemaal gebeurt wordt een democratisch gekozen oppositieleider door zijn eigen regering vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

  Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: “Die is zo gek als een deur, die Wilders, Er blijft niets van ons NL’ ers over”, En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord.Er zijn asielrecords verbroken. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

  Vz, in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen en mogen wij niet toelaten.

  Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

  Vz, als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd.zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

  Vz, Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

  Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

  Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort.
  Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

  Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

  In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, huren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.
  In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.
  In het Nederland van dictator Rutte en dictator Kaag lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en gek soms zelfs half naakt half gek op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan.
  Kortom, in het Nederland van dictator Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

  We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

  Vz, laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien.
  Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren.
  Ik droom van een Nederland waar onze schoolkinderen niet de islam door de strot werd geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar lesbienneshomosexuelen/heteroseksuelenbiseksuelen en transgenders,queer weer gewoon hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland kunnen lopen.
  Ik droom van een Nederland waar Den Briel. Of Borne,Maastricht, Brussel, Groningen, Leeuwarden, Doesburg,Dokkum,Haarlem,Oosterweel,Reimerswaal,Bolsward,Winterswijk,Alphen aande Rhijn,Schouten,Nunspeet,Hulshorst,Leiden,Eindhoven,Rotterdam,Amsterdam en ons mooie Den Haag Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die steden en wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd kan en mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het dáar over? Waarom heeft niemand het er over?
  Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat vrije Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
  En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen.
  Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

  Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je van Zwarte piet houd hier in Nederland . Het is toch niet te geloven. En dat is wat zij,de moslims niet willen. Omdat wij blanke Nederlanders zijn.Vrije Nederlanders!!! Want in de ogen van de grote koningkrijkjes is ons kikkerlandje veels te rijk ,te succesvol en te vrij, want we zijn als Koninkrijk der Nederlanden ook nog eens een republiek. Een republiek waar het ieder van ONS blanke Nederlanders vrij staat te leven zoals men wil. Waar je vrij bent om te zeggen en denken wat je vindt.Waar geen enkele politicus of monarch belangrijker is dan het vaderland zelf…..De Turken gunnen ons die vrijheden nieett Vz Ze worden immers doodsbang van en voor al die vrijheiden…………..OMDAT WIJ bereidt zijnTE STERVEN VOOR DIEZELFE VRIJHEID !!!!!!!! OMDAT WIJ ONS NEDELAND EN ONZE VRIJHEDEN NORMEN EN WAARDEN MET ONS EIGE BLOED ZWEET EN TRANEN HEBBE BETAALD ………DOOR DE HANDEN UIT DE MOUE TE STEKEN…….IN ONZER DORPEN IN ONZE STEDEN!!!!!!!!!!

  En in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit

  Op mijn kantoor in Den Haag(ons eige Jeruzalem) hangt een enorm portret van onze eige Baruch Spinoza. In 1774 hield hij een toespraak waarin hij pleitte voor wat hij noemde – ik citeer – ‘een soort ondeelbare vrije Verenigde Staten van Europa en Amerika.’. Hij roemde het Joods verzet in het Britse Mandaatgebied Palestina als voorbeeld: een losse federatie van naties, economisch samenwerkend en gebonden aan een aantal principes.

  Maar toen hij in de 30-40er jaren premier werd van Groot-Brittanië vroeg Churchill het lidmaatschap van de voorloper van de EU niet aan. Hij vond het idee om de nationale soevereiniteit op te geven afschuwelijk. Omdat hij wist dat dit zou leiden tot het einde van democratie, identiteit en veiligheid voor zijn volk..
  Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen voor de Nederlanders.

  Vz, zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s