De islamitische verovering van India: 60-80 miljoen mensen stierven als resultaat van de islamitische invasies

Screenshot_3

Het verzet van India tegen de islamitische agressors begon in het jaar 636 na Chr. In dat jaar vond een serie overvallen plaats op hindoeïstische heilige plaatsen en universiteiten, monniken en priesters werden afgeslacht en er begon een terreurregime dat probeerde de hindoeïstische meerderheidsbevolking de islam op te leggen.

The American Thinker schrijft dat er volgens bronnen in India tussen de jaren 1000 en 1525 60-80 miljoen mensen stierven als resultaat van de islamitische invasies.

Ook het moderne India wordt nog steeds geteisterd door terreur, die in het land zorgt voor demografische en territoriale problemen.

Sinds de deling van India in de beide onafhankelijke staten India en Pakistan is de islamitische bevolking dramatisch in aantal toegenomen. Hoewel de verdeling naar religies van de volkstelling in 2011 nog ontbreekt, gaat men er van uit dat de hindoeïstische bevolking tot onder de 80% is gedaald. De Hindoes zijn verontrust over de toename van de islamitische bevolking, want sindsdien is ook de zware criminaliteit gestegen.

Uit de religiedata uit het jaar 2001 bleek inderdaad dat de hindoeïstische bevolking tot 80% was afgenomen in vergelijking met 83,4% in het jaar 1961. In West-Bengalen, aan de grens met Bangladesh, steeg het aantal moslims naar 36% in vergelijking met 20% in het jaar 1947.

Screenshot_4

Over deze statistiek maken de Indiërs zich zorgen, want het land grenst aan twee islamitische landen. Pakistan, met een islamitische bevolking van 97% en een 2800 kilometer lange grens, in het westen en Bangladesh, met een islamitische bevolking van 90,4%, in het oosten.

In de grensregio´s roven de moslims het vee van de Hindoes en slachten het, en ze ontwijden religieuze hindoeïstische tempels en vallen hindoeïstische meisjes lastig. De veiligheidsautoriteiten aan de grens zijn aan handen en voeten gebonden, omdat de Indiase minister van Binnenlandse Zaken hen verhindert in te grijpen.

Alle grote politieke partijen ondersteunen illegale immigranten en bieden deze hoofdzakelijk islamitische immigranten identiteitskaarten en verkiezingsregistraties aan. De hindoeïstische bevolking vreest nu dat islamitische krachten van plan zijn de Indische grensregio´s over te nemen.

Deze vrees wordt gevoed door de bouw van nieuwe moskeeën en madrassa (= koranscholen, vert.) die langs de grens ontstaan en waarin zich militanten verborgen houden en ze als wapen- en munitieopslagplaatsen gebruiken.

De 1300-jarige strijd van India tegen islamitische agressors vindt tegenwoordig ook op politiek terrein plaats. Steeds meer moslims komen illegaal het land binnen en krijgen politieke invloed, omdat de politiek hun stemmen wil hebben. Op deze wijze worden hindoeïstische tradities steeds verder terug gedrongen ten gunste van een gevaarlijke toekomst.

Screenshot_5

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.americanthinker.com
Auteur: Janet Levy

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Historie, India, Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op De islamitische verovering van India: 60-80 miljoen mensen stierven als resultaat van de islamitische invasies

 1. Cathja zegt:

  Die rotlui zijn dus al eeuwen bezig om alles af te slachten wat zich niet wil onderwerpen aan hun overheersing! Ik snap niet dat mensen het vandaag de dag nog zó vaak voor hen opnemen! Ze verdienen het om met de nek aangekeken te worden!

  Like

 2. De meest verbazingwekkende vaststelling is nog wel dat alle grote partijen de illegale immigranten steunen en faciliteren, vraag is of ze dat dan ook doen met instemming van hun kiezers.
  Er vanuit gaande dat dit het geval is moet je dus geen medelijden met ze hebben dan roepen ze de ellende over zichzelf af.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tijluylenspiegel: 03.22. uur. Ik weet niet of dat zo is waarde Tijl. Ik kan niet geloven, dat er ook maar een normaal mens is, die wenst in te stemmen met een nazi ideologie, zoals de islam is.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Met de islam zal er nooit vrede in de wereld zijn !!

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Het wordt eens hoog tijd dat die anders gelovigen terug gaan slaan.

  Like

 5. luckybee zegt:

  En deze massakkers aan Hindoe’s worden door Zowel Mahatma Ghandhi , Jawaharla Nehru als Indira Ghandhi decenia lang verzwegen, (ze horen tot de Kast der Brahmanen), tot dat er niets meer te verzwegen overblijft namelijk de deling van India in Pakistan en India., en in het Oosten Bangladesh ook een moslim staat.( maar minder waard als de west Pakistan, ze zijn donkerderder van kleur).

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  “Alle grote politieke partijen ondersteunen illegale immigranten” Ook in Nederland wordt de immigratie van niet westerse, islamitische opvreters gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd.
  En elders in Europa zijn deze parallellen duidelijk voor een ieder die niet zijn kop in het zand steekt duidelijk zichtbaar. Mijns inziens is door het gehele politieke spectrum gesteunde verdringing van de Nederlandse cultuur een feit geworden, met uitzondering Wilders zijn PVV. Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, naar schatting 2 miljoen.
  Een ieder kan aan zijn water voelen dat dit niet meer zonder slag of stoot omgekeerd kan worden. De volksvertegenwoordigers zijn meestal hoog opgeleide en intelligente mensen die wel degelijk weten wat er speelt in Nederland en de rest van Europa maar met de consensus van leugenachtigheid met elkaar zijn verbonden.
  En te laf zijn om hun nek uit te steken gaan zij deze onderwerpen als Immigratieproblematiek en etnisch daderschap uit de weg, maar bevorderen zij het multicultureel beleid.
  Terwijl hele hordes moslimtuig wachten op het juiste moment door hun imam’s tijdens het vrijdag gebed aangesproken worden om de boel op een gewelddadige manier over te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s