Turkse doktoren: ‘Erdoğan is emotioneel niet in orde’

Screenshot_6

Hoppa.

De Turkse Medische Vereniging heeft het helemaal gehad met Erdoğan. De groep heeft een statement gepubliceerd waarin de dokters stellen dat Erdoğan waarschijnlijk… niet helemaal in orde is:

Normally, nobody would declare a child, aged fifteen, who was hit in the head [with a teargas canister] by the police on his way to buy bread and who died after fighting for his life for 269 days a terrorist.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Turkse doktoren: ‘Erdoğan is emotioneel niet in orde’

  1. koddebeier zegt:

    Inteelt misschien ????

    Like

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Is misschien gek of niet maar toen Ik het artikel las was toch ook mijn eerste gedachte dat het een kwestie van inteelt zou kunnen zijn @ Koddebeier

    Like

  3. bigljohn zegt:

    Zo ver hoef je niet weg te gaan om van die exemplaren te ontdekken die niet goed lekker zijn.
    Ze zijn te ontdekken in linkse (verwante) politieke partijen, aanhangers en fanaten van de E.U. en de Islam. Therapie is zinloos voor deze figuren, daar hun hersens in verregaande staat van ontbinding verkeren. Door deze ontbinding is hun stank niet meer te harden. Deze arrogante smeerlappen schreven hun eigen doodvonnis, en verkeren in het terminale stadium. Wisseling van de macht werd als noodzakelijk bevonden, en vindt binnenkort plaats via de gemeenteraadsverkiezingen en de volgende Kamerverkiezingen.

    Like

  4. lucky bee zegt:

    Tsia alle aanhangers van Satan zijn imbecielen, dat zie je aan hun handelingen.Ze zijn ziek ook zonder verkeerde bloedgroepen vermengingen.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Voor de zoveelste keer: Hij is geen satanist, maar MOSLIM.
      (En helaas heeft dat in de praktijk héél wat ernstiger gevolgen.)

      Like

Plaats een reactie