YouTube moet anti-islamfilm Innocence of Muslims weghalen

Screenshot_41

Scene uit de videofilm “Innocence of Muslims”

Google moet de anti-islamfilm Innocence of Muslims verwijderen van zijn videodienst YouTube. De omstreden film heeft eerder in de Arabische wereld tot een golf van protest en geweld geleid.

Het Amerikaanse hof van beroep stelde woensdag actrice Cindy Lee Garcia in het gelijk, die in Innocence of Muslims speelt en een zaak had aangespannen tegen onder meer Google en de Amerikaans-Egyptische producer Nakoula Basseley Nakoula. De actrice vond dat haar copyright was geschonden.

Lees verder>>>
(h/t Ronald Kaatee)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op YouTube moet anti-islamfilm Innocence of Muslims weghalen

 1. Slechte actrice. Dan kun je beter Jack Terrible als acteur hebben!!!

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Geen probleem. Het wereld wijde vrije web heft een olifantengeheugen!
  Cindy Lee Garcia zal dus gecensureerd worden ! So what Cindy Lee? Get yourself layed, bitch!

  Like

 3. Er zal vast wel iemand onder ons zijn die hem al gedownload heeft

  Like

 4. Jan zegt:

  Bij E. J. Bron staat de film op zwart. Zal wel een aanmaning hebben gekregen van de valse president Hussein Obama:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/15/video-innocence-of-muslims-volledige-versie/

  Like

 5. Jan zegt:

  Ook verboten: het ‘A-woord’. Staat niet voor ‘arselifters’ maar voor ‘abeed’

  Binnenkort is het hele alfabet verboden en wordt het rustig.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De kleine drol weet niet eens waar hij het over heeft, een kenmerk waaruit blijkt dat zijn ouders hem (laten) gebruiken om blanken een schuldgevoel te geven, “ies dieskriemienazi”. Dit is gewoon kindermishandeling, pure and simple.

   Je kunt mensen hun vrijheden niet ontnemen, een keer is het leuk geweest. Straks woont iedereen in Rusland en kunnen de Arabieren niet meer van blanken profiteren. Wie is daar dan schuldig aan? Dat is de Nederlandse regering die het lef niet heeft om z’n eigen autoriteit te gebruiken om zijn inheemse bevolking te beschermen tegen het socialisme en islamisme, beiden totalitaire systemen, zie de EU… Lulletje rozenwaters als Rutte, Pechtold, Samsom die in een latere levensfase slechts terug kunnen kijken op een waardeloze carriere als politicus, waarin zij helemaal niets, geen ruk, hebben toegevoegd aan de wereld.

   Like

 6. rinus9 zegt:

  Zoals Afshin Ellian zegt:
  NIET BUIGEN VOOR HET ISLAMISTISCH TUIG.
  Er dienen veel meer en veel indringender anti-islam video’s en films gemaakt te worden en wereldwijd verspreid te worden. De islamitische wereld moet er mee overspoeld te worden.
  Ellian geeft een aantal voorbeelden van producties die geweld uitlokten. Daarbij moet bedacht worden dat de geweldplegers deze producties NIET hadden gezien.
  Alleen het van horen zeggen hebben dat dergelijke producties bestaan was voldoende voor deze achterlijke woestijnratten om tot grootschalig geweld over te gaan.
  Dus niet in de verdediging blijven hangen maar de aanval kiezen. Anders zullen we dat idiote geweld nooit kunnen beteugelen.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Typisch divagedrag! Aan één kant ben ik opgelucht, want ik dacht alweer dat het gerecht was gezwicht voor de één of andere moslim-eis. Maar nee, het was weer eens voor de grillen van een over het paard getild wicht, die niet door heeft, welke schade haar claim toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting, zeker in dít verband. Te stom om dat te doorgronden, denk ik. Geen nood: Iedereen kent intussen de inhoud van die film, gezien of ongezien, zogezegd, dus hij heeft zijn werk gedaan. En die trut moet vooral zo doorgaan; zal bevorderlijk zijn voor haar carrière.
  Verbeeldt zich zeker, Liz Taylor te zijn en zich dergelijke fratsen te kunnen veroorloven. Maar dat zal haar nog opbreken!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En maar buigen en bukken voor de PEDO PROFEET, en zijn NAZI IDEOLOGIE! Bah!

  Like

 9. benkok zegt:

  Gelukkig is er een uitstekend alternatief, zowel op DVD als rechtstreeks op onze site:
  http://tora-yeshua.nl/2014/02/dvd-islam-en-waarheid-nu-ook-direct-op-onze-site-klik-op-de-link/
  Shalom
  Ben

  Like

  • Driek zegt:

   @Ben Kok, tandenknarsend heb ik uw zeer interessante video uitgezeten. Wat een gewetenloze leugenaars zijn die moslims toch, vooral over die matses met christenbloed.
   En ik begrijp niet hoe ze die eeuwenoude leugen nog steeds durven verkondigen, terwijl in het Derde boek van Mozes, Leviticus 7: 22-27 toch duidelijk staat geschreven dat bloed van de duivel is en voor Joden verboden. Ik heb er geen woorden voor, wat een duivelsgebroed. Maar wel een leerzame video voor lieden die wat meer over de islam willen weten..

   Like

 10. BertG. zegt:

  Hier precies hetzelfde. Buigen en bukken. Om een plaatje/afbeelding in een videoclip van een verder onbetekenend zangeresje. Een petitie was voldoende om de boel terug te trekken.
  http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/02/geen_allah_meer_voor_katy_perr.html

  Like

 11. Sjaak zegt:

  HET IS AL MILLIOENEN KEER RELOADED DOMME GEITENNEUKERS !

  Like

 12. Leo zegt:

  t gaat dus ook hier weer uit angst voor een te verwachten fatwa, toch ??
  De Slapslet !

  Like

 13. Yvonne zegt:

  Ik had hem al lang gezien;een tweede keer kost me mijn bloeddruk,grrrrr!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Nu haar eerbaarheid nog, de wereld is insane!

  Like

 15. Jan zegt:

  Sappige details:
  Rechter die opdracht gaf film van youtube te halen liefhebber van bizar soort seks en seks met dieren.

  The great battle against the Innocence of Muslims trailer has finally been won thanks to a ruling by “Cow Sex” Chief Judge Kozinski.
  Chief Judge Alex Kozinski of the 9th Circuit Court of Appeals got in trouble for putting up “a photo of naked women on all fours painted to look like cows and a video of a half-dressed man cavorting with a sexually aroused farm animal” on his website, but the moral judge drew the line at videos that offend Muslims writing an absurd opinion that has no basis in copyright law.

  “Cow Sex” Pervert Judge Orders YouTube to Remove “Innocence of Muslims” Trailer
  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/cow-sex-pervert-judge-orders-youtube-to-remove-innocence-of-muslims-trailer/

  Like

 16. Wans Horst zegt:

  Het zou ook kunnen dat de betreffende actrice misschien wel omgekocht is door een fanatieke moslim. Als dat niet het geval is, toont het in ieder geval aan waar de islam in een bepaalde mate voor staat bij mensen: angst. Dat is ook niet gek als de echte moslims beelden publiceren die vele malen erger zijn dan het onderhavige onschuldige filmpje. De echte strijders van allah poseren het liefste met een afgehakt hoofd of snijden op video het hart van een ongelovige eruit om dat vervolgens op te eten. Nee, het is helemaal niet erg dat dit filmpje van het internet gaat, jihadisten maken zelf beter duidelijk wat hun bedoelingen zijn.

  Overheden gebruiken het liefste angst om burgers te onderdrukken, dat heet dan repressie en maakt het heel legaal klinken en dat is het ook natuurlijk… buiten moreel verwerpelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s